Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 20 COMENTARII
  1. Cristi says

    Tare blogul. Eu, om din tânăra generație, am destule de învățat de aici.Jos pălăria!

  2. says

    …~Fain_…Da ! A-ti facut dvs. contrabanda cu Argint industrial pa’ vremea odiosului dar problema e ca ceea ce faceati dvs. atunci ca multi altii de altfel la care le mergea mintea snur nu a-ti facut de chiar asa de K_Pul dvs. pe cont propriu fara ca cineva sa nu stie de activitatile domniei voastre~……~Asa ca intr-o buna zi de dimineata pe nepusa masa a-ti fost sunat si invitat in mod respectuos de altfel pe la sediul Securitatii din loc. unde domiciliati in acel moment_!…_Iar un domn imbracat in civil care sa prezenatat ca fiind cpt. sau maior de Securitate_X va rugat sa luati un loc pt. a purta o discutie amicala pe diverse teme actuale_.._A-ti aprins o tigara iar apoi a-ti stat de vorba pe indelete printre care a-ti abordat si o tema legata strict de activitatea dvs. secundara dar care nu era trecuta in cartea de munca~_…_Iar spre finalul discutiei vi sa spus ca aveti doua variante in fata_: 1. Fie ramineti pe cont propriu urmaind ca la un moment dat sa fiti saltat probabil de Militie urmind sa intrati din nou la Bulau pe o perioada mai luuuunga de timp-recidivist fiind !!_..si 2. _Fie semnati un angajament pe o perioada nedeterminata de colaborare fructuoasa cu doamna Securitate~..~fapt ce ulterior sa si materializat~_!_~…Daa~??…Da_!~…………, iar recent Justitia noastra a dat vredictul_cel_Irevocabil_=_ Turnator profesionist la fosta Securitate~~…Vedeti domnule SOV~?….Daaa’ ! Asa erau vremurile si timpurile,.. care din nefercire nu au apus precum in alte parti ci doar si-au schimbat culoarea politica~_..~Atit_!_…In rest e ca si atunci doar ca poti vorbi liber la garduri si pereti !..ca EI_peretii stiu sa asculte in tacere~…~..Vreti sa mai redau vechea postare cu “Securismul Romanesc desavirsit in spirit si domnu’ I. Iliescu va fi vesnic “…Vreti~?..Nu vreti deoarece o stiti pe de rost_~_~_~_~_~_~_~_~_~_……..Nu va fie rusine !_Postati-o~~~No’ Cenzurati______……… ..Aaaaa’ ! Si_faptul ca sunteti nascut in_B’ spune multe~~~~~~….

  3. mind allinclusive says

    Da.Exact cum ati replicat unuia pe blog cum ca demersul dumneavoastra nu e o dezvinovatire.Urmariti si dvs materialul video…. .Nu ca sunteti consecvent?! Altfel total nepotrivita / neinspirata daca nu deplorabila / ratata postarea asta!!!Parerea mea ….Insa cu acceasi pretuire in speranta unor postari mai reusite!!

  4. Corneliu says

    IMI CER SCUZE ptr. catalogarea facuta mai demult azi v-am vazut practic prima data ca om si am inteles si v-am inteles lucrurile ce s-au intamplat si vi-au fost facute si prezentate in alt mod decat realitatea repectiva.

  5. F.G.Haiduc says

    Buna ziua domule Vantu . As dori sa aflu mai multe despre relatiile dvs cu Traian Basescu de a lungul timpului . Cineva sau ceva nu vrea sa il lase din brate . Dupa ”accidentul ” lui Sorin Oprescu am impresia ca ca fostul presedinte va fi reactivat ca si primar al Capitalei .Nu sunt un fan al dumneavoastra dar oricum sunteti o sursa mult mai credibila decat restul care se dau inamicii lui Basescu …

  6. adrian stefan says

    Buna ziua dle Vintu. Va urmaresc aparitiile in mediul virtual cu mare atentie. Va admir inteligenta si fantastica persuasiune de care dati dovada. V-as ruga sa ne impartasiti principalele valori si principii pe care le aveti dvs (in literatura, muzica, politica, gastronomie, personalitati, bauturi,…un fel de oracol, stiti dvs. de care). Apropo, de unde gasiti domne rothmans international ca eu nu am mai vazut de mult, sunt fumator si imi cumpar rothmans obisnuit..

  7. adrian says

    Buna ziua. Domnule Vintu orice aparitie in mediul virtual a dvs. o savurez la maxim. Sincer va admir inteligenta si capacitatea de a stapani perfect o discutie din orice domeniu ar fi. V-as fi recunoscator daca ati binevoi sa postati o serie de link-uri pe care le cititi zilnic dvs, in scop de informare si mai ales sa aratati principiile fundamentale de baza din diverse domenii, pe care puneti pret. (gen, cartile pe care ar trebui sa nu le ratam, muzica preferata, principalele repere din cultura universala, detalii privind orientarea politica, daca credinta are un rol in viata dvs, preferintele culinare, bauturi, si ultima, unde gasiti domne rothmans international ca eu nu am mai vazut de multa vreme, fumez rothmans din asta simplu..) in speranta ca imi veti raspunde, astept cu nerabdare. Cu respect.

  8. Unu says

    Era sa plang de mila, dar apoi mi-a sunat telefonul si am uitat.
    Ca un valutist din anii 90 prins ca întoarce ziarul, așa treci și tu peste ce e important. Ca ala găsit de poliție în recamier la percheziție: Da ce-am făcut sefu’?
    Cât ai fost de neînțeles, ca un orfan pe care nu l-a iubit nimeni. Iar mă ia plânsul.
    On a more serios note, ia zi CUM a cumpărat CEC și restul proștilor SOV Invest. Dar nu vreau să o aud pe aia cu “prost nu e ală care cere cu ală care da”.
    Deci aici ai detalii sau ne facem ca nu înțelegem.

    Și ca să trecem și la subiect: nu, n-ai șanse în politică. Nu mai încerca marea cu degetul.

  9. george says

    Urmarind acest video clip as dori sa stiu cine a incercat sa va doboare,pe cine ati speriat si daca apreciati ca ” statul s-a intarit ” ?

  10. Romascan pribeag says

    Buna ziua!Sunt incintat sa va cunosc domnule Sorin Ovidiu Vintu.Acum ca am ascultat si versiunea dumneavoastră la tot ceea ce s a întâmplat as vrea sa ma întorc in țara dar credeți ma ca n as sti nici de unde nici cum sa încep vreun negoț cinstit care sa mi dea de mincare mie si familiei mele.Imi e frica de zeciuiala care e peste tot.Cu respect un fost angajat indirect al dumneavoastra(am fost barman in podul gării pe vremea prietenului Liviu Solomon!).

  11. Stefan Simion says

    Buna ziua, voi incepe prin a ma prezenta : numele meu este Stefan Simion (32 ani, Bucuresti). Pentru inceput pot sa va spun ca intr-adevar timpul nu iarta pe nimeni, trec anii peste noi si imbatranim (albim etc.), va tin minte de la emisiunile lui Marius Tuca de pe vremea scandalurilor cu FNI, atunci aratati mult mai impunator smile emoticon, cu parul negru, acum e alb … nu-i nici o problema albul si cu negrul se potrivesc smile emoticon. Ce mi-a ramas intiparit in minte de la aparitiile dvs. la Marius Tuca Show, este, culmea, afirmatia “batranului” meu (tata – care nu mai e printre noi de 12 ani) cand v-a vazut, a spus cam asa: “ba, asta ar fi bun de presedinte, l-as vota si maine!” asta dupa doar cateva minute de la aparitia dvs. pe TV , la vremea aceea nu l-am bagat in seama pe tata, aveam alte preocupari specifice acelei varste de copil pana la urma. Sa va fac si o mica analogie cu predictiile “batranului” meu – juca Ajax un meci amical prin anul 2000-2001 si atunci l-am vazut prima oara jucand pe Zlatan Ibrahimovic(era doar un pusti atunci), tata cand l-a vazut a zis : “asta o sa ajunga cel mai mare fotbalist” – n-avea de unde sa stie “batranul” ca peste cativa ani or sa apara killerii Messi si Cristiano Ronaldo smile emoticon , dar oricum i-a iesit – Ibrahimovic a castigat campionate cu gramada, la fiecare echipa de club la care a jucat (Ajax, Inter, Juventus, Barcelona, Milan, PSG) si daca nu avea ghinionul sa apara Messi si CR7 , sigur lua si un balon de aur. Asadar “batranul” meu se cam pricepea… daca va ajuta cu ceva , puteti conta pe votul meu la o eventuala candidatura a dvs., desi sincer, ma indoiesc sa aveti vreo sansa la cat v-au terfelit “prietenii” dvs., de asemenea este posibil sa nu aveti voie sa candidati ca urmare a faptului ca ati fost condamnat.
    In fine, intrebarea mea pt. dvs. este daca detineti obiecte rare de colectie (monede, bancnote, probe monetare, medalii, jetoane, decoratii, ordine, actiuni etc.)? Ma gandesc ca dvs. ati avut acces la piese rare de-a lungul timpului. Sau este posibil sa nu va fi atins microbul colectionarului. Nu ma intereseaza sa cumpar de la dvs. sau sa va vand , as vrea doar sa vizionez o eventuala colectie de piese rare, in cazul in care detineti asa ceva, daca nu, nu-i nici o problema. Va doresc mult SPOR! Numai bine!

  12. Brad says

    OK esti om se vede, sincer iti spun ca imi pare rau de suferinta ta, cam dramatic pentru mine as fi preferat un Sorin din viitor fata de vechiul Tu, putin naiv daca la nivelul tau ai facut greselile respective ai devenit paranoia pe parcurs si ti-au lipsit prietenii adevarati la momentele cheie, as vrea sa aud de un nou program de promovat valori ca aici AI AVUT dreptate, sunt oarecum trist sa aud prin ce ai trecut, stiu un remediu ai nevoie o noua sesiune de shoping sa-ti reinoiesti garderoba eventual cumpara-ti niste tricouri cu “SOFT INSIDE” (funny haha).

  13. popica says

    Sper sa putem schimba ceva in tara, impreuna cu dumneavoastra sa facem un viitor pentru noi cei tineri, suntem generatia ” n-am ” pentru ca ce era pentru noi, au furat cei de sus……..

  14. Florin C says

    Interesant punct de vedere! De ce n-ati spus nimic pana acum? Va spun sincer, am ramas putin debusolat de afirmatia dvs. ca sunteti om de dreapta (eram convins ca sunteti si veti ramane un om apropiat PSD – nu sunt atat de naiv sa cred in socialismul lor!).

  15. simona says

    Asta asteptam de la dumneavoastra.Marea confesiune.Cu asta trebuia sa incepeti discutiile in mediul virtual.Acum astept un roman autobiografic in care sa dezvoltati punct cu punct toate cele spuse in filmulet.Nu va judeca nimeni, toti facem greseli in viata, handicapul moral pe care l-ati avut pana acum poate ca l-ati invins intr-o oarecare masura.Dar nu de tot.Luptati cu un slogan greu de scos din mintea oamenilor:Vantu-FNI-Frauda.Doar cu un filmulet, foarte interesant, nu puteti rezolva problema increderii.Permiteti-mi sa va dau un sfat: fiti sincer in ceea ce scrieti (spuneti), fara omisiuni care pot deturna adevarul din dreptul sau, luptati-va sa va spalati imaginea terfelita ani de zile daca vreti sa va creditam, noi cititorii din mediul virtual.

  16. Costica vieriu says

    Sunte-ti tare domnule SOV,eu va cred in tot ceea ce a-ti construit pentru un popor de adormiti printre care ma numar si eu,sunt itrutotul de acord ca suntem manipulati.