Clubul de Business și Politică SOV

Untitled-1

Așa cum ți-am promis, generație, astăzi public datele cele mai importante despre Clubul de Business și Politică SOV. Clubul își propune să reconstruiască elitele politice și de afaceri ale României și am alocat acestui proiect suma de 60 milioane USD.

Așa cum ți-am precizat și în postarea video, politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte. Școlarizarea va dura trei luni și se va desfășura în următoarele 12 module:

  1. Economie
  2. Politologie
  3. Psihologie
  4. Charisma
  5. Logică
  6. Sociologie
  7. Finanțe
  8. Business
  9. Comunicare
  10. Marketing
  11. Social media și internet
  12. Debate

Fiecare curs va dura 20 de minute și va fi structurat astfel: 10 minute lecția profesorului, 5 minute ilustrarea lecției, 5 minute seminar.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Lucrurile se vor desfășura astfel:

Mai întâi, în jurul datei de 1 septembrie voi selecta 20 de cursanți, după ce vor da un test psihologic și vor accepta să le fie măsurat coeficientul de inteligență. Limita minimă a IQ-ului va trebui să fie 120. După ce vor fi selectați cei 20, pe data de 14 septembrie vor începe cursurile. Ele vor fi transmise și pe internet, dând astfel posibilitatatea să participe tuturor celor care vor să se instruiasca și să-și facă un viitor. Aceste cursuri vor fi și înregistrate, dând posibilitatea să poată fi urmărite oricând. După o lună și jumătate, clubul te va invita să participi la un test național. Vor fi anunțate cele mai valoroase rezultate iar performerii vor primi sume cuprinse între 10.000-100.000 USD, bani care vin să sprijine dezvoltarea personală a fiecăruia. După terminarea cursurilor va avea loc testarea finală. Voi evalua potențialul fiecăruia iar pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000-1.000.000 USD să-și starteze business-ul și cu suma de 1 mil USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic.

Să nu crezi, generație, că mă voi opri aici. Dacă afacerea pe care am finanțat-o pentru unul dintre voi se poate dezvolta dincolo de primele estimări, acea afacere va continua să primească finanțare de la club iar partidul politic care se va contura ca un succes, va fi sprijinit de către club cu toată logistica, infrastructura și fondurile necesare pentru câștigarea alegerilor locale și generale din anul 2024. Toți membrii clubului, atâta timp cât își vor păstra această calitate, vor primi suport din partea lui în toate aspectele vieții. Vor primi bani atunci când vor să-și facă nunta, botezul sau, ferească Domnul, au nevoie pentru o înmormântare. De asemeni, clubul îi va asigura suport juridic gratuit în probleme comerciale, civile, penale. Dacă un membru al clubului are o afacere și are nevoie de bani, acesta va împrumuta fără dobândă, evident în cazul în care afacerea este viabilă. Mai mult chiar, îi va sta gratis la dispoziție cu expertiza necesară.

Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul.

Generație, să nu scapi din vedere faptul că sunt om de afaceri, pe deoparte, și că în viață nu obții nimic gratis. Pentru a urmări aceste cursuri, acei care vor dori să o facă vor trebui să plătească 10 euro pentru fiecare zi de curs. Din acești bani, o parte vor plăti costurile de transmisie pe internet iar ceea ce rămâne va intra în visteria clubului. Alături de banii mei, sumele respective vor contribui la susținerea proiectelor.

Aș mai dori să fac niște precizări. Cei care vor avea un IQ de 130, vor putea urma aceste cursuri gratuit, iar cei cu un IQ de 140 vor fi făcuți automat membri de onoare ai clubului, evident și cursurile fiind gratuite.

Generație, cine va avea legitimația și insigna clubului nu va mai avea nevoie de nicio altă certificare publică. Ei vor fi tot ce va avea nația asta mai valoros în business și politică, iar membrii de onoare vor reprezenta crema-cremelor acestei nații. Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu.

După cum vezi, generație, clubul se adresează celor mai buni dintre voi, iar din rândul lor vor apărea viitoarele elite în business și politică. Și sper din toată inima că va apărea și viitoarea căpetenie a acestei țări.

P.S. Acolo unde voi finanța start-up-uri de afaceri, 30% din companie va reveni Clubului.

P.P.S. Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba. Una dintre condițiile de a deveni membru al clubului este să ai un IQ de minim 111.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 392 COMENTARII
  1. Soso says

    Domne toată stima! Îmi place maxim și ideea și ceea ce se vrea cu generația. Mai ca m-as înhăma și eu la duel doar ca după 15 ani de SUA IQ-ul meu e prea slab adică undeva la 200 😂😂

  2. says

    Va salut cu respect
    Sunt în tânăr care a fost introdus într un regim militar la vârsta de 14 ani
    Am studiat și studiez in prezent în fiecare zi, sunt o persoana autodidacta
    IQ:+100
    Astept cu nerăbdare un test pentru a ridica odată pentru totdeauna mentalitatea coruptă si lipsită de integritate al poporului meu.
    Mulțumesc anticipat.

  3. Rusa Stelian says

    Doresc sa particip la testul IQ mentionat si astept ci merabdare departajarea si rezultatele.

  4. Mihai Eduard Dumitrean says

    Va salut cu respect

    Sunt interesat de cursurile dumneavoastra si ma simt pregatit pentru orice test, va rog sa imi trimiteti detaliile de inscriere pe adresa de Email mentionata in campul obligatoriu.

    Va multumesc anticipat!

  5. Rares Ciobanu says

    Buna ziua,

    Doresc sa particip și eu.

    Se mai pot face înscrieri ?

    O zi minunata,

  6. Ionut-Madalin says

    Buna seara ,

    Ca sa evoluezi trebuie sa investești in propria educație așa ca și cei mai puțin pregătiți pot investi 10€ .

    Va multumesc !!

  7. Oana says

    Eu si prietenul meu suntem interesati si ne-am dori sa participam la testul IQ. De abia asteptam sa aflam mai multe!

  8. Bosca Paul says

    Buna ziua, numele este Paul Bosca și am 26 de ani. Am studiat Universitatea Tehnica din Cluj Napoca iar de la 23 de ani am înființat o societate cu bani împrumutați de la prieteni, iar in 2019 am ajuns la 400.000€ cifra de afaceri. Simt ca e prea puțin pentru capacitățile mele și im doresc sa activez și in politica. Sau sa dezvolt o afacere de nivel European sau Mondial. Experiența mea politica a fost de 6-8 luni, timp in care am ajuns președinte la tineret in Cluj, tot la vârsta de 23 de ani.
    Va mulțumesc pentru ocazia de a-mi spune intențiile.

  9. Rodica Buceschi says

    Buna ziua,
    Cum se va face testarea ? Unde se pot face inscrieri pt testare ?
    Multumesc,

    R.Buceschi

  10. George Iustin Marian says

    Vă salut Domnule Vîntu!
    Sunt emigrant in Portugalia de la vârsta de 8 ani, având in prezent 21 de ani.
    Vă admir mult, si sper că o sa am ocazia sa vă intalnesc sau sa invat de la dv.
    Cu toata stima, George.

  11. says

    …nu cu respect, va salut. Am 42 de ani, deci cad din start la “examen”. Faptul ca nu iubesc banul, ma face,cel mai prost din curtea scolii. Sunt trei oameni care au atras atentia…pana acum .Romania, Romanii, nu este / sunt, o natie de prosti . Sper sa gasiti liderii necesari reconstructiei (daca este o realitate).Doresc sa aflu parerea dumneavoastra, vizavi de idolul meu, Nicolae Ceausescu. Ce IQ avea ? Multumesc.

  12. Sergiu Maxim says

    Buna ziua,

    Incerc sa gasesc modalitatea de inregistrare pentru aceste teste si nu reusesc.
    Sunt nitel lenes poate , dar dupa o cautare scurta, n-am gasit inca si am ales abordarea directa.

    Astept raspunsul Dumneavoastra cu interes.

    Va multumesc,

    Sergiu Maxim

  13. Mihai Eduard Dumitrean says

    Bună domnule SOV

    Momentan sunt student in ultimul an la International Business Management la Londra, şi din tot ce am invățat despre Business constat faptul că România are un potențial extraordinar care trebuie pus in valoare, şi asta cât mai curând posibil.
    Iar pentru faptul că îmi iubesc țara şi vreau ca să fac tot ce ține de mine pentru a putea imbunătății situația de acasă, doresc ca să fac parte din proiectul dumneavoastră.

    Vă salut cu respect!

  14. Mihai Eduard Dumitrean says

    Era indicat să specifici dacă bila este mai great sau mai uşoara decât restul bilelor.
    Imparti bilele in mod egal 6 si 6, iar apoi le alegi pe cele care au greutatea mai mare si le imparti din nou 3 si 3,
    Iar apoi repeti procedura doar că de data aceasta trebuie ca sa aibe greutate egala pe talere ,iar cea care iti ramane in mână este bill mai grea.
    (In cazul in care este mai grea decât restul)

  15. Florin OPREA says

    Buna seara!
    Va rog să-mi trimiteti detaliile pentru participare.

    Mulțumesc,
    Florin OPREA

  16. NEO says

    Sunt curios unde se ajunge cu treaba aceasta. Cred ca aceasta metoda de pregatire si selectare e cam subreda. Comunitatea cam mediocra.In ceea ce priveste ,,cei mai buni traineri” , sunt cam sceptic. Multa bafta! :)

  17. says

    Buna ziua,
    Sunt un mare admirator al dumneavoastră și aș dori să particip la preselecția pentru a intra în clubul dumneavoastră.
    Va rog să-mi dați detalii pentru a participa la preselecții.

    Mulțumesc,
    Florin OPREA

  18. says

    Buna seara si felicitări pentru initiativa.

    Va urmăresc clipurile de ceva vreme si chiar daca nu sunt de acord cu tot cea ce spuneti, faptul ca doriți sa sponsorizați oameni inteligenți si drepți care doresc sa isi faca propriul lor partid suna excelent.

    Aștept cu nerăbdare testul.

    O seara buna,
    Flaviu Paun