Clubul de Business și Politică SOV

Untitled-1

Așa cum ți-am promis, generație, astăzi public datele cele mai importante despre Clubul de Business și Politică SOV. Clubul își propune să reconstruiască elitele politice și de afaceri ale României și am alocat acestui proiect suma de 60 milioane USD.

Așa cum ți-am precizat și în postarea video, politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte. Școlarizarea va dura trei luni și se va desfășura în următoarele 12 module:

  1. Economie
  2. Politologie
  3. Psihologie
  4. Charisma
  5. Logică
  6. Sociologie
  7. Finanțe
  8. Business
  9. Comunicare
  10. Marketing
  11. Social media și internet
  12. Debate

Fiecare curs va dura 20 de minute și va fi structurat astfel: 10 minute lecția profesorului, 5 minute ilustrarea lecției, 5 minute seminar.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Lucrurile se vor desfășura astfel:

Mai întâi, în jurul datei de 1 septembrie voi selecta 20 de cursanți, după ce vor da un test psihologic și vor accepta să le fie măsurat coeficientul de inteligență. Limita minimă a IQ-ului va trebui să fie 120. După ce vor fi selectați cei 20, pe data de 14 septembrie vor începe cursurile. Ele vor fi transmise și pe internet, dând astfel posibilitatatea să participe tuturor celor care vor să se instruiasca și să-și facă un viitor. Aceste cursuri vor fi și înregistrate, dând posibilitatea să poată fi urmărite oricând. După o lună și jumătate, clubul te va invita să participi la un test național. Vor fi anunțate cele mai valoroase rezultate iar performerii vor primi sume cuprinse între 10.000-100.000 USD, bani care vin să sprijine dezvoltarea personală a fiecăruia. După terminarea cursurilor va avea loc testarea finală. Voi evalua potențialul fiecăruia iar pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000-1.000.000 USD să-și starteze business-ul și cu suma de 1 mil USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic.

Să nu crezi, generație, că mă voi opri aici. Dacă afacerea pe care am finanțat-o pentru unul dintre voi se poate dezvolta dincolo de primele estimări, acea afacere va continua să primească finanțare de la club iar partidul politic care se va contura ca un succes, va fi sprijinit de către club cu toată logistica, infrastructura și fondurile necesare pentru câștigarea alegerilor locale și generale din anul 2024. Toți membrii clubului, atâta timp cât își vor păstra această calitate, vor primi suport din partea lui în toate aspectele vieții. Vor primi bani atunci când vor să-și facă nunta, botezul sau, ferească Domnul, au nevoie pentru o înmormântare. De asemeni, clubul îi va asigura suport juridic gratuit în probleme comerciale, civile, penale. Dacă un membru al clubului are o afacere și are nevoie de bani, acesta va împrumuta fără dobândă, evident în cazul în care afacerea este viabilă. Mai mult chiar, îi va sta gratis la dispoziție cu expertiza necesară.

Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul.

Generație, să nu scapi din vedere faptul că sunt om de afaceri, pe deoparte, și că în viață nu obții nimic gratis. Pentru a urmări aceste cursuri, acei care vor dori să o facă vor trebui să plătească 10 euro pentru fiecare zi de curs. Din acești bani, o parte vor plăti costurile de transmisie pe internet iar ceea ce rămâne va intra în visteria clubului. Alături de banii mei, sumele respective vor contribui la susținerea proiectelor.

Aș mai dori să fac niște precizări. Cei care vor avea un IQ de 130, vor putea urma aceste cursuri gratuit, iar cei cu un IQ de 140 vor fi făcuți automat membri de onoare ai clubului, evident și cursurile fiind gratuite.

Generație, cine va avea legitimația și insigna clubului nu va mai avea nevoie de nicio altă certificare publică. Ei vor fi tot ce va avea nația asta mai valoros în business și politică, iar membrii de onoare vor reprezenta crema-cremelor acestei nații. Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu.

După cum vezi, generație, clubul se adresează celor mai buni dintre voi, iar din rândul lor vor apărea viitoarele elite în business și politică. Și sper din toată inima că va apărea și viitoarea căpetenie a acestei țări.

P.S. Acolo unde voi finanța start-up-uri de afaceri, 30% din companie va reveni Clubului.

P.P.S. Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba. Una dintre condițiile de a deveni membru al clubului este să ai un IQ de minim 111.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 392 COMENTARII
  1. George Cioara says

    Domnule Vintu

    Nu sunt tinar dar ce vreau sa fac va uimi toata Europa am 4 proiecte geniale

    1 Am un sistem de Sere care nu necesita saparea in pamint foarte eficiente in caz de seceta sau inundatii nu afecteaza recolta se pot pune pe orice loc nearabil pe locurii pietroase cu un potential fantastic de Export in Europa Africa India Orientul Mijlociu

    2 Posed un proiect de a produce Energie Electrica folosind apa de ocean ,apa riurilor cu debit mare fara a se face Digurii de colectare

    3 In actuala sau viitoare Pandemie am un proiect pentru Mediul Rular comune descongistionarea aglomeratilor catre spitalele judetene

    4 Si pentruca sunt ardelean stramos de minerii Daci bunicul mia lasat sistemul de prelucrarea minereurului de Aur fara a se folosi Cianura

    Domnule Vintu cu care vreti sa incepem?

    • Isak Einstein says

      Inregistreaza la OSIM si iesi cu ce zici ca ai pe piatza, nu ai nevoie de nimeni dupa ce ai patentul in maini….dar…viata e grea, lumea e hot etc.

  2. Americanu' says

    Pentru inceput trebuie precizat faptul ca fiecare este liber sa faca ce doreste cu timpul lui si pe banii lui, evident, in limitele legilor…astea care sunt, bune, proaste etc. Nimic nou sub soare pana acum insa, tipul acesta de vanzare a unei iluzii pe bani relativ putini si intr-un timp scurt se pedepseste cu inchisoarea de muuulti ani in USA de exemplu, unde este considerata frauda. Se mai practica doar in tari unde legislatia este subreda si aici ii dau dreptate lui SOV care sustine practic inexistenta legilor romanesti. Se mai practica pe Continentul African gen Nigeria , tari din America latina si Asia insulara, or mai fi si alte zone. SOV a ajuns la fundul sacului, a prapadit multi bani proveniti din furturi grosolane care nu denota inteligenta altfel nu s-ar afla acolo dupa gratii, tineti minte ce va zic, in Romania anilor in care a activat SOV , spagile catre functionarii statului constau in masini second hand de prin Germania si maxim 50.000 USD sau marci germane, bani pe care orice bisnitar mai de doamne ajuta dispunea de ei, din acest motiv el poate fi considerat mai “inteligent” decat cei pe care i-a cumparat si folosit ulterior plus cei pe care i-a ciordit prin diverse metode de vandut iluzii, nimic mai mult, restul populatiei nu a “pus botul” si bine a facut. Poate este cel mai inteligent din puscaria unde se afla dar afara sigur nu este avand in vedere parcursul financiar urmat de pierderea majoritatii proprietatilor “fanion”. Inainte sa va expuneti la aceasta schema copiata probabil din plictiseala dupa atatia ani petrecuti prin aresturi si puscarii, merita sa va familiarizati cu aceste metode iluzorii evident pe internet, este gratis. Apropos, puteti pune la punct chiar voi o astfel de metoda, nu trebuie sa cadeti in plasa. Sper ca acest comment incomplet sa foloseasca cuiva, in rest sa auzim numai de bine!

  3. Darius Stanese says

    Buna seara! Domnule Vantu, v-am scris pe pagina de Facebook in urma cu 2 ani si nici astazi nu s-au trimis mesajele. Unde va pot trimite mesajul pe care am incercat sa l trimit pe pagina de Facebook?
    Multumesc!
    Darius Stanese

  4. GHEORGHE MIRICA says

    Buna seara …
    Sa zicem ca sunt pe la 130 …
    Sa zicem ce sunt acceptat la cursuri …
    Sa zicem ca sunt un absolvent stralucit …
    Sigur in acest caz am toata clasa politica impotriva …
    Cum fac ?

  5. Cosmin says

    Oameni inteligenti merg inainte. Restul raman conectati in trecut. Trebuie tinut pasul cu tehnologia. Cine se gandea acum 20 -25 de ani la criptomonede.
    Mult succes!

    • says

      Mersul inainte nu are legatura cu renuntarea la trecut.

      Iar ca si moneda, s-ar putea ca foarte curand sa revenim la aur. Daca pica $ sau Euro, pica toate in lant. La americani automat glontul devine moneda oficiala de schimb, iar in rest …

  6. Radu Florea says

    Ziua bună să fie. Sunt Radu Florea, mi-ar face onoare sa încerc acest test când v-a fi disponibil.
    Sănatate tuturor si gânduri bune.

  7. says

    Am o livada de meri care produce 30-40 tone mere/an și o Instalatie de fabricare sucuri de legume și fructe. In anul 2019 am făcut o firma Livada Heroiu” și am aplicat pentru un start ap Nation pentru 45.009 Eur. Proiectul a strâns 100 de puncte dar. U am fost selectat in cei 10.000 de câștigători. Au fost peste 30.000 proiecte și eu am avut poziția 12100. Doresc sa creez o piata de desfacere pentru sucul de mere care este 100% natural fără conservanți ( sunt doar merele stoarse și ambalate ). Consider ca este un proiect care merita încheiat

  8. says

    Spiritele mediocre condamnã in general tot ceea ce nu este la indemâna lor.” François de la Rochefould.” Nerabdator pentru a incepe cursul. 😎😎

  9. Gabriel says

    Daca in 31 de ani nu am reusit sa facem ceva notabil, poate prin abordari mai putin clasice vom reusi.

    Ma intereseaza conceptul.

  10. Adrian says

    Nimeni nu mă învață cum să fac bani și să-i pun să muncească
    Învăț doar cum să muncesc pentru bani
    Mă puteți învăța cum să fac 910 euro să îi pun să muncească și să pot urmări si cursurile?

  11. Mihai says

    DOMNULE SOV …NU VI CU NIMIC NOU … vrei sa faci cea ce fac liderii masoni … sa pui mana pe o tot ce este bun , sa ii educi, apoi sa respecte fiecare decizie a clubului condus de tine indiferent de funcția ce o va avea … vor gândi si acționa acesti membri doar ptr puterea clubului… si a ta … U esti un om f inteligent si sunt sigur ca nu vei duce lipsă de oameni deștepți care sa ti se alăture în club…dar sunteti 0 …. toti cei cu iq ul peste 120 sunt slabi dacă nu gandesc patriotic si nu isi dau seama ca cea ce va deveni clubul nu va fi cu nimic mai deosebit decât clubul de la roma , bildenberg si ala de cu oasele a lui bush … creezi o elită românească care va mânca din palma celor ce va sunt superiori tie… nu cred ca acest grup va urma interesele româniei, mai mult decât cele străine si personale. Singurul motiv care m as alătura grupului este dacă ar fi 100% ptr tara … în rest nu ma intereseaza … nu vreau banii tai ‘ nu vreau functii’ nu vreau vanitate….eu vreau doar ca Romania sa fie din nou tara care a fost în trecut’ Un politician străin sa isi recite textul de 1000 de ori cand stie ca se întâlnește cu un demnitar român și cand incepe sa negocieze sa il treacă apele încercând să explice că ar fi ok sa avem un parteneriat cu ei. Asta doresc eu …dacă si voi gândiți patriotic căutați ma !

  12. Victor Mladin says

    As dori sa particip. Va rog sa imi trimiteți un email cu un link unde ma pot înscrie. Multumesc.

  13. Mercas Gabriel says

    Buna ziua,
    As dori daca se poate bineinteles sa mi incerc “norocul” la testul iq.

  14. Bodogae Pălăcean Alexandru Teodor says

    Salut, sunt Alex am 17 ani și sunt interesat de aceste cursuri. Sunt un adolescent motivat și cu vise mari pe care eu cred ca le pot îndeplini cu munca și devotament!

  15. Mircea Moscovciuc says

    Buna seara,
    Doresc sa va informez ca vreau sa particip la concursul de selectare a celor 20 de candidati in urma efecturarii testelor enumerate de dumneavoastra anterior.
    Va multumesc,
    Mircea Moscovciuc.

  16. Roxana Stănescu says

    Bună seara. Nu fac pe deșteapta, sunt! Un proiect interesant! News, good news

  17. ozunu says

    Se pare ca in lume cativa lucreaza sau sunt foarte aproape de a descopei amortalitatea. Bineinteles acei cativa sunt cei care conduc lumea. Cei care conduc lumea nu mai au nevoie de bani nici de putere ci de viata lunga. Pentru cine nu stie amortalitatea, inseamna sa nu mai mori din nici o boala ci numai din accidente. O data functionala, aceasta amortalitate iti arata ca pe pamant nu mai ai nevoie decat de foarte, foarte putini oameni, fiindca nu mai ai nevoie de ei aproape in nici un domeniu. Omul doar te poate omora, ca faci accident de masina ca te omoara din diverse motive,etc.Deci ca sa ramai amortal principalul pericol pentru tine este omul asa ca baietii o sa-l faca sa dispara. Inteligenta artificiala este atat de avansata, dar nu este data drumul, incat poate face orice.
    Printr-un vaccin antigripal, ne vor obliga si ne vor duce ca oile, in care este introdus un nanorobot, ii executi instatant pe toti de care n-ai nevoie, doar printr-o apasare de buton pot face AVC sau Stop cardiac.
    Pare SF dar ce era SF acum cativa ani a cam devenit realitate.
    Cititi cu atentie Homo Deus al lui Yuval Noah Harari.
    P.S. De aceea trebuie sa evaluezi nu numai IQ ci si EQ si SQ
    INTELIGENTA=IQ+EQ+SQ

  18. Ozunu Rudi says

    Evaluarea doar IQ fara evaluarea EQ si SQ, va duce la esec garantat. Sa ma contactati sa va fac planul sa fie practic si viabil, pe bani bineinteles, dupa ce faceti lockdown, ca tot e la moda.
    INTELIGENTA=IQ+EQ+SQ
    Degeaba ai IQ mare dar nu poti influenta prin discurs 1 persoana si degeaba ai IQ si EQ mare daca esti caracter urat. Simplist explicat.

  19. Sergiu Popa says

    Masurati pe Stanford-Binet? Eu am deja diploma Mensa insa sunt interesat si aplaud propunerea Dvs

  20. Dorin Barbu says

    Dle SOV acest proiect daca se finalizeaza ar fi ceea ce au asteptat romanii de 30 de ani!

  21. Matte says

    Mi se pare super proiectul pe care il prezentati si este pentru un viitor mai bun dar intrebarea mea este de ce se pune foarte mult accent pe IQ cand oamenii ar trebui sa aibe mult mai dezvoltat EQ si credinta in Dumnezeu. Nu neg si IQ este important insa dupa parerea mea EQ si legatura cu Dumnezeu ar trebui sa fie primele calitati a unui conducator al Romaniei.

    • IARU Narcis-Stefan says

      Te faci preot daca pui toata baza pe legatura cu Dumnezeu ! Nu poti ajuta 20 mil de oameni indemnandu-i la credinta ! Un individ inteligent are propriile valori , iar legatura despre care vorbesti, este un domeniu vast, fara a citi o carte precum Biblia, Coranul, nu ai cum sa spui ca esti de o religie sau alta…te-ai nascut in Romania= esti Ortodox , nu e normal, ..mai mult de jumatate din aceasta tara nu stie nimic din istoria religiei, nimic nimic, nici o data istorica , nici nimic, doar ca pe 24 decembrie e ajunul Craciunului si de Sf, Stefan se termina Craciunul…despe ce vorbim ?!

    • says

      EQ are legatura cu capacitatea de a-ti gestiona dimensiunea afectiva, prin care maxim doar il poti iubi pe Dumnezeu. SQ are legatura cu relatia cu dimensiunile meta, prin care poti comunica, utiliza, avea o relatie cu structuri superioare de materie – energie – informatie. Si mai exista si alti indicatori de care nu se vorbeste inca in stiintele omului.

  22. Quark says

    Buna ziua,

    Am citit interviul pe cristoiublog.ro si asa am aflat de aceasta initiativa.a “Clubul de Business și Politică SOV”

    Aspectele suprinse in interviu sunt destul de interesante:

    1. Romexit-ul (mi-a placut cel mai mult pentru ca intrarea in UE, desi nu urma sa aduca nimic bun Romaniei, era decisa cu mult timp inainte de altii, deci nu Adrian Nastase “ne-a bagat” in UE si NATO )

    Ion Cristoiu: Ați avut o postare șocantă în care pledați pentru RomExit. De ce să iasă România din Uniunea Europeană?
    Sorin Ovidiu Vîntu: De ce să rămînă?
    Ion Cristoiu: Vă întreb?
    Sorin Ovidiu Vîntu: De ce să rămînă, Excelență?
    Ion Cristoiu: Pentru că, ca să mă exprim în termenii lui Klaus Iohannis, ne dau niște bani.
    Sorin Ovidiu Vîntu: Care bani?
    Ion Cristoiu: Asta cam așa e? Întrebați-l pe el.
    Sorin Ovidiu Vîntu: Dragul meu Uniunea Europeană este o construcție care n-are nici o legătură cu ideea fundamentală pornită de la vechii francmasoni. N-are legătură. A fost modalitatea prin care nemții au putut să-și anexeze, fără să tragă un foc de pistol, întreaga Europă. Culmea s-a ajuns pînă acolo încît ne rugam de nemți „Luați-ne și pe noi?” Ce ne-au dat acolo. Ce-am cîștigat acolo? Ne-au ras toate bogățiile, alea pe care le puteau rade, ne-au luat toată forța de muncă și nu ne-au dat absolut nimic în schimb, ba ne-au dat: Diktate. Diktate, Excelență. Poate vă mai amintiți termenul. Inadmisibil. Cît de proști pot fi politicienii români să accepte toate lucrurile astea? Cît de proști?

    2. Moneda paralela – Da, este buna ideea dar trebuie dublata de altceva, care acel ceva este principiul conducator. Criptomoneda este doar mijlocul. Eu stiu un mijloc mult mai bun si cu adevarat revolutionar, desi nu e deloc nou.

    Ion Cristoiu: Printre ultimele întrebări: care va fi principalul aspect al crizei economice care va urma la noi?
    Sorin Ovidiu Vîntu: Bănuiesc că va trebui să batem monedă. Avem avantajul, nefiind Uniunea Europeană că putem să tipărim monedă. Cred că ăsta e primul lucru care trebuie făcut. Să se genereze o hiperinflație și, păcat că domnul Mugur Isărescu e prea bătrîn ca să mai înțeleagă jocul tinerilor, România trebuie să-și lanseze o criptomonedă. O monedă care să funcționeze paralel cu leul românesc, astfel încît să fie un control al inflației. Prin criptomonedă poți controla inflația în așa manieră încît ea să devină motor de dezvoltare.

    3. Industrializarea agriculturii – aici nu aduceti nimic nou. Regimul de dinainte de ’89 ((ma referesc sa folosesc termenul “regimul comunist” pentru ca nu avea nicio legatura cu comunismul sau “regimul Ceausescu” pentru ca bunul simt logic imi spune ca Ceausescu nu a fost cu adevarat leader-ul ci doar imaginea promovata de sistem) a implementat acest principiu. Mai mult decat atat, va sugerez sa va ganditi ca “industrializarea” agriculturii fara o viziune “integrata” economica in final va face ravagii in viata oamenilor

    Sorin Ovidiu Vîntu: Produs agricol industrializat, dragul meu, ăla e plus valoarea, ăla aduce profituri imense. Trebuia să citiți capitolul 62 din blogul meu, Proiectul SOV, proiectul meu de țară. Și acolo aveți o descriere clară cu cifre, cu tot ce aveți nevoie să vedeți ce trebuie făcut în România. Privește toată națiunea și tot statul acel proiect. E o capodoperă, păcat că… nimic.

    Revenind la initiativa, am retiut din comentarii unul singur inteligent:

    “Radu says:
    23/04/2020 at 4:35 pm

    De ce ar pierde timpul un geniu cu jocul acesta?”

    Legat de acest aspect, va voi spune ceea ce i-am replicat candva unei doamne care a crezut ca ma va fi flatat cand mi-a spus “cat de destept sunt”: “Penru ca cineva sa stie cat de destept sunt, e nevoie sa fie cel putin la fel de destept ca si mine”.
    Parafrazand acea replica va voi spune urmatoarele:

    1. Testele de verificare a IQ-ului sunt extrem de limitate.
    2. Oameni cu un IQ ridicat pot sa fie total lipsiti de viziune, chiar daca e posibil (nu sigur) ca vor gasi cai “inteligente” de implementare a unei viziuni
    3. Un IQ ridicat, neimplicand automat si prezenta unei viziuni “luminate”, poate duce la un dezastru spectaculos
    4. Ceea ce are nevoie in acest moment Romania si lumea este intelepciunea, nu inteligenta
    5. Cati oameni destepti ati cunoscut pana acum, personal? Eu, niciunul, iar in istorie sunt cunoscute doar cateva personalitati. In prezent, din informatiiile mele, printre personalitatile publice nu exista nicio astfel de persoana.

    • Peterkin says

      Dupa o prima citire a comentariului tau, nu pari a fi in totalitate dobitoc, asa ca m-am gandit ca ar fi interesant sa-ti raspund.

      1. Perfect de acord, insa sunt curios sa aud o alta metoda de a mai taia din zecile de mii de prosti care contituie cititorii domnului Vantu la cativa cu cat de cat putin potential (cu riscul de a pierde unul, doi indivizi interesanti cu un IQ mai mic).
      2. Un IQ ridicat semnifica o minte capabila de a recunoaste tipare foarte rapid. Acest lucru nu este insa suficient pentru a reprezenta un om cu adevarat inteligent si la el mai trebuie adaugat un anumit mod de gandire si cateva cunostinte, lucru pe care domnul Vantu incearca sa le insuseasca tinerilor candidati.
      3. Admit aceasta posibilitate sub o indrumare gresita insa macar ar fi mai interesant.
      4. Lucrul de care are nevoie in acest moment Romania este un lider capabil sa se inconjoare cu oameni valorosi cu o viziune asemanatoare si care poate sa ia decizii, ajutand in acelasi timp la crearea si indrumarea unei elite a tarii.
      5. Cativa din anumite puncte de vedere, ei ramanand insa tot atat de prosti in altele. Insa consider ca lucrul acesta este mai mult sau mai putin valabil pentru tote cele “cateva personalitati”.

      “De ce ar pierde timpul un geniu cu jocul acesta?”
      De ce nu?

      Distractie placuta

  23. Regiu says

    Astept cu neravdare acest proiect.Consider ca sunt on om foarte bun in comert si vanzari. Si cred ca cu ajutorul Clubului imi voi putea dezvolta la maxim abilitatile cu care ma inzestrat Dumnezeu de mic.

  24. SPMSC says

    Testare, TTT, testare, prestare, indicatori, selectie, profit. … Politica celor cu mintea in scheme de business a dus la sclavie intotdeauna. Parafrazand, “Așa-s de negri ochii tăi, lumina mea”….

  25. Daniel C. says

    Domnule Vîntu, ar fi mai mult decât interesant să manifestați transparență asupra nivelului propriului dumneavoastră IQ, împărtășindu-l poate în următoarea postare…

    În primul rând, cred că sunteți conștient de realitatea faptului că testul coeficientului de inteligență nu poate decela valori individuale esențiale precum ambiția sau conferi o radiografie exhaustivă a apetitului intelectual, epitome ale minților din eșalonul elitist, tocmai acele minți pe care de bona fide încercați să le cultivați, să le colectați și să le angrenați în proiectul Clubului de Business și Politică SOV. În mod evident, acest tip de departajare superioară va fi realizată ulterior chiar de către dvs., personal, sau de către o echipă de “colecționari de playeri valoroși” selectată, la rândul ei, de dumneavoastră. Cu toate astea, aș dori să vă fac o sugestie.
    Pentru a evita descurajarea unor persoane animate de altfel de bună-credință, speranță și de dorința onestă de a se instrui, ar trebui să atrageți atenția asupra fenomenului neuroplasticității — a posibilității unei minți de a dobândi în timp, prin educație extensivă, canalizarea inteligentă a resurselor și autosugestie, masa critică pentru a sparge bariere anterior proiectate ca inexpugnabile — care, cuplată cu ambiția și apetitul intelectual vorace, precum și alte prerechizite latente ale excelenței de altfel omniprezente în creierele umane, pot zămisli genialitatea autentică, chiar în timpul vieții unui individ care nu a manifestat-o în primele etape ale formării sale, inclusiv îmbunătățirea sensibilă a unui indicator sintetic precum IQ-ul. Sunt convins că înțelegeți exact la ce mă refer, pentru că și dumneavoastră ați experimentat o astfel de evoluție prodigioasă, ÎN TIMP. Orice self-made-man veritabil prețuiește evoluția infinit mai mult decât vreo versiune izolată a sinelui. Oare Sorin Ovidiu Vîntu din anii ‘80 ar obține același scor la un test IQ ca și cel din 2020 ?
    Această precizare ar fi binevenită pentru publicul dumneavoastră, și v-ar exonera de amputarea self-respectului și de estomparea dorinței de autodepășire în cazul persoanelor pentru care testul IQ sau pachetul de metode de testare pe care îl veți întocmi nu se dovedește prin excelență satisfăcător. Mai presus de toate, orice formă de testare se poate dovedi deficitară sau incompatibilă în fața complexității naturii umane.
    Cu respect, Daniel, 17 ani (am avut plăcerea să aflu de existența dumneavoastră în urmă cu 4 ani, interval în care am citit toate articolele de pe blogul dumneavoastră, am urmărit toate videoclipurile pe conturile dvs. de Facebook și YouTube, am vizionat fiecare interviu sub formă video sau redactată disponibil pe internet; împreună cu alți oameni de calibre sensibil apropiate de al dvs. , din societatea românească sau din alte zone, ați contribuit decisiv la formarea pachetului meu de valori, a personalității și a perspectivei mele, și pentru asta vă mulțumesc cu onestitate; în mod cert, nu sunt un caz izolat: de eforturile dvs. a beneficiat un strat important al generației din care fac parte, cât și altele; prin urmare, sunt convins că o etapă importantă a proiectului pe care l-ați demarat în 2014-2015 a fost deja consumată)

    P.S. : pentru a dezvolta puțin subiectul latenței, ar merita amintită promisiunea centrală a neurotehnologiei, aceea de a netezi substanțial parcursul evoluției cognitive, de a construi o pleiadă de infrastructuri și opțiuni de interacțiune care s-ar contopi instantaneu cu toate aspectele vieții, de a oferi mână liberă asupra unor resurse nici măcar suspectate pe care mintea umană, prin simpla sa arhitectură ontologică, le deține și le manifestă inconștient. Cred că ați simțit deja parfumul acestei promisiuni emanat sublim din cărțile lui Ray Kurzweil, pe care ați declarat la un moment dat că îl apreciați. Mutațiile socio-culturale ale acestui buchet de tehnologii emergente denumit generic ‘neurotehnologie’ ar trebui evaluate din timp și șlefuite în plenitudinea lor de către vizionari, cât și de asentimentul macrosocial. O șansă uriașă pentru România ar fi îmbrățișarea și implicarea activă în neurotehnologie, inteligență artificială (după cum ați remarcat chiar dumneavoastră în diverse postări precedente), nanotehnologie, criptomonede, dacă s-ar reuși cultivarea sau transplantarea unor platforme de know-how de alonjă profesională globală în spațiul românesc, pentru fiecare domeniu și nivel de specializare. Poate Clubul dvs. va avea un cuvânt de spus și în aceste chestiuni, poate e momentul ca România să devină contemporană cu cele mai avansate demersuri tehnologice globale, arzând etape anevoioase, grație concentrației de capital, inteligență și putere politică pe care clubul dumneavoastră își propune să le coaguleze și să le armonizeze. Vă doresc succes !

  26. J.C. says

    Mda. Aș fi menționat alături de charismă (care se poate învața) și magnetismul personal. Magnetismul personal este o mare forță pentru reușita în orice relație interumană.

  27. Constantin says

    O acțiune de mare promovare a valorile umane naționale!
    NU ați precizat limita minimă și limita maximă de vârstă.

  28. says

    Buna ziua ,

    Sunt un tânăr cap de familie de 36 ani , am am urmat cursurile facultății de construcții civile in limba engleza ( fără licența dar am lucrat in proiectare 2 ani și execuție 6 luni ) ulterior mi-am schimbat domeniul de activitate . Am făcut cursuri de fotografie și de asemenea din pasiune am terminat facultatea de psihologie cu licența . Nu știu însă ce IQ am deoarece nu am fost testat nici in facultate dar știu sigur ca EQ e destul de mare :) De 10 ani sunt antreprenor și lucrez cu oameni ! Cunosc la nivel avansat engleza , nivel cât sa ma descurc franceza , spaniola și italiana iar in prezent iau lecții de chineza ! Sunt pasionat de dezvoltarea personală , idolul meu este Tony Robbins și foarte mulți prieteni ma considera un om de baza la care apelează cu încredere pentru un sfat competent . Am cochetat cu politica , am fost înscris in PNL dar am fost scârbit de mai multe aspecte ! O sa urmăresc acest proiect și astept detalii pe mail !

    Cu respect ,
    Marian Marius Gita

  29. Curea Alexandru says

    Bună ziua, numele meu este Alexandru Valentin Curea, am 37 ani, căsătorit, 2 copii, absolvet al UMF Cluj, detin o firma de organizări evenimete care imi aduce un castig frumușel in fiecare an, atât incat sa nu imi fac grijă pentru ziua de mâine sau anul ce vine … Această afacere am ridicat o pe forte proprii in decursul ultimilor 17 ani . Deasemenea sunt si angajat la o companie românească care distribuie alimente și băuturi in județul Cluj , agent de vânzări sa nu zic tariner. De ce sunt si angajat si angajator ?… Pentru ca întotdeauna este bine sa ai minim 2 opțiuni , desemena este bine si să înveți si să înveți … In ce privește IQ ul am dat mai multe teste in decursul anilor si am obținut valori intre 117 si 123 (atâta pot 😉) . Niciodată nu mi-a plăcut politică pentru ca o consider o mizerie, o curva ! Dar sincer as vrea sa ma implic in politică deoarece cred ca România merită o șansă ! Nu se mai poate cu acești hoți, demagogi, mizerabili , care in formă continuă isi bat joc , umilesc, si îngenunchează poporul român. Nu mai există libertate, nu mai există Dreptate , nu mai există bun simț, onoare, fair play , da nu mai există fair play …eu am facut box în tinerețe, sa zic asa am o vârstă dar cu toți foști mei adversari sau parteneri de luptă si acum dupa 20 de ani ne respectăm indiferent care a castigat si care a pierdut! Da as vrea sa ii pot închide pe cei care au furat Romania… Niciodată nu m-aș atinge de un nevinovat , Niciodată! De ce ? Pentru ca si eu am fost arestat pe nedrept timp de o lună in August 2013… Da stiu suna absurd , dar am fost Nevinovat! Oricum daca cineva citește acest mesaj eu zic ca România mai are o șansă !!!

    PS daca as avea guvernarea pe mâna primele 3 sectoare in care as investi ar fi: 1 Învățământ , pentru ca o natiune needucată este usor de controlat si ieftină! 2 Justiție , pentru ca este nevoie de o adevărat justiție (oarbă, oarbă dar vede bine cand ii vorba sa ia banu) si 3 Sănătate ,pentru ca un popor bolnav este un popor veșnic Dator !!!

    • A.M. says

      MAI AM O SPERANTA, INCEPAND DE AZI.Luati oameni ca dvs.si avantati-va catre culmile schimbarii! Sunteti tot ce avem bun in natia romana.Va multumesc.

  30. says

    Buna seara,
    Va urmaresc postarile. Sunt impresionata. Am 43 de ani si inca mai sper ca pot face ceva pentru tara mea. Am urmarit ultimul interviu cu d nul Cristoiu. Exceptional. Spus scurt si la obiect. Jos palaria si respect.
    Cu acest test mondial “Covid 19″…..mi- am dat seama, cu parere de rau, ca oamenii adormiti si prosti sunt foarte multi. In septembrie 2020 o sa am 44 de ani. Nu stiu daca mai fac parte din generatie,dar as dori sa particip la test si inscrierea in club. Cred ca se mai poate face ceva in aceasta tara cu posibilitati imense….dar doar cu oameni capabili. Multumesc.
    Cu respect,
    Iulia Preda

  31. says

    Buna ziua,
    Va urmaresc de mult timp. Am fost la curent pentru aceasta cu mai toate evenimentele politice semnificative din ultimii 30 de ani, urmarind pe majoritatea actorilor acestor vremuri, de la d-nul Iliescu, pana la Iohanis. Personalitatea d-voastra a fost extrem de interesanta, dar diferit perceputa de catre mine in functie de sursa de informare. Ideea acestui club al elitelor mi se pare remarcabila. Se pare ca majoritatea statelor avansate au asemenea cluburi, organizate in diferite moduri. Eu sunt interesat de a deveni membru al unui astfel de club.
    Cu respect,
    Kovacs Marius

  32. says

    Astept de 4 ani acest mesaj.
    Este cu adevarat o provocare.
    Nu cred ca exista moment mai bun decat acesta. Eu aseman, oarecum, perioada “after Corona” cu cea de dupa revolutie. Si de la cine sa inveti mai bine afacerile intr-o astfel de perioada decat de la SOV…
    De 12 ani tot fac afaceri in Romania si am fost tavalit in fel si chip.

  33. IQ < 10 says

    Succes cu trierea proștilor, Paraziții aveau o melodie perfecta. Odată cu trecerea timpului ar trebui sa ne multumim cu mai puțin, tu devii mai exigent, îți sugerez sa alegi calea “fireasca”.

  34. Adrian says

    Lumniatia Ta !!! Sa-mi fe cu iertare dar …3 luni /10 euro /zi …vreo 650 euro dati …ca mai pe urma sa picati ..chiar daca luati psihologicul… ala de inteligenta il picati sigur daca platiti ..;)))) Nu mai bine dati testele la inceputul cursului…sau va ganditi sa obtineti finantare din prostie?

    • Cristi Săndulescu says

      Nu ai înțeles nimic, stai jos, nota 4!
      Dacă nu ești capabil să poți înțelege un text pe care tocmai l-ai citit, este exact definiția de manual pentru termenul de “analfabet funcțional”. Trage singur concluzia, fără resentimente.
      Apoi recitește articolul, poate a doua oară creierul va reuși să proceseze informația mai bine.
      Serios, când totul a fost expus atât de clar, de ce devine greu să înțelegi că doar cei cu un IQ sub 130 vor plăti (desigur, nu-i obligă nimeni, eu deplina libertate să aleagă dacă o vor face), de asemenea cei mulți, de pretutindeni, care nu au fost testați, dar sunt interesați de cursurile ONLINE. Ai reținut, da? Online.
      Adică, deși tu și mulți ca tine vor avea un IQ sub 130, vă veți putea însuși niște cunoștințe pe care le veți folosi (sau nu) așa cum credeți de cuviință.
      În concluzie: IQ’s > 130 vor fi ale unor oameni care vor beneficia de cursuri gratuit, ceilalți vor plăti.
      De asemenea, primii 20 în ordinea descrescătoare a IQ-urilor vor intra într-un program de Start-Up.
      Totul se stabilește de la început, după testele IQ.
      Nu știu de unde ai dedus tu și scremut aici ulterior că la final vor fi alte teste și că dacă le pici, pierzi banii investiți pe cursuri etc.
      Repet, ești din alt film, recitește articolul, nu există teste de final, algoritmul e altul.

  35. Andra Bugeac says

    Buna ziua ,
    Am citit postul , mi am făcut propria părere , după care am vrut sa citesc câteva comentarii
    Ma întrebam dacă mulți din cei 26 ”și eu vreau sa ma înscriu ..”, au citit cu atenție postul :)
    Condiția de a deveni membru este sa ai un IQ minim 111 și sa fi întreg la minte..
    Condiția pentru a fi selectat este sa ai un IQ minim 120
    Apoi pentru IQ 130-140 .. anumite facilitați.
    E in regula pana aici .. acum ce înseamnă fiecare :
    IQ 110-119:Superior Intelligence
    IQ 120-129Very superior Intelligence
    IQ 130-139:Gifted
    IQ 140:Genius or near Genius
    In România in 2017 media IQ a fost 91 ( fiind pe pe ultimele locuri )
    Pana acum am văzut 26 de persoane interesate sub o forma sau alta .
    Dar totuși, toata lumea care a scris pana acum , cu dorința de înscriere /participare e sigura de atingerea pragului de 120 IQ și sa mai fi și întreg la minte ?! Eu zic ca e un target greu de obținut
    M as bucura sa ma înșel …

    • says

      “Very superior” ?
      Superior nu are grad de comparatie, draga.
      Vai de voi bai astia cu copy-paste de la americani.

      Urmeaza sa vad probabil si comentarii cu “patente”, “capabilitati” si alte aberatii.

      Clar n-aveti ce cauta aici, no offense (ca tot va place En).

  36. Lucian says

    Buna ziua!!
    Am o nelămurire și eu și aș vrea să o expun și eu aici, recunosc articolul l-am citit în grabă sper sa fi înțeles destul de bn deci aveți un curs ptr mintile neșlefuite pe care îl veți preda timp de 3luni adică aproximativ 60de zile(ptr 20 de isteți gratis corect) ptr ceilalți 10$ pe zi. Uitundu.ma la vizualizările pe care le faceți sunt binișor peste 400k după logica mea mizați pe un sfert dintre aceștia adică aprox 150k persoane *60*10$ aș zice felicitari .Nedumerirea mea este cum o sa reusiti cu acest curs in doar 60de zile sa faceți dintr-un idiot o minte sclipitoare, din punctul meu de vedere este aproape imposibil dar chiar și eu sunt un idiot recunosc.
    In final conclud prin a va zice că admir efortul pe care îl depuneți.

    • says

      Nu ați înțeles defapt cu toți sunteți niște idioți e gen Caritas sau FNI ? Ceva împachetat mai frumos , pe lângă iq îți trebuie și puțină “ pușcărie “ și “ strada “ Sov rămâne pentru mine și este un calificat cu diploma in România – e prea haladit , va face cafeaua cum vrea el îl admir !

  37. Gîtu Mădălin says

    Urmăresc cu atenție acest blog. Mă inspiră oarecum dar, in același timp mă confrunt cu câteva incertitudini. Cel mai probabil din cauza experienței care nu prea există.