Capitolul 6 – Ucideți vampira, spălați samsarul!

img

„La Coldea vine un arap,
Cu fes ciudat și ras în cap.
«Sunt, pașa, neam de babuin
și de la Ghiță acuma vin,
Cu o poruncă prin viu grăi,
Să-i dai purcoiul de parai!»”

– Din lirica interbelică –

Am cunoscut-o prin anul 2003, o tânără apetisantă, inteligentă, avidă de putere și dispusă la orice compromis pentru a o avea.

Începând cu anul 2005, își vede visul cu ochii: devine amanta lui Băsescu, iar acesta și-o asumă. Latura pudibondă a poporului nostru face ca despre acest „secret a lui Polichinelle” să nu se facă vorbire public decât spre finalul mandatului de președinte al lui Băsescu.

Timp de aproape zece ani, din această poziție, Udrea face și desface aproape toate ițele politicii și ale business-ului autohton. În încercarea de a salva aparențele, ea își procură un „soț de acoperire” în persoana lui Dorin Cocoș. În acest mod, putea să meargă la toate evenimentele publice sau private ale lui Băsescu fără să dea de bănuit că ar fi și un alt tip de relație decât cel oficial între ea și președinte. Lui Cocoș îi convenea de minune această situație; un țărănuș analfabet și viclean se vede ajuns „combinatorul șef” al regimului Băsescu. Numește procurori, judecători, dijmuiește orice afacere mai importantă, cumpără ziariști și finanțează televiziuni întregi. Evident că importanța pe care Cocoș începuse să o aibă îi irita pe cei doi amploaiați ai lui Ghiță, adică pe Maior și Coldea. Notele informative cu faptele lui Cocoș curg pe masa lui Traian Băsescu. Tensiunile dintre cele două grupuri mafiote ajung la paroxism. Famiglia Udrea-Cocoș pierde în fața famigliei Maior-Coldea. Udrea divorțează, sacrificându-l astfel pe Cocoș. Nu și-a imaginat niciodată că, la rândul ei, va fi sacrificată de sursa puterii și a parvenirii ei – Traian Băsescu.

Rămasă singură, înjurată de toți, hulită de cei care au trăit de pe urma ei, vânată de cel mai mare dușman al ei, simțind lațul strângându-se în jurul gâtului, Udrea încalcă „omerta” și începe să vorbească. Devoalările ei despre conducerea S.R.I.-ului sunt torpilate de toate gurile de foc ale lui Coldea și Maior. Cohorte de lideri de opinie și jurnaliști ies urlând ca din gură de șarpe că domnul general Coldea nu este samsarul lui Ghiță, că cei doi șefi ai S.R.I.-ului nu s-au implicat în politică, fiecare în altă tabără.

Această uriașă operațiune de spălare ne arată de ce aveau nevoie cei doi de ofițerii acoperiți din presă – nu pentru apărarea siguranței naționale, ci pentru a-i desfigura pe adversarii lor sau ai stăpânilor lor în lupta pentru acapararea puterii totale în stat. O putere nelegitimă, așa cum v-am arătat într-o postare anterioară. Demiterea lui Coldea de către Iohannis pare inevitabilă. Este greu să ai încredere în cineva care tocmai și-a trădat vechii stăpâni.

Abia după această demitere putem vorbi de anchetarea lui Coldea pentru toate mârșăviile pe care le-a făcut, mârșăvii făcute în numele apărării securității naționale, așa cum încearcă să vă convingă prin toate „canalele” pe care le are gratis la dispoziție.

Este Udrea o tipă coruptă?

După toate informațiile apărute până acum – DA.

Dar de aici și până la linșajul la care este supusă, ar trebui să fie o barieră a rațiunii și a bunului simț.

Nu puteți asista pasiv la așa ceva. Asta vă face complici la ticăloșie și decât să fiți complici mai bine participați și voi.

Violați-o, scoateți-i mațele și aruncați-le la câini, tăiați-i mâinile și sânii, înfigeți un țăruș în inimă acestei specii infecte de vampir. Dacă această participare vi se pare sub demnitatea voastră, opuneți-vă ticăloșiei. Spuneți-le acestor canalii că Udrea este doar o femeie, coruptă, dar totuși femeie, chiar dacă în politică a acționat ca un prădător feroce. S-o lase dracului în pace, căci oricum va face pușcarie.

E de ajuns!

Nu vă lăsați transformați în animale de animalele care vă conduc.

Să nu care cumva să mă banuiți de vreo simpatie pentru Elena Udrea, o detest cu toată ființa! A făcut parte din plutonul de execuție care a tras în mine ori de câte ori a avut ocazia. Mă bucur că va ajunge să cunoască locurile în care aceasta și acoliții ei m-au trimis. Mă indignează în schimb modalitatea în care se face. Inclusiv ei trebuie să i se respecte drepturile de ființă umană, dreptul la demnitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 116 COMENTARII
  1. gheorghe cristian says

    mai vintule, pui de golan, sincer, acuma….tu ce faceai daca erai presedinte?
    boul asta de acum, ai dreptate, doarme pe coada…..
    tu ce dracu faceai daca esti asa pus pe panseuri?
    ca eu topeam juma de tara cu mitraliera si radeam tiganimea, ii bagam la sapun si scoteam un ban cinstit, nu cu caracatite….
    am trait in cartier Abator din Buc, deci nu sunt asa dus la biserica, am facut scoala, am trecut prin ciur si prin dirmon, dar nu am furat. Acum la 61 de ani operat de cancer in git, fractura de sold, 2 pensii de cacat total cam 6 mil, am ramas fara casa, stau in Pitesti cu chirie pina in 25 ca nu \este ” bani
    apoi streangul de git, sau cutitul…..
    atit vreau sa te intreb ca afacere: UNDE SE DUC SUFLETELE CELOR CARE NU MAI SUNT?

  2. says

    Asa e Vintule ….saraca “‘ femeie … are nevoie de ai fi respectate drepturile …de parca ea la rindul ei a respectat vre-un drept al vre-unui “fraier” de roman care a muncit sa plateasca taxe si impozite ca sa aive doamna Udrea de plimbari la Paris si poshetutze” de firma .,,,de mare valoare”” ca si ea de altfel nu ?? :))) \
    Ca a cazut la mijloc …asta e C’est la Vie !! Cica asa-i la “Vie” …iei …iei …dar mai vine vremea sa si dai …iar ptr unii se pare ca a sosit acea vreme …prea au jefuit tara asta timp de peste 25 de ani …si era inevitabil sa nu se sparga Bula” undeva …ca sa spart acum …ata ete”‘ …Soarta …deh nu ai ce sa faci !! :)))