Capitolul 66 – Mitingul PSD

miting3

Acest miting este atât inutil pe cât e de riscant (dacă tematica lui se referea la stoparea abuzurilor „statului paralel”). Mitingul acesta arată două lucruri:

  1. că PSD-ul a câștigat degeaba alegerile, el nefiind capabil ca, prin pârghiile uriașe de putere pe care le are (Parlament și Guvern), să administreze țara în toate componentele ei.
  2. că PSD are niște strategi de doi bani. Printr-un asemenea miting nu demonstrezi că și tu ești capabil să controlezi „strada”, ci obții următoarele reacții adverse:
  • îți ostilizezi și bruma de judecători și procurori onești care au riscat enorm încercând să-și exercite profesia în mod onorabil și care se vor simți profund jigniți de tema mitingului;
  • îți ostilizezi o parte însemată a bucureștenilor pentru ca le paralizezi orașul;
  • reaprinzi flacăra mitingurilor organizate de adversarii tăi, flacără care abia mai pâlpâia;
  • arăți adversarilor tăi că ești atât de speriat, încât nu ai curajul să angajezi o lupta frontală cu ei, nici curajul să-i numești, n-ai curajul să-i arați cu degetul și să mobilizezi un număr uriaș de oameni care să scandeze împotriva lui Kovesi și a doi imbecili din Ploiești, încercând să ascunzi asta în spatele unor lozinci anti-abuzuri comise de întreaga justiție. Asta va înțelege în final populația din acest miting;
  • să-ți aduci militanții în Piața Victoriei și să-i pui să zbiere în fața Guvernului „Jos abuzurile!” este o prostie cât Himalaya. Multe agenții de presă străine vor titra că românii cer Guvernului să înceteze cu abuzurile.

Iată doar câteva dintre considerentele care m-au determinat să afirm că acest miting, în forma și locul în care au fost gândite, este atât inutil cât și riscant. Cu totul altfel ar fi stat lucrurile dacă acesta s-ar fi desfăcut în două. O parte în fața Palatului Cotroceni și o parte în fața sediul central al SRI.

La SRI lozincile ar fi trebuit să se concentreze pe nevoia omului de intimitate, pe dorința acestuia ca instituția să-și retragă acoperiții din justiție, presă, politică etc.

A crede măcar o clipă că Helvig este altfel decât Maior și că adjunctul lui este o mimoză, ar fi un semn de naivitate. Helvig are sarcina de a-l ține pe Iohannis președinte, tot așa cum Maior trebuia să-l țină pe Băsescu.

La Cotroceni accentul ar fi trebuit pus pe caracterul îngâmfat și distructiv al acestuia. Nu doar că n-a înfăptuit absolut nimic, dar a contribuit prin toate mijloacele la perpetuarea stării de ură, nesiguranță și frică moștenite de la Băsescu. A perpetuat securismul și abjecțiile acestuia. I-a lăsat în continuare pe securiști să siluiască justiția pentru a-și putea asigura un nou mandat de președinte. Este doar o marionetă ale cărei sfori sunt trase din afara țării.

Un asemenea tip de miting ar fi adus avantaje României în principal și PSD-ului în subsidiar.

României pentru că, după acest miting, acțiunile securiștilor îndreptate împotriva propriului popor ar cunoaște un reflux, creând astfel premisele unui început de construcție (lucru torpilat permanent de Iohannis cu ajutorul lor), ar permite actualei coaliții să gândească în tihnă, fără a fi în permanență hăituită, un proiect inteligent de guvernare în locul prostiilor pe care le face acum din disperare.

PSD-iștilor le-ar aduce, pe lângă posibilitatea de a arăta că sunt capabili să gândească niște proiecte economice și sociale, și posibilitatea de a torpila orice miting ulterior al adversarilor, calificându-l drept ripostă a securiștilor, lucru care ar fi acceptat fără nicio rezervă de majoritatea populației și sancționat ca atare.

Așa se gândește și se poartă un război, generație, cu forțe ostile din interiorul și din exteriorul țării tale, atunci când vrei să-ți ajuți poporul, nu adunând câteva sute de mii de oameni în fața propriului guvern, care să-i strige că trebuie să înceteze cu abuzurile. Lașitatea liderilor coaliției de guvernare de a nu-i numi pe adevărații distrugători ai României, s-ar putea să-i coste în final mult mai mult decât ar putea plăti.

Dacă aș fi Liviu Dragnea

Așa cum deja ți-am spus, generație, fie că ne place sau nu, România a intrat în epoca Dragnea. Dacă nu va fi condamnat, vom fi obligați să conviețuim împreună cu el o perioadă lungă de acum înainte. Dacă aș fi în locul lui, primul lucru pe care l-aș face ar fi să ignor cu desăvârșire manifestațiile de stradă. Nu mai suntem în Roma antică, când cei care controlau strada conduceau imperiul, iar riscul de a scăpa controlul asupra maselor este nul, datorită compoziției și profilului psihologic al celor care participă în mod obișnuit la demonstrațiile, din ce în ce mai reduse numeric, anti PSD. Oricum, ca măsură de siguranță, aș organiza în fiecare sâmbătă și duminică concerte în aer liber cu cei mai apreciați interpreți ai momentului, iar aceste spectacole le-aș ține doar în ștranduri și parcuri. Tot acolo aș organiza gale de box, demonstrații de arte marțiale și lupte full-contact pentru ai atrage pe cei înclinați spre violență. Aș crea acolo niște incidente în desfășurare care să monopolizeze atenția presei, abătând-i camerele de la demonstrațiile anti-PSD. În același timp, aș identifica influențe din mediul online și m-aș informa în privința surselor lor de finanțare. Acolo unde aș vedea că sursele sunt de natură ocultă, aș lovi cu toată duritatea, folosind niște curve care să devoaleze public ce fetișuri sexuale dezgustătoare au, și aș rostogoli informația prin toate mijloacele online pe care le-aș putea accesa. Evident că există o multitudine de alte forme de discreditare, dar eu le prefer pe cele care provoacă repulsie spontan. De cei onești nu m-aș atinge, pentru că ei reprezintă o parte extrem de importantă a societății.

În plan politic m-aș folosi de cel mai mare avantaj pe care îl am, anume ALDE. Pornind de la ideea că Tăriceanu este un om de caracter, aș avea o încredere maximă în el și aș apela la următorul tip de strategie:

Pasul 1 – timp de trei luni, toți comunicatorii mei vor întări ideea, atât prin mass-media cât și prin toți membrii mei de partid, că ALDE este singurul partid cu adevărat liberal din România (lucru care de altfel este și perfect adevărat)

Pasul 2 – după trei luni, PSD-ul lansează “pe surse” că are de gând să promoveze o măsură economică extrem de nepopulară (de exemplu majorarea de taxe și impozite cu până la 30%).

Pasul 3 – după o săptămână sau două, Tăriceanu iese și anunță că, dacă PSD va impune aceste măsuri, el va părăsi coaliția, invocând motive de ordin economic și doctrinar.

Pasul 4 – fără să comenteze pe fondul problemei, lideri ai PSD vor reacționa virulent la adresa ALDE.

Pasul 5 – presa va începe să speculeze copios pe seama dezintegrării coaliției și a căderii guvernului.

Pasul 6 – toată agenda publică se va concerta pe lupta dintre ALDE și PSD.

Pasul 7 – anti-PSD iștii vor începe să perceapă ALDE ca pe singurul opozant autentic și potent al PSD ului și vor începe să-l susțină prin toate mijloacele, pentru a-l convinge să părăsească alianța (efectul pervers și amuzant va fi acela că manifestațiile anti-PSD se vor transforma în manifestații pro ALDE)

Pasul 8 – pe acest fond, Tăriceanu va începe o ofensivă de recruitment în rândul unor personaje gen Coșea, Șerbănescu, Soviani, Zamfir, Dancă, Adriana Săftoiu (ultimii patru fiind niște mici bijuterii politice cu un potențial explosiv de creștere) și dislocarea unora dintre filiale PNL care nu sunt infestate de foștii PDL-iști.

Pasul 9 – ca un semnal că ruperea este iminentă și că ALDE este receptiv la semnalele noilor lui susținători, Tăriceanu va anunța că la alegerile europarlamentare ALDE va participa de unul singur. În paralel cu asta, va începe să inițieze o apropiere de USR, un partiduleț care astăzi se manifestă cu mult sub potențialul lui real.

Pasul 10 –  cu un partid astfel întărit și cu cifre în sondaje care vor depăși net cifrele falsului partid liberal aflat sub conducerea măscăriciului ăluia de Orban, Tăriceanu își va anunța candidatura la prezidențiale din partea ALDE, părăsind cu trei luni înainte de alegeri coaliția. În același timp, Dragnea își va anunța, la rândul-i, candidatura din partea PSD.

Pasul 11 – finala se va da între Dragnea și Tăriceanu

Pasul 12 – oricare va câștiga președinția, îl va desemna pe celălalt premier.

Acesta ar fi proiectul meu politic dacă aș fi în locul lui Dragnea, generație. Valoarea lui constă în faptul că mi-aș crește singur o forță politică aflată în opoziție cu PSD-ul, această forță politică fiind una cerebrală, alcătuită din politicieni și profesioniști care înțeleg să-și subordoneze interesele personale intereselor obștești, cu care pot avea un dialog rațional și care, dacă ajung în opoziție, nu-mi distruge afacerea, casa sau libertatea, ci dimpotrivă, mă ajută să supraviețuiesc când ajung să pierd puterea. Dacă aș fi Dragnea aș face pe dracu-n patru să-l bag pe Tăriceanu în turul II al alegerilor prezidențiale alături de mine, fie folosind strategia mai sus descrisă (care, printre altele, are și uriașul merit de a nu putea fi contracarată electoral, chiar dacă adversarii o cunosc), fie apelând la alta.

Deci, băi generație, dacă Ioannis nu va înțelege să declanșeze un referendum pentru clarificarea tipului de republică pe care și-o dorește nația, atunci singura formulă politică prin care țara asta poate în sfârșit să se miște, până va veni momentul în care te voi ajuta să preiei puterea, este cea pe care ți-am descris-o. Până la realizarea acestui proiect, aș ține-o pe Viorica Dăncilă în funcția de premier, dar aș începe să țin seama și de limitele ei. Este o femeie care inspiră lipsă de personalitate, de fermitate și care are un trac îngrozitor atunci când trebuie să apară sau să vorbească în public. Pentru aparența lipsei de personalitate sau de fermitate (ele putând fi chiar reale) aș ruga doi-trei actori și regizori s-o ajute, iar în privința tracului aș angaja un purtător de cuvânt al guvernului, agreabil și inteligent, de genul lui Dan Suciu sau Adrianei Tache.

Să nu crezi nicio clipă, generație, că am devenit simpatizant al vreunui partid politic. Prin ceea ce scriu, încerc să vin cu soluții pentru bunul mers al țării mele. Dacă aș ști că acest bine poate fi făcut de niște mizerabili ca Băsescu, Gușă, Ghiță, Coldea sau Maior, i-aș ajuta chiar și pe ei. Până vei fi suficient de coaptă ca să te pot ajuta să preiei puterea, generație, trebuie să ne descurcăm cu ce avem.

Cine este Dumnezeu și unde este El localizat?

Pentru o generație crescută între PC-uri, laptop-uri și smartphone-uri, familiarizată cu tot felul de device-uri și gadget-uri electronice, ideea de magie pare de-a dreptul ridicolă. Și totuși magia există, generație! Nu doar în sensul ei romantic ci și în sensul ei concret. Cum altcumva poate fi numită capacitatea unui om de a-și impune voința asupra altei persoane, determinând-o pe aceasta să execute orice comandă primită, dacă nu magie? Cum poate fi numită capacitatea unui om de a citi un document aflat într-un plic sigilat, pusă întra-un seif din interiorul unui submarin aflat sub calota glaciară de la Polul nord, în timp ce persoana care a citit acest document se alfă la mii de km într-un birou din Washington, dacă nu magie? Cum poate fi numită capacitatea unui om de a se ridica în aer fără niciun element fizic ajutător și de a pluti, dacă nu magie? Cum poate fi numită deplasarea instantanee a unui vas de război, cu echipaj cu tot, de pe coasta de est pe coasta vest a Americii, imediat după al doilea război mondial, dacă nu magie?

Toate aceste lucruri se întâmplă în realitate, generație, și sunt cercetate în laboratoare mai mult sau mai puțin secrete de către savanți autentici specializați în științe parapsihologice. Aceste forme de magie care poartă denumiri considerate astăzi științifice, precum hipnoză, telepatie, levitație, teleportare, reprezintă doar o mică parte a uriașelor posibilități pe care creierul tău le are.

După unii 2%, după alții 10%, reprezintă procentul pe care îl folosim din posibilitățile lui. Prin diverse tipuri de exerciții, unii oameni au capacitatea să acceadă la câteva dintre funcțiile necunoscute de către marea masă a profanilor și să producă nu doar acele tipuri de magie despre care ți-am spus, ci și multe altele, care sunt considerate drept fantasmagorii atunci când le evoci, gen ubicuitatea, călătoria în timp, deplasarea instantanee în orice punct de pe glob. Cei mai avansați exploratori ai infinitelor posibilități ale creierului uman sunt, fără îndoială, cei din casta brahmanilor, castă apărută în India cu cca 2500 de ani înaintea erei noastre, atunci când populația de origine ariană (iranienii de astăzi) au pătruns prin nord-vestul podișului decan. Și s-au așezat inițial în provincia Punjab, obligând populația dravidiană, care era așezată acolo, să migreze în mare parte spre Europa, și au instituit sistemul de caste valabil chiar și astăzi în India, respectiv casta nobililor, a brahmanilor (preoți), a războinicilor, a negustorilor și paria (cei aflați atât de jos în societate încât erau aproape excluși din ea).

Cu toate că aveau o civilizație proprie destul de dezvoltată (urme ale acestei civilizații fiind descoperite la Mohenjo -Daro și Harappa) cuceritorii au reușit să-și impună propriile norme, transformând majoritatea populației dravidiene rămase, chiar dacă unii încercau să se convertească la credința în noul zeu al cuceritorilor, Zarathustra, în paria. Și dacă mai extindem puțin discuția despre dravidieni, ar mai trebui să-ți spun, generație, că majoritatea indianiștilor îi consideră pe aceștia drept strămoși ai țiganilor noștri de astăzi.

Revenind la brahmani, cei care, așa cum ți-am spus, au reușit prin diverse tipuri de exerciții, începând cu cele fizice și culminând cu cele mentale, să acceseze zone ale creierului pe care nici măcar nu ni le putem imagina, au reușit să înfăptuiască niște lucruri care depășesc chiar și noțiunea de magie. Ei credeau în existența unui spirit universal care dăruiește o părticică din ele fiecărei ființe de pe Pământ. Când ființa moare, acea părticică se întoarce în esența marelui spirit universal pe care ei îl numesc Atman, și care se află localizat în Nirvana, un fel de rai al creștinilor. Frumusețea acestei religii este aceea că ea consideră că omul poate ajunge să călătorească în Nirvana chiar și în timpul vieții lui, prin diverse tipuri de exerciți mentale cărora ei le spun meditație. Yoga este disciplina prin intermediul cărei poți ajunge la cunoaștere și la a face salturi transcendentale. Începând hatha-yoga, care presupune o serie de exerciții fizice și de respirație, și sfârșind cu tantra-yoga, cea mai agreabilă tehnică pentru noi europenii. Toate cele 6 tehnici yoga cunoscute îți garantează saltul în transcendent, prin activarea unei anumite zone din creier și branșarea ei la un anumit tip de energie a universului. Prin asemenea tehnici, oamenii ăștia reușesc și acele lucruri despre care ți-am pomenit la începutul materialului, iar cei care stăpânesc tehnicile laja-yoga sau mai ales atharva-yoga au capacitatea să modeleze materia și elementele naturii după cum au chef, doar cu puterea minții.

Generație, am simplificat până aproape de vulgar pilonii pe care se sprijină religia indienilor, în  încercare de a-mi susține teoria privind existența magiei. Am apelat spre simplificare la religia și filozofia indienilor pentru că toți ați auzit de yoga, toți ați auzit de Nirvana și toți ați auzit de țigăncile care vă ghicesc în cărți, palmă sau ghioc. Evident că, în mod accidental, sunt pe tot cuprinsul planetei oamenii la care s-au activat anumite zone din creier, zone care le permit să înfăptuiască lucruri total neobișnuite. Folosind și alte tehnici de concentrare decât cele pe care vi le-am descris deja, călugări, preoți ai diverselor religii sau asceți, ajungând la rezultate uluitoare. Magia, generație, n-are nimic supranatural în ea. Magia există, dar ține în totalitate de capacitățile neștiute încă al creierului uman. Creierul uman nu este doar un mega-computer biologic, EL ESTE ÎNSUȘI DUMNEZEU. După încă vreo câteva decenii de cercetare, vom descoperi că ființa umană poate efectua călătorii astrale, nu doar în somn, așa cum a afirmat o dată unul dintre Dalai Lam, ci și în șatre de veghe. Soluția călătoriilor interastrale nu este constituită de navele din minunatele producții Star Wars sau Star Trek, ci este în creierul nostru. Fără a încerca vreo clipă să minimalizez importanța tehnologiei, cred totuși, că supraviețuirea rasei umane ține mai mult de spirit decât de mașini.

După cum bine știi, generație, sunt un bătrân ateu ireversibil. Nu cred într-un dumnezeu care stă să-mi facă inventarul bunelor și relele din existența mea, dar nici în teoria conform căreia, acum vreo 2 milioane de ani, undeva în vestul Africii, un grup de maimuțe s-au culcat noaptea proaste și s-au trezit dimineața deștepte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 17 COMENTARII
  1. Marian Aurel says

    Va salut,
    Sunt de azi un admirator.Ați pomenit oarecum tangențial de deplasarea navelor de război,de la est la vest sau invers.Cunosc Experimentul Philadelphia,dar și urmările cu cei care au încercat să descopere ceva detalii.

    Chiar dacă nu sunt generația de care tot pomeneați,vă citesc cred,de azi,fără pauză.
    Știu multe,dar și mai multe aflu de la dumneavoastră.
    Cu stimă
    Marian Aurel

    PS.Sunt un puști de 67 de ani,dar tot cu mare plăcere vă citesc.

  2. Niki Fister says

    D-le Vantu, Pe masura trecerii timpului in gandirea unor filozofi, capata conturul unei idei ca: 1.Pamantul n-ar fi rotund;
    2.Nu se invarte in jurul axei sale;
    3. Nu exercita miscarea de revolutie in jurul Soarelui!
    Argumentele par verosimile:
    1. Pamantul ar fi plat, avand ca singura harta corecta a lumii cea gravata de pe steagul ONU, iar tuturor zborurile avioanelor respecta numai aceasta forma a hartii.
    2. Daca Pamantul s-ar invarti, n-ar exista gravitatia. Gravitatia se explica prin deplasarea Pamantului pe circumferinta galaxiei cu viteza egala vitezei de atractie gravitationala.
    3. Soarele nu are dimensiunile descrise, ci este un corp ceresc care face miscari circulae de-alungul Pamantului plat, explicatia anotimpurilor.
    Am fi foarte curiosi sa aflam punctul d-stra de vedere asupra acestei gandiri, cu atat mai mult cu cat ONU interzice statelor sa faca prospectiuni asupra Antarctidei, fara nici-o explicatie plauzibila.
    Subiect interesant! Nu-i asa?

  3. Gitman Mihai says

    Omiți un lucru, premeeditat, sa spui, că tu însuți ești un produs al fostei securități. Altfel din punctul tau de vedere gândești foarte bine, strategic. Apreciez.

  4. RamEno says

    Domnule Vântu, după cum aţi expus chestiunea despre magie este greu de înţeles de ce sunteţi ateu. Ce aţi scris este perfect adevărat, iar acţiunea magică asupra materiei (dispariţii, apariţii, creare de obiecte din nimic) apare la oamenii aflaţi în stări modificate de conştiinţă, fapt ce ar putea arăta că lumea este o iluzie şi noi suntem setaţi din naştere să vedem ceea ce vedem. Adepţii doctrinei Zen spun că modificând starea de conştiinţă (prin trezvie, meditaţie, rugăciune) se poate induce modificări în lucrurile şi fenomenele exterioare. Altfel spus, universul întreg este doar în mintea noastră, iar marea taină a lumii este conştiinţa, spre care şi-au orientat cercetările (secrete) multe puteri ale lumii. Dar asta nu-i ceva nou, căci şi atlanţii au ajuns tot la magie pentru a-şi rezolva problemele şi au sfârşit prost, pentru că acest teritoriu este o cutie a pandorei şi există o instanţă supremă (Dumnezeu) care nu permite accesul oricui, căci ar putea fi periclitată chiar existenţa universului.
    Cu siguranţă că ştiinţa va deveni magie în viitor, demonstrându-se că lumea este virtuală, căci ceea ce a evoluat dintr-o esenţă care se pierde în neant nu poate fi decât o altă formă de existenţă a neantului, fapt afirmat de Thoth Atlantul în tăbliţele de smarald.
    Or, o lume care evoluează din nimic este o lume magică, adică are nevoie de cineva care să înfăptuiască actul magic, iar acest „cineva” pentru noi este Dumnezeu.

    Şi ştiţi care este marea surpriză, de fapt un pic anticipată de logică, deoarece se pune problema, dacă lumea este creată de un Făuritor, atunci acesta trebuie să-şi fi pus amprenta (semnătura) asupra creaţiilor sale. Da, surpriza este că aceste semnături divine chiar există. Eu am reuşit să le identific la nivelul sistemului solar şi am ajuns să înţeleg de ce Iov îl numea pe Creator „cel ce îşi pune pecetea peste stele”, căci şi Soarele poartă asemenea peceţi (semne) înscrise în măsurile sale. Faptul este bulversant, căci Enoh chiar scrie despre o „ştiinţă a semnelor” învăţată de la „copii cerurilor”, ce aterizaseră pe Terra în vremea sa. Iar Iisus a spus că atunci când oamenii vor descoperii aceste semne (peceţi numerice) din stele (Luca 21/25) se apropie timpul celei de a doua veniri.

    Revelarea semnelor din astre a fost posibilă în baza unei teorii care răstoarnă teoria relativităţii (cea generală) şi propune o altă cale de abordare a gravitaţiei, fapt pentru care am şi numit-o Gravitodinamica. Puteţi citi despre toate acestea în cartea „Mesajul atlanţilor”, ce poate fi găsită la adresa:
    http://www.librariacoresi.ro/shop/product/mesajul-atlantilor-pledoarie-pentru-o-abordare-stiintifica-a-piramidei-keops-1032

    Ceea ce vreau să spun este că părintele Arsenie Boca a profeţit că aceste „semne” vor fi descoperite din România, dânsul afirmând de prin anii 80 că „în scurt timp atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a SEMNELOR specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”.

    Prin cele scrise aici vreau să vă demonstrez că există un Plan după care au loc evenimentele, pe care noi îl numim destin, şi toate se derulează imperturbabil (chiar şi aceste demonstraţii fără noimă fac parte din plan!). Oare cine a întocmit acest Plan al manifestării? Mai putem crede că planurile noastre ne aparţin în totalitate, sau rămân doar forţări anemice de a ne sincroniza cu Planul divin?

    Şi dacă în viitor se va dovedi ştiinţific existenţa Agentului Inteligent (aşa îi spunea Newton), care a pus în aplicare Planul creaţiei, atunci ştiinţa noastră va deveni religie, iar lumea, reîntorcându-se la Dumnezeu, va trebui să-şi reconsidere statutul. Chiar capitalismul nu mai poate fi păstrat pentru că din moment ce Dumnezeu a făcut lumea pentru toţi, nu e drept ca cineva să-şi abroge în nume personal părţi din natură (pământ, ape, munţi, minereuri, etc). Toate acestea trebuie să fie proprietate de obşte, administrate în nume colectiv, iar profiturile să fie împărţite tuturor.

    Citiţi cartea indicată (dacă aveţi timp) şi cu siguranţă veţi părăsi tabăra ateilor. Dumnezeu face surprize şi va da peste cap planurile de enclavizare (distrugere) a României într-un mod neaşteptat.

    Numai bine şi inspiraţie la scris.

  5. Habarnam says

    Mitingul PSD a avut o singură miză politică: a închis gura tuturor contestatarilor din teritoriu, a oprit o posibilă rebeliune anti-Dragnea din PSD și au căzut câteva capete din baronii locali (asta pe surse sigure în cel puțin 3 județe).

    Acum Dragnea e Liderul Suprem. Nimeni nu-l mai contestă la interior, iar la exterior câinii latră ursul defilează în continuare. Ca și în cazul lui Ponta, pesediștii mai au o singură șansă de a scăpa de dictatura lui Dragnea, și anume mazilirea din exterior: pușcăria sau telefonul roșu de la Washington.

    PS: lui Tăriceanu i se pregătește soarta lui Antonescu (scoaterea din ecuație prin șantaj exterior) dar se prea-poate ca Tăriceanu să fie susținut ca variantă “planul B” de aceleași forțe externe.

    • Margelatu says

      SOV a inceput s-o dea in golden showers cu tziga ..pardon, brahmanii de la Rahova. Pesemne ca vrea sa-si integreze sufletul in absolut, precum Bivolaru si ai lui nebu..pardon, yoghini.
      Deci Vlad, yoga autentica, doar la Rahova gasesti.
      Spor !

  6. Paul says

    Citesc comentariile oamenilor de mai sus si vad in mare parte doar oameni de o prostie grava. Si stau si ma intreb urmatorul lucru: oare ce avea in cap SOV cand a scris partea cu magia, oare chiar crede astfel de lucruri, se plictiseste sau ce schije incearca sa bage la bietii urmaritori de pe blog :))))

  7. JE says

    PSD, opozitie, mitinguri, SRI, Helvig, Maior, judecatori, procurori, securisti, cotrocenisti, etc NU CONTEAZA! Si nici ALDE, Tariceanu, Coșea, Șerbănescu, Soviani, Zamfir, Dancă, Adriana Săftoiu, PNL, USR, Orban, Dăncilă, Suciu, Tache, Băsescu, Gușă, Ghiță, Coldea, cine castiga alegerile parlamentare sau prezidentiale. OMENII CU CAP NU DAU DOI BANI PE ACEASTE LUCRURI.

    ______
    Joianis este un infractor si un hot dovedit in instata. Doar pentru una dinte fapte, din pacate. Asta este si motivul pentru care a fost inscaunat guvernator. Hotii si infractorii sunt usor de manipult prin santaj.
    https://bit.ly/1F0rpbL
    https://bit.ly/2JmLrpF
    https://bit.ly/2HwK8yV
    https://bit.ly/1gNqz8M
    https://bit.ly/2Mc2Qz7
    https://bit.ly/2y5jfmj
    https://bit.ly/2HwK8yV
    https://bit.ly/2JtsEVL
    https://bit.ly/2kZRxxP

    Asa popor, asa conducator!

    ______
    Hai sa te lamuresc eu ce CONTEAZA pentru romani si ce aleg romanii sa faca.
    Nu de altceva, dar… ca sa vezi si sa nu crezi!
    hahaha!

    – Reprezentații RePatriot plâng după românii plecați în străinătate: „Pleacă cea mai mare bogație a României”
    “Noi considerăm că aceasta este una dintre cele mai mari probleme ale României – acest exod. Problema, deja, nu mai este doar că o parte din români au plecat, muncesc, PROBLEMA E CĂ PLEACĂ TOT TIMPUL OAMENI, NU SCADE RITMUL PLECĂRILOR, ritmul revenirii este destul de redus şi statisticile şi prognozele arată destul de prost… E o mare criză a forţei de muncă. E o criză sâcâitoare şi mult mai gravă decât cea economică… În partea de vest a ţării, mai ales,românii pleacă masiv în străinatate. Am crezut că Brexit-ul va fi la un moment dat o barieră pentru ei. NU, DIN CONTRĂ, PLEACĂ DIN CE ÎN CE MAI MULŢI ROMÂNI şi am devenit a doua naţie din UK, în momentul de faţă. Se merge foarte mult în Germania.”
    https://bit.ly/2LBniZf

    – Întreprinzătorii italieni din România sunt disperați: nu mai găsesc fortă de muncă, lucrătorii au plecat în Italia. Confindustria România cere discuții urgente la Guvern
    “Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Marco Giungi a tras un semnal de alarmă referitor la criza de forță de muncă din România. Multe companii italiene care activează acolo se confruntă cu lipsa acută a forţei de muncă. Paradoxal, ROMÂNII AU PLECAT ÎN ITALIA LA MUNCĂ… Mare parte dintre românii din afară sunt în Italia. Ei pot constitui o resursă de forţă de muncă pentru aici. Din afara României, poate veni resursă umană, dar revenirea românilor din diaspora nu este uşoară. Sunt români care sunt în Italia de 20 de ani şi şi-AU CONSTRUIT ACOLO O FAMILIE… În România lipseşte forţa de muncă, iar resursele care există pleacă peste hotare… În România lipsesc acum aproximativ 1 milion de lucrători, potrivit estimărilor făcute de patronate.”
    https://bit.ly/2HAY5vO

    – „Consolidăm comunitatea românească”: Peste 60 de români cu afaceri în Bavaria s-au întâlnit la consulatul din München
    https://bit.ly/2HxzJCX

    – A ajutat peste 200 de români să-și găsească de muncă în Germania: «Încrederea oamenilor se câștigă foarte greu. Dar eu am reușit»
    https://bit.ly/2JpU82s

    – Marea Britanie, principala destinație a românilor care vor să emigreze. Majoritatea celor care vor să plece din țară sunt tineri
    “Studiul a arătat, de asemenea, că majoritatea celor care se gândesc la emigrare sunt tineri. 37% dintre românii cu vârste între 18-23 ani și 27% dintre cei cu vârste cuprinse între 24-38 ani (față de 21% din total) intenționează să se stabilească temporar sau permanent în străinătate în următoarele 24 de luni. Dintre cei care intenționează să emigreze, 52% au spus că nu au încă planuri, 42% au găsit deja un loc de muncă într-o altă țară, iar 12% vor continua studiile în străinătate… Principalele motive pentru care românii doresc să emigreze sunt dorința de a câștiga MAI MULȚI BANI (37%) și climatul politic al României (37%), urmate îndeaproape de CLIMATUL ECONOMIC (36%), de SISTEMUL MEDICAL (32%) și de faptul că țările în care doresc să se miște sunt MAI CIVILIZATE decât România (30%).”
    https://bit.ly/2l1D58h

    – The Guardian: Cei 400.000 de români din Marea Britanie reprezintă o tragedie naţională pentru România
    “Oamenii nu pot furniza mâncare pentru copiii lor şi RĂMÂN SĂRACI CHIAR DACĂ MUNCESC. Aproape o treime din români SUNT ANGAJAŢI PE SALARIUL MINIM PE ECONOMIE, iar o cincime lucrează pe contracte precare, care oferă SUB SALARIUL MINIM… The Guardian mai scrie că ŢARA FOST CONDUSĂ GREŞIT sub diferite forţe politice şi că acest lucru este evident… EDUCAŢIA ŞI SISTEMUL DE SĂNĂTATE, împreună cu alte segmente din sectorul public, sunt lăsate să putrezească, scrie publicaţia britanică…”
    https://bit.ly/2JtaDqD

    _____
    Este si NORMAL sa se intample aceste lucruri. Romania este o tara majoritara de IMBECILI, adica de morometi proletari, turnatori si tortionari. Acesti oameni in Romania… AU DREPT DE VOT SI SUNT MAJORITARI. Ei sunt cei care decid soarta Romaniei de dupa 1946 incoace, iar rezultatele se vad: 2 milioane de oameni macelariti prin temnite si gulaguri de munca, 2 milioane de oameni deportati prin Siberia, peste 6 milioane de oameni “exilati de nevoie” dupa 1989…

    Ii puteti vedea aici in toata “splendoarea” lor:
    https://bit.ly/2JuS1qq
    https://bit.ly/2sVqszw
    https://bit.ly/2kWjJl6
    https://bit.ly/2JEgzAj

    Luati si o mostra de inteligenta:
    https://bit.ly/2xSMWXi
    https://www.youtube.com/watch?v=DpqI8GA1seQ
    https://www.youtube.com/watch?v=iFa6QkN0oo0
    https://www.youtube.com/watch?v=88ujv4s74d0
    https://www.youtube.com/watch?v=BMNZ6jyirbg

    In alta ordine de idei… La ora actuala in Romania numai prostii, ratatii si mediocri au mai ramas sa munceasca. Trebuie sa fi tare prost sa te bagi sluga la vataf in Romulania, sa muncesti pe salarii de cel putin 4-5 ori mai mici decat in vest, sa suporti toata coruptia, mojicia, umilinta, tiganizarea si manelizarea generalizata si mai ales… sa te astepri sa fi spaguit, “colectivizat” si “hexinfectat” prin toate spitalele patriei, adica… si f*tut si cu banii luati. Ce sa mai zic… E DE VIS!

    In ziua de astatzi, cind informatia este accesibila oricui de aproape oriunde, trebuie sa fi tare prost sa nu reusesti sa inveti niste treburi simple care sa te ajute sa castigi un venit cel putin decent. Nu de altceva, dar… altii sunt dispusi sa plateasca cel putin decent pentru anumite treburi, nu sa isi bata joc de oameni cu “salariul minim” din Romulania – Planeta Maimutelor.

    Cum e prin tarile cu oameni:
    https://bit.ly/2sSweBI
    https://bit.ly/2sGjNd2
    https://bit.ly/2sIBOHz
    https://bit.ly/2JAVdnF
    https://bit.ly/2Hz4xmL
    https://bit.ly/2sSQ1B1

    https://bit.ly/2Jp34VW
    https://bit.ly/2xXNmfe

    etc. etc. etc.

    Ah… sa vorbim despre mirobolantele salarii din IT, unde, conform raportului anual hipo, un IT-st senior(=minim 5 ani vechime) din Romulania – Planeta Maimutelor ajunge la un venit lunar net de 6000 RON, adica putin peste 1000 de euro? Pai luati salariul unui IT-st din Romulania si comparati-l cu salariul unui IT-st roman din Londra.

    Detalii despre salariile din Planeta Maimutelor gasiti aici:
    https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/raporthipo

    “Fluturasul” de salariu al IT-stului din Londra in gasiti aici:
    https://opencube.ro/wp-content/uploads/2018/03/salariu-martie-2018.png

    Ramane cum am stabilit: la ora actuala numai prostii, ratatii si mediocri slugaresc pe “plaiuri mioritice”, aia destepti si muncitori lucreaza pe bani grei prin alte parti si in scurt timp vor fi urmati de altii la fel de destepti si muncitori. Restul… nu au decat sa ramana sa populeze cu drag si spor ROMULANIA – PLANETA MAIMUTELOR.

    PS. Ceea ce se intampla in Romania dupa 1989 ar fi trebuit sa se intample dupa 1946. Tanand cont ca Romania a fost nimic altceva decat o ferma cu vaci bune de muls care o mierleau cu brio daca incercau sa sara parleazul si sa scape… Pana la urma… niciodata nu e prea tarziu. E bine ca oamenii de trezesc si fac ceea ce trebuia sa faca mai de mult.
    https://www.youtube.com/watch?v=rTun_efpUx0

  8. JE says

    Dumezeu din Imparatia Cerurilor = Soarele de pe Cer, zis si Deus Sol Invictus la romani. Numai ca… persanii aveau treaba cu Zoroastru, adica cu “Tatal”, in timp ce romanii si dacii aveau treaba cu Mithra, adica cu “Fiul”.

    – ZEUL MITHRA vs IISUS
    https://metamorfoze.wordpress.com/2012/08/30/zeul-mithra-vs-iisus/

    – Fratia cavalerilor geto-daci ai lui Mitra
    http://www.national.ro/dezvaluiri/romania-mea/fratia-cavalerilor-geto-daci-ai-lui-mitra-93363.html/

    – Cavalerul Trac
    https://ordinulcavalerilordanubieni.wordpress.com/2010/12/20/cavalerul-trac/

    – Călușarii, persanii antici și cultul lui Mithra
    http://www.daoism.ro/calusarii-persanii-antici-si-cultul-lui-mithra/

    – Ce au copiat creştinii din mitologia păgână
    https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/ce-au-copiat-crestinii-din-mitologia-pagana

    _
    – The SON of GOD is the SUN of GOD!
    https://www.youtube.com/watch?v=FbkQjIeJFec

    – Sun worship – December 25 – Osiris
    https://www.youtube.com/watch?v=yoXoq4DBtu4

    PS. Zoroastru, adica “Tatal” la persani, a devenit Iehova/Alah, adica “Tatal” la evrei si musulmani, si Mithra adica “Fiul” la romani (si daci), a dvevenit Isus, adica “Fiul” la crestini.

    ______
    Cand sau in ce conditii creierul uman utilizeaza 2-10%? Poate cand privesti in gol pe fereastra si te scobesti in nas sau cand stai cu mana in buzunar si iti numeri o o le.

    ______
    Nu exista “magie”! Cine vrea sa studieze cum “magia” influenteaza astazi masele de prosti, sa inceapa cu cititul Ahetipurilor lui Jung, apoi cu deviatiile sexuale si “penis envy” ale lui Freud, apoi cu Propaganda lui Edward Bernays, apoi cu Psihologia Multimilor a lui Gustav Le Bon, etc. Aceasta “magie” poarta multe denumiri, unii ii spun “relatii publice”, altii ii spun “marketing”, altii ii spun… Cei mai performanti in aceste domenii au fost evreii comunisti incepand cu troțkist-leninistii si stalinistii. De la ei s-au inspirat apoi alti imbecili ca Mao, Pol Pot, Ceausescu, Kim Jong, etc.
    https://www.youtube.com/watch?v=j6p1zxKnDeM

    Nu multi oameni au auzit de Lavrenti Pavlovici Beria si nici nu i-au citit “Psihopolitica” si cuvantarea: Cuvantul lui Beria + “Spãlarea creierelor – Manualul comunist de instructiuni privind rãzboiul psihopolitic”
    https://bit.ly/2JyBSDF

    Despre alte “genii” evreiesti ca Genrikh Yagoda nici nu are rost sa mai vorbim.
    https://bit.ly/2Jrh2m1

    “Creierul uman este insusi Dumnezeu” zici? Ia vezi tu ce zice indianul asta aici:
    https://www.youtube.com/watch?v=4Pp5mWs8k5I
    https://www.youtube.com/watch?v=31WdaBusl2Q

    ______
    Nu mai amesteca OAMENII cu TIGANII. Nu ai sa afli adevarul citind propagansa marxist-internationalist-globalist-evreiasca gen “Sapiens”, nu de altceva dar devi/ramai prost. Nu suntem toti “la fel” si nici nu avem acelasi “stramos comun” care a migrat din Africa. Numai comunistii si dobitocii pot crede asa ceva.

    Homo Sapiens = negrii din Africa = Untermenschen
    Homo Neanderthal = Caucazienii/Albii = Oamenii
    Cro-Magnon = corcitura dintre Sapiens si Neanderthal (vezi dravidienii sau egiptenii de azi) = Untermenschen

    Dravidienii sunt TIGANII aia tuciuri di Centrul si Sudul Indiei care traiesc in jeg si nu au dat nimic umanitatii. Astia au mancat bataie de la arieni de le-a sunat apa in cap si marea lor majoritate au migrat in SUDUL INDIEI nu spre Europa. Nu ar fi avut cum sa migreze spre Europa pentru ca de acolo veneau arienii. Duh! O parte din triburile de dravidieni au reusit sa plece spre Europa vreo 3500-4000 de ani mai tarziu, dupa ce civilizatia/dinastia ariana cazuse si in acele zone eraru razboaie frecvente cu salbaticii musulmanii si cu salbaticii lui Ginghis Khan, dar nu inainte… ca daca ii prindeau arienii prin curtea scolii… isi furau omorul de urgenta.

    Dravidienii = CIUMA SI MALARIA PLANETEI:
    https://bit.ly/2LxF5jY
    https://bit.ly/2LAUNe6
    https://bit.ly/2Hy314n
    https://bit.ly/2sT0T1I
    https://bit.ly/2xVuXzw
    https://bit.ly/2xWeKdt
    https://bit.ly/2sSBNA1
    https://bit.ly/2sSsyjA
    https://bit.ly/2kXM2Q4
    https://bit.ly/2sI5NQ7
    https://bit.ly/2M9j7VP
    https://bit.ly/2JriRDW
    https://bit.ly/2sPEfYc

    Ce sa mai… numai “specialisti IT”.

    Aaaaa… sa nu-i uitam pe aia din Romania si preocuparile lor de baza:
    https://bit.ly/2Mceev2
    https://bit.ly/2kX5lsP
    https://bit.ly/2Mde4U7
    https://bit.ly/2JqOZHx
    https://bit.ly/2xYOwao
    https://bit.ly/2JJjM1T
    https://bit.ly/2xWCRZr
    https://bit.ly/2JDPRbk
    https://bit.ly/2Lwb9EX
    https://bit.ly/2sKcaSM

    Amice….. DRAVIDIENII (de oriunde) SUNT TIGANII DE ASTAZI si mai ales NU SUNT AI NOSTRII. Pacat ca evreii bolsevici au pus stapanire pe Romania dupa 1946 si i-au inscenat un proces fantasmagoric lui Antonescu pentru a-l putea ucide. Daca mai traia Antonescu astazi romania era o natiune CIUMA & MALARIA FREE, adica fara tignai, sau “dravidieni” cum vrei tu sa le spui. Una dintre cele mai proaste rase umane, cu creierul cel mai mic. E si normal sa fie asa, doar sunt corciti cu africanii, care sunt de departe cea mai prosta rasa umana. Cu cat sunt mai negrii/tuciurii, cu ata sunt mai prosti si au creierul mai mic. Este demonstrat stiintific.
    – Race Differences In Intelligence
    http://niggermania.com/library/Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

    Indo-Europenismul isi are originile intr-un lucru foate simplu de inteles: triburile de caucazieni adica de albi, au migrat din Caucaz si ii gasesti din China pana in Islanda, Irlanda si Nordul Africii.

    Ete colea șa niste “indo-europeni” din China:
    – Iranian People Of China
    https://www.youtube.com/watch?v=X8w0xNReBcw

    – Tajiks of China(Aryan people)
    https://www.youtube.com/watch?v=iAQpdNEWpng

    Ce nu este clar de aici:
    – Aryan tribes from the North West frontier Region – Evidences
    https://www.youtube.com/watch?v=JIha1h1xf8o

    – Aryan Race in Iran, Afghanistan, Tajikistan, Pakistan, India
    https://www.youtube.com/watch?v=5UKiI3cCz8w

    Arienii = persanii = iranienii sunt TRIBURI DE CAUCAZIENI, adica de ALBI. Nu sunt ei singurele treiburi de caucazieni, evident, dar Caucazul este considerat “leaganul” omului alb. De aia rasa “alba” este numita rasa caucaziana. Indo-europenismul are legatura cu locul de raspandire, nu cu locul de origine.
    – Iran – The land of Aryans
    https://www.youtube.com/watch?v=MzMgk8ofKf0

    Arienii = persanii = iranienii atata exact asa:
    – Persian Beauty the real ARYAN (ARYAN RACE)
    https://www.youtube.com/watch?v=gwEkdjX2L-g

    – Iran- Beautiful People Eye Colours Hair Colours Facial Features
    https://www.youtube.com/watch?v=O2dJXfcUWCc

    Nu mai amesteca ciocolata alba cu rahatul ca strici totul: Caucazienii/Arienii sunt OAMENI, dravidienii sunt TIGANI.

    PS. Pentru cine are o problema cu “untermenschen”
    – This is how to force cows to produce milk in africa
    https://www.youtube.com/watch?v=n8PYozPB-8I

    – Kemet: An Everyday African/Hamite doing Her Everyday Cow Buttock blowing Cultural Routine
    https://www.youtube.com/watch?v=PX-yXvMfc6M

    – Empire of Dust
    https://www.youtube.com/watch?v=1a-QpyF7rNc

    PPS. Romancele sunt “premiante cu coronita” la corcit cu untermenschen. Le vezi prin toata Europa.

    • circle says

      ai citit Psihopatologia vietii cotidiene? oricum, impresionant volum de informatii :). sunt doar curios daca lucrezi, ca mi se pare imposibil, cred ca iti ia o zi intreaga sa faci un post ca asta :) in rest, legat de “magie”, m-am amuzat copios de acest articol, cum a descoperit sov magia :) si cum enumera tot felul de tampenii gen teleportare, citire mesaje in plicuri si utilizare creier :))) chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui, e ca un copil de 5 ani pe care orice truc cu inele aparent solide trec unul prin altul :D. oricum, asta cu nemurirea e un vis stravechi si e pe cale sa se implineasca in cel mult 200 de ani. asta ca el nu crede in maimute care s-au trezit destepte arata ca habar nu are cum functioneaza evolutia. intrebarea cea mai mare si care nu are raspuns nu e cum s-au transformat maimutele in oameni, ci cum au reusit proteinele sa-si scrie codul si apoi sa se replice. bine, exista franturi de ipoteze, dar nimic care sa explice acest lucru. oricum, asteptam descoperiri importante, nou suntem doar systeme complexe formate din alte sisteme foarte complexe si anume celule. am inceput sa intelegem putin mecanismul prin care celulele sunt programate sa moara, e scris in codul nostru genetic. am inceput sa rescriem cata de cat safe codul genetic. deci nu mai e mult si vom putea dezactiva acest mecanism. avand acest mecanism dezactivat, mai avem nevoie doar de un mecanism eficient de reparare adn, caci asta e problema, adnul se deterioreaza in timp iar natura, in intelepciunea, ei a decis ca e mai bine sa puna acolo un buton de autodistrugere, altfel mutatiile acumulate ar fi foarte periculoase nu doar pentru propriile celule, dar si pentru rezultantii haploizi si astfel supravietuirea vietii ar fi in mare pericol. dar aceste lucruri omenirea le va rezolva in timp

  9. Andrei says

    D-le Vîntu ce parere aveti despre summitul dintre Korea de Nord si America, situatia economica a Romaniei si situatia politica ?? Daca se poate ati putea publica articolul sex,bordeluri si turism,toate cele bune.

  10. pandele says

    Nene, eshti tu ateu ireversibil, da’ tot semidoct ramai….
    Spirtul Universal se numeste BRAHMAN, Atman e sufletul individual, care se contopeshte dupa moarte in El.
    legat de Nirvana, e un concept budist, nu hindus. N-are treaba cu creshtinii.
    Iar yoga nu te duce la Nirvana, ci meditatzia et al.
    Bine, oricat ai medita, tu nu te vei elibera de samsara, karma ta te va face sa renashti intr-un arzator de cadavre pe malul Gangelui…