Capitolul 35 – În România “la vie est en bleu”

belgia

Bruxelles – centrul de decizii economice politice și militare care influențează întreaga planetă. Urmare a acestui fapt, aproape toate statele lumii și-au amplasat aici centrale întregi de informații și contrainformații care, alături de serviciile belgiene, creează imaginea unei armate cu mii de ofițeri de informații și zeci de mii de informatori, cu niște resurse financiare imense, cu posibilități tehnice inimaginabile, care le dau posibilitatea să spioneze orice și pe oricine. Pare aproape imposibil să te strecori prin această plasă de spioni și contraspioni cu centuri și genți pline cu explozibil, aruncând în aer un aeroport și o stație de metrou. Pare aproape imposibil să organizezi așa ceva, fără ca nimeni să nu afle, și totuși s-a întâmplat. La fel ca la Madrid, Londra sau Paris, teroriștii și-au bătut joc de toate măsurile de securitate ale statelor occidentale. În ciuda puterilor imense de control, în ciuda bugetelor oficiale și a celor mai puțin oficiale, serviciile de securitate și-au arătat limitele și adevăratele preocupări.

Nu doar în România aceste servicii sunt pe post de poliție politică, ci în toată lumea se manifestă ca atare, ele fiind cele care controlează și conduc cu adevărat națiunile, la ordinele corporațiilor. După ce execută aceste ordine, se retrag cu salarii uriașe în posturi onorifice, în corporațiile pe care le-au slujit. Culmea ironiei este că lipsa de performanță a acestor servicii este dată tocmai de uriașele drepturi pe care le-au căpătat în raport cu cetățeanul. Volumul uriaș de date personale la care au acces, face imposibilă prelucrarea lor, departamentele de analiză și sinteză a acestor servicii fiind practic paralizate și nevoite să improvizeze. Departe de mine să neg importanța unor asemenea instituții, doar că ele trebuie întoarse de la spionarea propriilor cetățeni și trebuie să se profesionalizeze în lupta cu dușmanii autentici ai națiunilor respective. Din fericire pentru noi România nu este o țintă a teroriștilor, ea nefiind vreo miză pe harta planetei pentru nimeni, urmare a faptului că este o colonie împărțită frățește între SUA și marile puteri din Uniunea Europeană. Astfel, serviciile de informații interne se pot lăuda liniștite cu “uriașele lor performanțe” în combaterea terorismului și pot să ceară noi și noi drepturi pentru a menține nivelul de alertă la aceleași cote de bleu ciel.

Trecând dincolo de acest subiect, aflu cu stupoare că domnul Cioloș a decis să avem o zi de doliu național, urmare a evenimentelor soldate cu victime din Bruxelles. Sincer, cu toată prețuirea pe care i-o port, această decizie mi s-a părut total deplasată, și asta când credeam că în materie de obediență și prost gust România nu mai are unde să cadă. Acolo n-a murit nimeni de-al meu, acolo nu s-a ținut doliu național după tragedia de la Colectiv, când a avut loc atentatul din Turcia sau din Paris, din Londra și Madrid. Nimeni de aici sau din altă țară nu a avut o astfel de idee. Un moment de reculegere era suficient și deloc lipsit de demnitate națională.

Jenant, domnule Cioloș!

Comments

    VEZI 34 COMENTARII
  1. sancho says

    Din pacate Europa a uitat un lucru pe care Roma antica il stia: sa nu confunde o piedere sau o victorie simbolica cu una reala. In mod paradoxal victoriiile simbolice ale miscarilor teroriste sunt castiguri reale pentru institutiile care isi justifica simbolic realitatea.

  2. Vin "refugiatii" says

    – Care este adevărata miză a construirii marii moschei din București

    “Politicienii români și-au dat acordul tacit la acest plan de relocare masivă a migranților aflați în prezent pe teritoriul Turciei, iar legea votată în Parlamentul României în decembrie 2015, prin care autoritățile române au primit dreptul de a deschide puncte de frontieră speciale pentru transportarea refugiaților, dovedește faptul că această mișcare se va face cu acordul politicienilor români, pe ascuns, departe de ochii opiniei publice.”

    http://www.rapcea.ro/2016/04/04/care-este-adevarata-miza-a-construirii-marii-moschei-din-bucureti/

  3. gigel says

    o intrebare, maestre…te bagi in IoT…the next big thing…doar idei de oameni tineri…will take over the world si nu e greu deloc…doar imaginatie iti trebuie cunostinte fundamentale

    • Pastoru' Primo sau [PP] pielea ...p says

      Baiete, ce spune ochi albastri ala de Primo poate sa spuna oricine. Prosti sa puna botu’ la marea miscare a ”meritocratiei” si la ”dezideratele” ei sunt multi, ca de aia se chinuie Conu’ Sorin de atat vreme sa ne explice ca in Romania sunt mai multi prosti decat ar trebui, adica peste 98%.Daca te pui si citesti aberatiile pe care le scrie pe pagina web [meritocratia.ro] o sa-ti dai seama ca e un bou, dar culmea, un bou ca asta poate aduna in jurul lui o mare gramada de prosti, ca Romania nu duce lipsa de ei!

  4. virginius says

    Libertatea intre lux si necessitate.
    Definim normalitatea ca fiind un adevar sau o conduita general valabila acceptata de majoritate ce se modifica in fiecare zi prin exprimarea sau practicarea libertatilor si acceptarea lor de catre majoritate.
    Libertatea reprezinta un ideal si in acelasi timp o necesitate a fiecarui om. Definirea tipurilor de libertati si influenta lor asupra lumii(grupului) reprezinta o problema.
    Fiecare om intelege libertatea in felul lui, isi exprima ideile despre libertare in functie de interes, si se comporta liber in functie de situatie.
    Echilibrul intre libertate si dictatura, a lasa sau a lua din libertati, abilitatea cu care o faci, si daca pui normalitate si bine fata de majoritate, grija fata de valorile importante, face diferenta intre un sef bun si unul prost. Prostul poate sa fie desteptul tau, al lui personal, sau desteptul prostilor ce l asculta. Inteligenta prostului este o filozofie pe care nu o discutam.
    Un sef bun poate sa fie seful care mananca pe saturate, pune masa ptr cat mai multi si are grija ca si maine sa fie meniu.
    Discutile despre libertate si dorinta omului de a le creste pe ale lui si de a abuza de ale altora sau facut se vor face, posibil la un moment dat sa se ajunga la o concluzie.
    Aberatii lingvistice, pur filozofice
    Ps 1. Facebook= modalitatea prin care esti convins sa ti expui intimitatea moca, cu efecte amuzante si inocente in tinerete, si constangeri la batranete. Spune ne ce sti si ti promitem ca nu vom spune nimanui.
    Ps 2. Filozof=de multe ori un ratat in viata ce aparent isi exprima ideeile liber
    Ps 3. V am pupat

  5. Ramona says

    Sper sa nu ma înșel și sa nu ma dezamăgească dar Cioloș este cel mai curat premier pe care l-am avut de la revoluție încoace.

    • Titulescu says

      Curat murdar coana Ramona !
      Nici usturoi nu-i pute gura si nici de la supt altceva nu i s-a facut rau. Asa ca e buuuunnn !!!! Ai ghicit treci la loc esti pacalici !

  6. Simonetta says

    D-le Vantu….. aveti si pagina cu incercari literare si leac pt.tratarea depresivilor? Ma depaseste comentariul facut de un domn si incerc sa-nteleg legatura cu ceea ce ati scris dvs. Dar daca ce scrie, il ajuta sa devina optimist, e ok, pot chiar si eu sa-i citesc elucubratiile.

    • MGGM says

      Cred ca l-a dus in eroare chestia asta cu ,,la vie est en bleu ”.
      El saracu ‘ se gandise la ailalta chestie cu ,,la vie en rose ”. A incurcat blogu …

  7. Zaietz says

    Asa este domnule Vantu, Romania nu constituie o tinta pentru atentatele teroriste, cel putin in forma actuala de consumator de decizie. In logica razboiului asimetric, in care o parte din partile beligerante dispun de resurse infinit mai mari si mai diversificate (puterile occidentale) fata de partea adversa (gruparile teroriste), cei din urma trebuie sa compenseze acest grav deficit prin atintirea capiilor, varfurilor, formatorilor de decizie. Romania is safe.

  8. Sebastian says

    Teroristii aia sunt ca si cei de la Revolutie – n-au fost! Sau ca si teroristii de la WTC, 9/11.

    Domnule Vantu, stiti prea bine ca atentatul de la Bruxelles marcheaza sfarsitul Uniunii Europene. Hai sa o dam pe fata.

    Pe romaneste – e vrajeala.

    Culmea, la cateva zile dupa, Kerry, F W Steinmeier si Putin se intalnesc in Moscova. Nu se stie ce au discutat.

  9. virginius says

    cand ne gandim la fosta, ne imaginam un blender in care punem o portocala, o grefa, o banana, un mar, putine coacaze, o ghinda, cateva corcodusi, o pagina de filozofie, una de logica , una de istorie, o culegere de ecuatii diferentiale, una de algebra, una de geometrie, cateva glume ieftine, un banc cu bula, unu cu strula, altu cu ion, putin Eugen Ionescu, povestea “punguta cu doi bani” -inregistrare electrecord, un zambet ironic, altul sec, o poveste amuzanta, una cretina,…….care se amesteca la turatie potrivita, adica nici prea tare,nici prea incet, nici prea mult timp,nici prea putin …….si ca rezultat apare o bautura care ar putea fi numita energizanta cu toate ca nu e, care ar putea fi numita acidulata cu toate ca nu e , dar care are toate caracteristicile fostei, adica corectitudine, reciprocitate, toate capriciile si mofturile ei, toate principiile, toate proceduriile imbracate in sensibilitatea si naturaletea ce o caracterizau, toate interesele legate de amor, starea familiei, legaturile cu rudele mai apropiate sau mai indepartate, de evenimentele importante nunti, botezuri, inmormantari care unesc in fericire sau nefericire, de juramintele si cuvinetle date, de modul de viata, de povestile cu ziaru, creta colorata sau necolorata, despre toate povestile care mi au colorat si mi au dezvoltat imaginatia in copilarie, despre modul de a vorbi, despre modul de a gandi, despre educatia in salopeta gri cu dungulite, asemanatoare cu pijamalele de noapte din tercot sau tergal, despre greselile sau esecurile casniciei, despre lumea buna si mai putin buna, despre lumea vazuta si mai putin vazuta, despre intimitati ale omului, si posibilitatile lor economice.

    va spun cu toata sinceritatea ca o iubesc fie ea acra , curva, insensilila, nenorocita si murdara.

    va atasez si putina muzica, cu o domnisorica asemanatoare ei, pe care o stimez si o respect la fel de mult

    https://www.youtube.com/watch?v=6psn9QFiTyk

    cu drag,
    un depresiv

  10. marius says

    Sa ma ierte D-zeu (am toata compasiunea pentru victime si familiile lor) dar cred ca iar ne-am trezit noi mai destepti si ne-am bagat in seama cu doliul national. Desigur, nu putea lipsi din ecuatie si Moldova de dincolo de Prut. De alte state eu n-am auzit sa fi luat decizia asta…

  11. John says

    Daca tinem doliu nu-i bine, daca n-am fi tinut era scandal și mai mare. Oricum ar fi fost, nu suntem niciodata multumiti. Niciodata! Vorba aia, vai de steaua noastra…

  12. Florin G. says

    Nu suntem tinta niciunui atac… nu stiu daca sa ma bucur, ne atacam intre noi mai ceva ca intr-un razboi.

  13. Frankfurt Marcuse says

    Eu am mai incercat sa mai explic cateva lucruri pe aici, dar vad ca lumea ori nu pricepe ori se face ca nu pricepe. Ce s-a intamplat la Paris si la Bruxelles, dar si la Londra, Madrid, New York sunt ceea ce se numesc operatiuni sub “steag fals”(false flag). Acestea sunt organizate de CIA, Mossad, MI6 si de slugile echivalente din statele respective, daca este cazul. In articolul de mai jos, gasiti niste exemple reale:
    – 42 False-Flag Attacks Officialy Admitted To
    http://bit.ly/1RCjNTV

    Venirea “refugiatilor” in Europa, este nimic altceva decat o colonizare fortata bine pusa la punct. Este vorba de principiul clasic “dezbina si cucereste”(divide et impera). Ai pe de o parte o populatie educata, emancipata, civilizata construita pe valori crestine, careia ii opui o populatie needucata si in mare majoritate analfabeta, cu “valori” care inca nu a ajuns in Evul Mediu, niste salbatici intoleranti care in mileniul trei inca se mai omoara cu pietre, maimute umane care in intreaga lor istorie nu au dat nimic omenirii in afara de narghilea si saorma. Cifrele “arabe” si otelul “de Damasc” sunt furate de la indieni cu care faceau comert. O civilitatie TOTAL MOARTA.

    Aceste colonizari au inceput de mult timp prin alte parti. In SUA si Canada cu “latinos, indios si mestizos” din America Centrala si de Sud plus africani si asiatici. In Australia si Noua Zeenlanda cu “integrarea” aborigenilor si populatiilor locale la care se adauga import masiv de africani, arabi si asiatici din Asia se Sud Est, obligatoriu musulmani. In Europa invazia a inceput cu “invitarea” turcilor in Germania si a magrebienilor in Franta, motivatia ar fi ca ar avea nevoie de “forta de munca”. La fel ca si cu “sirienii” acum, care de fapt peste 70% sunt marocani, algerieni, irakieni, afgani, multi pakistanezi, in mare majoritate analfabeti, musulmani si in proportie de 80% barbati singuri cu varste intre 18 si 40 de ani si evident antrenati si instruiti militar.

    Mare atentie si bagati la cap:
    – What Is Cultural Marxism?
    https://www.youtube.com/watch?v=dYu6qhd88_M

    – Repressive Tolerance by Herbert Marcuse
    http://bit.ly/1dOpScD

    – Cultural Marxism: The Corruption of America
    http://bit.ly/1R6JyFD

    – What is Cultural Marxism?
    http://bit.ly/1oKd1OV

    Pentru a afla cate ceva despre “civilizatia” musulmanilor rasfoiti cateva saituri “incorecte politic” dar foarte corecte social, ca de ex:
    – The Muslim Issue
    https://themuslimissue.wordpress.com/

    – Jihad Watch
    http://www.jihadwatch.org/

    – Muslim Statistics
    https://muslimstatistics.wordpress.com/

    – Gatestone Institute
    http://www.gatestoneinstitute.org/

    Si daca vreti sa aflati despre “invataturile” din Coran:
    – Islam: The Politically Incorrect Truth
    http://www.thereligionofpeace.com/

    – Ciudatenii din Coran
    http://www.ciudateniidincoran.blogspot.ro/

    Conform teoriei lui Marcuse, opui doua forte in care majoritarii sunt “privilegiati” si drept urmare trebuie discriminati (pozitiv), sa aibe drepturi taiate, iar minoritarii sunt din start “asupriti” si trebuie sa aibe drepturi marite, neegale cu ale majoritarlor si bineinteles ca indiferent de tot ce fac, trebuie “tolerat”, ca altfel esti etichetat ca rasist si suferind de tot felul de fobii. Un foarte clar exemplu este “cazul Roherham” si cam tot de se intampla in UK si alte tari “avansate” din vest.
    – Rotherham sex abuse victim: I told police names of 250 men who raped me but they did NOTHING
    http://bit.ly/1xUp5i0

    – Rotherham child sexual exploitation scandal
    http://bit.ly/1M1QdlN

    Musulmanii pakistanezi care violeaza copii minori pe banda rulanta sunt numiti generic “aian gangs” si nu li se intampla nimic. Politia si celelalte organe nu au luat nici o masura, dar… au evitat cu succes sa fie numiti “rasisti” sau “islamofobi”. Sa mai vorbim si despre agresiunile sexuale din noaptea de Anul Nou din Koln si din alte orase ale Europei?
    Aceeasi europeni au gura foarte mare cand vine vorba de romani, bulgari si alti est europeni, care sunt albi si crestini in general, dar liniste totala cand vine vorba de maimute islamiste:
    – Migrants from outside the EU have taken £120 billion more from the state than they paid in taxes over 17 years
    http://dailym.ai/1E532nW

    – Resident of Calais speaks. This is the death of civilization
    https://www.youtube.com/watch?v=UKAQX74yRyc

    Am spus cu ocazia atentatelor de la Paris o chestiune foarte simpla pe care multi au luat-o in deradere:
    – intr-o tara sau pe un teritoriu crestin, niste musulmani, islamisti, comit niste crime
    – data la care musulmanii au omorat crestini in atentatele de la Paris a fost 13, adica date la care cel mai puternic ordin crestin a fost “pus pe liber”. Cine nu intelege despre ce vorbesc, vineri pe 13 octombrie 1307 ordinul Cavalerilor Templieri a fost scos in afara legii, iar acestia au fost arestati, schinjuiti si omorati. Ca sa vezi de ce 13 este numar cu ghinion si vineri 13 este zi ghinionista.
    – Knights Templar
    https://en.wikipedia.org/wiki/Knights_Templar

    Cu atentatele de la Brusseles aveti o explicatie aici:
    – 3/22 false flag! Gladio strikes Brussels on satanic holiday
    http://www.veteranstoday.com/2016/03/22/322/

    Atentatele de la New York au fost pe data de 11, cele de la Bruselles pe data de 22, adica dublul lui 11. Pe 3-22, adica numarul 322 al organizatiei Skull and Bones din care face parte familia Bush.
    http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/skull_bones05_02.jpg

    In toate operatiunile astea de tip “steag fals” care implica CIA, Mossad si MI6, numerele 11, 13 si 22 se repeta ad infinitum. Este deja “semnatura” lor.

    Toata lumea ar fi de acord ca sunt implicate serviciile, iar in spatele lor se afla corporatiile. Dar cine detine corporatiile si ce urmareste de fapt?
    Existe o rasa/etnie umana parazitica si criminala, care se crede superioara din toate punctele de vedere si de ceva timp vrea sa scape de “concurenta”. Acestia sunt ashkenazi khazars, care dupa ce s-au convertit la iudaiam, s-au autodeclarat evrei, popor ales si semiti. Nu sunt evrei si nu sunt urmasi ai lui Sem. Provin din Caucaz nu din Israel.
    Cine are probleme cu afirmatiile mele “rasiste”, ii recomand sa se documenteze un pic. Uite o sursa buna:
    – Al treisprezecelea trib: Khazarii
    http://bit.ly/1MoGgBj

    Cine o tine danga-langa cu antisemitismul, ascultati ce spune unul de-al lor (Former Israeli Minister Shulamit Aloni):
    https://www.youtube.com/watch?v=Nex-oSKPX2w

    OK, ce urmaresc “superiorii” din “poporul ales” de fapt? Pentru a afla acest lucru trebuie sa ne documentam un pic.
    Incepem mai usurel cu cartea profesorului David Duke:
    – Rasa si Realitate
    http://der-stuermer.com/romanian/Rasa%20si%20realitate%20David%20Duke.pdf

    Continuam cu studiul profesorului la Oxford John R. Baker:
    – Race
    http://www.amazon.com/dp/149121564X

    Aflam de la Arthur Kemp istoria tragica a Egiptului Antic, o data o civilizatie alba si infloritoare devenita peste noapte cacanie, musulmana si salbatica:
    – The Children of Ra: Artistic, Historical, and Genetic Evidence for Ancient White Egypt
    http://www.amazon.com/dp/1491215577

    Tot de la Arthur Kemp, aflam istoria zbuciumata a rasei albe, scrisa in doua volume:
    – March of the Titans: The Complete History of the White Race:
    Volume I: The Rise of Europe
    http://www.amazon.com/dp/1480242292

    Volume II: Europe and the World
    http://www.amazon.com/dp/1490909133

    Cateva detalii putem afla si de pe siteul “March of the Titans – The Complete History Of The White Race”:
    http://marchofthetitans.com/

    Dupa ce am aflat istoria tragica a Egiptului, ne intrebam de ce toti “coloratii” sunt colonizati in Europa si in tarile predominant albe. Raspunsul il aflam de la acest debil mintal, pe numele lui integral Nicolas Paul Stéphane Sárközy Nagy Bócsai:
    – Sarkozy: Challenge of the 21st Century: Racial Interbreeding
    https://youtu.be/I8yaiN6ew_g?t=51

    http://breizatao.com/wp-content/uploads/2014/10/Nicolas-Sarkozy-Race-Mixing-Tweet.jpg

    Dar poate va intrebati cine este acest debil mintal? Ne explica David Duke:
    – Stop the Genocide of European Mankind
    https://www.youtube.com/watch?v=Z43PcBR_El0

    Cu alte cuvinte, rase de oameni mai putin inteligenti sunt colonizate in tarile cu populatie alba unde obtin drepturi mai multe decat populatia majoritara si bastinasa, inclusiv case, bani si alocatii pentru copii pe de-a moaca, pentru un trai lejer GRATIS. In urma unor “atentate teroriste” sau operatiuni de tip steag fals populatia majoritara isi pierde tot mai mult din drepturi si tot mai multi salbatici inferiori sunt colonizati. “Multiculturalismul” si “diversitatea”, demunite pompos “politica corecta”, nimic altceva decat “cultural marxism” sunt impuse cu forta. “Corcirea interasiala” va fi impusa cu forta, iar tarile cu poopulatie si civilizatie alba europeana trebuie sa calce pe urmele Egiptului Antic, si sa locuiasca in “favelas” ca corictii sarantoci din America Centrala si de Sud. Crearea noii rase de mestizos, mai prosti, mai saraci, mai usor de controlat, in urmatoarea dictatura comunista impusa de catre corporatii la nivel global si cunoscuta drept “Noua Ordine Mondiala”.

    Dar sa dam si miste dovezi:
    – Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
    http://bit.ly/1LwS40d

    mai pe larg:
    – Practical Idealism. The Racist and Supremacist Roots of the Ideology behind the European Union
    http://balder.org/couen

    – Jewish involvement in the promotion of ‘hate speech’ laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
    http://balder.org/imbri

    – The Barcelona Declaration. Euro Mediterranean – EU’s dirty secret.
    http://balder.org/euromed-en

    – Stafeta Vietii. Ceea ce aţi vrut dintotdeauna să ştiţi despre Bruxelles UE dar nimeni n-a îndrăznit să vă spună
    http://www.relay-of-life.org/ro/index.html

    In urma acestor “atentate” se impun cu forta tot felul de legi abuzive de tipul Antonescu, Dragnea, Big Brother, etc, iar institutiile de represiune si forta isi maresc puterile si conturile. Ghici de unde a venit Dragnea cu legea in plic si cine i-a scris-o?
    – Liviu Dragnea, primul român care primește cea mai înaltă distincție a Congresului Evreiesc European
    http://bit.ly/1PuivCO

    Intelegeti cine conduce si cum conduce tara acum? Pe “servite” direct la plic. Mai vorbim despre Beny Steinmetz, Tal Silberstein, Arthur Finkelstein, Marc Rich si altii ca ei? Ii uitam cumva pe “oligarhii rusi” gen Deripaska, Abramovici & co care au cumparat toata metalurgia in anii ’90, care doar cetatenia o au rusa, ca etnia este a “poporului ales”? Din 2000 s-a schimbat “axa” si a devenit Washington-Londra-Bucuresti.
    Ia priviti ce zice asta aici:
    – Shimon Peres: Israel cumpără România
    https://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

    Cat despre Ciolos si taranii lui din guvern, mai intai aflati cine este unchiul lui si cat trafic de droguri a facut, ca sa aflati cum un taranoi de la Liceul Agricol ajunge Comisar European si apoi Prim Ministru.

    Decimarea “moderna” a popoarelor cu origini europene, a inceput o data cu Revolutia Franceza din 1789, care nu a fost nimic altceva decat o lovitura de stat data de “poporul ales”, decimarea burgheziei, impunearea unui comunism primitiv si inceperea infiintarii a unei mafii globale. S-a continuat cu asasinarea Famniliei Romanov, s-a continuat cu cele doua razboaie mondiale si impunearea comunismului in Est si a multiculturalismului si diversitatii in Vest. Va continua cu cel de-al treilea razboi mondial care este gata sa inceapa si se va da predominant in Estul Europei si Orient, adica in zona “Intermarium”. Cine are un pic de minte in cap, isi face bagajul si pleaca. Afara din Europa si tarile cu origini europene:
    http://www.thinkagain.ro/wp-content/uploads/2015/10/intermarium-doctrine.png
    http://stateofthenation2012.com/wp-content/uploads/2015/12/Screen-Shot-2015-09-10-at-8.36.17-PM.png

    – The Chicago Council & George Friedman
    https://www.youtube.com/watch?v=0PpJ4_H4JdQ

    Ca sa vezi si sa nu crezi. Exact despre ce vorbeam. Multiculturalism, diversitate si corcire interasiala:
    -German Government Cuckholds Its Men By Teaching Migrants How To Sleep With German Women
    http://bit.ly/1LL8qGW

    Asta ca sa vedeti ce inseamna Cultural Marxism impus in scoli drept “educatie sexuala” si “toleranta”, nimic mai mult decat “raportul Lunacek”:
    – Raportul Lunacek, sau transformarea „minorităților sexuale” într-un grup privilegiat în UE
    http://bit.ly/1N1qI4j

    Traiasca Scoala de la Frankfurt si Herbert Marcuse!
    http://whitegenocideproject.com/

    Apropo, “Holocaustul” este o minciuna. kazarii adunau alti kazari ca sa-i deporteze si sa-i trimita sa fure pamantul palestiniebilor ca sa formeze statul criminal Israel. In lagarele de concentrare murau si kazari si alte etnii (prizonieri de razboi), ca erau toti sclavi pe plantatie. Mureau de la munca nu de la gaz. Arbeit macht Frei = Munca te elibereaza! Nu le mai plangeti de mila. Incepeti sa numarati cate milioane au omorat prin gulagurile din Rusia, in Holodomor, prin toata Europa de Est, la care adaugati vreo 4 milioane de romani.
    – Israeli Media Reveals The Secret Behind Communism
    https://www.youtube.com/watch?v=BFpFCy_b2SM

    – Holocaustul evreiesc împotriva românilor
    http://bit.ly/1q50o1y

    – Zydokomuna: evreii si comunismul. Cazul Romaniei (1944-1965)
    http://www.scribd.com/doc/68602280/Zydokomuna

    Pana una-alta, keep calm and pack your shit!
    https://www.youtube.com/watch?v=zMDEpyqBIwE
    https://www.youtube.com/watch?v=MA6LD7yqNJU

  14. Adrian says

    Influenta corporațiilor este evidenta și o fost demonstrata în multe situații. Când în joc sunt sume colosale, este greu de crezut ca se putea stopa influenta lor. Și totdeauna se va găsi cineva sa le cânte în struna.

  15. levi says

    Mi se pare nitel fortata comparatia cu Colectiv. Nu vorbim aici de-o tragedie intr-un local, ci de un atac premeditat.

  16. George says

    Da, ce-i drept asta cu doliu national e cam trasa de par. Nimeni nu empatizeaza cu Romania, ba mai mult… ii doare undeva, dar noi ne aratam demni de toata lauda, plini de compasiune si gata sa facem o rugaciune pentru altii. Suntem o tara de ipocriti.

  17. Simonetta says

    Presedintele Turciei a declarat ca unul dintre atentatori a facut puscarie la Gaziantep si ca Belgia si Olanda au fost avertizate ca e ciudat. Se vor mai produce probabil atentate si se va constata lejeritatea cu care au fost primiti in Europa atentatorii. Turcia isi ia un angajament enorm acceptand blocarea refugiatilor pe teritoriul ei, in schimbul vizelor(turcii intreresati de calatorii calatoresc oricum si acum) si in schimbul aderarii la Comunitatea Agonizant Europeana. Asta ii va trage in jos pe turci si vor manca si ei cartofii cu coaja neteda dar cu bube inauntru, rosiile fara gust si capsunile jumate verzi, jumate stricate, care vin din minunatele tari dezvoltate ale Europei(care tuna si fulgera ca legumele turcesti au substante nocive). In afara de Germania, cred ca doar in Turcia n-am simtit, in ultimii ani, ca e criza ca in alte tari europene. In Turcia nu am vazut un magazin de haine second hand(e sub demnitatea turcului sa scoata bani din haine vechi, ei dau nevoiasilor acele haine). I – am admirat ca au fost curajosi si cu rusii. Sunt un popor demn, intelept si harnic. Stiu sa faca turism si muncesc zi lumina. Pacat ca-si vor distruge bunastarea in schimbul . Ciolos, ar trebui sa declarea doliu national pt.adormirea mintii europene. Trebuie sa dormi mult, ca sa nu vezi ca atentate au fost si la Ankara si la Istanbul si atunci n-ai declarat nimic. In Somalia, statul islamic si alti criminali inarmati de….. ghici cine?!… omoara zilnic oamenii unui popor pe cale de disparitie. Poporul somalez isi creste copiii cu pusca-n mana. Au descoperit petrol si acolo, deci mai e nevoie de o natiune extreminata, ca sa elibereze Cornul Africii, care priveste cu nostalgie spre Marea Rosie, unde prin Bab El Mandeb, a trecut Ben Ardun sa-l vanda pe El Zorab(Si de la Bab El Mandeb vin, sa-l vand pe El Zorab, zicea poetul nostru). Prin acea stramtoare, care leaga Oc. Indian de M. Rosie, probabil, vor trece nestingheriti rusii, care au pus cizma pe Siria si pe litoralul mediteranean al sirienilor. Europa doarme! E parca si un tablou cu Rapirea Europei, de Rembrandt, daca nu gresesc.

  18. Lupta natiunilor ... says

    … impotriva ”terorismului” este cu adevarat o farsa reusita.Razboiul impotriva teroristilor nu are nici inceput, nici sfarsit, el exista pur si simplu si va exista in vecii vecilor.In ce hal de prostie a ajuns lumea occidentala de astazi!E chiar distractiv.Prosteala de azi este doar o subtirica introducere inainte de cuprinsul povestii cu si despre prosti.Incheierea e clara pentru destepti, ca pe prosti nu mai poti sa-i abati din ,,marsul trimfal” impotriva Hidrei, numita terorism.Serviciile secrete de azi sunt doar o aglomerare de prosti si de antrenori de prosti.Ciolos, taranul ciufulit si ciupit de vant de la Zalau face si el ce poate, dar iata ca spre mirarea dumneavoastra, Domnule Vantu, inca se mai poate apleca, si inca asa de tare ca i s-a itit ciuful grizonat intre obrajorii din dos.

    • Titulescu says

      Bah Lupta nationalilor apai stai si tu ca mine aplecat sa vezi ce lupte iti dau americanii prin dos c-apoi te eliberezi numa’ repede….si cum stateam de ma gindeam ashe m-a traznit una idee, apai n-are dreptate al blondu’ Trompa parca-i zice de-i candidat la presedintia SUA, cind o zis ca desfiinteaza NATO ? O mai zis ceva, mah cam ashe, parca fiecare sa puna banu jos cind meri in organu’ NATO ca de nu o sa fie ca la kurve, cin’ plateste f**e, intelesu-m-ai ?

      • Asa sunt astazi lucrurile Titulescule, ... says

        … nu poate trai un om bun fara multi oameni rai sa-l apere.In ce-l priveste pe Trump, vorba aia, cand este vreun haos, vreo nebunie fara rost, cauta repede un zapacit, un pacalici, fiindca un om cuminte si normal ar claca, s-ar duce la vale cu capu’!Chestia cu NATO e ca si cu gospodina care crede ca de aceea curge apa din rau ca sa aiba ea unde-si spala camasile.

  19. theodorus says

    Pacat ca iti folosesti inteligenta domnule Vantu in scopuri marunte…

    Hai sa reinviem mandria locala a judetului Vaslui. Ce mandri erau vasluienii pe vremea lui Stefan cel Mare si acum se ploconesc in fata idiotilor de la Bucuresti. Ce e in neregula cu asta?

    Pai simplu. Datorita transporturilor mai rapide si comunicatiilor mai performante fata de vremea maretului Stefan cel Mare, judetele s-au unit intr-o formatiune mai mare numita Tara. Si peste identitatea vasluiana se suprapune o identitate nationala – Romania in cazul nostru.

    Si fiindca transporturile si comunicatiile au evoluat iarasi fata de acum 100 de ani cand s-a facut Romania Mare… acum se creeaza o alta identitate supranationala. Identitatea Europeanea. Statele Unite ale Europei.

    Cum ar fi ca un vasluian sa zica ca pe el nu-l intereseaza de mortii din Colectiv, ca nu sunt de ai lui din sat? Cam cum zici dumneata ca nu te intereseaza de Bruxelles, ca nu sunt ai tai.

    Nimeni nu se poate opune evolutiei, dle Vantu. Identitatea Europeana se creeaza fie ca vreti dvs sau nu. Nu e determinata de vorbe ci de aspecte practice. Evolutia transportului si comunicatiilor.

    • Todore, ... says

      … esti un simpatic.Chiar am ras cu pofta.Nu mai adaug nimic ca nu-i nimic de adaugat.Am fost inginer la autostrazi si inainte lucrator la romtelocom.Acum lucrez ca si plombier in Franta.Nu mi-am dat seama in 2 ani daca astia stiu unde-i Ro, da’ cu siguranta ca nu ne considera de-ai lor.

      • theodorus says

        I don’t give a fuck daca francezii ma considera de al lor. N-am nevoie de aprobarea francezului sa ma simt european. Te simti egalul lor in primul rand in mintea ta, apoi in fapte.

        E clar ca intre francezii care au fost un imperiu si romanii care au fost dezbinati si ciuca batailor e o diferenta cel putin la fel de mare ca intre violatorii de la Vaslui si profesorii universitari de la Bucuresti sau Cluj.

        Putem sa ne ofticam pe francezi sau putem sa intram in competitie cu ei si sa i batem. Da, trebuie minte de 2 ori mai multa si munca de 10 ori mai multa. Dar o sa murim oricum. Asa ca mai bine nu ne plangem ca viata e nedreapta si ca nu ne respecta nimeni. Respectul se castiga, nu se acorda.

        Si revenind la Europa… eu cand discut cu parteneri americani.. sunt european pentru ei si ma prezint european. Nu am nevoie de permisiunea francezului pentru asta.