Clubul de Business și Politică SOV

Untitled-1

Așa cum ți-am promis, generație, astăzi public datele cele mai importante despre Clubul de Business și Politică SOV. Clubul își propune să reconstruiască elitele politice și de afaceri ale României și am alocat acestui proiect suma de 60 milioane USD.

Așa cum ți-am precizat și în postarea video, politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte. Școlarizarea va dura trei luni și se va desfășura în următoarele 12 module:

  1. Economie
  2. Politologie
  3. Psihologie
  4. Charisma
  5. Logică
  6. Sociologie
  7. Finanțe
  8. Business
  9. Comunicare
  10. Marketing
  11. Social media și internet
  12. Debate

Fiecare curs va dura 20 de minute și va fi structurat astfel: 10 minute lecția profesorului, 5 minute ilustrarea lecției, 5 minute seminar.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Lucrurile se vor desfășura astfel:

Mai întâi, în jurul datei de 1 septembrie voi selecta 20 de cursanți, după ce vor da un test psihologic și vor accepta să le fie măsurat coeficientul de inteligență. Limita minimă a IQ-ului va trebui să fie 120. După ce vor fi selectați cei 20, pe data de 14 septembrie vor începe cursurile. Ele vor fi transmise și pe internet, dând astfel posibilitatatea să participe tuturor celor care vor să se instruiasca și să-și facă un viitor. Aceste cursuri vor fi și înregistrate, dând posibilitatea să poată fi urmărite oricând. După o lună și jumătate, clubul te va invita să participi la un test național. Vor fi anunțate cele mai valoroase rezultate iar performerii vor primi sume cuprinse între 10.000-100.000 USD, bani care vin să sprijine dezvoltarea personală a fiecăruia. După terminarea cursurilor va avea loc testarea finală. Voi evalua potențialul fiecăruia iar pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000-1.000.000 USD să-și starteze business-ul și cu suma de 1 mil USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic.

Să nu crezi, generație, că mă voi opri aici. Dacă afacerea pe care am finanțat-o pentru unul dintre voi se poate dezvolta dincolo de primele estimări, acea afacere va continua să primească finanțare de la club iar partidul politic care se va contura ca un succes, va fi sprijinit de către club cu toată logistica, infrastructura și fondurile necesare pentru câștigarea alegerilor locale și generale din anul 2024. Toți membrii clubului, atâta timp cât își vor păstra această calitate, vor primi suport din partea lui în toate aspectele vieții. Vor primi bani atunci când vor să-și facă nunta, botezul sau, ferească Domnul, au nevoie pentru o înmormântare. De asemeni, clubul îi va asigura suport juridic gratuit în probleme comerciale, civile, penale. Dacă un membru al clubului are o afacere și are nevoie de bani, acesta va împrumuta fără dobândă, evident în cazul în care afacerea este viabilă. Mai mult chiar, îi va sta gratis la dispoziție cu expertiza necesară.

Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul.

Generație, să nu scapi din vedere faptul că sunt om de afaceri, pe deoparte, și că în viață nu obții nimic gratis. Pentru a urmări aceste cursuri, acei care vor dori să o facă vor trebui să plătească 10 euro pentru fiecare zi de curs. Din acești bani, o parte vor plăti costurile de transmisie pe internet iar ceea ce rămâne va intra în visteria clubului. Alături de banii mei, sumele respective vor contribui la susținerea proiectelor.

Aș mai dori să fac niște precizări. Cei care vor avea un IQ de 130, vor putea urma aceste cursuri gratuit, iar cei cu un IQ de 140 vor fi făcuți automat membri de onoare ai clubului, evident și cursurile fiind gratuite.

Generație, cine va avea legitimația și insigna clubului nu va mai avea nevoie de nicio altă certificare publică. Ei vor fi tot ce va avea nația asta mai valoros în business și politică, iar membrii de onoare vor reprezenta crema-cremelor acestei nații. Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu.

După cum vezi, generație, clubul se adresează celor mai buni dintre voi, iar din rândul lor vor apărea viitoarele elite în business și politică. Și sper din toată inima că va apărea și viitoarea căpetenie a acestei țări.

P.S. Acolo unde voi finanța start-up-uri de afaceri, 30% din companie va reveni Clubului.

P.P.S. Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba. Una dintre condițiile de a deveni membru al clubului este să ai un IQ de minim 111.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 392 COMENTARII
  1. Lucian says

    Buna ziua!!
    Am o nelămurire și eu și aș vrea să o expun și eu aici, recunosc articolul l-am citit în grabă sper sa fi înțeles destul de bn deci aveți un curs ptr mintile neșlefuite pe care îl veți preda timp de 3luni adică aproximativ 60de zile(ptr 20 de isteți gratis corect) ptr ceilalți 10$ pe zi. Uitunduma

  2. Brebenel Mihai says

    Buna seara.
    Recunosc ca nu va urmaresc de foarte mult timp, dar exprimarea dumneavoastra si modul de gandire ma impresioneaza. Nu obisnuiesc sa comentez la filmulete ori postari pe internet dar cumva de data asta am simtit nevoia sa anunt ca doresc sa particip la aceste cursuri.
    Cu siguranta nu sunt cel mai inteligent dintre viitorii candidati, dar atuul meu este ca am o oarecare experienta atat in conducerea unei societati comerciale cat si in conducerea unei primarii si a unei organizatii locale de partid. Deasemenea un alt atu este ca inca ma bucur de tinerete.
    Cu siguranta vor fi multe lucruri de invatat, oameni interesanti de cunoscut, motiv pentru care abia astept inscrierea.
    Va multumesc pentru tot ceea ce faceti!

  3. Constantin-Gabriel Stanica says

    Sant interesat sa particip la Preselecția primilor 20 de cursanți
    Aștept noi detali pentru interviu

    Va Mulțumesc ,

    Constantin

    • Cristi Săndulescu says

      “Sant” (Sânt)???
      “Detali”???

      E clar, nu ai nicio șansă, încă unul în minus 😁
      Hai, înapoi la școală! Repede!

  4. Vlad A. says

    Incredibil cate intrebari, ale caror raspunsuri le gasiti in textul de mai sus , s-au pus in comentarii ! Atentie la neatentie bah baietzi .

  5. Petru says

    Ma uit la comentarii si vad ca 70% nu au citit in intregime articolul,si nu au inteles metodologia de selectare si inscriere in club.
    La mai bine si mai buni!

  6. nailu latn says

    10€/zi curs x 3 zile = 30€ / persoana (4cursuri/zi x 3 = 12 cursuri propuse)
    Daca vor fi 500.000 de urmaritori, inseamna ca se vor aduna 15mil €, doar din difuzarea online a cursurilor.
    Acesti bani sunt suficienti pentru a”recompensa” pe cei valorosi care vor avea IQ mare si o idee buna de afacere! Nu este necesar sa mai puneti dumneavoastra nici un ban! Cu banii stransi de la GENERATIE, puteti obtine gratis 15-20 tineri inteligenti si cu viitor, care sa porneasca o afacere din care luati inca 30%.
    Fara sa mai punem in calcul ca puteti rupe 1-2 mil€ sa infiintati un Partid Politic, care daca va aduna voturile de la GENERATIE, e posibil sa atinga pragul de intrare in Parlament (adevarata tinta a proiectului).
    Ingenios gandit:
    – prezinta un plan interesant
    – aduna oameni cu IQ 111- 130 (e greu de crezut ca un IQ 140 va fi interesat)
    – selecteaza pe cei mai buni ca si elite (conducatori ai partidului si afaceristi)
    – toate fondurile vin de la GENERATIE, care studiaza de zor online, contra cost bineinteles
    E putin probabil sa poti sa “scoti din joben” niste persoane capabile, “hranindu-i” cu cursuri de 20 minute/zi doar 3 zile, indiferent de calitatea cursurilor.
    In consecinta, tinta proiectului este una financiara, de a aduna cele 15mil€ sau poate chiar mai mult, in functie de cat de multi vor “musca” momeala !
    E posibil sa functioneze pentru dumneavoastra domnule SOV, ca si afacere, dar nu vad ce viitor ar putea sa aiba un partid politic care are in spate finantarea unui condamnat penal, care va conduce din umbra!
    Putem discuta mai mult pe temele astea dar pe email ca aici e foarte mult de scris si nu e chiar locul potrivit.

    • says

      Daca ar fi 500.000 de urmaritori, atunci nu ar mai fi nevoie de cursuri, pentru ca Romania ar fi fost deja schimbata.
      Dar… imi place cum gandesti. :)))
      Daca vor fi macar 1.000, tot ar fi exceptional.
      Cunosc multe initiative, din pacate toate stau atarnate in neant inca, datorita lipsei de participanti, de oameni doritori sa inceapa in primul rand formarea lor personala, pentru ca mai apoi sa dea mai departe, sa poata construi ceva.
      Drept urmare… inca de la inceput gandirii tale, nailu latn, pleaca de la o premiza falsa, datorata lipsei tale de profunzime, desi ulterior ai facut o constructie logica la care ar pune multi botu.
      Din pacate… constructia ta logica, sta pe o fundatie putreda, pe o prezumare falsa, drept urmare e naruita din start. Exact cum si Romania se demoleaza din start si constant in ultimii 30 de ani de zile.

  7. Petru says

    Ma uit la comentarii,si se pare ca 70% din cei care au comentat nici macar n-au inteles metodologia de selectare,si conditiile de a fi acceptat in club.

  8. Mos Victor says

    Buna ziua,

    Sunt realmente interesat.
    As avea o rugaminte… nu exista oportunitatea de a ne inscrie la un newsletter si sa primim un email atunci cand se da startul pentru inscrieri?

    Multumesc,

    Victor

  9. MIRELOS minella says

    CE TIP DE TEST DE INTELIGENTA O SA SE FOLOSEASCA, PENTRU A DETERMINA VAOAREA IQ? MENSA ?

  10. Doru says

    Pentru cei dintre voi care nu stiu sa scrie corect, am o veste proasta: nu cred ca va incadrati la testul eliminatoriu 😂

  11. says

    Salutare! Eu cred ca 95% dintre cei care au comentat nu vor fi acceptati prin simplul motiv ca nu stiu sa scrie corect romaneste sau pentru ca nici macar nu au avut rabdarea sa citeasca textul cu atentie. Nu mai vorbesc de coeficientul de inteligenta de peste 111 (dupa ce standarde?).
    Mai bine ati invata cum functioneaza Bitcoin ca de 11 ani imi tot bat gura de pomana cu voi.

  12. Monica says

    Interesant. Chiar foarte interesant. Mult succes in ceea ce faceti si bafta cursantilor!
    P.s. Poate asa, o alta generatie o sa fie mai norocoasa decat actuala.

  13. Daniel Alin Biriescu says

    Buna ziua. Am urmarit cu atentie postarile dvs si se vede ca sunteti determinat sa produceti schimbarea in acveasta tara prin educatie in business, lucru care mi-ati atras atentia. Am 37 de ani, sunt antreprenor de la varta de 22 de ani, si consider ca mai am de invatat. Sunt activ si responsabil in actiunile mele si imi plac provocarile noi. Vorbesc trei limbi straine: Engleza, Portugheza si Spaniola. In timpul liber imi place sa citesc, si cum sunt liber in acesta perioada studiez cateva carti, doua dintre ele fiind “Arta Razboiului” de Sun Tzu si “Cele Patru Legamante” de Don Miguel Ruiz pe care le recomand in biblioteca clubului. Am cateva sugesti de ajutor pentru proiectul dvs, bineinteles daca v-am atras atentia. Vreau sa particip la cursul dvs. Multumesc anticipat

  14. Victor Alexandru says

    Deci daca prin absurd am un iq sa spunem de 110 eu nu am voie sa privesc fara sa platesc …
    Un proiect de 60 mil USD si necesita 10 euro pentru a privi sau a te educa ! (Trist)

    Sunt persoane inteligente sau calculate care poate nu detin aceasta suma :)
    Cum sa educi o turma daca totul se rezuma la a ingrasa bonvina pentru a fi sacrificata :)

  15. Ghinga Sebastian Lavian says

    Secces Herr. SORIN OVIDIU VÎNTU!!!
    LAVIAN! MUNCHEN!!! 🥇🇷🇴🍀🌈

  16. Florin says

    Buna ziua.

    Desi va urmaresc de ceva timp(blog si facebook), acesta este primul comentariu. Felicit initiativa si va urez succes.

    Putem intelege ca acceptati si “generatia” de peste hotare? Se poate participa doar on-line?

    P.S.S – ul e tare. Mereu va ganditi si la ei.

  17. Andrei Groza says

    Buna ziua,

    Aș dori să mă înscriu si eu la acest curs. Planul meu este să-mi fac un partid politic cât mai curând posibil din dorința de am-i demonstra că se poate și desigur din dorința de a salva ce a mai rămas din extraordinara noastră țară. Momentan sunt student în Dublin, este ultimul an, după care planuesc să revin acasă. De loc sunt dintr-o comună de lângă Oradea. Dar desigur, dacă doriți, puteți afla aproape orice detaliu despre mine.

    Vă doresc o zi placută.

  18. Adi says

    Aparent ce propuneti este pozitiv, constructiv, necesar. Doar ca va intreb:
    1. ce metoda veti folosi la testele iq, si cine vor fii cei care vor testa?
    2. Partidul ala politic, ce doctrina va avea?Ce va aduce el nou, bun? Ca oameni inteligenti sunt si in spatele cirpelor astea de ne conduc acum!!
    3. Clubul acesta ce directie fundamentala va avea? Ca ce spuneti dv. suna bine dar poate insemna orcice! Si usr au venit cu cretinitatea de” fara penali in functii publice”!! Veti veni cu ceva asemanator, …doar cu testare iq?? Pentru ca bunicul meu mi-a spus cateva lucruri ca ” fiecare om e bun la locul lui” si ” in viata ai de invatat si de la un prost…cel putin sa nu faci ca el!”

  19. Tămaș Andrei Bogdan says

    Domnule Vîntu,

    Doresc sa imi exprim recunostinta si aprecierea pentru initierea acestui proiect pe care il vad ca si o gura de aer pentru viitorul tarii noastre si al acestui popor asuprit de catre o clasa politica josnica si nedemna sa conduca aceasta tara.

    Urmaresc si astept cu nerabdare urmatoare informatii cu privire la acest proiesc.
    P.S. Vreau sa particip si sa fiu unul dintre elitele clubului!

    Cu repesct,
    TAB

  20. Catalin says

    Buna ziua. Cum ne putem înscrie in clubul de bussiness ? Ce criterii trebuiesc îndeplinite ?

  21. Marius says

    Ps:pentru cei sceptici, eu unul prefer sa “pierd” 10 euro, este un risc rezonabil daca pun in balanta ce as putea sa invat

  22. Marius says

    Buna ideea,chiar magnifica. Nu o sa incerc sa caut punctele negative pentru simplul fapt ca faceti acest proiect pentru interesul national. Vreau doar sa va pun cateva intrebari:
    1.Cei aflati in afara tarii pot sa se inscrie?
    2.Ati anticipat deja ca, foarte multi cursanti/doritori/curiosi, pot sa nu aibe acces la aceasta initiativa? Eventual sa promovati un pic ideea pe mai multe canale de comunicare..
    3.O sa fie posibil ca totul sa se desfasoare 100% online?
    Asteptam cu nerabdare evolutia acestui proiect, sper ca sa fie unul fiabil.

  23. Ciobanu Ion says

    Buna ziua!
    Care sunt conditiile de inscriere in club?
    Exista incompatibilitati?
    Cursul se plateste?
    Este nevoie de a veni cu vreo suma de bani in club?
    Cursurile se tin online sau se tin intr-o locatie cu domnul Vantu?
    Multumesc!
    O zi buna!

  24. Neacsu says

    Am încredere în inteligenta și abilitatea dumneavoastră în afaceri, ceea ce ma îngrijorează e ca nu știu încotro merge susținerea politica. Ar fi mare păcat ca borfașii roșii sa beneficieze de ceva din aceste programe

  25. Luigi Inta says

    Asa cum am spus, sunt primul care voiesc sa fac parte din Clubul de Business și Politica SOV!

  26. says

    Bună ziua, domnule Vântu. Îmi exprim dorința de-a vorbi, discuta cu dumneavoatră pe un canal de comunicare. Mi-ați mai răspuns odată în urmă cu doi ani și v-ați exprimat interesul de a discuta cu mine. Dacă mi-ați putea da o adresă de email, aș putea să vă trimit o prezentare Power Point să vedeți despre ce e vorba. Mulțumesc anticipat și aștept un răspuns de la dumneavoastră. O zi buna!

  27. Mihai Gutanu says

    Domnule Vântu,
    Am avut plăcerea să vă cunosc în 1997 când am dat primul anunț la ziar cu textul “Cumpăr certificate”. A doua zi dădea şi Gelsor acelasi anunț, iar răposatul domn Rădulescu m-a invitat la sediul Gelsor de pe Splai şi mi-a cumpărat toată marfa (certificatele adunate). A fost o afacere bună şi am rămas profund impresionat de puternica dvs personalitate. Doresc să Vă felicit pentru acest proiect (Clubul), păcat că nu l-ați demarat acum 20 de ani fiindcă alta ar fi fost azi fața României. Doresc să mă implic cu energie şi entuziasm, fiindcă am convingerea că este – Cea mai deşteaptă idee care a trăznit mintea unui român în ultimii 30 de ani. Am un partid (PNTCD) pe care vi-l aduc la susținere, colcăie de pensionari – profesori, jurişti, medici, economişti etc – oameni de şcoală veche şi cu reputație profesională care abia aşteaptă să aibă elevi pe care să-i modeleze altfel decât a fost modelată generația de imbecili care ne conduce astăzi. Am o uriaşă încredere în domnia voastră, ați fi premierul ideal al oricărei țări de pe Pământ, dar e foarte bine dacă acceptați să fiți un Sorros, de altă factură decât bătrânul progresist care ne călăreşte clasa politică din ultimii 30 de ani. Poate un pic mai conservator şi mai cu fața la Dumnezeu decât acela, căruia sper din inimă să-i luați locul cât mai curând.
    Voi aplica la rândul meu, pe toate componentele Clubului – ca sponsor, ca instructor, ca mentor, ca acționar sau ca beneficiar al fondului de investiții pe care l-ați anunțat. Orice, numai să fiu şi eu sub umbrela acestui proiect care sunt convins că va face istorie.
    Aşa să ne ajute Dumnezeu!
    Mihai Guțanu

  28. Marian Tol says

    Buna ziua. As vrea sa devin membru al Clubului, sa invat si sa impartasesc din ce stiu. Va multumesc

  29. Iacob Vlad says

    Bună ziua domnule Vântu.
    Sunt un om cu 11 clase și am afacere din 2014. As putea afla mai multe despre testul IQ.
    Cu stimă Vlad

  30. Luigi says

    Sunt interesat! Va doresc succes si Doamne , ajuta sa realizati ceea ce v-ati propus cu ajutorul nostru !