Clubul de Business și Politică SOV

Untitled-1

Așa cum ți-am promis, generație, astăzi public datele cele mai importante despre Clubul de Business și Politică SOV. Clubul își propune să reconstruiască elitele politice și de afaceri ale României și am alocat acestui proiect suma de 60 milioane USD.

Așa cum ți-am precizat și în postarea video, politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte. Școlarizarea va dura trei luni și se va desfășura în următoarele 12 module:

 1. Economie
 2. Politologie
 3. Psihologie
 4. Charisma
 5. Logică
 6. Sociologie
 7. Finanțe
 8. Business
 9. Comunicare
 10. Marketing
 11. Social media și internet
 12. Debate

Fiecare curs va dura 20 de minute și va fi structurat astfel: 10 minute lecția profesorului, 5 minute ilustrarea lecției, 5 minute seminar.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Lucrurile se vor desfășura astfel:

Mai întâi, în jurul datei de 1 septembrie voi selecta 20 de cursanți, după ce vor da un test psihologic și vor accepta să le fie măsurat coeficientul de inteligență. Limita minimă a IQ-ului va trebui să fie 120. După ce vor fi selectați cei 20, pe data de 14 septembrie vor începe cursurile. Ele vor fi transmise și pe internet, dând astfel posibilitatatea să participe tuturor celor care vor să se instruiasca și să-și facă un viitor. Aceste cursuri vor fi și înregistrate, dând posibilitatea să poată fi urmărite oricând. După o lună și jumătate, clubul te va invita să participi la un test național. Vor fi anunțate cele mai valoroase rezultate iar performerii vor primi sume cuprinse între 10.000-100.000 USD, bani care vin să sprijine dezvoltarea personală a fiecăruia. După terminarea cursurilor va avea loc testarea finală. Voi evalua potențialul fiecăruia iar pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000-1.000.000 USD să-și starteze business-ul și cu suma de 1 mil USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic.

Să nu crezi, generație, că mă voi opri aici. Dacă afacerea pe care am finanțat-o pentru unul dintre voi se poate dezvolta dincolo de primele estimări, acea afacere va continua să primească finanțare de la club iar partidul politic care se va contura ca un succes, va fi sprijinit de către club cu toată logistica, infrastructura și fondurile necesare pentru câștigarea alegerilor locale și generale din anul 2024. Toți membrii clubului, atâta timp cât își vor păstra această calitate, vor primi suport din partea lui în toate aspectele vieții. Vor primi bani atunci când vor să-și facă nunta, botezul sau, ferească Domnul, au nevoie pentru o înmormântare. De asemeni, clubul îi va asigura suport juridic gratuit în probleme comerciale, civile, penale. Dacă un membru al clubului are o afacere și are nevoie de bani, acesta va împrumuta fără dobândă, evident în cazul în care afacerea este viabilă. Mai mult chiar, îi va sta gratis la dispoziție cu expertiza necesară.

Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul.

Generație, să nu scapi din vedere faptul că sunt om de afaceri, pe deoparte, și că în viață nu obții nimic gratis. Pentru a urmări aceste cursuri, acei care vor dori să o facă vor trebui să plătească 10 euro pentru fiecare zi de curs. Din acești bani, o parte vor plăti costurile de transmisie pe internet iar ceea ce rămâne va intra în visteria clubului. Alături de banii mei, sumele respective vor contribui la susținerea proiectelor.

Aș mai dori să fac niște precizări. Cei care vor avea un IQ de 130, vor putea urma aceste cursuri gratuit, iar cei cu un IQ de 140 vor fi făcuți automat membri de onoare ai clubului, evident și cursurile fiind gratuite.

Generație, cine va avea legitimația și insigna clubului nu va mai avea nevoie de nicio altă certificare publică. Ei vor fi tot ce va avea nația asta mai valoros în business și politică, iar membrii de onoare vor reprezenta crema-cremelor acestei nații. Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu.

După cum vezi, generație, clubul se adresează celor mai buni dintre voi, iar din rândul lor vor apărea viitoarele elite în business și politică. Și sper din toată inima că va apărea și viitoarea căpetenie a acestei țări.

P.S. Acolo unde voi finanța start-up-uri de afaceri, 30% din companie va reveni Clubului.

P.P.S. Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba. Una dintre condițiile de a deveni membru al clubului este să ai un IQ de minim 111.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

  VEZI 392 COMENTARII
 1. Florian says

  1. Cu referire la problema de IQ 130 a dl. Popa Iulian Emil:
  Oricui nu o rezolva (in max. 60 sec. cu indulgenta) i-as sugera, pentru binele lui si al tuturor, sa se mai gandeasca daca chiar are ce posta la nivelul acestui blog.
  Isi pierde vremea cu lucruri pe care are senzatia ca le pricepe, insa parca, parca ii scapa ceva.
  Pe noi, ceilalti, ne costa totusi timpul necesar pentru a-i citi primele cuvinte pana sa-i sarim comentariul.
  2. O observatie:
  Am ajuns, noi romanii, sa suferim astazi mai mult din cauza prostiei si mai ales a celei afisate, cum altfel daca nu triumfal, peste tot..cu o anumita mandrie parca, decat din cauza inculturii, educatiei deficitare si/ sau a caracterelor indoielnice.
  Pare ca ne defineste ca natie. Insa este o situatie reversibila.
  Aici SOV a sesizat absolut corect fereastra de oportunitate.
  P.S.
  Domnului Vantu:
  va doresc, pentru noi toti, sa reusiti in demersul dumneavoastra de a atrage si coagula, chiar forma initial (de ce nu) potentialul de elita romaneasca iar daca, la un moment dat, unii dintre acestia vor ajunge in pozitii cheie la nivel de stat, sper ca vor decide, la randul lor, ca testul de inteligenta (cu un barem macar modic daca nu peste) sa devina conditie obligatorie pentru numirea in orice functie platita din bani publici, incepand de la cele de management mediu. Stiti bine la ce ma refer.
  In zona partidelor politice insa ideea de teste IQ se va incapatana sa ramana utopica atat timp cat contributia financiara bate orice creier. Sigur, cu exceptiile de rigoare, “corectate” insa de caracterele subiectilor.
  Dar inteligenta versus caracter este deja un alt subiect.

 2. Mezei Paul says

  Buna seara,

  Doresc sa investesc in dezvoltarea mea personala si in acest club

  De abia astept testul

  Seara placuta!

 3. The Devil says

  nu exista o persoana inteligenta care sa intre in mizeria ta, mai ai 1 an de viata boule, pe 7 mai 2021 vei muri idiotule si tot de tepe te tii!
  te astept in afacerea mea
  semnat IADUL 2021!

 4. says

  Buna ziua,
  Cum v-a avea loc selectia celor 20 de cursantii, exista o preinscriere ?
  Care va fi costul total pentru vizionarea cursuriilor ?

 5. Ema Sindilar says

  Buna ziua. Sunt interesata de a reveni activa in Romania si a misca ceva!
  Mi ar place sa iau parte la selectie. Sunteti un roman adevarat care are multe de transmis mai departe.
  O zi buna!

 6. says

  Meri mai asta… lasind la o parte ca n-ai tu 60 de milioane cum n-are nime la voi in saracie acolo : bun venit la momentu’ 2013. Cu ceva intirziere, da’ noa, dezavantaju’ de-ati petrece vremea la facultate e ca ramii in urma fata de restu’ lumii.

  In tot cazu’, iti pierzi vremea. Nu exista printre puletii rasuflatori pe picioru’ de plai la ora actuala destul material cit sa faci o Tiganiada din ei, sa nu mai discutam de ceva util ori macar notabil.

 7. ADRIAN VÎNTU says

  Va felicit Excelență

  Cu respect si consideratie va urmaresc activitatile si va ascult cu interes, chiar cu placere!
  As fi onorat sa primesc acceptul de a face parte din Clubul de Business si, daca nu sunt limite de varsta, sa particip la teste si cursuri!
  Al dumneavoastra,
  Adrian.

 8. Radu Adrian Mihai says

  Buna ziua,
  Doresc sa ma înscriu, aștept detalii despre înscriere, mulțumesc.

 9. says

  Bună ziua,

  Mă numesc Marcu Alexandru, sunt actor și practic iluzionismul de la vârsta de 6 ani.

  In domeniul meu sunt cel mai tânăr artist din România care vreodată a participat in cel mai mare turneu muzical alături de cei mai mari artiști ai momentului : Andra, Connect-R, Smiley, Andreea Bălan, etc(sau cei mai populari) și Proconsul. In același timp am realizat de unul singur la o televiziune locală cel mai bun matinal : Magia Dimineții unde am fost moderator, regizor de platou, cameraman, invitat, artist, dar in primul rând un bun ascultător care a învățat ca in viața câștiga nu cel cu nota 10 la școala ci cel care pune in fiecare zi o intrebare buna. In același timp
  Am susținut 3 turnee naționale cap de afiș cu spectacole de iluzionism, mentalism, hipnoza, perceptie extrasenzorială, NLP. Deasemenea am terminat actorie cu media 10, am fost singurul dintre colegii de grupa care in anul 2 a jucat alături de 2 actori intr-un spectacol de teatru. In anul 3 am prins un rol in “Caligula” premiat la UNITER pentru cel mai bun actor in rol principal, dar și cel mai bun spectacol din acel an. Am avut doar un rol episodic dar a fost suficient sa imi dau seama ce imi doresc cu adevărat și sa imi hrănesc orgoliul acela de a juca printre actorii de la care odată luam autografe inclusiv Domnul Ilie Gheorghe. In același timp in toate aceste activitati am dat 100% fiind remarcat prin originalitate. Am renunțat la acel contract pentru a-mi construi o cariera pe cont personal atunci când am constatat ca in România nu exista impresari ci doar bijnițari : “Cât îți dau bă pe artistul asta?” . Deci la ora actuala sunt cel mai tânăr iluzionist din România, cu cele mai multe spectacole, cu cel mai dens public, cu cel mai mare preț de pe piața(cu sala plină), cu cel mai bun marketing, și probabil cel mai urat din moment ce mai mereu sunt amenințat de colegii din breasla pe care de altfel ii iubesc fiindcă sunt cei mai mari criticii ai mei adica cursul meu gratuit de dezvoltare personală.

  Dacă nu v-am plictisit as avea onoarea sa va anunț ca as fi fericit sa particip la cursul de perfecționare in bussines și politica. Va mulțumesc anticipat.

 10. Marian-Catalin says

  esti cam batran si senil omule…. acum un an, cand tiam zis sa nu mai sponsorizezi partidele din opozitie si putere si sa sponsorizezi un partid nou si tanar, nu tiam zis sa creezi o secta. Am zis sa oferi acestei generati o sansa care nu o are. Da acuma sunt sigur , ca tu ca si restu , sunteti doar niste epave. Generatie, eu sunt un nimeni, dar va zic atata…. Romania ca tara se va vindeca cand parinti nostri si dinozauri astia vor muri, atunci cand noi cei de 25-40 de ani, vanduti ca sclavi, la boieri din “afara” ne vom intoarce cu o cultura si o mentalitate diferita si vom incerca sa facem o fundatie pentru generatia viitoare. NU te poti baza pe generatia, 2 mici si o bere. Cum la fel nu te poti baza pe un om, care face politica pe Internet, din fata televizorului. Acest om mai bine ar gasi un nou “cismar” care sa fie in stare sa ia un glont pentru inca o generatie de idioti, daca chiar vrea sa salveze tara. El ce face, un club…. Masonic? Iluminati? … astea deja exista. Este greu sa vezi situatia “de pe teren”, cand tu stai in castelul tau si traiesti ca un Lord. Pai cum vrea el sa revigoreze economia, cand noi nu avem resurse naturale, cum vrea sa aduca bani in tara cand noi importam totul si productia e zero, cum vrea sa implementeze noi reforme, cand sistemul comunist si metodele vechi sunt inca in sistem (spune-mi pe cine cunosti ca sa iti zic cine esti), cum vrea el sa revigoreze tara, cand jumate din forta de munca e in “afara” (oameni acestia nu se mai intorc sa isi riste familile si pensile la batranete, pentru el); cand tu ca Stat nu faci nici o reforma sau politica de repatriere (aduci asiatici, africani si pe ai tai “diasporeni” ii bati cu pulanul ca proteseaza pasnic); cum poate el sa incerce a schimba o opinie, cand presa (trusturi de televiziune, radio, ziare) este controlata de Moguli, fosti comunisti. Omule eu sunt un nimeni, da unu cu o gandire, ca a mea, la “putere”, ar mai face un canal Bucuresti-Dunare cu toti cei ca voi si familile voastre; pana ati retura toti bani care ii tineti, in conturi straine, din tarile cu paradise fiscale. Eu am zis de 10-15 ani ca Romania este o colonie, nu tara. NU ai armata, Nu ai resurse naturale, Nu ai legi, Nu ai sistem bancar, Nu ai Bursa…. Avem doar supermaket, banci strainie, corporati, firme care controleaza zone strategice (aeroporturi, cale ferata) si compani farmaceutice, toate acestea sunt bine concepute doar pentru a scoate toti bani din tara, pana si aurul, il ai in Londra… asa ca nu mai vinde un “rahat” rebranduit, ca ceva de valoare. Dar, daca chiar vrei sa faci ceva, fa … pentru ca inca ai in buzunar 30% din clasa politica, cativa generali din structuri, cativa baieti “de pe strazi”, cativa fosti securisti….Da intalege ca daca faci “asta”, poate o sa ei si tu un glont cum au luat toti cei ce au facut ceva… intrebarea este daca ai demnitatea sa il ei cu onoare (vezi unicul maresal), sau vei plange ca o “fetita” (vezi ceausesti), cand vei avea pistolul pus la tampla?!

 11. Bogdan M. says

  Salut aceasta initiativa de formare a viitoarelor elite, un proiect maret si categoric realizabil!

  Avand in vedere ca nu sunt alte detalii despre inscrieri sau sustinerea testului, imi manifest prin acest comentariu dorinta de a lua parte la acest club.

  Astept cu nerabdare alte detalii. Numai bine!

 12. Adrián Vergu González says

  Buna ziua domnule SOV ,

  sunt interesat sa devin membru al Clubului si sa invat de la Dvs.
  Mentiuni : nu am facut niciodata test IQ !!! Nu cred ca as ajunge la 111 !!! Nici cel mai prost din clasa nu sunt . Cel putin asa cred .
  Cum pot lua legatura cu Dvs ? Multumesc!

 13. Lee says

  Puneti mai multe restrictii oamenilor, de circulatie si da igiena, preamulte cazuri zilnice

 14. Popa Iulian Emil says

  Pentru test IQ propun o problema:
  Se dau 12 bile asemenea că forma și dimensiuni. Una singură are greutatea diferită față de restul bilelor. Să se identifice bila diferita folosind o balanță și trei cântăriri succesive.
  Cine o rezolva are sigur un IQ peste 130.

  • Mihai Eduard Dumitrean says

   Era indicat să specifici dacă bila este mai great sau mai uşoara decât restul bilelor.
   Imparti bilele in mod egal 6 si 6, iar apoi le alegi pe cele care au greutatea mai mare si le imparti din nou 3 si 3,
   Iar apoi repeti procedura doar că de data aceasta trebuie ca sa aibe greutate egala pe talere ,iar cea care iti ramane in mână este bill mai grea.
   (In cazul in care este mai grea decât restul)

  • Sergiu Maxim says

   imparti bilele-n 2 grupuri de 6 si cand le iei cu ambele maini simti care sunt mai grele. Le arunci pe cele din mana mai usoara si apoi le imparti pe astea-n 2 de cate trei. Repeti smecheria si ramai cu 3. Le pui pe balanta 1 cu 2. Daca sunt egale, aia singura e bila. Daca nu, o arunci pe aia singura si pe compari pe cele 2. Care e mai grea e bila pe care o cauti. Ai bila, ti-a mai ramas si o cantarire. O sa zici: pai nu, nu ca nu e corect. Trebuia sa spui dinainte.

  • Albu Costin says

   Le imparti in 3 grupe de cate 4 si cantaresti primele 2 grupe, daca sunt egale este clar ca in a3a grupa.este bila diferita, daca nu alegi grupa cu greutate diferita dintre primele 2, dupa care imparti grupa gasita in subgrupe de cate 2 bile, observi iar care dintre acestea este diferita, si cu ultima masuratoare iti dai seama care dintre aceste bile are greutate diferita

 15. Popa Iulian Emil says

  Pentru cine vrea să își testeze inteligenta, iată mai jos o problemă.
  Daca o rezolvați, sigur aveți un IQ peste 130:
  Se dau 12 bile asemănătoare. Una dintre ele are alta greutate decât restul. Să se determine bila diferita folosind o balanță, din numai trei încercări succesive.
  PS: am spus că bila are o greutate diferita decat restul bilelor (nu știm dacă e mai grea sau mai ușoară!)

 16. Mihail Tițoiu says

  Nu o sa va plictisesc cu ce vreau eu, ce doresc eu! Stiu sigur ca o sa fiu ales printre cei 20! Sunteti modelul meu in viata si imi doresc 2 lucruri: sa fac bani si sa duc Romania la un alt nivel!!!

  • says

   1) pun 6 bile intr-un taler, 6 bile in celalalt taler = aflu in care grup de 6 bile se afla bila mai grea!
   2) din grupul de 6 bile mai grele, pun 3 bile intr-un taler, 3 bile in celalalt taler = aflu in care grup de 3 bile se afla bila mai grea!
   3) din grupul de 3 bile mai grele cantaresc doua bile oarecare = in acest caz balanta fie va ramane in echilibru, daca pe talere sunt cele doua bile egale ca greutate, fie se va inclina in partea bilei mai grele!

 17. Victor Butnariuc says

  N-am niciun interes, dar apreciez curajul initiativei. Nu poate venii decat dintro minte libera.

  Stima.

 18. Chiru William Svett says

  Buna ziua,

  Doresc sa particip la concursul de selectie pentru acest proiect.
  Va rog sa imi comunicati detaliile de participare si pasii de urmat.

  Va multumesc anticipat,
  Chiru William Svett

 19. George says

  Nu vad formularul de inscriere pa site, nici criterii pentru selectie. Am fost destul de activ pe blog, in domenii sociale, dezvoltare, infrastructura, educatie, transporturi, business si tot asa.
  Astept raspuns,

 20. says

  Buna ziua.Am 39 de ani si sunt interesat sa particip la cursurile despre care a-ti vorbit.Am deja propria afacere(o balta de pescuit)dar as dorii sa ma implic mai mult si in domeniul politic.
  Va multumesc.

  • Răzvan C. says

   Dar stați foarte prost cu limba romana! Deci în politica aveți o șansă. Succes!

 21. Bogdan says

  Buna ziua,

  Va urmaresc postarile de ceva vreme si apreciez expunerea directa.

  Initiativa dvs este de apreciat, consider ca este nevoie intr-adevar de un suflu nou in politica si businessul romanesc.

  Mi-ar placea sa iau parte in proiect.

  Numai bine

 22. says

  Buna.
  Voi da ,,skip” la un comentariu stufos in care pot scrie sa indulcesc verbal spectatorii.
  Vreau sa devin membru si sa pornim niste afaceri.
  P.S. detin 2 afaceri in domeniul-vanatoare.
  Atasat: website.

 23. says

  Am 39 ani. Ma număr printre puținii cetățeni de bună-credință ai acestei țări care s-au încăpățânat să creadă că se mai poate face ceva în România și că, nu este o soluție obligatorie, ca pentru un trai mai bun, să părăsesc țara mea, pentru a sluji cu umilință oameni sau structuri pentru care nu valorezi nici doi bani. Încă cred și sper, ca voi putea pune umărul la reducerea numărului de prosti, inculți și tot felul de specimene manipulate de tot felul de interese ipocrite. Se pot face multe. Putem sa facem multe, insa, trebuie sa existe unitate, coerenta, o gândire unitara, o construcție cu o fundație solida și mai ales, o VIZIUNE acceptată, pentru a putea spera la o SCHIMBARE. Nu se pot face lucruri peste noapte, însă schimbarea poate sa prindă rădăcini doar prin implicare și devotament.

  Doresc sa ma alătur proiectului dumneavoastră. Împărtășesc în mare parte ideile și viziunea (corecta, din punctul meu de vedere) pe care o aveți. Am credința că proiectul dvs va este unul revoluționar și sper totodată sa adune elitele care încă nu au creierul atrofiat sau cel puțin spălat de actualele campanii agresive de dezinformare și manipulare.

  Cu sinceritate,

  Ioan Cretu

 24. Bruno Nicolae Cleps says

  Care sunt standardele aplicate pentru a reflecta procentajul final al acestui test de inteligenta,de cine sunt făcute aceste teste și cine le interpretează sau aplica?Aceasta este întrebarea la care consider că orice om inteligent are nevoie de răspunsuri înainte să ia o decizie in această direcție.
  Cu deosebită Considerație…

 25. Mihai says

  Am urmărit abia azi excelentul interviu pe care l.ați oferit dl.Cristoiu…

  Pe scurt , totul are o logică în expunerea Dvs. !

  Mă opresc aici la ideea cea mai pragmatică și importantă , a relansării economiei pornind de la industrializarea agriculturii , în stilul celei văzute de mine în ” cooperativele agricole ” din Italia .

  Locuiesc în Canada momentan și vă spun din proprie experiență că puținele exporturi românești , de produse alimentare sunt sabotate de diverși ” angrosiști ” bulgari , ex-iugoslavi , etc. , care nu vor să vândă produsele românești ( zona Vancouver – mai ales !)

  Aș dori să mă dedic total acestei creații a Dvs. , încercând să aducem profituri financiare și de imagine tuturor producătorilor agricoli români , ajutând la relansarea economiei și ajutorarea oamenilor simpli de la țarà , care au fost sărăciți de peste 30 de ani de politică anti-țăranul român !

  Există o cerere enormă de produse naturale , ecologice , ” de post ” , în Canada și America de Nord , ca să nu mai vorbim de mierea , vinurile , brânzeturile noastre care acum nici măcar nu mai sunt admise aici ( sper că vom reuși împreună să le facem admise totuși )

  Dacă sunteți interesat de aceste idei , vă rog să mă contactați …

  Cu deosebit respect !

 26. Razvan Nistor says

  Va salut cu respect domnule Vintu,

  Am 22 de ani și sunt in ultimul an la drept. Va urmăresc din 2015 de când eram in clasa a XI-a deși trebuie sa recunosc ca pe atunci nu înțelegeam chiar tot ce dumneavoastră spuneați. Blogul dvs. am început sa-l citesc acum recent când ați reapărut in mediul online.Ideea dumneavoastră cu acest club de business o consider o oportunitate imensa și de ce nu, o șansa unica pentru a începe o cariera de succes. In ciuda a tot ce s-a spus despre Dvs. in presa, in mediul online și a condamnărilor, nu schimba cu nimic faptul ca sunteți un geniu in finanțe iar eu îmi doresc sa învăț de la cei mai buni.
  Acestea fiind spuse vreau sa particip la cursul dumneavoastră și sa învăț tot ce se poate.

 27. Razvan Nistor says

  Va salut cu deosebit respect domnule Vintu,

  Prima oara am auzit de dumneavoastra cand eram destul de mic si a aparut pe TV faptul ca DNA-ul incepuse urmarirea penala impotriva lui Bogdan Olteanu, mentionandu-se si numele dvs.
  La ceva timp dupa(eram in clasa a XI-a undeva in 2015), pe facebook, am dat peste un video de al dumneavoastra si l-am urmarit mai mult din curiozitate deoarece imi aduceam aminte numele.
  Nu mai stiu exact care era insa dupa aceea am inceput sa ma uit la toate postarile dumneavoastra.
  Adevarul este ca sunteti un tip foarte carismatic, inteligent si aveti o siguranta atunci cand vorbiti ce pe mine m-a convins atunci desi nu intelegeam foarte bine toate informatiile ce le expuneati.
  In prezent am 22 de ani si sunt in ultimul an la drept si sincer imi doresc sa realizez ceva in aceasta viata, nu sa fii facut facultatea aceasta degeaba. Recunosc ca dupa ce ati fost incarcerat si nu ati mai postat materiale video, nu v-am mai urmarit. Acum de curand, cand ati reaparut in mediul online, am inceput sa va citesc si blogul. Avand o minima baza de cunostinte juridice si indraznesc sa spun si economice deoarece m-am lovit des de notiuni de economie de a lungul facultatii, ideea dumneavoastra cu acest club de business si politica imi surade foarte tare. Vreau sa evoluez si sa-mi construiesc o cariera iar aceasta oportunitate oferita de dumneavoastra ma poate ajuta sa ajung la acest rezultat. Eu merg pe principiul de a invata de la cei mai buni si indiferent ce se vehiculeaza despre dvs, dosarele penale, condamnarile s.a.m.d nu afecteaza cu nimic faptul ca sunteti un geniu in finante.
  In incheiere vreau sa va spun ca astept cu nerabdare sa ma inscriu si daca e sa fie, sa si fac parte din acest club.

  P.S. Multa sanatate si succes in acest proiect

 28. Marius M says

  Va felicit pentru inițiativa
  As fi bucuros sa incerc!
  Deși cred ca IQ-ul nu este cea mai importantă virtute poate fi însă o metodă buna de selecție pentru inceput
  Este de inteles
  Se stie ca nu va plac proștii!
  Astept testul!

 29. Sorin Fechete says

  Buna ziua,

  Stimate domnule Vantu , apreciez ideea dumneavoastra de a va implica intr-un proiect de dezvoltare a antreprenoriatului in Romania si in incercarea de a gasi talente pe care sa le sustineti prin instruire dar si financiar. Tara noastra are mare nevoie de antreprenori romani care sa recupereze economia in folosul natiunii noastre. Din pacate pana acum nu au aparut filantropi care sa se implice in ridicarea natiunii cum a fost de pilda Emanoil Gojdu. Sanatate la toti !

  Cu stima,
  Sorin Aurel Fechete

 30. Catalin says

  90% din cei care va exprimati aici ar trebui sa fiti descalificati numai dupa modul de exprimare in scris.

 31. says

  Domnule Vantu, tot respectul.
  In sfarsit se face ceva important pentru viitorul acestei tari si dvs. sunteti autorul.
  Ceea ce doriti este de fapt o selectie pe baza de merit. Asta e ceva excelent. Mare atentie totusi la tradatori.

 32. Mihai says

  La 13 an m avut iq 110 si aia ca am facut testu obosit… in fine … nu prea a ajutat cu nimic la noi in tara ..

 33. BADIU IURIE EMANUEL says

  Buna seara .. ma intereseaza testul dvs. .. si cursul, ulterior .. imi dati voie sa visez ca m-as putea incadra in segmentul de populatie, care, din motive de morala si etica, a ratat mai toate ocaziile avute dar care inca mai spera in luminita de la capatul tunelului ..

 34. Marc says

  Dl Vantu,

  Romania are potential imens in comparatie cu multe tari din top daca ar fi condusa de romani adevarati.
  Din pacate este condusa doar de slugi, pupincuristi si hoti de peste 30 de ani.
  Ce va determina sa treceti de partea buna a baricadei?
  Explicatiile dvs nu au nici o sustinere reala.
  Daca cautati profesionisti, criteriile dvs sunt zero.
  O discutie la timpul potrivit poate ma intereseaza.
  Multumesc