Capitolul 64 – Dragnea, Iuda și primarii

dragnea-isarescu-1

Au trecut aproape 30 de ani de la Revoluție și încă nu am aflat care este natura statului român. După cum s-a văzut deja, stat democratic nu este. Alegerile sunt doar praf în ochii pulimii, asta văzându-se încă de la alegerile pentru președinție din anul 2009 când, în ciuda faptului că Mircea Geoană a câștigat alegerile, uns ca președinte a fost unul dintre slugoii americanilor. La alegerile din 2016, în ciuda unui vot covârșitor obținut de PSD și ALDE, capacitatea de acțiune politică a celor două partide a fost sever afectată de manipulările stradale concepute și organizate din spate de structuri specializate cu origini încă necunoscute. Pentru a fi corect, trebuie să menționez faptul că acest lucru n-a fost nici prea greu de făcut. Imbecil și duplicitar, Dragnea a oferit un excelent pretext maeștrilor din spatele mișcărilor de stradă: în locul unui masiv decret de amnisție și grațiere, menit să-i lase pe securiști și pe stăpânii acestora fără muniție, a preferat să-și rezolve doar problema lui personală prin celebra Ordonanță 13.

Apoi, pe fondul unor gafe succesive din partea coaliției de guvernare, presiunea exercitată de “stradă” a rămas constantă, asta afectând decisiv deciziile politice ale celor trimiși în Parlament de votul alegătorilor. Ca o culme a ironiei și a cinismului păpușarilor din umbră, paralizarea deciziilor politice ale Coaliției nu a fost însoțită și de paralizarea catastrofalelor decizii economice pe care aceasta le-a luat. Asta vine și arată, o dată în plus, că celor care conduc în mod ilegitim acest stat nu le pasă câtuși de puțin de securitatea economică sau de votul cetățenilor lui.

Dincolo de ce am scris până acum în acest material, în scrierile mele publicate anterior ți-am mai adus un număr uriaș de argumente care atestă faptul că România nu este un stat democratic și că tipul de democrație încercat aici, adică un stat fără conducător, a eșuat dezastruos. Despre stat capitalist iarăși nu poate fi vorba.

Cu aproape toți oamenii importanți de afaceri băgați în pușcării sau fugiți din țară, cu o piață de capital care nu are nicio legătură cu funcția ei de bază, și anume atragerea de capital pentru companii, pentru start-up-uri, pentru municipalități…, fără nici un pic de sprijin din partea statului, cu o perspectivă absolut cretină vizavi de orice tip de afaceri ale mediului privat românesc cu statul, inoculată de propagandă “partenerilor” occidentali (parteneri ale căror companii au monopolizat pe acest fond orice comandă lansată de stat), cu o populație măcinată de ură, de invidie, frustrată și însetată de sângele celor care au reușit și lipsită de orice tresărire de entuziasm, a clasifica statul român în categoria statelor capitaliste ar fi o insultă la adresa conceptului. Doar cu șefi de cârciumi, cluburi și buticuri nu te poți numi un stat capitalist. Aceste categorii au existat o vreme și pe timpul lui Ceaușescu sub numele de mandatari, ei nefiind nicio clipă vânați sau ținuți sub teroarea instituțiilor statului, așa cum se întâmplă cu cei de astăzi.

Cu toate că sintagma “stat de drept” este în opinia mea redundantă, hai s-o acceptăm ca atare și să vedem dacă România este un stat de drept, adică un stat în care prevalează legea.

La baza oricărei operațiuni economice stă contractul semnat între părți. Acesta stabilește cu precizie temeiul legal în baza căruia se încheie tranzacția, precum și drepturile și obligațiile fiecărei părți semnatare în parte. Pentru respectarea cu strictețe a legii, oamenii de afaceri se lipsesc de o parte din profit, pentru a plăti cu sume impresionante mari firme de avocatură și de audit.

Fiecare semnatar al contractului folosește avocații și auditorii pe care i-a angajat, asta făcând ca la un contract să lucreze câte două case de avocatură prestigioase, precum și câte două companii de audit alese dintre așa numitele “Big Four” (pe plan internațional există patru mari auditori: PwC, Deloitte, KPMG, Ernst & Young). Niciun avocat sau auditor nu-și va pune semnătura pe un contract care nu respectă rigorile legii, atât pe plan intern, cât și pe plan extern.

Abia după semnarea contractului, operațiunea economică începe să se deruleze, părțile transferând banii, bunurile sau serviciile prevăzute în contract. Așa se fac afacerile în toată lumea, contractul între părți fiind considerat sfânt, el asigurând protecție totală atât în fața legii, cât și între parteneri. Ai văzut un singur caz în România unde procurorii sau judecătorii să fi găsit vreun contract făcut cu încălcarea legii? Ai văzut pe cineva arestat și condamnat pentru nerespectarea legii la întocmirea vreunui contract? Evident că nu. În România, atât arestările cât și condamnările se fac fără a se ține câtuși de puțin seama de aceste contracte. Așa se face că poți aresta orice om de afaceri care a virat sau a încasat o sumă de bani, fără să ții cont de temeiul juridic care a stat la baza acestor transferuri. În loc de a se ține seama de lege, se ține cont de trăirile subiective ale procurorilor sau judecătorilor, generate de atitudinea presei față de persoana acuzată. Extrem de rar se întâmplă ca vreun judecător să ia cercetarea judecătorească în serios și s-o trateze altfel decât ca pe o formalitate sumară și fără consistență.

Îmi amintesc de unul dintre dosarele mele, acela cu PSV. Mă aflam la Tribunalul București, unde încercam să mă apăr în fața unui judecător, pe numele lui Tărceanu, soțul judecătoarei din cazul Borcea și al fraților Becali. După ce am epuizat argumentele juridice, văzând lipsa oricărei reacții care să-mi arate că a înțeles ceva, am decis să vin cu un argument care să fie la nivelul de înțelegere al oricărui individ cu măcar doi neuroni. În dosar eram acuzat de faptul că am investit 92 milioane euro în Republica Moldova, cumpărând acolo niște companii la prețuri supraevaluate. După ce am încercat să-i explic faptul că PSV era compania mea, că la baza acelor companii achiziționate în Moldova stăteau studii de piață și evaluări făcute de profesioniști, că plasamentele aveau în vedere și pozițiile strategice ocupate de acele companii în piață (singura fabrică de asfalt din Moldova, singura fabrică de conserve de toate tipurile, o bancă, compania care avea în proprietate toată zona centrală a Chișinăului, etc.), văzând că nu înțelege nimic, i-am arătat că la momentul achizițiilor îmi puteam retrage dividende de 160 milioane euro din companie și, prin urmare, n-avea sens să mă complic, încercând să-mi fur proprii bani. Nici măcar acest argument, care era la puterea de înțelegere al oricărui alfabetizat, n-a reușit să-și facă drum la neuronii individului. M-a privit cu un aer batjocoritor, mi-a reținut toată sumă pe care am investit-o, adică 92 milioane euro ca prejudiciu, ca și cum valoarea acelor companii era 0, și mi-a dat peste 6 ani de închisoare. Toate contractele de achiziții semnate de avocați și auditori internaționali n-au însemnat pentru judecător absolut nimic. Călcând nonșalant pe lege, și la adăpostul protocoalelor semnate de SRI cu CSM și Inspecția Judiciară, omul nostru știa că nu i se poate întâmpla nimic. Recunosc, rușinat de acest sentiment, că am trăit o stare de imensă satisfacție când am aflat că nevastă-sa l-a încornorat cu Borcea.

Am ilustrat maniera în care se face cercetarea judecătorească în instanțele românești cu acest exemplu, dat fiind faptul că aceasta este norma în judecarea oamenilor de afaceri. Sentințe nepermis de mari n-au în vedere aplicarea vreunei legi, ci satisfacerea setei de sânge a pulimii, pe de o parte, și curățarea drumului pentru instalarea companiilor străine, de cealaltă parte.

Una dintre consecințele acestui mod de a face justiție este și părăsirea țării de aproape 5 milioane de români care, nemaiavând mari companii românești unde să lucreze, s-au văzut siliți să-și caute slujbe unde au văzut cu ochii.

Deci, a spune că România este un stat de drept când legea este constant încălcată de către cei puși s-o aplice, unde drepturile și libertățile cetățenești n-au nici o valoare, este ca și cum ai spune că eu am fost selecționat în lotul olimpic pentru cursele de 100 m plat.

Așadar, generație, ți-am demonstrat că România nu este un stat democratic, nu este un stat capitalist, iar un stat de drept nici atât.

Îmi poate spune cineva ce fel de stat este acesta?

În atenția primarilor de municipii

Doamnelor și domnilor, nu voi încerca să vă insult spunându-vă ce părere am despre voi. Vă voi spune doar că a mări taxele și impozitele locale pentru a face rost de bani este o imbecilitate pentru care ați merita să fiți bătuți cu ouă stricate de concitadinii voștri. În loc să măriți taxele, în loc să stați cu mâna întinsă la Guvern, ar trebui să apelați la un instrument comun al pieței de capital, care se numește obligațiune municipală. Cum se contruiește și se împachetează un asemenea instrument știe orice companie de brokeraj din România. Lansarea unei emisiuni de obligațiuni municipale cu dobândă fixă și listarea ei pe bursă va atrage atât persoane fizice cât și investitori sofisticați, pentru care instrumentele cu venit fix sunt la mare căutare, ele fiind folosite de aceștia pentru operațiuni în hedging. Pe măsură ce o să începeți să vă deșteptați, o să vă dau și alte soluții, asta cu obligațiunile fiind cea mai simplă dintre toate.

Evident că banii obținuți astfel trebuiesc a fi investiți doar în proiecte de modernizare capabile să producă și profit. Aducțiuni de apă, canalizări, racordarea la rețelele de gaze, săli polivalente, ștranduri, piscine acoperite, terenuri de fotbal, parcuri de distracții, etc. Din profiturile obținute puteți răscumpăra obligațiunile, iar banii care vor continua să curgă pot fi folosiți la reabilitări de blocuri, școli, spitale, drumuri, ș.a.

În atenția guvernanților

Una dintre cele mai mari averi pe care România le are se află îngropată în Institutul de Invenții, Brevete și Mărci. Acolo se găsesc invenții și descoperiri cărora nu le venise timpul încă sau idei care, cu ajutorul progreselor făcute de tehnologia de astăzi, pot fi asimilate în practică, producând niște profituri uriașe sau deschizând niște drumuri nebănuite încă. Am aflat de la un prieten că acest institut a fost condus aproape întotdeauna, și încă este condus, de maghiari. Dacă așa stau lucrurile, prostia partidelor românești care s-au succedat la conducerea țării se dovedește a fi fără cusur. Ar fi ca și cum, după ce am văzut cine sunt, aș da parolele unor conturi de-ale mele lui Ghiță sau lui Gușă. Cine știe câte invenții de acolo nu sunt, cu mici modificări, aplicate deja în țările dezvoltate ale lumii. Mă îndoiesc că “minunații noștri securiști” au lăsat deoparte monitorizarea politicienilor și a oamenilor de afaceri români și s-au ocupat de protecția acelei comori naționale.

Indiferent de situație, este obligatoriu să se facă o inventariere și analize sectoriale a tot ce se găsește acolo, iar în urma acestor analize să se vadă ce ar putea fi de folos în prezent, pe termen mediu și pe termen lung. Această evaluare ar trebui trecută în sarcina Academiei Române, care de o bună bucată de vreme taie frunză la câini. N-am auzit ca măcar un sfert de idee să iasă de acolo în spațiul public. Pare a fi o instituție destinată, astăzi, satisfacerii orgoliilor unor babalâci și nu o instituție care să se constituie într-un factor de cunoaștere și progres pentru societatea care o hrănește.

În atenția lui Liviu Dragnea

Domnule Dragnea, dacă astăzi nu sunteți alergat cu parul prin tot Bucureștiul de grupuri masive de cetățeni revoltați, este ca urmare a competenței și patriotismului Consiliului de Administrație al BNR și al domnului Mugur Isărescu însuși. Atât consilierii dumneavoastră pe fiscalitate cât și cei pe imagine, s-au dovedit a fi niște tâmpiți. Dacă ați fi încercat o reformă fiscală gândită de unul dintre cei doi pe care i-ați folosit la Finanțe sau chiar folosindu-i pe amândoi să gândească împreună o reformă fiscală, dacă n-ați fi agresat în mod vulgar băncile și companiile străine doar pentru a mai ciuguli ceva capital electoral, capital de care în acel moment nu aveați nevoie, atunci Banca Națională n-ar fi trebuit să risipească peste 2 miliarde de euro pentru a ține inflația sub control.

Dacă i se poate reproșa ceva BNR-ului, acest lucru doar exportatorii îl pot face, nu dumneavoastră. Pentru a nu se produce un haos care n-ar mai fi putut fi controlat, BNR-ul n-a acceptat devalorizarea leului, n-a lăsat cursul liber și a strâns inflația de gât. Fără a avea de aici acces la cifre, vă pot spune totuși, bazându-mă pe cele câteva date culese de pe micile ecrane și pe experiența proprie, cu o aproximație nu mai mare de 10%, că astăzi, urmare a greșelilor uriașe pe care dumneavoastră înșivă le-ați făcut, fără intervenția extrem de costisitoare a BNR-ului leul s-ar situa undeva între 5,5 și 6 lei/euro, iar inflația între 12%-14%. Sunt convins că, în particular, Isărescu vă va confirma acest lucru (evident cu o mai mare acuratețe). Ce s-ar alege de guvernarea dumneavoastră sau de situația financiară a cetățeanului dacă BNR-ul ar lăsa ca lucrurile să se întâmple în conformitate cu regulile economiei de piață? Vă place sau nu, Mugur Isărescu este singura ancoră de stabilitate financiară a acestui stat de doi bani. În loc să-l hăituiți, încercați să înțelegeți că nu puteți veni cu vreo modificare fiscală fără să vă consultați cu BNR-ul. Politicile fiscale trebuie să meargă mână în mână cu politicile monetare, iar când ai șansa de a fi contemporan cu un uriaș monetarist, trebuie să fii prost să nu-l folosești.

Mie, acest individ mi-a închis două bănci, n-am nici un motiv să-l iubesc dar, ca profesionist, n-am cum să nu-i prețuiesc uriașa valoare în domeniul monedei, al finanțelor și al macroeconomiei.

În final, domnule Dragnea, îmi permit să vă avansez o idee pentru a vă îmbunătăți nivelul de colectare al taxelor și impozitelor. Privatizați încasările! Discutați această idee cu ministrul de finanțe și șeful de la ANAF. Ați putea începe cu un program pilot într-un singur județ.

În situația de astăzi eu aș privatiza ANAF-ul prin metoda M.E.B.O. Vă asigur că gradul de colectare va crește cu cel puțin 30% iar, pe lângă asta, statul mai scapă și de costurile actuale legate de ANAF.

Iuda

L-am văzut pe Coldea după ce a ieșit de la comisia SRI. Am ascultat ce a spus. Alături de Băsescu și Maior, și individul ăsta i-a slujit cu un zel dezgustător pe stăpânii lui de dincolo de gârlă. Pe Băsescu îl știam iar pe Maior îl auzisem vorbind în public de câteva ori. Pe Coldea a fost prima oară când l-am auzit vorbind mai mult. Cu această ocazie mi s-a confirmat bănuiala conform căreia unicul criteriu după care americanii își aleg slugile este acela ca IQ-ul respectivului să nu-i depășească numărul de la pantofi. Tocmai el să vorbească de trădători.

Nu cred că se referea totuși la cineva anume. Cred mai curând că a fost un autodenunț generat de apropierea sărbătorilor pascale. Cât despre faptul că publicarea protocoalelor a fost mană cerească pentru spionii străini, a fost o strălucită mostră de imbecilitate. Pe de o parte, afirmă că toate statele au asemenea protocoale, pe de altă parte, faptul că spionii străini au aflat că și România are, a vulnerabilizat interesele de securitate atât ale noastre, cât și ale partenerilor occidentali. Iar asta nu a fost o scăpare petrecută spontan în timpul unei exprimări libere. Nu. Idiotul a elaborat formularea, a pus-o pe hârtie și a citit-o. Și dacă te gândești, generație, că în fața acestui imbecil făceau temenele aproape toți liderii politici români, ai o imagine exactă a catastrofei care se cheamă statul român.

În final, generație, îți propun pentru dezbatere următoarele subiecte:

  1. Ce fel de stat este statul român?
  2. Crezi că securiștii au păzit descoperirile și invențiile făcute de români de-a lungul timpului?
  3. Există cineva în cercul tău de prieteni și cunoscuți pe care îl respecți fără rezerve?

Dezbaterea are loc pe noua pagină pe care ți-am pus-o la dispoziție, vintu.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 19 COMENTARII
  1. popescu says

    Nu ai cu cine sa faci ceea ce-ar trebui!

    Prof. Ioan – Aurel Pop: “În Ardeal cel puțin, numai de o sută de ani suntem învățați că și noi suntem oameni și că NU ne-am născut să fim servitori. Dar ceea ce fac românii mai mult decât alții este că se critică până la autoflagelare în prezența străinilor. Ceea ce crează o impresie execrabilă. Adică popoarele care se autocritică atunci când vine un străin, își iau măsuri de precauție și încearcă să scoată în lumină și valorile. Românii, în general, în prezența străinilor se declară chiar mai răi decât sunt. Poate că aici este și această aplecare a noastră și venirea noastră dintr-o istorie în care am fost slugi, am fost umiliți de-a lungul vremii.
    Președintele Academiei Române atrage atenția că „riscăm să devenim toți otova, cu mințile odihnite și goale, instrumente bune de manipulat de către forțe malefice, care stăpânesc comunicarea”. Se dorește ca „românii să rămână aluat moale” pentru alții.”

    Tot ce pot face pseudo-romanii de astazi este sa-si compare stapinii! Ce crezi ca poate iesi din asta?

  2. manolescu says

    buna ziua, nu merge inregistrarea pe pagina dumneavoastra.

    Unauthenticated issue. cand se incearca inregistrarea unui nou user.
    Angajati profesionisti, tot situl pare p incropeala ieftina.

    • ggq says

      Maestre,

      Constructia a 200.000 locuinte, implica mult timp si costuri mari. Asa ceva poti realiza intr o perioada de 5-10 ani, avand forta de munca, biensur.
      Da’ ca sa-mpacam si capra si varza, intre timp statul poate plati o parte din chirie. Delimitat, ca sa tii preturile in frau.
      Industrializarea agriculturii trebuie facuta. Inainte de asta, pentru a avea in mediul rural persoane sanatoase, trebuie ajutati. Cate un incubator de sat, sa i se dea omului cate 5 pui lunar cu porumbul aferent cresterii lui. La fel, fiecare sat sa fie dotat cu cate un cuptor electric pentru paine. Poate-i mai dai si un motoras care sa i duca apa din put in casa, acesta in retail e in jur d 50 euro, in cantitatile care trebuie il scoti la jumate.
      Mediul urban. Juma din populatie este subnutrita. Trebuie deschise alimentari cu produse subventionate, au mai facut si altii. Toate produse in Romania, de catre romani. O distributie regionala, noi locuri de munca in productie, etc.
      Idei sunt multe. Trebuie puse n practica,mai nimeni nu vrea binele poporului meu, nici el nu prea.
      Acum o saptamana am mers cu trenul 400km, am facut in jur de 9 ore, medie de 50KM/H(putine tronsoane de 100kmh si multe de 30kmh), asta inseamna sa fii inapoiat. Mare parte din drum s a mers numai in curba, in loc sa sape juma d metru sa faca traseul drept, acestia au ocolit, sa creasca distante si preturi.
      Invatamantul. Trebuie noi programe de studii, alte manuale, profesorii sa faca pregatire pt altceva. La anumite materii, matematica, fizica de ex., se pregatesc copii pt olimpiade. Unui om ii trebuie baza, restul timpului ramas, invata l ceva ce i va folosi. Avem un sistem vechi de 70 ani, doar softurile s noi.

      In ultimii ani, am trecut saptamanal pe centura capitalei, am vazut doar 5 muncitori, erau prinsi la un barbut. Noaptea e neiluminata. sensuri giratorii, curbe, iesiri p autostrada, risti accidentul de fiecare data cand treci. Iluminat este dar nu functioneaza, ori nu e aprins, pur si simplu.

      Traficul din Bucuresti.

      Eliminarea liniilor de tramvai, inca o banda pe sensul de mers, tramvaiele vor fi inlocuite d autobuze.

      Pasaje pietonale, supra sau subterane. Multe intersectii se blocheaza deoarece atunci cand faci stanga, dai de pietoni. Mai ales dorobanti ion mihalache.

      Ne auzim mai tarziu:)

    • ggq says

      Revenind la constructia de apartamente. Se vand la greu. Oamenii contracteaza credite mari. Dand cele 200k la chirie mica, vei crea o povara pt ei deoarece preturile vor scadea la jumate. Mai putini bani pt alimente( alimente mai ieftine, nu mai putine, haha), le vor ramane de rata.

  3. says

    Mi e greu sa cred ca Dracnea(cheamă l Doamne mai repede la tine) nu a fraudat si alegerile din 2016.
    In definitiv, are facuta facultatea cu suspendare in domeniu.

    • ggq says

      200k apart, sunt 400k da camere cazare. La munte si la mare, construiesti statiuni noi, partiile stau nefolosite( facute cu fonduri ue) mai ceva ca la bulgari, unde e plin de romani, rusi, nemti. Pa langa 40mii locuri noi d munca, le vinzi si la dublul pretului de constructie.
      Ca veni vorba da productie, parca ti am mai zis, cfr marfa sa ofere transport gratis pana la granita, asa vei putea face multe situri de productie in zonele defavorizate. Nemtii dau 20-30% din fabrica, in zonele depopulate din est.

  4. Verde says

    D-le Vântu am vazut si citit toate postarile de pe blogul d-voastra si am ajuns la concluzia ca expuneti niste puncte de vedere ce par in concordanta cu realitatea in care traim avand in vedere si dovezile ce au iesit la iveala recent .Am vazut deasemenea ca incercati sa gasiti minti luminate pentru a conluncra si gasi impreuna solutii pentru a crea un viitor acestei tari si generatiilor care vor urma .Scopul intradevar este nobil ,dar mijloacele pentru atingerea lui si modul in care va-ti gandit sa o faceti are din fundament o greseala imensa care se perpetueaza de mii de ani.Problema cu orice tip de sistem social ,chiar daca el va crea abundenta ,chiar daca va aduce o prosperitate nemaipomenita la un moment dat,el se va narui din cauza ca se bazeaza pe o iluzie si va voi explica de unde vine aceasta greseala fundamentala.
    De la prima moneda care a existat in lume pana la moneda virtuala ,sistemul monetar nu a facut altceva decat sa inrobeasca omul si sa-l introduca pe acesta intr-un labirint cu o singura cale de iesire ,aceea fiind Intunericul.Odata cu banii a aparut si Controlul .Omul a inceput sa dezvolte dependentã de bani,acestia actionand ca orice alt drog asupra psihicului,creierului si din acel moment nu a fost nevoie decat de un pas pentru ca unii dintre noi sa ajunga ,,dealeri ” ai acestui drog si aici ma refer la oamenii de afaceri ,comercianti etc etc.Vedeti d-voastra ,cand resurselor li se adauga o valoare fictiva sau virtuala ,,dealerii” vor cauta si extrage acele resurse pana la epuizare pentru a-si satisface dependenta si pentru a nu intra in sevrajul saraciei sau falimentului.Atata timp cat se alimenteaza aceasta iluzie care se transforma in acest mileniu in virtualitate si simulare rasa umana se indreapta incet dar sigur spre sfarsit ,resursele vor deveni virtuale la fel si vietile noastre .Bineinteles mi-ar trebui pagini intregi ca sa fac o expunere exhaustiva despre cum se pot repara aceste greseli si sa explic modul detaliat in care acest sistem fictiv functioneaza dar ma incalzesc cu gandul ca acest comentariu va fi vazut de unii care vor intelege ideile de baza.

    • Gru says

      Operatia a fost de succes, acum trebuie Rusia. Nu stiu, unde sau cum, nu mai am nici un sfantz. Se rezolva sau sunt lasat balta? Cand am zis ca nu mai sunt bani, nu ma refeream la optioale. Mancare si utilitati. Oricum am inteles de ce toti pleaca singuri… nu prea ai pe cine te baza.

    • nicu cohen says

      Concluzia-i simpla , nu bani ne trebuiesc ci resurse vitale .Banii datorie sint robie si sint o metoda de sclavizare a popoarelor ignorante de catre elitele hotomane , dusmanii poporului .Aveau dreptate comunistii .

  5. nicu cohen says

    Romania nu este nici stat si nici o tara , cu atit mai putin a noastra . Este
    a posesorilor care au creat aceasta Corporatie . Este Compania comerciala ROMANIA , Corporatie Romana / Roman Corporation , posesiune majoritara a Vaticanului aka UE , corporatie in genul corporatiei USA .
    Corporation Number 050912
    Business Legal Name UNITED STATES CORPORATION COMPANY
    Effective Date 1959-09-03
    Corporation Type FOREIGN PROFIT
    Office Address 2711 Centerville Road Suite 400
    WILMINGTON
    DE 19808
    Registered Agent PRENTICE-HALL CORPORATION SYSTEM, I
    Registered Agent Address 505 5th Avenue
    Suite 729
    DES MOINES
    IA 50309
    https://opengovus.com/iowa-business/050912
    Romanii nu sint ceea ce cred ei , oameni fiinte naturale vii cu capacitate de rationament si capacitate de existenta si manifestare soverana , ci imbecili mortificati prin frauda de catre sisteul corporatist roman , morti , botezati / inecati in marea comertului roman , persoane fizice ,physical science studies the non living matter .
    Putregaiul si minciuna in care traim incepe inca de la nastere cind se creaza prin frauda contracte de stock / companii in numele pruncului necunoscator iar aceste Companii numite Certificate de Nastere , nastere a companiei , sint vindute pe pietele internationale de sclavi , la burse .

  6. Andrei Zuban says

    Buna domnule Vantu,

    Am postat mai devreme opinia mea la temele de mai sus aici pe site pentru ca nu merge inscrierea pe vintu.com . Primesc mesajul “Unauthenticated issue.” – in caz ca va ajuta sa il dati mai departe echipei de dezvoltare.

    Nu e facut de asesoft nu? ^ ^

    Sper ca ati apreciat gluma, astept sa se repare problema cu contul.

    Toate cele bune

  7. Andrei Zuban says

    Istoria ne-a invatat cum ca Tarile Romane au fost mereu macinate de dezbinare si diviziune interna in interese si centre de putere, precum si slabite si influentate in directii contradictorii de catre marile puteri vecine : Regatul Ungariei, Regatul Poloniei, Imperiul Otoman, Imperiul Austro-Ungar. Astazi din pacate constat ca situatia nu s-a schimbat, privind situatia din ansamblu. Politicienii nu conving, nu imping in fata o elita, nu dau semne ca au interesul natiunii in primul plan, nu au un plan de fapt si nu prezinta incredere si sperata pentru un viitor mai bun, cu autostrazi, spitale curate si personal medical calificat (profesional si umanitar), oameni mai curati si mai sanatosi, o lume mai buna in Romania. Ma doare in mod special acest lucru, fiind impins de aceasta situatie sa caut o viata mai buna pentru familia mea in Olanda – gandindu-ma in special la binele copilului meu – care insa e nevoit sa creasca intre straini cu o limba pe care la cei 2 ani si 5 luni nu o intelege si nu intelege de ce. Deci, e greu. Nu intru in detalii despre greutatile unei astfel de mutari, ma bucur ca am putut lua familia cu mine din prima zi.

    Revenind la tema 2, inventiile facute de romani, cele valoroase cred ca sunt de mult cumparate de companii private sau institutii importante din strainatate. Daca securistii romani le-au pazit, cred ca s-au limitat la a pazi inventarul lor si faptul ca nu sunt folosite fara a fi platite, mai putin interes national, de a le tine si dezvolta in tara pentru progresul si viitorul Romaniei. Nu pot sa ma pronunt pentru ca nu prea cunosc activitatea SRI decat din presa. Dar cunoscand mentalitatea romaneasca si avand o experienta de o viata de 28 de ani in Romania, asta cred – nu au avut in vedere interesul national in privinta implementarii acestor descoperiri in Romania, ci mai degraba o atenta inventariere – asta da, pot crede.

    Pot afirma cu mandrie in schimb ca in cercul meu de cunostinte se afla 5 persoane intre care un neamt, pe care ii respect fara rezerve. Toti fiind mai inaintati in varsta decat mine, unii mai aproape altii mai departe. Insa pe toti i-am cunoscut in mediul profesional, avandu-i ca mentori sau deshizatori de drumuri. Fiecare dintre acestia mi-a marcat decisiv parcursul profesional si reprezinta o bogatie pe care nu mi-o poate lua nimeni. Si ii voi tine minte cat traiesc pe fiecare din ei.

    Toate bune!

    • nicu cohen says

      Apelatiunea – Tarile române – e gresita . Acestea nu au existat niciodata in istorie .Au existat statele Valahia si Moldova .Corporatia ROMANIA este o Companie creata de Vatican la 1866 care sa Administreze teritoriile preluate prin intrigi si conspiratii de sub controlul Imperiului Otoman . Denaturalizarea locuitorilor din daco valahi in români s-a facut pentru a se putea Deposeda acestia de drepturile lor naturale asupra teritoriului si cobori in Statut Social la nivelul de români , un soi de sclavi considerati legal morti , abandonati in apa botezului , inecarii simbolice .
      Metoda s-a aplicat si in alte tari , iberii au fost transformati in spanioli , lusitanii in portughezi , bavarezii , saxonii etc in germani . Metoda Denaturalizarii si Deposedarii e folosita de Imperiul Roman actualul UE din antichitate .

  8. JE says

    “Au trecut aproape 30 de ani de la Revoluție și încă nu am aflat care este natura statului român. După cum s-a văzut deja, stat democratic nu este. Alegerile sunt doar praf în ochii pulimii”

    Cum sa nu? Statul Roman este fix dupa chipul si asemanarea celor care il alcatuiesc si celor care il voteaza si sustin. Acestia sunt doar morometi proletari si analfabeti “cu origini bune” veniti direct de la coada vacii, care nu au pic de ratiune sau constiinta nationala si care au doar un singur scop in viata: CAPATUIALA PRIN ORICE MIJLOC. Ca sa aibe “valoare”… si “dusmani”… cikalaka cikicea!

    Apropo… voi de ce credeati ca toti analfabetii si toti astia care se desteapta “citind vreo doua almanahe” se apunca de “facultati” la 30-40+ de ani si isi obtin cu spaga si prin plagiat diplome? De rahati complexati si frustrati ce sunt! Au impresia ca masina scumpa, casa mare, functia cu denumire pompoasa si “diploma” de Guru al Stiintei pot sa le schimbe originile si prestanta de tarani hoti, tradatori, turnatori, tortionari si criminai ce sunt. Numai ca… rezultatele se vad cu ochiul liber de vreo 80 de ani asa… si nu continua sa ne uimeasca nici astazi.

    Prostovanii astia au impresia ca valoreaza ceva si ca au “statut social”. Sunt incapabili sa inteleaga ca pozitia in societate si respectul se castiga in timp, prin actiuni si rezultate care influenteaza societatea respectiva in mod pozitiv, nu se ofera pe tava, nu se cumpara prin diplome, functii si numiri si nu are absolut nici o legatura cu averea, casa si masina pe care le ai. Sa deti conducerea, sa iei decizii proaste, sa obtii rezultate catastrofale si sa ai pretentia ca esti cineva… trebuie sa fi cazut in cap.
    “Statutul social” este nimic altceva decat o emotie pe care un prost care se crede special o are fata de el insusi. Ceva de genul “äm masina x = sunt faraon”, numai ca in afara de taranii frustrati si complexati, nimanui nu-i pasa ce masina conduce unul sau altul.

    A fost o data ca nici o data, cand Romania REALA arata fix asa:
    – România de sânge albastru
    https://www.youtube.com/watch?v=SHliAv6WJi4

    – România de departe
    https://www.youtube.com/watch?v=zGlbVWiAvr0

    – Mica Românie mare
    https://www.youtube.com/watch?v=CTAxCXlIaLI

    Dupa care au venit astia si altii ca ei si s-a ales praful de tot!
    – Martiri Politiei Române
    https://www.youtube.com/watch?v=_oWmscdCjeg

    – Fenomenul Piteşti – Demascarea
    https://www.youtube.com/watch?v=ch8Efxz9BJ0

    – Experimentul Pitesti
    https://www.youtube.com/watch?v=uA3-UWModxo

    Romania REALA a incetat sa existe in 1946, nu in 1989. Ce s-a pus in schimb? Fix asta: “o populație măcinată de ură, de invidie, frustrată și însetată de sângele celor care au reușit și lipsită de orice tresărire de entuziasm”, dar… “cu origini sanatoase”.

    _____
    “Una dintre consecințele acestui mod de a face justiție este și părăsirea țării de aproape 5 milioane de români care, nemaiavând mari companii românești unde să lucreze, s-au văzut siliți să-și caute slujbe unde au văzut cu ochii.”

    Nu mai numara ca Pristanda. In mod oficial sunt plecati peste 6 milioane dintre care 3.7 dupa 2007. In mod neoficial sunt mult mai multi. Statul roman are dificultati sa ii numere pe aia din tara, pe aia din Asia sau pe cei din America Latina cine crezi ca ii numara? In tari ca Chile sau Argentina ai un standard de viata superior fata de multe tari europene. Cate statistici ai vazut care sa-i contina si pe astia? Multi i-au dat drumul de urgenta in Canada de cand s-au ridicat vizele, anul acesta.
    Se pleaca in continuare in acelai ritm. Peste tot, nu doar in Europa.

    _____
    “a spune că România este un stat de drept când legea este constant încălcată de către cei puși s-o aplice, unde drepturile și libertățile cetățenești n-au nici o valoare”

    Cand mai exact ai avut in Romania “stat de drept” dupa 1946 incoace?
    Dar lege? Dar justitie si mai ales DREPTATE?

    _____
    “ți-am demonstrat că România nu este un stat democratic, nu este un stat capitalist, iar un stat de drept nici atât. Îmi poate spune cineva ce fel de stat este acesta?”

    Da! Stat marxist-bolsevic “standard” format din:
    1. slugi (pulime)
    2. stapani (conducatori)

    Dupa cum spunea si Petre Tutea:
    “Comunismul e cea mai mare aflare-in-treaba din istoria omenirii. Comunismul e un cancer social. Unde se instaleaza, ramane pustiu. … Si la comunisti sunt stapani si slugi, dar ei sunt ipocriti, pentru ca stiu egalitatea oamenilor nu poate exista nicaieri.
    In celebra Declaration des droits de l’Homme et du Citoyen, a Revolutiei franceze, prima propozitie e o idiotie absoluta sau in cel mai bun caz un sofism: oamenii sunt egali de la natura. Oamenii sunt inegali de la natura. Sunt inegali insisi membri unei familii, in care unul poate fi genial, altul mediocru si altul imbecil.”
    http://www.itc-cluj.ro/capatana/valori/Portrete/tutea.htm

    Desi am mai postat… in cazul in care nu s-a retinut:
    – Wall Street și Revoluția Bolșevică – Antony Sutton
    http://magazin.anacronic.ro/produs/wall-street-si-revolutia-bolsevica-precomanda/

    – Statul profund în America. Wall Street, cartelul petrolier și atacul asupra democrației – Peter Dale Scott
    http://magazin.anacronic.ro/produs/statul-profund-in-america-wall-street-cartelul-petrolier-si-atacul-asupra-democratiei/

    – Corectitudinea politică. „Religia” marxistă a noii ordini mondiale
    http://www.rostonline.ro/2015/08/flagelul-corect/

    – None Dare Call It Conspiracy
    https://www.amazon.com/None-Dare-Call-Conspiracy-Allen/dp/1939438004/

    – None Dare Call It Conspiracy – speech by Gary Allen (recorded in 1971)
    https://www.youtube.com/watch?v=_P2soEeHlPQ

    – Gary Allen – Fabian Socialists and You (1973)
    https://www.youtube.com/watch?v=TVmp57wY7uM

    _____
    “a mări taxele și impozitele locale pentru a face rost de bani este o imbecilitate pentru care ați merita să fiți bătuți cu ouă stricate de concitadinii voștri.”

    Arunca o privire la originile si pregatirea profesionala a acestor proletari ajunsi vatafi. Astia sunt acolo pentru un singur scop: CAPATUIALA PERSONALA si nimic mai mult.

    Apropo… orasul meu natal… care se intampla sa fie si resedinta de judet este FALIT de mult timp. Inca de la sfarsitul anilor ’90, inceputul anilor 2000, primarul de atunci, a intrudus in zona municipala si satele aflate la o distanta de 10-15 km, pentru a mari populatia, pentru a-i taxa la nivel de municipiu, nu de sat si evident pentru a putea obtine de la banci imprumuturi mai mari cu care a facut nimic altceva decat cateva trotuare, multe fantani arteziene oprite sau nefunctionale mai tot timpul si muuuuulte razoare cu panselute si alei printre ele.

    Poate ai sa crezi ca populatia s-a revoltat sau a invatat ceva, dar nu este cazul. Populatia este formata din indivizi semianalfabeti “de origine sanatoasa”, mai putin inteligenti decat amiba, euglena verde si parameciul, care la ultimile alegeri locale au ales ca primar cu aproape 80%, pe unu care fusese viceprimar si inainte cu o luna de zile de alegerile locale a fost condamnat definitiv la cativa ani cu suspendare pentru DELAPIDARE DE FONDURI DIN BUGETUL LOCAL. Ia si mai zi sau mai fa ceva! Imbecilii aia au ales cu 80% un HOT care a furat bani DIN TAXELE PLATITE DE EI! Si nu putini. Daca ar fi dupa mine… as ineca tot orasul in napalm si fosfor… sa scap omenirea de o pacoste si o molima.

    Si lumea inca ma mai intreaba de ce nu merg la vot sau de ce nu ma intereseaza cand sunt alegeri sau ce partide/candidati sunt pe liste. E inutil. Prostimea este net majoritara in tara asta. Daca vrei decenta si normalitate, scaparea si solutia nu este votul, ci EMIGRAREA. Astia… pot sa ramana linistiti in mlastina lor unde sa se fure intre ei si sa-si dea in cap unii la altii linistiti.

    _____
    “Am aflat de la un prieten că acest institut a fost condus aproape întotdeauna, și încă este condus, de maghiari. Dacă așa stau lucrurile, prostia partidelor românești care s-au succedat la conducerea țării se dovedește a fi fără cusur.”

    Romanii au ajuns din nou la starea lor initiala: populatie tolerata si slugi in propria tara. 2000 de ani sub biserica, 1000 de ani in Transilvania, azi in toata Romania.

    Imi poate spune si mie cineva de ce trebuie ca minoritatile sa aibe vreun drept special, ong-uri, partide, sau functii de conducere la nivel politic si administrativ? Daca vor drepturi depline si sa conduca, sa mearga la ei in tara unde sunt majoritari. Ma rog, eu sunt mai “nazist” asa de felul meu. Si nu halesc nici “multiculturalismul” si nici “diversitatea”.

    Ca fapt divers, ia aruncati o privire in Israel si spuneti-mi cati minoritari au in functii de conducere administrative de stat si cate “drepturi speciale” pentru minoritati si “consilii antidiscriminare” au.
    Asa se apara un interes national, pocnind prostii toleranti peste botul balos:
    https://www.youtube.com/watch?v=Nex-oSKPX2w

    Si asa se obtin rezultate:
    https://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

    Dar nu te poti pune cu prostul mioritic, ca e prost de mic si te bate cu experienta!
    Pentru ai tai ciuma si pentru straini muma, sau… pres de sters pe picioare, in functie de situatie.

    _____
    “Această evaluare ar trebui trecută în sarcina Academiei Române”

    Awww… Pai de la dinozaurii aia “cu origini sanatoase” astepti ceva?

    Ce nu e clar din afirmatia asta:
    “taie frunză la câini. N-am auzit ca măcar un sfert de idee să iasă de acolo în spațiul public. Pare a fi o instituție destinată, astăzi, satisfacerii orgoliilor unor babalâci și nu o instituție care să se constituie într-un factor de cunoaștere și progres pentru societatea care o hrănește”

    Nu este clar ca singurul scop pentru care aia exista si isi pierd timpul cu “titluri academice” si “cercetari stiintifice” lipsite de importanta reala, cu “doctorate” si carti pe care nu da nimeni doi bani nici in tara nici afara, este altul decat: CAPATUIALA PERSONALA? Astia trebuiau desfiintati de mult, confiscate averile si o mare parte dintre ei plimbati pe la zid pe la Targoviste. Culmea e ca le mai sunt platite si pensii si salarii de catre aia care sunt suficient de idioti incat sa contribuie la toate Schemele Ponzi de stat. Pana la urma, daca nu ai nimic impotriva sa platesti la hoti, criminali si tortionari, de ce nu ai plati si la fosillele si natura moarta de prin academie?

    _____
    “Domnule Dragnea, dacă astăzi nu sunteți alergat cu parul prin tot Bucureștiul de grupuri masive de cetățeni revoltați”

    Nu are cine. Cetatenii revoltati au facut si se pregatesc sa faca fix asta:
    – Cum protestezi eficient
    https://opencube.ro/cum-protestezi-eficient/

    Dragnea are “origini sanatoase” la fel ca tot electoratul lui si nu numai. Sunt prieteni buni, numai ca Dragea de cate ori ii prinde, de atatea ori le-o trage! Dar ei… nu au absolut nimic impotriva.
    – Aici nu-l avem decât pe Dragnea
    https://www.youtube.com/watch?v=7ezjeIXH5i8

    Cei care au plecat sau sunt pe picior de plecare, pot sa-i transmita un mesaj lui Dragnea, electoratului lui si Romaniei cu “origini sanatoase”, totodata:
    https://www.facebook.com/MihaiEminescu/videos/1090063717795879/

    https://opencube.ro/videos/dragnea.mp4

    _____
    “Pe Coldea a fost prima oară când l-am auzit vorbind mai mult. Cu această ocazie mi s-a confirmat bănuiala conform căreia unicul criteriu după care americanii își aleg slugile este acela ca IQ-ul respectivului să nu-i depășească numărul de la pantofi.”

    Este reprezentantul perfect al morometelui proletar “de origine sanatoasa”. Vezi de unde se trage si ce origini are. Ca el sunt milioane si conduc tara din 1946 incoace. De ce crezi ca de 80 de ani in Romania este un INFERN care nu se mai termina si o CATASTROFA economica, culturala, sociala si de orice fel? Cine ai vrea sa construiasca ceva daca aceste milioane de humanoizi frustrati si plini de ura, cu IQ-ul cat numarul de la pantof nu au decat un singur scop in viata si anume: CAPATUIALA PERSONALA?

    S-a intrebat cineva vreo data, cum a ajuns acest individ (si altii ca el) la conducerea SRI (si a altor institutii)? Intr-o tara normala, acest individ nu ar avea ce sa caute intr-o asemenea institutie, dar s-o mai si conduca. Numai ca… Romania nu este o tara normala. Ia cautati voi prin arhive sa vedeti cine sunt cei care au infiintat SRI si ce fel de oameni au angajat. Numai “somitati” cu 2-4 clase, “cu origini sanatoase” veniti de la coada vacii. La fel ca si militienii si procurrii. Nu-ti trebuia diploma. Daca aveai “origini sanatoase” si mai ales “certificat de ilegalist” erai foarte bun.

    Pana la urma, Romania a fost condusa decenii de un cizmar cu 4 clase, casatorit cu una “academician doctor docent” si “doctor honoris causa” care a avut uluitoarea performanta: “Primele trei clase primare le face în Petrești. La vârsta de 14 ani, când se afla în clasa a IV-a primară, este declarată repetentă ca urmare a rezultatelor slabe la învățătură. A promovat doar la disciplinele de muzică, sport și lucru manual. După ce lucrează o vară-două la câmp își părăsește satul natal pentru București pentru a sta cu fratele ei Gogu și soția acestuia, Adela. Primul ei serviciu a fost ca muncitoare necalificată într-o fabrică de produse farmaceutice. Ceva mai târziu își va găsi, prin relațiile fratelui ei, un post de ucenică la fabrica de textile Jaquard (care se afla pe Dealul Spirii). După război, Elena își va găsi un post de laborantă la un laborator chimic.” Ati inteles acum felul in care se ajunge “doctor docent” in chimie?
    Sa nu cumva sa sarim peste asta: “Apelativul corect politic al Elenei Ceaușescu era „Tovarășa academician doctor inginer Elena Ceaușescu”, la care se adăuga deseori „savantă de renume mondial”. Cu licență poetică, era denumită de scriitorul Eugen Barbu: “Înalta Doamnă a Țării”.”
    Eu personal, in calitate de om normal, raman perplex la asa ceva, majoritatea romanilor NU, pentru ca inca ii mai plang pe oligofrenii astia doi si tot regimul lor de hoti si criminali ratati si voteaza pe banda rulanta urmasii acestui regim. hahaha! Asta da natiune! Astia da conducatori!
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Elena_Ceau%C8%99escu

    Va mai mirati ca au deportat 2 milioane de romani prin Siberia si alte 2 le-au macelarit prin inchisori si santiere? Sau ca ofera tara pe tava strainilor si corporatiilor straine? Pai… ce va asteptati fratilor sa faca analfabetii astia frustrati si plini de ura? Pentu un pumnd de maruntis si pentru “statut social” sau un “doctorat” o vand si pe ma-sa.
    Apropo, din “afaceri” de genul Hexi Pharma pricepe cineva ceva? Va spun eu ce fac aia care pricep cu adevarat ceva: isi fac bagajul si pleaca din tara asta de rahat plina de analfabeti, hoti si criminali.

    _____
    “Idiotul a elaborat formularea, a pus-o pe hârtie și a citit-o. Și dacă te gândești, generație, că în fața acestui imbecil făceau temenele aproape toți liderii politici români, ai o imagine exactă a catastrofei care se cheamă statul român.”

    Ala niciodata nu a putut sa spuna nimic cu creierul si gurita lui. Doar a citi ceea se au scris altii pentru el. Pierde-ti-va un minut din viata si uitati-va FARA SONOR cu atentie la asta, sa va dati seama daca asta poate sa behaie sau sa scrijeleasca ceva din creierul lui:
    – BOLNAVII PSIHICI care NE DISTRUG ca NATIE-COLDEA FLORIAN
    https://www.youtube.com/watch?v=7CDbb7kzGDY

  9. JE says

    Parca am mai vorbit despre ce se intampla daca importi idioti si salbatici low-IQ de prin toate gropile de gunoi ale lumii. Tarile din care provin acei oameni sunt niste gropi de gunoi pentru ca sunt locuite de acei oameni. In momentul in care ii importi in tara ta frumoasa si ii tratezi ca pe “specie protejata”, asteapta-te sa-ti transforme tara intr-o groapa de gunoi identica cu cea din care au venit. Totul dupa chipul si asemanarea lor.

    Numai romanii sunt atat de batuti in cap incat sa nu inteleaga nimic din ceea ce se intampla in mod real si sa trateze ESECUL altora drept succes, dorind sa faca exact aceleasi lucruri care au cauzat esecul strainilor, nentelegand rezultatul pe care l-au obtinut strainii sau asteptandu-se la alt rezultat. Oamenii inteligenti invata din greselile altora, oamenii normali invata din propriile greseli, iar oamenii prosti sunt incapabili sa invete atat din greselile altora cat si din propriile lor greseli.

    Oare cum stau lucrurile in mod real?
    – The migrant crisis could cost the German taxpayer 1,000,000,000,000 euros
    “Germany accepted 1.5 million migrants since 2015 and Sinn says they are not dentists, lawyers and nuclear scientists, but mostly underqualified immigrants. According to him, these people can never repay what they have received from the German welfare state during their lifetimes.”
    https://voiceofeurope.com/2018/04/the-migrant-crisis-could-cost-the-german-taxpayer-1000000000000-euros/

    bonus:
    – Jihad expert: Stop accepting refugees – Europe is importing a civil war
    “AlDe’emeh believes that Europe’s politicians are naïve when it comes to mass-immigration, Islam and failed integration. He advises halting the influx of refugees, stating that Western Europe is “importing a civil war”, adding that “we first have to know what we need to do with the people who are already here”.”
    https://voiceofeurope.com/2018/04/jihad-expert-stop-accepting-refugees-europe-is-importing-a-civil-war/

    – Unprecedented waves of refugees at the Iranian-Turkish border. Destination: Europe
    “The Greek media relies on an article written by the Turkish newspaper “Hurriyet”. The Turkish author states that the refugees are mostly coming from Afghanistan due to the escalation of military attacks against Taliban. However, there are also migrants coming from Pakistan and Bangladesh. According to the author, the price for crossing the borders is about 500 euros.”
    https://voiceofeurope.com/2018/04/unprecedented-waves-of-refugees-at-the-iranian-turkish-border-destination-europe/

    Oare de ce credeti ca tarile si natiunile din care vin astia sunt niste gropi de gunoi si totul in jurul lor se transforma intr-un ghetou infect? Hai ca nu e asa greu de inteles!
    – Race Differences in Intelligence – CENSORED by Youtube
    https://www.youtube.com/watch?v=J4KNnRBUhGo

    – Race Differences In Intelligence
    http://niggermania.com/library/Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

    – Race and crime
    http://en.metapedia.org/wiki/Race_and_crime

    – Rasa si realitate
    http://der-stuermer.com/romanian/Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

    Pana la urma… tot raul e spre bine. Salbaticii si analfabetii astia low-IQ sunt bucuria romancelor. Cum ii prind, cum se corcesc cu ei! Tot vestul e plin de romance care si-au propus sa inlocuiasca natia de romani cu una de “cabrali” si de “copii minune”. Este de apreciat faptul ca fac niste sacrificii majore pentru treaba asta. Majoritatea se converesc la islam, si mananca o bataie de… nici Gheorghe cand se intorcea obosit si flamand de la camp si nu gasea casa curata si mancarea gatita nu le-o tragea asa. Dar deh… acum… nu mai pot sa spuna ca “barbatii romani e porci si nu respecta femeile”, acum… s-au “diversificat” si sunt “multiculturale”. hahaha!
    https://bit.ly/2Hv2QZc
    https://bit.ly/2EFL96k
    https://bit.ly/2HuxMZD
    https://bit.ly/2EGlj1U
    https://bit.ly/2qqNzkV
    etc. etc. etc.
    Asta inseamna sa fii complet idiot.
    Mama Natura nu da cu parul, dar face ceea ce stie ea mai bine sa faca: SELECTIE!

    _____
    Nemtii, austriecii si altii nu mai stiu cum sa-i dea afara pe analfabetii si salbaticii astia care le-au ghetoizat tarile, au produs doar paguba atat economic cat si cultural si social, dar imbecilii mioritici vor sa-i importe sa-i puna la munca platindu-i si de 3-4 ori mai mult decat pe un roman, oferindu-le pe deasupra cazare, masa si tranport gratuit.. Astia sunt analfabeti si salbatici ce nu au muncit si construit nimic nici in gropile de gunoi din care provin si nici in tarile care i-au pmportat.

    In acelasi timp, romanii muncitori, educati si inteligenti stiu ce au de facut si sunt primiti cu portile deschise, pentru ca vor produce si vor aduce plus valoare nu paguba si ghetoizare:
    – Plecări în masă. Din ce în ce mai mulți români iau calea Germaniei, anul trecut au venit 85.000
    http://ziarulromanesc.de/germania/plecari-in-masa-din-ce-in-ce-mai-multi-romani-iau-calea-germaniei-anul-trecut-au-venit-85-000/

    – Germania are nevoie de muncitori români: «Dacă ești candidatul potrivit, în câteva ore poți fi angajat», spune Galina Iggena
    http://ziarulromanesc.de/comunitate/germania-nevoie-de-muncitori-romani-daca-esti-candidatul-potrivit-cateva-ore-poti-fi-angajat-spune-galina-iggena/

    – Galina Iggena (Abakus) are un anunț important pentru români: «Anul 2018 aduce peste 400.000 de locuri noi de muncă în Germania»
    http://ziarulromanesc.de/promovare/galina-iggena-abakus-un-anunt-important-pentru-romani-anul-2018-aduce-peste-400-000-de-locuri-noi-de-munca-germania/

    Faceti comparatie intre Romania si Germania va rog: salarii, conditii de munca, comportament angajatori si autoritati. De alte chestiuni gen infrastructura, sanatate, educatie, etc nici nu mai are rost sa vorbim.
    – Criză record de forță de muncă în Germania. Construcțiile, unul dintre cele mai afectate sectoare
    “Pentru a face faţă deficitului de personal, angajatorii oferă diverse subvenţii, inclusiv majorări salariale mai ridicate decât rata inflaţiei, condiţii de lucru flexibile. De asemenea, companiile germane au iniţiat programe de pregătire pentru cetăţeni din alte state europene unde şomajul în rândul tinerilor este la un nivel ridicat, inclusiv Ungaria, România, Bulgaria şi Spania.”
    http://ziarulromanesc.de/munca/criza-record-de-forta-de-munca-germania-constructiile-unul-dintre-cele-mai-afectate-sectoare/

    Ghici cine si de ce infiinteaza la nivel european AEM?
    http://adevarul.ro/news/societate/de-anul-romanii-vor-mai-multe-sanse-angajeze-hotare-1_5aa95dbddf52022f758e3aea/index.html

    _____
    In alta ordine de idei…
    Unde dai:
    – Din ce în ce mai mulți români au ajuns să-și trăiască criza vârstei de mijloc cu gândul de a pleca în altă țară pentru o ultimă șansă la o viață decentă
    “cu gândul de a pleca în altă țară pentru o ultimă șansă la o viață decentă pentru ei și mai ales pentru copiii lor – pentru educația acestora pe alte principii decât acelea date drept exemplu prin comportamentul actualilor guvernanți: nu contează să știi, contează „că poți”; nu contează să vorbești corect, contează „cu cine vorbești”; nu contează dacă furi, ci cât furi… Mulți se gândesc acum așa: „Ne-am asumat o grămadă în jumătate din viață, dar mai avem jumătate…, iar copiii noștri au toată viața înainte”.”
    https://republica.ro/din-ce-in-ce-mai-multi-romani-au-ajuns-sa-si-traiasca-criza-varstei-de-mijloc-cu-gandul-de-a-pleca-in

    Si unde ii crapa idiotului:
    – România: cine-o iubește și lasă
    “Plecarea lor poate fi o soluție individuală de înțeles, dar reprezintă și un eșec. Este eșecul generației de 40 de ani, muncitoare și educate, de a-și face o viață mai bună nu doar pentru ea însăși, ci și pentru cei din jur. Este eșecul de a construi civilizația aici, acasă. Este eșecul oamenilor capabili să se descurce singuri de a construi o alternativă civilă, care să-și impună regulile și modul de viață în fața unui stat de la care am văzut că nu are rost să aștepți nimic bun.”
    https://republica.ro/romania-cine-o-iubeste-si-lasa

    Cand esti redus intelectual ajungi sa tragi concluzii idioate pe care nici lucrarile stiintifice nu ti le pot schimba. Redusii intelectual au tot timpul idei putine, fixe si sunt plini de certitudini. Culmea este ca sunt si autisti, refuzand sa vada si sa inteleaga ceea ce se vede cu ochiul liber peste tot. Dar daca tu traiesti in alta lume… in alta dimensiune… pana la urma… e de inteles.

    – România sub invazia mârlăniei. Ediția a II-a revizuită și adăugită
    “Aşadar, societatea românească fiind caracterizată de dezbinare, specifică stadiului de populaţie, nu de unitate, specifică stadiului de popor, relaţiile sociale dintre români sunt – inclusiv la nivelul elitelor (autorităţi, manageri, profesori, preoţi) sau în raport cu acestea – de repulsie, de batjocură şi de jecmăneală, rezultând că viaţa românului este tocmai din cauza românilor o necurmată suferinţă şi că deci cei mai înverşunaţi duşmani ai românului sunt chiar românii şi că cel mai antiromânesc comportament îl manifestă românii înşişi.”
    https://www.edituraecou.ro/carti/romania-sub-invazia-marlaniei-editia-a-ii-a-revizuita-si-adaugita-detail

    https://www.scribd.com/doc/249666139/Romania-sub-invazia-marlaniei-pdf

    bonus:
    – Psihologia Poporului Roman Concluziile unei cercetari facute o data la 100 de ani: Cum suntem, cum credem ca suntem si cum vrem sa fim
    https://www.hotnews.ro/stiri-esential-19787285-psihologia-poporului-roman-concluziile-unei-cercetari-facute-data-100-ani-cum-suntem-cum-credem-suntem-cum-vrem-fim.htm

    – Psihologia poporului român. Profilul psihologic al românilor într-o monografie cognitiv-experimentală
    https://www.polirom.ro/carti/-/carte/5802

    _____
    Si acum… cireasa din varful tortului!
    – Imaginează-te la Roma. Pe lângă tine trece o mămică, de mâna ei un copil. Mămica spune “Dacă nu eşti cuminte te dau la români”
    http://www.gazetaromaneasca.com/societate/cultura/imagineaza-la-roma-pe-langa-tine-trece-mamica-de-mana-ei-un-copil-mamica-spune-daca-nu-esti-cuminte-dau-la-romani/

    hahaha!
    Ptiuuuu, bata-v-ar “norocul” sa va bata cu “originile voastre sanatoase” cu tot!

  10. Popescu Cristian says

    Va mai ridic la fileu o tema, cea a licitatiior publice trucate. CNSC ul e inexistent, DNA-ul la fel…

  11. Popescu Cristian says

    O alta tema pe care vi-o ridic la fileu ar fi despre cum se trucheaza licitatiile publice. Cunosc cazuri despre licitatii castigate cu preturi mult mai mari decat cei ,,descalificati” pe tot felul de criterii..CNSC-ul e practic inexistent, dand in majoritatea cazurilor dreptate autoritatilor contractante, iar alte institutii ( parchete) ignora aproape total fenomenul…,