Despre DNA, șobolani și alți tâmpiți

news12

Băi, Antena 3, în ziua în care băgai breaking news cu știrea că sunt la DNA și torn pe toată lumea, eram la Penitenciarul Rahova unde îi țineam de urât candidului tău patron, la biblioteca stabilimentului mai sus menționat (a nu se înțelege că ne băteam pe burtă, cuprinși de tandrețe)

Băi, canal de știri, referitor la știrea conform căreia am fost mușcat de un șobolan de testicule, țin să precizez că lucrurile au stat exact invers.

Trecând la un ton serios, faptul că se încearcă ridiculizarea mea prin știri de genul celor cu șobolanii, prin afirmațiile făcute de tot felul de acoperiți ratați în ambele profesii care mă califică drept megaloman, faptul că se face breaking news cu informații false conform cărora sunt zilnic la DNA și torn pe toată lumea, în timp ce, cu excepția zilei în care am fost acolo denunțat fiind împreună cu Bogdan Olteanu de către familia Eftimie, nu m-am mișcat din Penitenciarul Rahova, arată îngrijorarea anumitor cercuri că peste un million de tineri îmi citeau materialele pe care le publicam pe blogul personal. Dat fiind faptul că lucrez la primul meu roman, decisesem să întrerup partea de publicistică și să mă dedic în exclusivitate acestuia. Văzând cât deranj am putut provoca, atât în rândul dușmanilor mei, cât și în rândul unor nulități cu ifose de editorialiști, comentatori sau analiști ale căror site-uri însumate nu totalizează nici măcar un sfert din numărul sau calitatea cititorilor mei, m-am răzgândit în privința deciziei anterioare și am hotărât să continui și cu partea de publicistică în paralel. Începând de săptămâna viitoare voi reîncepe să scriu pentru voi pe acest blog, împărțind materialul în două părți: o parte va cuprinde, ca și până acum, scurte povestiri sau clarificări ale unor evenimente interne și externe, menite să vă ferească de manipulările deliberate sau făcute din prostie de către presa autohtonă, iar pentru picanterie, cealaltă parte va cuprinde un jurnal de pușcărie cu întâmplări și personaje reale din viața de zi cu zi, comentate de către reporterul special aflat la fața locului, Sorin Ovidiu Vîntu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 49 COMENTARII
  1. Danyx says

    Da inainte cu postarea Sorinel…..termina si cartea(nu te grabi,sa iasa bine!)
    Avem nevoie de un blog de asta,astia care nu mai cred putrefactiile media adunate pe micile ecrane si parerile analistilor politici cumparati cu un kil de ulei si de faina….

  2. dalila says

    Bonjour , Sorin ! Eu te cred cand spui ca Libertatea-i altfel pentru tine si chiar te cred ca ai gasit pierzand-o… si-mi vine sa-ti spun, ca merita chiar toti banii tai… Iar sarmul cu care spui istoriile…fac pe multi sa citeasca un articol , apoi inca unul… apoi …eu m-am oprit dupa vreo sapte cred….dupa ce uitandu-ma dupa stiri, am ascultat interviul cu dl Banciu. Apreciez ca trebuie cu oaresce politete sa vorbesc … desi de fapt vreau sa te critic…Sa-ti dau un exemplu… in toate scrierile lui, Aristot, nu a spus niciodata despre sine ca ar fi …cum zici tu despre tine… nici Platon… nici Bill Gates , nici Hristos.. nici Buda … nici chiar Mahomet ! Ba chiar Socrate zicea:”stiu ca nu stiu”… si …cand indoiala era stapana pe viata mea si singura certitudine imi era Mormantul….dau din intamplare absoluta, de tine, cu Certitudinea Ta…imi vine sa cer inchisoare alaturi de tine ca sa te impiedic sa bei cucuta dar si sa te impiedic s-o dai celor tineri sa bea…Draga Sorin,spun limpede ca eu cred ca esti o minte desteapta dar despre a te califica tu insuti la superlativ… cand sunt in jurul tau giganti ai mintii umane …asta m-a determinat sa-ti scriu, sa-ti spun ca am ras in hohote…Cat despre inregistrarile cu ghita am avut rabdare sa ascult una…prospetimea bagarii pulii tine de singura cale barbateasca de exercitare a puterii … nu ma deranjeaza…numai ca auzind-o eu multa vreme, am intrebat si citit pe multi destepti ai lumii, vii si morti, care sa fie e”s”plicatia folosirii expresiei verbale.Biata pula barbateasca e bagata in cele mai comice locuri….pe pula ta o vad putin stirbita… asta sa fi fost cauza teribilei tale umilinte ? Sper ca nu te superi de prea multa folosire a cuvantului…despre cartea viitoare …te rog din suflet ,inainte sa scrii ultimul cuvant, fa o lectura care n-are sa-ti strice: Aristot “Étique de Nicomaque”… ai sa afli acolo despre “arta” de a face ceva, orice….in speta, arta de a slobozi cuvantul si atunci ai sa inveti umilinta de a fi destept si a nu spune nimanui …cea mai mare taina a vetii tale…iti spun acum la sfarsit …critica mea nu o fac pentru a te rani… chiar cu duiosie si tandrete…iti sa ai parte de viata
    PS 1…daca nu-ti place …ban

    2 la publicare un semn te rog a-mi da…nu vietuiesc in Romania

  3. Sebastian says

    Ati intrebat intr-un video pe YouTube urmatorul lucru:

    <>

    Sa fie oare o coincidenta ca partidul domniei sale are ca simbol un mar? Ma duce cu gandul la partidul Yabloko (tradus inseamna ‘mar’) http://www.yabloko.ru/ din Federatia Rusa.
    Dumneavoastra ce parere aveti, domnule Vantu? Mai ales ca il cunoasteti cat de cat pe fostul presedinte.
    Cred ca a ajuns la concluzia ca mai bine un prieten aproape decat un frate departe.
    Hai eliberareeee!!

  4. Bugle says

    Domnule Sorin Ovidiu Vantu , va citesc articolele de cand ati inceput pe blog si pe Facebook.
    Nu ma declar un mare fan al d-voastra, dar, va apreciez logica cu care abordati subiectele. Revenind la articolul de mai sus papagalii de la Antenuci erau atat de constipati in aceasata saptamana incat au hotarat sa-l faca terci pe Tolontan in cazul Hexipharma doar , doar se indupleca serviciile sa-i mai reduca din pedeapsa lui Voiculescu ( stiu ca nu serviciile fac asta , dar pot pune o vb buna).Mircea Badea mai avea un pic si-i dadaea una in moaca lui Tolo pt ca acesta nu recunostea axioma spusa de el.Pastorel NU Teodoreanu ci Gadea ridica mingea la fileu mai ceva ca ridicatoarea japoneza de doar 1,7 m din orice pozitie . Din pacte Tolo a vut replica la el si nu prea puteau sa-l agate.

  5. ionut says

    De video inteleg ca nu se pune problema…
    Dar astept povestile de la Jilava…simt deja savoarea lor😊

  6. Adrian Kipp says

    Hopaaaa!!!! Se pare ca in Rahova se formeaza un centru de putere.Probabil se va face si Rahova Press si RAH-TV …Lipseste Patriciu …ala se pare ca a fost mai destept si acum sufletul lui se plimba liber prin America de Sud …

  7. John says

    Ce bine ca v-ati decis sa ne mai scrieti. Sper ca in curand sa fie gata si cartea. Numai bine va doresc!

  8. Margineanu Constantin Bogdan says

    Dl Sorin va citez pe dvs intr-o postare trecuta referitoare la Basescu ,, nu am facut o obsesie il dau doar ca exemplu ” asa si eu. Imi doresc sa va cunosc personal. Sunteti un tip INTELIGENT,DEMN,ORIGINAL . Sa fiti sanatos si sa aveti puterea sa mergeti mai departe.

  9. Florin_Bacau says

    Va urmaresc si eu de ceva timp, cu interes pozitiv, desi, de dvs am auzit cu mult timp in urma si va vedeam pana deunazi cam cum ii vad pe vestici acum.2 chestiuni va prezint, cu permisiunea dvs.:
    1. Am retinut ca ceea ce sunteti dvs ca si constructie, alaturi de gena, este rezultatul influentei asupra dvs, a unor personaje pe care le-ati intalnit de-a lungul vietii. Intrebare: Ati fi dispus sa instruiti 1 sau mai multi oameni care va inteleg gandirea si care vor sa va urmeze calea? Vorbesc despre oameni simpli, fara bani, fara masterate sau doctorate, dar care simt romaneste.
    2. Un partid, condus din umbra patriotica romaneasca, cu membri care isi iubesc tara 100%, nematerialisti, dezinteresati pentru propria persoana, se poate crea in spatiul carpato-danubiano-pontic-cul crucii masii? Ca m-am saturat, pe cuvantul meu!

  10. livstomer says

    Domnule, scrieti, orice, numai scrieti!! 😉 Asa cum ati spus celor de la DNA despre Bogdan Olteanu, sunt convins ca mai aveti inca muuuuuuulte, muuuuuulte de scris\spus despre atatia (pseudo)politicieni\(pseudo)jurnalisti…..viata lunga, si spor la scris!!!

  11. Tanar generatia noua says

    De ce dle Vantu mi-ati dat block pe pagina dvoastra? Nu am injurat sau vorbit urat ci doar v-am criticat. Doar Victor Ponta si Elena Udrea mai procedeaza asa din ceea ce cunosc. Voiam sa va urmaresc din nou dupa noua postare. Cu stima!

  12. Sebastian says

    Excelent! Si din puscarie ii faceti praf! Tot respectul!
    Sunteti o legenda!

    Poi da, eu sunt unul din cititorii de calitate, cum ati spus, pentru ca nu mai puteam inghitii propaganda ieftina pe care o fac astia.

    Saraci dar nu prosti!

    (ne faceam vise ca il aduceti in echipa de jurnalisti prezenti la fata locului in beciul domnesc si pe Tariceanu. Daca nu era evreu probabil ca era demult pe acolo. Am dreptate?) Sa traiti bine!

  13. says

    Buna ziua!

    Desi nu apreciez modul in care ati facut bani/avere….etc….vreau sa stiti ca simt lipsa postarile video facute de dvs……….va privesc ca pe omul care poate sa ne explice multe intamplari din viata noastra si a Romaniei ……
    Si daca acolo aveti timp vreau sa va rog sa cititi ultimul material postat de dl Ion Cristoiu ( cel in care afirma ca Basescu l-a facut presedinte pe Iohanis pt ca-i era frica sa nu-l bage Ponta la puscarie …..) si sa ne dati o cheiei personala de interpretare……

    multumesc!

      • livstomer says

        As indrazni eu o interpretare, daca nu se supara dl Vantu. Cristoiu e jurnalist, a lucrat o vreme, multa, la A3. Inainte, fusese mutimilionar, din presa, la Zig-Zag. Are enorm de multe schelete in dulap. Mai departe sa completati dvs (sau DNA-ul) golurile din puzzle.

  14. Sindicatul says

    Domnule Vantu, cu totii realizam, sunt sigur ca si dvs. ca sansele de a mai iesi din puscarie, sunt cam mici. Asa ca faceti-va Dv si noua o favoare, si turnatii pe toti, chiar daca in anumite cazuri va auto-incriminati.

    Ce cauta Varanul la Rahova, parca era de maxima securitate: Face urat la betie?
    Faceti-ne un “pustiu” de bine, si din milioanele care v-au ramas, donati cateva mii pt bunastarea unor vietasi, ca nu cumva sa se intample ca turnatorul ala nenorocit sa mai iasa din puscarie; viu!

    Daca sa furi, chiar si sa omori e de inteles, sa-ti torni familia… cat de nenorocit sa fii?

    Doamna Maria Vlas mai traieste? Se bucura ca ati luat pedeapsa in dosarul FNI?

  15. Alin D. says

    Stimate domn, va urmaresc cu mare interes. Sunt un antreprenor novice si cred ca sfaturile dvs sunt de mare folos pt cei ca mine. Nu ma intereseaza neaparat cum ati facut toti banii, dar apreciez ca o persoana cu experienta dvs, doreste sa impartaseasca know-how ul cu noi. Inclusiv cel legat de relatiile cu reprezentantele sexului frumos. Asteptam postari cat mai multe si variate.

  16. ionut says

    citesc cu placere blogul,voi citi si urmari in continuare evenimentele legate de dvs,iar vis-a-vis de ultima postare pe blog,scurt:”pisica unde nu poate ajunge,pute”….de aici dezinformare,descreditare…dar banii in continuare vor face bani(asta in ciuda lor).:)),capul sus si se poate gandi si face multe lucruri si din spatele peretilor tapetati de miile de oameni trecuti pe acolo,stima si respect.

  17. emmaescu says

    V-am admirat intotdeauna ingineriile financiare , desi nu va aprob limbajul in privat , si acum va urmaresc cu placere postarile , imi plac oamenii cu verbul la ei !

  18. Domnul H. says

    Salut revenirea si astept vesti noi. Marturisesc ca am luat de capat toate articolele de pe blog si le-am citit. Am ramas placut surprins…continui sa va urmaresc.

  19. Camelia64 says

    Esti tare si abia astept povestirile tale spumoase.E foarte ok că ai adus aceste lămuriri vis a vis de corectitudinea informațiilor.

  20. M says

    Bre Nea Sorine,daca ai ceva compromitaror la adresa lu Suleiman Calin Popescu Constantin Tariceanu,te rog sa l arzi,in felul asta iti mai speli din pacate si o sa fi si mai iubit de poporul tinar