Capitolul 18 – “Ăștia au ciordit iahturile de la gurile copiilor noștri!” (fragment dintr-o declarație a unei mari corporații occidentale)

catuse3

Scris astăzi, 25 iunie 2015, București, România

Motto: “Trei fătălăi / Se lamentau / Pe o pânză de păianjen”

Un fost președinte, actualul premier și deputatul “Tigaie”, cei trei fătălăi ai mafiei autohtone, zbiară la unison că sunt abuzați de “ofițerii Coldea” și niște “javre” din parchete. Evident “Tigaie” și premierul, de către cei din DNA, iar ex-ul de cei de la DIICOT (așa cum stabiliseră împărțirea celor două structuri de forță, la data numirii șefilor acestora).

Scenarii halucinante sunt puse pe “piață” de către cei trei, analiștii cu frunțile încruntate le legitimează, jurnaliștii jubilează, o pâine de mâncat este pentru toată lumea, mai puțin pentru cei trei fătălăi. Unul își îneacă amarul în whisky, altul stă cuprins de spleen pe malurile Bosforului, iar cel de-al treilea amenință că-și va da foc (Nu, să nu faci asta Ghiță, te implor!). În timpul ăsta UNPR-ul (un fel de Sinn Fein al SRI-ului) a ajuns să conducă în mod total nelegitim România, noul PNL folosește ia pe post de agent electoral (urmează Blaga în bundiță, opinci și ițari), iar PSD-ul se învârte ca o curcă beată în propria ei ogradă, Iohannis, ca de obicei, în vilegiatură. Așa arată în acest an de grație, țărișoara voastră, o țară în care toate instituțiile și puterile statului sunt făcute muci, o țară în care toate centrele de putere au fost anihilate, o țară a paradoxurilor, care, chiar dacă se află sub o dictatură militară, este în plin haos, o țară în care nimeni nu gândește, nimeni nu decide și toată lumea fugărește pe toată lumea, o țară a incertitudinilor fără perspectivă și fără gânditori, o țară în care fuga de cătușe a devenit sport național, practicanții acestui sport fiind aproape toți cetățenii României.

Aceasta este adevărata moștenire lăsată nației sale de Băsescu. El este cel care a construit întreaga mașinărie a represiunii la ordinele stăpânilor lui de peste ocean. Acest individ a fost cea mai ticăloasă slugă pe care americanii o puteau găsi și pune în fruntea țării, slugă care acum, cu o ipocrizie grobiană, se face că nu înțelege ce se întâmplă în România.
Un bețiv tâmpit, o curvă tupeistă și o gașcă de emasculați, au transformat România într-o colonie autentică, plină de pușcăriași și pulime voioasă.

Faptul că acum stăpânii lor au decis să se descotorosească de ei, oferindu-i mulțimii în semn de compensație, nu ajută la nimic. Răul a fost făcut.

Ați trecut vreodată prin Viena, Londra, Paris, Moscova, Washington sau alte capitale de foste și actuale imperii? Ați văzut câtă bogăție, cât fast găzduiesc acestea? De unde credeți că provin banii care au dat naștere unor asemenea grandori? De ce credeți că salariile voastre sunt de rahat? De ce credeți că spitalele voastre arată mai rău ca pușcăriile? Pentru că grosul bogățiilor sunt aspirate de stăpânii voștri. Ceea ce fură afaceriștii și politicienii români reprezintă doar o mică parte a jafului uriaș care se petrece. Ceea ce nu s-a înțeles în România și celelalte țări comuniste este faptul că nu doar URSS-ul a pierdut “războiul rece”, ci și noi. Occidentul nu ne-a eliberat, ci ne-a cucerit și toate costurile pe care acesta le-a avut sunt plătite acum de fiecare dintre noi, dincolo de lozincile sforăitoare ale celor de la Bruxelles și Washington despre democrație și libertate, acolo unde au găsit indivizi de teapa lui Băsescu, nu s-au mulțumit doar cu spolierea fără milă a acelei țări, ci au și colonizat-o. Banii ciordiți de micii pungași locali ai acestor colonii s-au transformat astfel în pierderi de neconceput din propriile lor buzunare.

Dacă ați citit materialele pe care le-am postat în cele șase luni de când am început acest blog, ați văzut că Băsescu, Ponta, “Tigaie” și alții reproduc fragmente întregi sau doar ideile pe care le-am expus fără să aibă bunul simț să mă citeze. Obișnuiți cu furtul sau plagiatul, tipii ăștia nu simt nevoia să gândească singuri (chiar dacă unii au cu ce) ci, aflându-se la putere, cred că totul li se cuvine, că totul le aparține, că ei se află undeva deasupra tuturor, că legile umane sau sociale nu le sunt opozabile. Acesta este motivul pentru care, atunci când sunt tratați ca niște oameni obișnuiți, chemați de către un procuror să dea explicații, încep să urle ca din gură de șarpe, că sunt terorizați de adversarii politici, că democrația este călcată în picioare și, pe chestia asta, biata țărișoară este într-un pericol uriaș. Amărâții ăia care au avut curajul să cerceteze o furăciune făcută de fătălăii ăștia sunt călcați în picioare de falangele media ale pungașilor.

Nimeni n-ar trebui să dea doi bani pe lamentările ăstora sau pe înjurăturile extensiilor lor media. Lăsați-i pe acești ticăloși să fie devorați de propria lor creație.

Când jigodiile plâng, curva din mine are orgasm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 32 COMENTARII
  1. Iancu says

    Buna sera

    Excelentw observatile dvs
    Caut de ceva vreme informatia publicata de dvs cum sa vand o afacere si cum sa caut investitori -un prieten mi-a spus ca a vazut la dvs niste link-uri cu info
    Poate ma puteti sfatui
    Am o ferma legumicola compusa din sere incalzite si solarii reci de cca 3 ha pe care vreau sa le vand sau sa atrag niste investitori puternici sa ne dezvoltam.

    Amiabil
    Cosmin

  2. says

    Ca-s asa,de 25 de ani asta dovedeste si se inscrie ca fiind acsiomatica. Atunci se naste intrebarea de bun simt,noi restul
    acest REST imens,cum si unde ne situam?
    Cred ca gresala pleaca tocmai de aici si nu de acum!
    Noi stim, vedem ,traim, vrem,dar …….nu am descoperit inca marea intrebare CUM????????
    De lamentat ,toti suntem profesori. GRAV foarte.
    Mai inportant cred este CUM si CE este de facut,decat expunerea situatiei generale ,care este stiuta

  3. Omu' cu Coasa says

    Ma uit la chestiile cu care te ocupi si nu-mi vine a crede ochilor…
    Sorine, in speranta ca-mi permiti sa te tutuiesc, fratzioare drag, esti deja in “sala de asteptare” unde se efectueaza triajul, iar tu fluieri (rezonezi) a paguba? Dai tot ce fu pe un “nou nimic”? Te trezesti din nou sarman? Nu ai vrea sa iei ceva valoros cu tine? Sa-ti ajute cand te trezesti din noul Somn?
    Baga mana un pic mai adanc in “buzunarul” acela special, cotrobaie pe la fundul lui un pic, pe sub mormanul de tinichele adunate prin ceata vremurilor din motive aparent valide, si vezi, nu e cumva ceva pe-acolo de o alta rezonanta? Sa fii iubit in feluri multe, atat conventionale cat si non! Cu drag, un tovaras!

  4. says

    Asta s-a facut in Grecia. Asta s-a facut in Romania. Asta s-a facut in toate tarile in care exista datorii decise de tradatori.
    Cei din popor care sprijina fie direct, fie indirect, prin indiferenta, sunt complici la tradare. Sunt la fel de vinovati ca tradatorii. Toti sunt vinovati de crime sociale impotriva copiilor. Toti sunt vinovati de convertirea generatie dupa generatie a copiilor din fiinte libere in sclavi
    Cand veti deschide ochii si veti privi in jur, sa stiti ca absolut tot ce vedeti anormal sau ilegal sau imoral sau daunator sanatatii, este consecinta inselatoriei originare prin care fiinta omeneasca a fost furata prin lege abuziva de dreptul de a spune un NU cu valoare juridica abuzului facut de tradatori
    Nu mai este de mult timp suficient sa apara acum o constitutie care sa permita oamenilor sa spuna nu “” abuzului. Trebuie pedepsiti tradatorii. Trebuie sa le fie luate toate bunurile. Trebuie denuntate toate tratatele abuzive, toate contractele abuzive facute in numele oamenilor comuni. Nu exista abuz care sa nu aiba cauza radacina in lipsa dreptului de a spune NU.
    Aparitia votului negativ postelectoral este doar inceputul.
    Lipsa legiferarii votului negativ postelectoral inseamna continuarea crimelor sociale. Este pierdere de vreme sa fie contrate prin actiuni civice efectele tradarii, fara a elimina inselatoria.
    Nu este nimic de negociat. Nu este nimic de dezbatut public.

  5. says

    DEMOCRATIA REPREZENTATIVA FARA DREPTUL DE A SPUNE NU POSTELECTORAL TRADARII REPREZENTANTILOR = DEMOCRATIA FALSA = TRAFIC DE PERSOANE
    CONDITIONAREA DREPTULUI DE A SPUNE NU TRADATORILOR DE OBLIGATIVITATEA CA UN ELECTORAT AFON JURIDIC SA VOTEZE TOATE LEGILE ESTE TOT O INSELATORIE ABJECTA.
    SUSTINEREA MONARHIEI CA SOLUTIE, FARA LEGIFERAREA DREPTULUI DE A SPUNE NU TRADATORILOR ESTE TOT O INSELATORIE ABJECTA.
    SUSTINEREA ORICARUI PARTID POLITIC CARE NU ARE OBIECTIVUL DE A LEGIFERA DREPTUL DE A SPUNE NU TRADATORILOE, ESTE TOT O INSELATORIE ABJECTA.
    DEMOCRATIA COLECTIVA ESTE DEMOCRATIA FALSA. SUVERANITATEA PERMANENTA TREBUIE ADUSA LA NIVELUL INDIVIDUAL

  6. carpaticus says

    dupa parerea mea tot ce se intampla in tara asta se face din voia ,cauza, prostia sau desteptaciunea serviciilor. dar asta nu inseamna dupa parerea mea ceva absolut rau ,rau ,bun sau foarte bun . important este cine da ordin serviciilor ….. dap nu pot sa ma abtin sa nu spun stilul de “discutie filosofala la berarie ” al domnului Vantu ma face sa revin pe acest blog (pt ca imi plac discutiile la spritz intre baieti cititi daca nu isi rup dintii in halba)

  7. Daniel says

    Buna seara,

    Acuma ca poate nu mai aveti nimic de pierdut, as dori sa va intreb, la modul cel mai sincer, cat % din ce scrie in aceasta telegrama din 2008-2009, confidentiala, intra-administratie americana, este adevarat? As aprecia foarte mult daca ati raspunde.
    Avand in vedere ca este un text detul de lung, doresc sa profit de ocazie acum, sa va urez sincer multa multa sanatate dvs si familiei dvs.

    “Desi el sustine ca inclina spre dreapta politica, Sorin Ovidiu Vantu nu are legaturi directe cu un singur partid politic, optand in schimb sa le influenteze pe toate. Vantu si-a cladit initial averea facand afaceri cu cupoane de privatizare, bazandu-se pe o retea de fosti ofiteri ai Securitatii pentru informatii de interior despre companii mari. Practicile sale de afaceri au fost controversate, poate chiar penale. In 2000, cel mai mare fond mutual din Romania – o schema piramidala orchestrata de Vantu – s-a prabusit, pagubind aproximativ 300.000 de investitori cu circa 400 de milioane de dolari. In ianuarie 2007, a fost condamnat la doi ani de inchisoare, cu posibilitate de recurs, pentru falsificare de documente care sa ascunda deturnarea de fonduri de la schema piramidala pentru a finanta o banca. Vantu isi mentine influenta asupra politicii romanesti prin legaturi ample cu persoane din esaloanele superioare ale guvernarii din Romane. In timpul presiunilor din primavara anului 2007 de a-l suspenda si inlatura pe presedintele Basescu, Vantu l-a consiliat in mod activ pe liderul PSD Mircea Geoana in strategia sa politica si de media. El este de asemenea legat de fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu, acum secretar de stat in cadrul ministerului, care a facut parte din consiliul de administratie al uneia dintre companiile lui Vantu si este probabil inca strans legat de el. Similar, actualul ministru de Finante Varujan Vosganian a primit sustinere financiara de la Vantu in anii 1990 pentru un partid de centru-dreapta si este astazi, potrivit deputatului si liderului Partidului Initiativa Nationala Cozmin Gusa, cel putin «partial in buzunarul lui Vantu». Vantu are o relatie de prietenie puternica, recunoscuta public si de lunga durata cu fostul director SRI Radu Timofte (2001-2006) (n.r. decedat intre timp) probabil oferindu-i un anumit nivel de acces in lumea informatiilor. Influenta sa deriva si din legaturile cu liderul sindical Liviu Luca si influenta acestuia asupra sindicatelor din Romania, la fel ca si din faptul ca detine Realitatea TV, versiunea romana a CNN. Desi se pare ca nu dirijeaza conducerea editoriala a Realitatea, la modul cotidian, el a fost atent pe parcursul suspendarii presedintelui Basescu sa mentina cat de cat impresia de echilibru in abordarea postului, mai ales dupa ce a devenit tot mai evident ca miscarea de suspendare sustinuta de Geoana, Voiculescu si altii nu va trece. Valoarea neta a averii lui Vantu este estimata la aproximativ 900 de milioane de dolari in 2006.”

  8. popescu says

    Sorine,eu te simpatizez fiindca nu am pierdut bani la FNI altfel…:))).Esti golan rau,as bea un whisky si as fuma un trabuc cu tine.Mare rechin. :)))

  9. Danic M. says

    Mai credeti ca aceste personaje sunt la pamant si nu trebuie sa mai aruncam cu pietre in ele fiindca nu e moral sa dai in cineva deja ranit? Am spus acum cateva luni ca eu mi-as permite sa arunc cu pietre in Elena Udrea, iar dumneavoastra m-ati tras de maneca mentionand ca nu e moral si deci nenecesar, fiind terminata oricum. Mai credeti ca Udrea e grav ranita si la pamant, deci trebuie crutata?! Imi vine acum in minte zicala “Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.” Este ca toate aceste personaje abominabile care au reprezentat si inca reprezinta statul roman aici si in lume nu se vor opri din furt, bocet si apetenta pentru manipulare pana cand eu si altii ca mine nu-i vor ingropa in pietre? (prin pietre a se intelege incapacitate de a ierta si uita).

    Apoi, sa stiti ca multi sunt cei care spun “Dom’le, decat sa fure mizeriile astea, mai bine sa ne fure americanu’ si austriacu’!” Pot fi condamnati pentru aceasta parere cand au fost tradati de cei in care au crezut? Cum sa luptam impotriva colonialismului cand avem probleme cu noi insine?! Cum sa ducem un razboi cand avem “sobolani” care saboteaza printre noi? Mai intai sa “ucidem” sobolanii, apoi povestim si de colonialism. Amnistia nu este o solutie, fiindca sunt indivizi periculosi, de o tenacitate incredibila.(popular spus, cu “obrazul gros”). Nu putem reseta Romania asemeni unui PC si sa o luam de la zero. Nu avem varianta asta care suna perfect doar la nivel teoretic. Ar trebui sa putem reseta si creierele celor in cauza. Cei care gresesc si care aduc grave atingeri intereselor statului trebuie ingropati in “pietre” aruncate atat de popor cat si de justitie. Alta varianta nu avem. Apoi, si numai apoi, ne putem ocupa si de capusele externe.

  10. Stefan N. says

    Ft simpatica a dumneavoastra concluzie de final. Cred ca am sa o promovez si eu in randul pulimii, cu voia dvs. desigur.

  11. Gabi Buga says

    NU cred ca vreun roman intreg la cap mai sta sa planga dupa vreun personaj la care faceati referire acum, mai ales ca si circul cu mascatii si zornaitul de catuse a devenit plictisitor de la un timp. Asta NU inseamna ca toti romanii sunt intregi la minte . Partea proasta este ca acestia sunt cei mai multi si mai si voteaza … Felicitari ptr blog. Articolele sunt foarte intetesante.

  12. Ionut Sirbu says

    Sunt prea multi idioti printr-e noi, si prea mari, ca sa inteleaga ceva din toata descrierea asta…. Sunt atat de retardati, incat nici macar nu pot lua o simpla decizie, ca: ma alatur acestui sistem (bun, rau, indiferent..) sau nu… O mare adunatura, (pentru ca ”neam” nu-i pot spune) de cretini retardati, prosti, hoti, si pe deasupra si plini de fala, si mandrie….

  13. Adrian says

    Excelent!!!!
    Ne trebuie un partid puternic de dreapta(chiar nationalist)….de ce nu-l “initiati” – sprijinit , cu romani adevarati!

  14. Cristi says

    De Base si Ponta nu stiu sa fi fost apropiati ai dumneavoastra dar de Ghita ati spus ca da,oare nu a invatat nimic?
    Daca de la Ponta si Ghita ma asteptam sa se lamenteze fiind mai tineri si cu frica de puscarie ,Basescu ma asteptam sa aibe oua,jalnic .
    Apropos de oua,mai jalnica lamentare decat glontul lui Nastase nu am vazut in 25 de ani de “capitalism sau cum se numeste”
    Udrea e mai “barbata” decat toti astia la un loc,e posibil sa-i fi crescut oua.

  15. pic says

    care este solutia ?
    cum poate cineva sa aiba o afacere onesta in momentul in care aprobarile se dau numai pt ca cineva da un telefon ?
    cum te poti opune unuia ca vantu sau copos in zona de bussines ?
    da romania are un statut aparte acum si am trecut de la rusi la americani dar voi care ati condus tara asta ce ati facut ?
    in 15 ani nu ati produs decat disperare, nici macar un amarat de contract de servicii nu puteai lua fara sa dai spaga 30 la suta
    voi toti nastase, vantu, hrebenciuc, petre roman, vacaroiu ce ati facut ?
    vati pisat pe noi si ati luat tot ce puteati sa luați si nu va interesat de nimeni si nimic
    unde sunt maretele realizari ale clasei de afaceristi ? care economie ?
    ai avut in solda unspe generali de la serviciile de securitate ai tu te plangi acum ca au venit aia si vor sa faca curat ?
    pai daca va lasau pe voi in continuare la butoane vindeati tara asta bucată cu bucata rusilor si dupa aia ce faceam ?
    tu erai un om curat imaculat si noi in vesnica saracie
    au trebuit sa vina firmele din occident ca sa dea salarii decente si sa ridice nivelul de salarizare ca altfel tot cu 1500 de lei iti plateai angajatii
    mai spune odata ca esti nevinovat ca sa fim si noi mai aiguri pe noi ca tu vrei binele tarii
    in ce tara din lumea asta dupa o schema de genul fni tu ramaneai in libertate ?
    intro tara bananiera si al asta ari redus tara asta, voi toti gasca de la putere , inamovabilii
    sper sa platiti pt mizeria provocata si pt haosul pe care lati orchestrat si ati reusit sa alungati 25 la suta din populatie peste granite practic 50 la suta din forta de munca a tarii
    cea mai mare dislocare a unei populatii dintro tara dupa al doilea razboi si tu care ai fost acolo in primele randuri aiurezi cu gratie despre furt si mizerii ?
    da avem nevoie de o clasa de oameni de afaceri capabili dar in nici un caz o gasca de asasini economici care lucreaza pt ei si care distrug orice urma de speranta
    toti vati facut palate si nu va dati seama ca degeaba la tine in curte e frumos dar afara tor in kkt de caine calcati, nici macar nu ati reusit sa puneti umarul sa faceti ceva pt tara
    ati adus populatia la disperare si acum va mirati ca jumatate dintre ei ar vrea sa va vada jupuiti de vii in piaat victoriei ?

    mai usor cu morala ca nu denota decat pierderea partiala a capacitatii de analiza

    voi toti si cu tine in ati distrus totul si nu ati luptat ca tara asta sa fie a noastra

    in polonia vati uitat vreodata ? ce au facut aia de acolo pt tara lor ?
    au furat si ei dar tara aia a mers inainte si au facut progrese enorme

    noi condusi de voi neam afundat in disperare si neputință in fata voastra si cand comentam eram amenintati cu dealurile iasului

    sanatate stimabile ca ai nevoie

  16. electric costel says

    UN ARTICOL FOARTE BUN, da’ ce-ar fi daca va luati voi frumusel de manute cu basescu, ponta, ghita si alti indezirabili notorii si va suiti intr-un vaporas cu steag de curcubeu cu tot cu rusii si americanii vostri si va duceti in Doamne iarta-ma, la stramtoarea Bering si va rezolvati acolo problemele si ne lasati si pe noi in pace. Cam multi de ‘si’ dar zic ca-i realizabil. In rest FOARTE BUN ARTICOLUL!!

    • Daniel says

      Un mare like pentru abordare!

      Continuand your wish list:

      As plati din buzunarul meu de contribubabil o subventie pt o calatorie lunga a multor figuri publice. Pana acum DNA i-a dus intr-o calatorie lunga pe multi si parca aerul e totusi putin mai curat, Elena Udrea in prim plan (“super luptatoarea”), fara Becali, DD, fara Iliescu, fara Nastase, fara Voiculescu, fara Boc, Videanu/Berceanu, marele sforar Hrebenciuc, Mazare/Nicusor C., etc etc.

      Insa, ar fi si mai curat fara lingaii aia de la Antena 3 (ca n-ai cum sa le spui altfel – mi-e si mila sa le scriu numele), RTV.

      Apoi, fara gunoiul ala de Tariceanu (mi-e rusine de mie insumi ca l-am votat de 3 ori).

      Fara Ministerul Tranporturilor (si implicit majoritatea functionarilor): le-as interzice sa mai ocupe vreodata orice meserie/orice functie pentru ca nu exagerez, e un atentat la siguranta nationala nivelul lor de incompetenta pur si simplu astronomica.

      As plati din buzunarul meu sa il trimit pe Dan Sova undeva prin Filipine la mama naibii, fara telefon si internet! Cu familie cu tot!

      Si evident, ca sa fiu foarte indulgent, o treime din parlamentari, fix Cuba unde cred ca s-ar simti foarte bine, sau in Venezuela socialista.

      Costurile ar fi mici in comparatie cu cate pagube aduc slugarnicia lor. Poate facem o licitatie sa punem mana de la mana. Vezi indigogo.com, kickstarter.com.

      O alta si una extrem de importanta pentru noi ca ‘natiune’: Visinescu si Ion Ficior (pot, exista baza legala, probe cu nemiluita, sa fie inchisi si bagati in cea mai naspa puscarie, in cele mai proaste conditii, si tot am fi foarte blanzi cu ei la ce brute fara scrupule au fost).

      Orientarea pro stat de drept (la modul cel mai serios), cat de cat daca o tin tot asa DNA si ICCJ mai ales, iar probele sunt greu de contestat, nu mai este chiar o nebunie sa nu fii optimist. Culmea!

      Are ceva sens daca privesti obiectiv/”ne-emotional”. Plus, pentru prima data macar nu mi-e rusine cu Iohannis, asa cum imi era cu cu toti fostii presedinti.

  17. gigel says

    Ti-au trbuit 25 de ani sa-ti faci curaj si sa vorbesti pe romaneste. E bine ca te-ai hotarit. Bravo…Acum povestea e cum iesim din asta…

  18. Titulescu says

    E fericire sau satisfactie ? Fa cunoscut populimii ca si tu esti multumit de aplicarea legii, mai scrie un articol in care zimbetul de golan puscariabil sa fie intins peste toate rindurile. Si rezerva din puterea scrierii ceva mai mult pentru momentul in care baselu se duce la mititica. Justitia este o curva si nu oarba, peste tot unde banul zornaie in buzunarul judecatorilor.

  19. Ovidiucu says

    DOMNULE SORIN, TOATE SPUSE MAI SUS SI IN CELELALTE ARTICOLE SUNT ADEVARURI, DAR UN ADEVAR VAZUT PRIN OCHII DUMNEAVOASTRA UN OM DE RAND CARE VEDE DOAR CANAL-D SI MANELE TV NICI MACAR NU VA INTELEGE, EU CE VREAU DE LA DUMNEAVOASTRA ESTE O IDEE SAU O INDRUMARE CE AS PUTEA FACE SAU IN CE AS PUTEA INVESTI SAU LA CE USII SA BAT SA MA POT INTOARCE IN TARA SI SA AM UN TRAI DECENT SI LINISTIT, ASTEPT UN ARTICOL COMPLET SAU UN VIDEO MAI LUNG SI CONCRET, SE MULTUMESTE SI SPOR IN CONTINUARE

  20. Razvan says

    Un rezumat excelent a ceea ce se întâmplă astăzi în România. Am citit articolele dumneavoastră și vă mărturisesc faptul ca accesez zilnic blogul în așteptarea altora noi.
    O întrebare aș vrea să vă adresez: Mai poate fi oprită cumva hoția? Dacă răspunsul este da, atunci în ce mod și de către cine?
    M-aș bucura să văd subiectul acoperit într-un articol viitor. Cu stimă!

  21. Noriega de Gorj says

    Buna ziua Domnule SOV!In succinta dumneavoastra descriere ati prins in putine cuvinte si concentrat exact ceea ce este Romania astazi.Prezentarea e chiar haioasa, dar atat de reala si actuala ca-ti vine mai repede sa plangi dacat sa razi.Chestia cu Sinn Fein e super misto.Adevarul este ca tara asta arata mai rau decat Panama in decembrie 1989, dupa ce le-au picat in cap americanii.La noi nu numai ca si-au facut colonie, dar sodomizeaza si pulimea!Sanatate multa!

    • Titulescu says

      Daca mai tragi din trabucul super misto de Noriega de Gorj o sa citesti si printre rinduri si intelegind mult mai mult, vei scrie numai comentarii halucinante, mult mai super misto decit pina acuma.

  22. Yankeul rusofon says

    Ăștia micii, libertarienii proatlantiști, s-au căcat definitiv și irevocabil pe România. Eu cunosc tot ceea ce spuneți, nu mă surpinde nimic și nici nu mă va surprinde nimic în viitorul apropiat. Singurul motiv pentru care continui să urmăresc viața politică din România este acela că vreau să aflu pe cine va desemna adevăratul tătic al României, George Soros, pentru funcția de președinte din 2019. E clar că Ghiolbanul actual va scădea enorm în popularitate, chiar dacă încă sunt milioane de habotnici care se uită în gura lui încleștată. Eu aș paria pe apărătoarea democrației și a libertății cetățenilor, lobby-sta poponarilor, fiica fostul securist Gherghescu, hermafroditul Monica Macovei. Ce spuneți? Eu zic că are toate șansele.

  23. Radu says

    Un articol bun dar in care nu-si gaseste locul fraza: “…o tara in care fuga de catuse a devenit sport national, practicantii acestui sport fiind aproape toti cetatenii Romaniei” pentru ca doar 3-4 din populatie ar putea sa se teama de ceva si enumeram aici in primul rind: oamenii politici – majoritatea corupti, afaceristii imbogatiti din contracte cu statul si bineinteles rau-facatorii!