Capitolul 59 – Îmi veți plăti 4 miliarde de euro

puscarie

De când am început aventura mea în mediul online, despre problemele pe care le-am străbătut și pe care le străbat încă am vorbit doar de două ori: o dată când am fost condamnat în dosarul FNI și securiștii (ăștia ai „luminatului” Helvig, nu ai lui Maior) și-au permis să mă insulte prin intermediul uneia dintre oficinele lor media – DIGI24, și a doua oară când am semnalat faptul că dosarul de la DNA în care se atesta furtul de către Cosmin Gușă și Marcel Păcuraru a companiei PSV și a trustului de presă Realitatea, cu ajutorul unor funcționari de la Registrul Comerțului și a unor judecători (ori corupți, ori din câmpul tactic ai SRI), zace de ani buni prin sertarele acelei instituții, pentru a le da timp celor doi derbedei să sustragă toate bunurile din cele două companii și pentru a ajunge la timpul în care faptele lor se prescriu. Acele lucruri precum și ceea ce urmează a vă spune nu au fost și nu sunt scrise pentru a mă plânge, ci pentru a pune reflectorul pe modul în care funcționează „statul de drept” pentru a cărui conservare unii dintre voi ies în stradă și zbiară lozincii întru menținerea lui. Eu am făcut doi ani de pușcărie pentru o așa zisă favorizare a infractorului, dar pentru favorizarea evidentă a lui Gușă și a lui Păcuraru va răspunde cineva? Nu doar că DNA stopează acest dosar, nu doar că nu se verifică modul ilegal în care au compensat 25 de milioane de euro, pe care Realitatea TV mi-i datorează, bani care, mergând pe logica porcăriilor care mi-au fost făcute până acum, ar fi trebui să fie executați de ANAF. Inclusiv niște judecători din civil s-au prefăcut a nu vedea furtul acestor bani. Dacă eu sunt infractor pentru că am cumpărat două bilete de avion părinților lui Nicolae Popa și pentru asta am executat doi ani de închisoare, cei care-i favorizează pe derbedeii mai sus menționați, pentru a acoperi furtul a două mari companii și a 25 milioane euro, din banii care, conform sechestrelor, aparțin statului, ei cum pot fi calificați? Știu că pe mulți îi bucură că asta mi se întâmplă mie, dar vreau să vă atrag atenția că asta se chemă justiție selectivă și este de netolerat în statul de drept pe care îl trâmbițați fără să aveți habar ce-i ăla. Știu că cei mai mulți dintre cei care ies în stradă sunt oameni de bună credință, nu ies contra cost, ies fiindcă au creierii varză, sunt frustrați din cauza vieții de rahat pe care o au și prostiți de către unii „lideri spirituali” excesiv de ticăloși și ipocriți, și aici mă refer cu precădere la cel mai antipatic intelectual care populează și poluează prima scenă, și care va îndobitocește sistematic și aproape programatic – Gabriel Liiceanu. Lăsând deoparte alte exemple, vi-l voi da doar pe ultimul, cel în care domnul Liiceanu enunța clișeele propagate de o serie de imbecili cu mare priză la public.

– Ce atât drepturile deținuților dom’le? Da’ dreptul la sănătate, da’ dreptul la educație unde sunt? – l-am citat aproximativ ca formă, dar exact în conținut.

Asta, generație, se chemă umanism selectiv și este un lucru și mai hidos decât justiția selectivă.

Când un grup de oameni este ținut în mod deliberat în frig sau căldură excesivă, în mizerie, fără mâncare, asta provocând-i decesul sau grave deteriorări fizice, este definit prin Convenția Europeană a Drepturilor Omului din 1948, la art.2 lit.c, drept genocid. Așa au murit o grămadă de oameni în pușcărie, cel mai răsunător caz fiind a lui Dan Adamescu. În aceleași condiții ne chinuim să supraviețuim alte câteva zeci de mii de oameni. O altă perlă scoasă de antipatic – cred că asta din prostie, nu din ticăloșie – a fost aceea că se eliberează din pușcărie, cu ocazia celebrului recurs compensatoriu, criminali, tâlhari, violatori. Hai să-ți explic generație, de ce spun că aici antipaticul este doar prost:

Pentru a avea control cât de cât asupra câtorva zeci de mii de deținuți, dintre care unii cu un comportament de fiare autentice, legiuitorul a emis și posibilitatea liberării înainte de termen, condiționată de un comportament uman în timpul detenției. Asta face ca în fiecare zi să iasă pe porțile pușcăriilor din toată țara, zeci de criminali, violatori, tâlhari care și-au executat fracția din pedepse impusă prin lege. Dacă acest drept nu le este respectat, atunci viața personalului din penitenciare este grav amenințată, sau poate produce revolte ca cel de anul trecut, dar cu consecințe mult mai grave. Chiar dacă s-ar elimina, la sugestia unor idioți, dreptul de liberare condiționată, după executarea pedepsei, ei tot vor ieși pe porțiile pușcăriei. După logica antipaticului, ei ar trebui împușcați în cel mai uman mod cu putință. În concluzie generație, evită să-l mai asculți pe Gabriel Liiceanu. În ciuda bibliotecilor pe care le-a parcurs, nu e nici deștept și nici umanist. Singurul lucru care-l poate apropia de acest concept este titlul editurii pe care o patronează.

Revenind la persoana mea, acum ceva timp îmi exprimam nedumerirea cu privire la faptul că sunt ținut în mod ilegal în pușcărie, cu toate că au reușit să-mi fure banii, firme, ani de viață. Între timp m-am dumirit. N-au reușit să-mi fure chiar tot. Una dintre bandele de crimă organizată despre care v-am scris în materialul anterior a mai pus ochii pe câteva bunuri. Așa se explică de ce nu mi-a ieșit încă motivarea, motivare absolut necesară în solicitarea de a mi se rejudeca dosarul FNI. Așa se explică și graba cu care, în lipsa aceleași motivări, ANAF-ul se grăbește să-mi execute bunurile. Anunț statul român că pentru toate aceste nedreptăți, pentru condamnările fără temei, pentru condițiile cumplite de detenție, pentru toate abuzurile, pentru sprijinirea infractorilor Gușă și Păcuraru în jaful la care am fost și sunt supus, am decis să cer majorarea daunelor pe care le solicit în instanțele internaționale de la 2 la 4 miliarde euro.

Sfaturi pentru tine, generație

a. Politica internă

Generație, într-un stat democratic, puterea se obține prin vot popular și se menține prin forța instituțiilor. Atunci când instituțiile sunt slabe, puterea nu poate fi exercitată. Exemplul este dat chiar de situația de astăzi. PSD-ul a obținut puterea prin vot dar nu și-o poate exercita din pricina unor instituții extrem de slabe (temătoare, șovăielnice), în cazul nostru MAI. Așa se explică faptul că un grup minuscul de presiune stradală paralizează practic exercitarea puterii legitime a unor formațiuni desemnate prin vot de către majoritatea populației. Dacă atunci când va veni vremea să conduci țara, te vei izbi de o situație asemănătoare, soluția este următoarea: formează un grup mai numeros decât cel care te ține în presiune și să i-l contra opui. În acel moment confruntarea va fi inevitabilă iar tu poți apela liniștită la forțele de ordine, Poliție, Jandarmerie, care vor fi astfel obligate să intervină. Apoi, printr-o comunicare inteligentă, grupul de presiune ostil ție va avea un vot de blam, iar tu îți vei putea folosi fără teamă instituția Politiei și a Jandarmeriei pentru menținerea și exercitarea puterii.

b. Politica externă

O țară de talia României nu are cum supraviețui în afara uni bloc economic. Alegerea firească pentru România anilor ‘90 a fost blocul economic european, datorită unor valori culturale comune și a locației geografice. Pentru a avea acces în acest bloc, țara noastră, printr-o politică de subordonare totală, și-a atras ca aliat politic principal SUA. Din nefericire, clasa politică de la acea vreme n-a înțeles că marile puteri occidentale nu-și doreau o țară puternică în coasta Rusiei, de teamă că reacția Moscovei s-ar putea lăsa cu mari pagube financiare în trezoreriile burdușite ale Germanei, Franței, Angliei… Așa se face că, printr-o politică extrem de sofisticată și agresivă, s-a transformat măgărușul robust și plin de sănătatea care era România, într-o gloabă costelivă care abia se mai ține pe picioare. Evident că în elaborarea strategiilor de stolerie, băieții ăia s-au bazat atât pe prostia politicienilor cât și pe prostia plină de entuziasm a poporului român. Când vei ajunge tu la putere, generație, partenerul strategic pe care trebuie să-l atragi este China. Americanii vor fi din ce în ce mai izolați, germanii vor fi talonați îndeaproape de englezi (primele doua războaie mondiale i-au învățat pe englezi să fie extrem de atenți la mișcările nemților și să-și lase toate opțiunile deschise), iar rușii se vor teme și atunci de forța colosală a Chinei, cu mult mai mult decât de americani, pe care mai mult îi disprețuiesc decât îi urăsc. Deci, generație, apropierea de chinezi te va scoate de sub tutela păguboasă a SUA și UE și-ți va garanta securitatea din partea rușilor. Peste toate astea, îți va asigura accesul la o piață de un miliard și jumătate de oameni, dându-ți astfel posibilitatea să refaci cu adevărat economia românească și, drept consecință, bunăstarea copiilor tăi. China este cea care îți va aduce cu adevărat securitate și prosperitate. Baftă pentru atunci!

Sfaturi pentru ministrul Tudorel Toader

Dragul meu Ministru al Justiției, ai preluat pe nemestecate prostia aia cu făcutul de pușcării noi și modernizarea celor vechi. Nea ministru, țara are nevoie de șosele, autostrăzi, școli, grădinițe, spitale. Nu de pușcării. Ca orice funcționărași care nu cheltuie din banii lui, îi arunci orbește oriunde altundeva decât unde este nevoie. Matale, ca ministru, trebuie să gândești un pachet de legi, care să-i transforme pe cei aproape 30.000 oameni din consumatori în producători, și dă drumul la sponsorizări, că ne modernizăm pușcăriile singuri. În loc să bagi bani în cazărmi dezafectate, nu mai bine bagi banii în fermele de stat părăsite, și pui bandiții să crească animale, să facă agricultură, legumicultură, unități micuțe de procesare a produselor agricole, si-o grămadă de alte chestii? Vor dormi în grajduri, vor munci pe brânci, își vor scoate mâncarea, banii de întreținere și bani pentru bugetul de stat. Îți respect profesionalismul nene ministru, dar resping mentalitatea de bătrân procuror și pe cea de funcționăraș limitat la a cheltui din banii care nu-ți aparțin, în loc să aduci o plus valoarea altcuiva decât sieși. România are o penurie uriașă de forță de muncă, iar matale ții aproape 30.000 oameni să stea degeaba, în niște condiții infecte, în loc să-i pui să muncească, să se întrețină singuri și să mai aducă și țării un ban. Iată, generație, ce înseamnă clasa politică românească, liderii ei de opinie, mass-media ei și toată populația sărită de 35 de ani –  o adunătură de proști. Cu ăștia nu modernizezi nici măcar un WC, darămite o țară. Toată gândirea lor, încape doar într-o nuanță a gândirii mele, de aceea consider că sunt singurul calificat să-ți dau sfaturi pentru când vei ajunge să conduci țara, băi generație.

Me too

Un alt cretinism cu punctul de plecare United States. Una este violul, o crimă la fel de mare ca omorul însuși, și alta să insiști pe lângă o femeie să-ți cedeze. Poate din timiditate, poate din lipsă de exercițiu sau experiență, nu găsesc cele mai potrivite mijloace de a-i arăta unei femei că o plac, că o vreau sau că o iubesc. Ce faci idiotule, mă bagi la pușcărie pentru hărțuire sexuală? Maxima caraghioslâcului acestei campanii a fost cea a unei huidume, angajată la companie de pază, care a mărturisit lumii cum Mariah Carey a încercat să i-o tragă. A scăpat săracul, dar de atunci nu mai e om. Se pișă matahala pe el în somn când o visează pe fiară încercând să-l tragă de prețioasa mătărângă. Hai sictir cu campania voastră cu tot!

Predicții economice

Cauze, consecințe, soluții

1.Va continua deprecierea leului.

 • Consumul se bazează pe import.
 • BNR trebuie să facă față plăților din datoria externă, capacitate ei de intervenție în piață s-a redus și se va reduce din ce în ce mai mult.
 • Urmare a atitudinii halucinante a Guvernului la adresa băncilor străine, acestea au început să-și repatrieze lichiditățile.
 • Din același motiv, firmele străine fac la fel.

Soluții:

I. Puterea băncilor la nivel mondial este enormă. Ele pot falimenta țări sau corporații, pot schimba decidenți politici, pot genera revoluții și decapitări.

Trebuie să fii absolut cretin, ca premier fiind, să le terfelești public și să le trimiți ANAF-ul pe cap. Acum, tăntălăul de premier, trebuie să se consulte cu Isărescu în privința facilitărilor pe care Guvernul și BNR-ul le pot acorda băncilor, asta constituindu-se într-o bază de plecare în negocierea cu aceste instituții. Aceste negocieri trebuie să anvizajeze aducerea unei părți din profituri bugetului țării și niște lichidități de euro in plus.

II. Acordare de facilități fiscale majore investitorilor străini sau români care deschid linii de producție în țară, cu piață de desfacere în exterior.

III. Negocieri de reeșalonare a datoriei externe.

IV. Concesionarea pe termene lungi a unor mari lucrări de infrastructură (autostrăzi, aeroporturi, poduri, căi ferate etc.) firmelor mari de construcții din China. Aici câștigul ar fi triplu: valută, infrastructură, politic.

V. Să te rogi la Dumnezeu să nu-i dea prin cap vreunui speculator să atace peste vreo câteva luni leul.

2.Din cam aceleași motive dobânda va continua să crească, făcând imposibilă achitarea creditelor. Imaginați-vă câți veți rămâne fără case, câți veți rămâne fără slujbe, urmare a falimentelor firmelor la care lucrați și care nu-și vor mai putea plăti creditele.

Soluția: Negocierea cu băncile ca la punctul 1.

3.Prețurile la imobile se vor prăbuși, urmare a executării debitorilor.

4.Lipsa de lichidități va face imposibil de achitat plata facturilor de întreținere.

5.Inflația se va asocia lipsei de lichidități, făcând din coșul zilnic un lux pe care prea puțini și-l vor mai putea permite.

Asta este de-a dreptul un paradox.

În loc de final

La arestul Poliției Capitalei, un nene avocat pe care nu-l mai știe nici mă-sa, stă câteva ore până să intre la grefa cu rătăcitul client pe care pronia cerească i l-a cadorisit dintr-o bine cunoscută milă creștinească.

Din pricina lipsei de personal al stabilimentului, oricine vine la vizită sau la grefă așteaptă ore în șir până să i se permită accesul. La ultima vizită pe care am avut-o, copiii mei au așteptat cinci ore până au reușit să intre. Asta o știe orice avocat care a avut clienți aflați în arestul poliției. Avocățelul nostru, ori nu știa acest lucru ori ăsta e primul lui client. Și într-un caz și în altul, minciuna pe care a zis-o, spunând că n-a putut intra mai repede din pricina faptului că toți cei din arest nu mai știau cum să mă slugărească, fac din acest avocățel ori un ticălos, ori un prostovan care a crezut că, în felul acesta, va căpăta notorietatea necesară în vederea recrutării de ceva clienți. Dar nu este lucrul pe care am vrut să-l aduc în atenție, ci reacția absolut ridicolă a autorităților responsabile de acest stabiliment, la afirmațiile mincinoase ale acelui neica-nimeni.

Acceptasem să acord un interviu unui moderator de la televiziunea națională, rămânând doar ca autoritățile diriguitoare ale arestului să stabilească momentul și modul în care se va desfășura acest interviu.

Dom’le, mi se zice, păi dacă văd ăștia că dați interviu de aici, or sa zică că vă favorizăm.

Ăștia fiind „meseriașii” aia de la RTV, care și astăzi emit pe sculele și prin infrastructura de zeci de milioane de euro furate de șeful lor Ghiță, împreună cu Coldea, de la mine, și securiștii care-mi monitorizează inclusiv consistența și vâscozitatea excrețiilor. Măi „meseriașilor”, de ce nu veniți să filmați celula și condițiile în care stau? Sunt convins că prietenul vostru Dragnea vă va favoriza accesul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

  VEZI 25 COMENTARII
 1. calinut din suburbie says

  ceausescu /romania devenea pitbulul europei {(musca din ei financiar vorbind) de-aia l-au lichidat }

 2. Tokarev_TT says

  Stimate domn,recunosc cu multă jenă faptul că alături de alţi cetăţeni de bună credinţă v-am demonizat şi hulit.MEA CULPA,constat astăzi că m-am înşelat îngrozitor.în primul rând am apreciat demnitatea de care aţi dat dovadă când aţi fost arestat şi apoi condamnat:fără văicăreli,plânsete teatrale,apeluri disperate la Doamne-Doamne,etc. aşa cum au făcut nişte rebuturi umane ajunşi vremelnic politicieni.Postările dumneavoastră pot constitui oricând un Manual de etică şi conduită pentru clasa politică.Eu sunt doar un individ de 56 de ani,muncitor de întreţinere într-o unitate de învăţământ care a citit foarte mult şi din toate domeniile.În România nu doresc să merg la vot din următorul considerent:din 1989 încoace,la vot avem de ales între 2-3 grămezi de căcat,colorate diferit,dar care put la fel.Nu există alte opţiuni (tort,friptură,savarină,prăjitură).Concluzia e că prin vot nu se poate schimba absolut nimic.Oameni ca dumneavoastră ar putea schimba ceva,dar vi se pune pumnul în gură.Într-o ţară adevărată,curăţată de jegul comunisto-securist,cred că aţi avea un loc important şi multe de spus,şi de făcut.

  • WinnetouApacheKnight says

   Vă rog gândiţi complet şi în profunzime! Cu cât românii vor absenta mai mult de la vot, cu atât udmr va înregistra procente mai mari la alegeri şi va avea în continuare prezenţa asigurată în parlamentul României. Aşa s-a ajuns, de exemplu, ca în judeţele Mureş şi Satu Mare, cu 60% etnici români şi 35% maghiari, udmr să câştige preşedinţiile consiliilor judeţene. Şi nu o dată ! Ştiţi…udmr sunt cetăţenii aceia pentru care 1 decembrie este zi de doliu. Asta nu vă spune nimic ? mie îmi spune că mulţi dintre români, de toate vârstele, au o gândire superficială şi o lipsă de patriotism sau un patriotism moale, şubred şi nu apreciază efortul făcut de înaintaşii noştri pentru ca România să fie întreagă! Se prezintă puţini la urne şi aşa se ajunge la situaţia asta. Deci, lipsa de minimă implicare mergând până la a absenta de la vot este o variantă proastă în cazul nostru, dat fiind ce am menţionat la început. Multă sănătate !

   • calinut din suburbie says

    in mures e 60% unguri 40% romani pt ca si tiganii se dau drept unguri , e cumparat electoratu’ cu un vitel , ciaun , alea alea nu e relevant , ungurii sunt uniti , ei au un singur candidat , romanii au o gramada , no cine ia maimulte voturi (daca 40% din voturi se impart la 3 -4 candidati ) ii clar ca romanu pierde

 3. WinnetouApacheKnight says

  Maestre ! Credeţi 100% că doar China este opţiunea României de principal partener strategic pe termen mediu şi lung ? India este în urma Chinei acum şi este o ţară cu multe probleme, dar are de asemenea un ritm foarte rapid de dezvoltare.

 4. Sergiu says

  Sunteți un om deosebit de inteligent care a știut sa profite de pe urma acestui lucru. Aproape oricine în România ar fi facut șmecherii după 89 dar nu tuturor le-a ieșit. V-a mers totul strună până la un punct, când ați făcut greșeala vieții, ați mizat totul pe o carte, Geoană. Poate a fost o greșeală greu de omis dar ați comis-o. Dacă rămâneați neutral ar fi fost la fel de greșit iar de ce nu ați mers totuși cu Băsescu rămâne un mister. Ca v-a dezamăgit e una dar nu cred ca ăsta este răspunsul corect. Odată cu Geoană ați ieșit din teren iar cei care v-au luat locul sunt din alte cercuri, de aceea ați abandonat lupta. În fond ați făcut totul corect. Ați trăit viața cum ați vrut, acum însă, chiar dacă într-un dosar sau altul sunteți condamnat pe nedrept, cum sustineti, executați doar o pedeapsă simbolică în comparație cu ceea ce vi se cuvine în mod real pt fapte care poate în realitate nici măcar nu le cunoaște nimeni. Corect?

 5. says

  Cam nasol, daca si tu ai ajuns victima…..Trebuia sa te inclini dupa cum batea vantul:) Asa e cand nu pupi inelul lui Coldea. Ai lipsit si de la taiatul porcului in curtea SRI . Astea sunt abateri grave…….Stai cuminte acolo si bucura-te ca nu ti-au luat si copii. Acum ca nu-ti mai folosesti inteligenta in fraudarea statului si a firmelor, nu mai crede nimeni in indreptarea ta, in schimb sistemul elibereazaviolatori si criminali. Pare aberant, dar asta e statul creat de voi in trecut. Acum s-a facut mare si aplica ce a invatat.

 6. Titulescu says

  Sef fost de FNi : pot sa ma dau cu parerea ca ai produs un articol cam “rambled”….Nu pot decit sa ma ingrijorez de sanatatea ta si apoi nu-i bine nici pentru sanatatea mea. Adica stii ca sanatatea noastra a tuturor este in strinsa corelatie iar suma sanatatii noastre da sanatatea poporului roman.
  As vrea sa te rog sa treci peste Liiceanu. Nu e greu. Ca si altii din peisajul tv este o fiinta mani-pula-toare.
  Directia pe care o introduc bancile vestice poate fi combativa si aservativa. Adica economia romaneasca va trebui sa arate cit este de performanta. Atunci sa vomiti din nou pe cei din statul paralel ( care este o fiictiune ) sau in latrina tariceanu sau tudose sau bases-coves-cu sau unde vrei tu.
  Intre timp vreau sa citesc ceva mult mai inteligent decit ceea ce ai scris la capitolul 59 pentru ca nu meriti decit mai multe zile de puscarie si nu mai putine…te rog sa primesti un la multi ani cu sanatate…. de departe

 7. Jupanu' says

  Toata lumea stie ca securistii de la SRI nu aduc nici cea mai mica plusvaloare societatii romanesti. Paradoxal este ca, desi se stie ca “ciuma rosie” este SRI, nimeni, dar absolut nimeni, nu ia o pozitie ferma de lichidare a acestei secte a comunismului….Dar cine sa o faca ? atata timp cit asa zisa clasa politica, care pastoreste DEMOCRATIC Romania, este intr-un mod sau altul angajata acestei secte comuniste.( care acoperit, care descoperit… )
  SOV este o victima a securistilor. Ei au avut frica de el pt ca nu au putut sa-l racoleze. Au racolat din politic, si l au incoltit miseleste. Exemplul este chiar Ghita, care este mai “clever” decit SOV. Ghita este unul de ai lor si ca urmare, tovarasii nu ” reusesc” sa-i vina de hack.
  Cine crede ca Romania va progresa cu SRI in fata, ori e prost, ori e prost.

 8. Simonetta says

  Ashura va starni alte comentarii acide la adresa dl.Vintu !
  De altfel, veninosii in loc sa -si extirpe glanda ce le pricinuieste rautati si lor si celor din jur, prefera sa intre cu evlavie caracteristica in perioada sarbatorilor care se apropie.
  Glanda poate fi rezolvata si cu laserul. Nu doare. Costa si putin, bineinteles, daca nu te duci la cei celebri care au ajuns sa arate ca jumatatea lor din certificatul de casatorie.Ei si cand stau tristi zici ca zambesc. In curand vor vorbi direct prin urechi in timp ce ochisorii sunt impinsi spre frunte de obrajori care dospesc.
  In speranta ca vom gasi justa masura in toate cele si amintindu-ne ca uneori cuvintele au greutatea unui bolovan , va amintesc ca a lovi cu vorba sau cu batul intr-un om cazut deja poate fi considerata o victorie ce-ti da senzatia de putere pe moment, dar pentru a vedea cat esti de marunt apoi, nu-ti trebuie oglinda. E o victorie facila.
  Eu sper intr-o zi sa-l vad pe Vintu vorbind de la televiziunea lui. Nu alta. Ci aceeasi.
  Sincer, mi-ar placea sa-l vad si pe Diaconescu. Vorbind tot de la televiziunea lui. Lasam la o parte gradul de cultura sau invitatii care ne placeau sau nu.

 9. Lasa Asa says

  Ai inceput bine blogul asta, ai tot scris pentru “bai generatie”. Mesajul tau a devenit de lamentare si lamentabil.

  Vremea ta a trecut, la fel si a lui Adrian si altii ca voi. Inca va credeti lei dar nu mai sunteti decat niste lupi batrani, candva respectati si temuti de oi, in prezent voi insiva deveniti mioare.

  Eu sunt unul din generatia careia incerci sa te adresezi. Te asigur ca nici unul dintre noi nu este adormit. Tu, in schimb, pretinzi ca esti treaz si vorbesti despre bubuli :)

  Nu voi mai continua sa te urmaresc dar iti doresc sanatate.
  Sanatate batrane puscarias!

  • Ashura says

   DA dar diferenta e ca tu nu vei ajunge niciodata un SOV,vei ramane un strigător anonim de lozinci un slariat baiat cuminte care castiga si el o leafa:)) care are si el un loc de munca:))
   Dragul meu, SOv a sfidat serviciile de informatii romanesti parchete,facțiuni politice pe slugoiul numarul unu al americanilor in Romania (Basescu)a fost jefuit la drumul mare (nu păcălit de vreo inteligenta superioara sau de vreo o inginerie financiară complexat si păguboasă in care sa fi fost atras )a stat demn aparandu-si si statutul de combinator/smecher si valorile in care crede si nu a plecat capul in fata nimănui indiferent de cost…si indiferent de putere adversarului sau..
   Crezi ca nu putea Vantu sa se înțeleagă cu sistemul sau in cel mai rau caz sa o tireze cand începeau a se arata norii negrii?? Evident putea, putea dar a ales si sa ramana si sa suporte consecințele sfidării sistemului care conduce astazi Romania…
   Vântu a sfidat un sistem ale cărui ramificați trec granițele țări pana la CIA..a se vedea..asta ca sa iti dau un indiciu mic cablogramele amasadei SUA din 2011 multe despre ele avand ca subiect pe mogulul SOV…a se vedea pozitia ambasadei SUA fata de Vantu..i formațiile astea au aparut in wikileaks..

  • calinut din suburbie says

   ai urmarit dar n-ai invatat nimic, unu in minus e ca si cum ai spune ca in vaslui s-a mai nascut un om , nici-o treaba

 10. Serban says

  De acord in proportie de 50% cu iesirea de sub tirania SUA si deschiderea portilor catre orient, dar: de unde stim ca un anume Xi Jinping nu se comporta asemenea unchiului Sam sau mai rau?

  • Nicu Cohen says

   Nu trecerea de sub controlul unui imperiu sub altul poate rezolva problema noastra ci obtinerea suveranitatii nationale si individuale .

 11. Nicu Decebal Schengen says

  ..dupa ceea ce am vazut cele petrecute la targul de carte si am vazut statul paralel ca ataca pe fata,incep sa va admir…aveti perfecta dreptate..totu-si nu sunt lamurit in cazul Basescu..stiu ca a preluat tara dupa Tariceanu,cel care a angajat 300000 de bugetari…ne lamuriti in aceasta privinta..?!!

 12. a says

  Probabil ca vei muri in puscarie. Probabil ca dupa ce se va termina pedeapsa asta, va incepe alta. Si tot asa. Si vei muri in puscarie. Esti bogat dar.. esti in puscarie. La ce-ti foloseste toata bogatia pe care o ai acum ? Spui ca esti nevinovat. Poate ca da, poate ca nu, nu stiu. Dar poti sa spui de ce milioane de oameni te-au urat ? Esti in rahat si tu in continuare te justifici, tii prelegeri prostimii sau pulimii – cum spui tu. Spui ca esti umil dar le vorbesti tuturor de sus. Ai o inteligenta superioara, ai avut talanti, ce naiba ai facut cu ei ? I-ai folosit ca sa-i domini pe ceilalti, sa-i pacalesti, sa-i inseli sau sa-i umilesti. Na, acuma platesti.. si bucura-te ca platesti aici si nu pe lumea ailalta.

 13. adrian says

  La multi ani in libertate … !!! ;))) Pe bune ca meritati Nu o sa pricep niciodata de ce prostii si tampitii sunt conducatorii si desteptii detestabili …platesc oale sparte…e neproductiv …

 14. Hastag says

  Si prietenele fetei lu pacuraru fac d astea, nu stiu din ce directie sunt puse. La localizrea mea si gastile din sibiu se baga, iar nu i cunosc. Eu nu stiu brigazile, lumea, etc.

 15. Spartan says

  Sorine, tu ar fi trebuit sa fi undeva pe o insula, de unde sa nu poti fi extradat, si sa le razi in nas la mascaricii astia, sa-i sfidezi cu articole pe blogul tau, care vad ca incepe sa aiba o audienta ingriorator de mare pt. dusmanii tai. Maybe next time.))

 16. Coman says

  Am distribui opiniile dvs, din Capitolul 59, și voi continua, distribuind câte un citat în fiecare seară, din convingerea că, din grabă, alte preocupări s.a., nu toți cititorii parcurg postările până la final!
  In acord cu analiza făcută de dvs, îmi permit să postez aici, o opinie pertinentă, cred, a Dlui Adrian Nastase, publicată azi pe bogul său, după emisiunea Sandrei Stoicescu, de ieri..:

  Adrian Nastase:
  ,, b) În România în timpul regimului TB s-a constituit ceea ce este acum denumit „stat paralel”, „deep state” ş.a. În realitate, fenomenul nu este nou, el fiind prezent şi în alte state, de la Japonia la Brazilia, şi politologii îl denumesc Birocraţie, pentru a se diferenţia de clasa politică. El are anumite caracteristici:
  S-a constituit în perioada regimului Băsescu şi cuprinde structurile de informaţii şi Procuratura, fiind sponsorizat de la Bruxelles şi Washington, dorindu-se a se crea un instrument de control al „clasei politice” prin intermediul „luptei împotriva corupţiei”..”

 17. Nicu Cohen says

  Deep state – a existat de cind e lumea .Regii Corporatiei ROMANIA ( statul România nu exista ) erau in permanenta controlati de Vatican , cu cine sa se insoare , ce razboi sa declanseze , ce oponenti politici sa lichideze etc . Cei mai activi agenti din deep state sint , guvernatorul roman al BNR , ministrul justitiei , judecatorii curtii constitutionale , procurorii si judecatorii in general toti fiind iezuiti masoni controlati de comisia de la Venetia si de alte fraternitati subterane sau supraterane . Cine a organizat lovitura de stat din 89 si l-a asasinat pe Ceausescu ? Deep state – agentii iezuiti masoni infiltrati in sistemul justitiar al fostului PCR . Daca Israelul cit e de puternic si tot e controlat de deep state Vatican , ce pretentie mai aveti de la Românica . Agentii din serviciile secrete sint simpli executanti care sint aruncati ca o masea stricata cind numai e nevoie de ei . Eu cred ca Sorin si altii ca el au fost manipulati . Si Ceausescu a fost manipulat . Li s-au dat momeli ,ei au muscat . Simplu !