Clubul de Business și Politică SOV

Untitled-1

Așa cum ți-am promis, generație, astăzi public datele cele mai importante despre Clubul de Business și Politică SOV. Clubul își propune să reconstruiască elitele politice și de afaceri ale României și am alocat acestui proiect suma de 60 milioane USD.

Așa cum ți-am precizat și în postarea video, politicul și afacerile trebuie să meargă mână în mână, pentru că nu poți fi un mare politician fără să te pricepi la business și nu poți ajunge un mare om de afaceri fără să știi și politică. Atât în politică cât și în afaceri, cunoașterea și rețeaua de contacte reprezintă cheia succesului. Clubul îți va da posibilitatea să înveți și să-ți construiești rețeaua de contacte. Școlarizarea va dura trei luni și se va desfășura în următoarele 12 module:

  1. Economie
  2. Politologie
  3. Psihologie
  4. Charisma
  5. Logică
  6. Sociologie
  7. Finanțe
  8. Business
  9. Comunicare
  10. Marketing
  11. Social media și internet
  12. Debate

Fiecare curs va dura 20 de minute și va fi structurat astfel: 10 minute lecția profesorului, 5 minute ilustrarea lecției, 5 minute seminar.

În fiecare zi vor fi ținute câte patru cursuri, iar cei care le vor susține se numără printre cei mai buni traineri pe care îi are în acest moment România. După cum deja ai aflat, generație, eu nu lucrez decât cu cei mai buni în domeniul lor. Chiar dacă mai există tineri care mă contestă, modulul de business va fi acoperit în totalitate de către mine. Nu vă voi învăța să faceți business plan-uri. Pe astea le puteți învăța de la oricine sau chiar singuri, navigând pe internet. Eu vă voi învăța cum să faceți afaceri de succes, atât în țară cât și în afara ei.

Lucrurile se vor desfășura astfel:

Mai întâi, în jurul datei de 1 septembrie voi selecta 20 de cursanți, după ce vor da un test psihologic și vor accepta să le fie măsurat coeficientul de inteligență. Limita minimă a IQ-ului va trebui să fie 120. După ce vor fi selectați cei 20, pe data de 14 septembrie vor începe cursurile. Ele vor fi transmise și pe internet, dând astfel posibilitatatea să participe tuturor celor care vor să se instruiasca și să-și facă un viitor. Aceste cursuri vor fi și înregistrate, dând posibilitatea să poată fi urmărite oricând. După o lună și jumătate, clubul te va invita să participi la un test național. Vor fi anunțate cele mai valoroase rezultate iar performerii vor primi sume cuprinse între 10.000-100.000 USD, bani care vin să sprijine dezvoltarea personală a fiecăruia. După terminarea cursurilor va avea loc testarea finală. Voi evalua potențialul fiecăruia iar pe cei mai valoroși îi voi ajuta cu sume cuprinse între 300.000-1.000.000 USD să-și starteze business-ul și cu suma de 1 mil USD pentru cei ce vor dori să-și facă un partid politic.

Să nu crezi, generație, că mă voi opri aici. Dacă afacerea pe care am finanțat-o pentru unul dintre voi se poate dezvolta dincolo de primele estimări, acea afacere va continua să primească finanțare de la club iar partidul politic care se va contura ca un succes, va fi sprijinit de către club cu toată logistica, infrastructura și fondurile necesare pentru câștigarea alegerilor locale și generale din anul 2024. Toți membrii clubului, atâta timp cât își vor păstra această calitate, vor primi suport din partea lui în toate aspectele vieții. Vor primi bani atunci când vor să-și facă nunta, botezul sau, ferească Domnul, au nevoie pentru o înmormântare. De asemeni, clubul îi va asigura suport juridic gratuit în probleme comerciale, civile, penale. Dacă un membru al clubului are o afacere și are nevoie de bani, acesta va împrumuta fără dobândă, evident în cazul în care afacerea este viabilă. Mai mult chiar, îi va sta gratis la dispoziție cu expertiza necesară.

Criteriile pentru a deveni membru al clubului vor fi publicate în prima săptămână a lunii septembrie, odată cu statutul.

Generație, să nu scapi din vedere faptul că sunt om de afaceri, pe deoparte, și că în viață nu obții nimic gratis. Pentru a urmări aceste cursuri, acei care vor dori să o facă vor trebui să plătească 10 euro pentru fiecare zi de curs. Din acești bani, o parte vor plăti costurile de transmisie pe internet iar ceea ce rămâne va intra în visteria clubului. Alături de banii mei, sumele respective vor contribui la susținerea proiectelor.

Aș mai dori să fac niște precizări. Cei care vor avea un IQ de 130, vor putea urma aceste cursuri gratuit, iar cei cu un IQ de 140 vor fi făcuți automat membri de onoare ai clubului, evident și cursurile fiind gratuite.

Generație, cine va avea legitimația și insigna clubului nu va mai avea nevoie de nicio altă certificare publică. Ei vor fi tot ce va avea nația asta mai valoros în business și politică, iar membrii de onoare vor reprezenta crema-cremelor acestei nații. Dacă la un IQ de 130+ ești un tip super inteligent, de la 140 în sus ești geniu.

După cum vezi, generație, clubul se adresează celor mai buni dintre voi, iar din rândul lor vor apărea viitoarele elite în business și politică. Și sper din toată inima că va apărea și viitoarea căpetenie a acestei țări.

P.S. Acolo unde voi finanța start-up-uri de afaceri, 30% din companie va reveni Clubului.

P.P.S. Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba. Una dintre condițiile de a deveni membru al clubului este să ai un IQ de minim 111.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comments

    VEZI 392 COMENTARII
  1. Valerian says

    Initiativa este buna dar un filtru important pe langa cele 12 module ar fi istoria. Cine nu cunoaste istoria neamului nu trebuie sa se amestece in politica. Avem foarte multe talente extraodinare in tara dar nu avem o filozofie, o doctrina care sa ne uneasca pe toti, nu avem lideri adevarati.
    Va admir domnule Vantu si regret ca astfel de oameni ca dvs stau la puscarie in loc sa fie acolo unde le este locul

  2. says

    Salutari din Canada . Ma numesc Stefan am decat 4 clase . IQ nu mi-l cunosc Dar stiu sa vb foarte bine Italiana franceza engleza si limba tiganeasca . Am avut afaceri in foarte multe tari si unele foarte mari . Acum in canada am o afacere de peste un milion cifra de afacere anuala, pornind de la zero in afacerea asta si in tara asta acum 3 ani de zile . As dori sa incerc in proiectul dumneavoastra. Tot respectul

  3. says

    Mi-as dori sa fac parte din aceste cursuri , Eu momentan traiesc In Canada de 11 ani si as dori sa ma intorc acasa cu toat ce am invatat aici sa pot ajuta si compatrioti mei si familia mea cum , Multumesc anticipat domnule Sorin

  4. says

    Imi doresc din suflet sa fiu alături de echipa,imi doresc sa particip alături de voi,sa susțin ,sa ajut,sa învăț,sa ofer ce știu,sa cimentam împreuna relațiile comune și sa ajungem la un rezultat bun pentru toți,îl urmăresc pe domnul SOV de mic copil,multumesc🙏

  5. IQ 111 says

    După o simpla căutare pe net oricine poate constata următoarele procente de repartizare IQ:
    101-110 / 25%
    111-120 / 12%
    121-130 / 6%
    131-140 / 2%
    peste 140 / 0,1%
    Nu vreau să critic, nu sunt cârcotaș, exprim doar o părere.:
    SOV va obține finanțare pentru acest proiect (și pentru dânsul), de la cei mai puțin proști, respectiv cei cu IQ peste medie(100) care vor plăti pentru cursuri, important este să-l facă cunoscut și să adune masa critică necesară, adică aproximativ 100.000 de persoane care să plătească pentru cursuri, foarte probabil de a fi realizat. Dacă nu se vor găsi acești plătitori, mă îndoiesc ca proiectul se va mai realiza.
    Seamănă cu CARITAS sau cu SOV Invest FNI la care au pus botul 318.000 de “investitori” și care la final au rămas cu nimic.

    Mult succes va doresc.
    Sau mai bine urmați sfatul arogant al domnului Sorin Ovidiu Vantu : P.P.S. Îi sfătuiesc pe proști să nu-și risipească banii degeaba.

  6. says

    As dori sa stiu mai mult despre aceste cursuri,cum pot sa ma inscriu si cum pot valorifica mai mult afacerea pe care o conduc ai daca as putea beneficia de aceste cursuri

  7. G. Butonoiu says

    Generatie, sfat de la un recruiter profesionist: nu merge nepregatit la testare, nu vei avea o a doua sansa! Pentru numai cativa Euro poti cere, in limita stocului disponibil, acces nelimitat la varianta online a manualului general tradus si customizat al Clubului ca sa te poti pregati intens pentru cel mai important examen al vietii tale. Urmareste-ne pentru toate detaliile in curand si multa bafta! Si nu uita, esti ales pentru ca esti inteligent si fraier deci meriti.

    • IQ 111 says

      Mai exact vă rog, câți euro și de unde se poate obține “varianta online a manualului general tradus si customizat al Clubului”?

      • G. Butonoiu says

        Numai de la boss, va dati seama el semneaza tot ca deobicei pentru a da greutate, valoare.

    • says

      Corect. Chiar as vrea sa ma pregatesc pentru examen.
      Avand in vedere ca e un examen, totusi, e nevoie si de pregatire.
      Daca e nevoie si de pregatire, atunci sunt dispus sa investesc in ea.
      Chiar daca nu am bani, acestia sunt cea mai mica problema cand doresti ceva.
      Drept urmare… doresc accesul nelimitat la varianta online a manualului general tradus si customizat al Clubului ca sa ma poti pregati intens pentru cel mai important examen al vietii mele.
      Ma rog, nu neaparat al vietii mele, dar acest proiect este extrem de important pentru vietile a celor care astazi sunt numiti romani.
      Drept urmare… sa-mi spuneti cum pot obtine accesul.
      Multumesc.

      • G. Butonoiu says

        Poate reconsiderati, totusi dorinta/nevoia de a face parte dintr-un club al elitelor inteligentiei naive… Cu siguranta aveti proiecte in care merita investit. Succes!

          • G. Butonoiu says

            Cu totii ajungem la un moment dat la limitele intelegerii. Nu este nicio rusine. In cuvinte mai simple doriti, incercam : mai bine investiti in altceva, inclusiv timp… E un simplu pro tip, atat…

  8. Adrian Baneasa says

    Nu stiu dc dvs sunteti cel care citeste aceste mesaje sau daca vor ajunge vreodata citite.Am inteles necesitatea de a crea acest club.Ca mine ma gandesc ca sunt multi tineri plecati sau ramasi in tara si care ar vrea sa isi dezvolte propria lor afacere.Sa fava in acelasi timp o schimbare in tara.Acum cat iq avem sau nu …
    Conteaza sa avem un ajutor din partea cuiva care experienta necesara si sa producem impreuna aceasta schimbare.Cu respect al dvs Adrian B

  9. Claudiu says

    Bună ziua,

    Domnule Vântu vă bazați pe o idee greșită, având în vedere noua clasa politică pe care o vreți forma și o veți finanța, va deveni o clasa politică de idioți ! NU IQ unor indivizi face diferența ci educația reala fără graniță și mediul în care au crescut și s-au format. Politica a fost bună acum o suta de ani dar acum în zilele noastre când tehnologia ne oferă viața regilor de altădată este la fel ca religia, peste tot și degeaba. Trăim într-o lume guvernată de un sistem monetar ce este sortit pieriri și nu în unul bazat pe resurse finite cum ar fi normal (ființa umană nu se hrănește cu iluzii si bancnote de hârtie în cazul nostru din PLASTIC ci cu apa și nutriție adica resurse). Economia pe care o învățăm în școală este o Anti-economie! economie înseamă a economisi-refolosi nu a toca mai rău omidele. În școală nu înveți cum sa faci bani ci sa devii sclav… . Indiferent cum ar fi uniniversul este guvernat de niște legi ale fizici și NIMENI NU FACE ABSTRACȚIE DE LA ELE ! indiferent ce spune prostimea care susține religia și politica . Mulțumesc și să ai o zi bună!

  10. Cosmin says

    As vrea sa intru in echipa lui Sorin deoarece cred in cele spuse de el chiar dacă nu are un trecut așa de curat

  11. Vicol Răzvan Toader says

    Bună ziua ,
    Vă urmăresc de ceva timp ,și sunt încântat de acest proiect ,consider că România chiar merită ceva mai bun ,nu doresc să fiu ipocrit sau arogant ,nu promit marea cu sarea ,promit doar că mă voi strădui să vă fac mândru.Nu am făcut nici o facultate ,nu am avut resursele financiare necesare ,dar nu asta contează ,dar am avut mereu pasiunea de a învățat chestii noi ,și unde nu știam mă informam.Cine știe poate prin acest proiect,îmi voi schimba viața ,sau celor din jurul meu !O mică prezentare despre mine: Mă numesc Vicol Răzvan Toader ,am 25 de ani si am un 1,70 înălțime,m-am născut în Piatra Neamț ,și tot restul vieții mele l-am petrecut în Italia ,sunt în zodia Vărsător ,îmi place sportul și gătitul ,sunt un tip Carismatic și amuzant ,dacă veți lua în considerare acest mic “Pamflet “ despre mine ,aș fii încântat să vă dau mâna personal . Mulțumesc și vă doresc o zi bună .

  12. Covali Ionuț-Alexandru says

    Salut!
    Nu vreau să mă dau mare, dar e P.P.S. nu P.S.S., primesc insigna acum?

  13. Deliu Claudia says

    Buna ziua,
    Eu sunt Claudia, am 27 de ani, ca si profesie sunt inginer geodez, lucrez in domeniul cadastrului de 5 ani, iar din anul 2018 lucrez pe cont propriu. Am accesat programul Start Up anul acesta, pe care l-am si castigat. In vara acestui an o sa finalizez si studiile Facultatii de Constructii Civile Industriale si Agricole Craiova, urmand ca in viitorul apropiat sa profesez si in acest domeniu. As dori sa particip la acest test si sa fac parte din club.
    Va multumesc!

  14. Alin moldovan says

    Sa traiti domnule SOV. Sunt incantat sa vad ca treptat si sigur in aceasta tara se face in sfarsit ceva si se doreste o schimbare. Sunt dispus si onorat sa fac parte din proiectul dumneavoastra. Am 29 de ani sunt din jud Mures. Nu sunt casatorit. Am o mica societate comerciala prin care eu si familia mea ne castigam painea zi de zi. Nu e o afacere mare ne castigam existenta de la o zi la alta decent. Mai exact ai mei si cu mine facem comert cu fructe si legume intr-o piata agro-alimentara. Nu prea am reusit sa gasesc o banca sa ma finanteze pentru a incepe o alta afacere din pacate. As fi vrut ceva in domeniul fast-food. Dar din pacate datorita birocratiei din tara in care ne aflam nu prea pot fi finantat plus ca societatea nu prezinta mari cifre economice pentru a putea fi finantat cumva. Tocmai din aceste cauze de care ma lovesc zi de zi cu aceasta societate eu si familia mea. Atat social cat si economic. Am vrut mereu cu ardoare sa fac o schimbare in sensul asta. Insa nu am gasit nici o cale sa pot sa ma implic in sensul asta. Proiectul dumneavoastra ce doriti sa il demarati mi-a aprins “becul” sa spun asa.. Si chiar mi-as dorii sa fac ceva in sensul asta atat politic cat si economic. Atat pentru mine cat si pentru restul imm-urilor din tara. Pentru ca cu siguranta nu doar eu sunt singurul cu probleme de genul. Mai mult ca sigur exista multi tineri si oameni ce vor sa isi dezvolte afacerea si sa faca ceva si in sensul politic. Va multumesc mult. Sunt disponibil pentru a face o schimbare in aceasta tara. Daca si altii vor devenii prosperi. Toti vom devenii la fel de prosperi. Efectul este de domino cand vine vorba de economia unei tari. Multa sanatate! Astept cu mare drag un raspuns mesajului meu pentru a putea pune mana la asa un ajutor oferit tarii in care am copilarit si am crescut!

  15. Deliu Claudia says

    Buna ziua,
    Eu sunt Claudia, am 27 de ani, sunt de profesie inginer geodez, lucrez de 5 ani in domeniul cadastrului, din anul 2018 lucrez pe cont propriu in acest domeniu, am accesat fondurile Start Up anul acesta, pe care le-am si castigat. In vara aceasta o sa finalizez si Facultatea de Constructii Civile Industriale si Agricole dorind ca in viitorul apropiat sa profesez in acest domeniu. As dori sa sustin acest test si bineinteles sa fac parte din club.
    Va multumesc!

  16. Alexandrescu Constantin says

    Buna ziua,
    Am urmarit postarile d-voastră și mi-ar face plăcere sa fiu unul dintre cursanții d-voastra. Va mulțumesc.

  17. Adrian G. says

    In primul rand daca cineva de aici sustine ca are un IQ peste 120 ar trebui sa-si dea simplu seama ca nu aici poate cere testarea :).
    Si un robot ar fi obosit daca ar citi N comentarii in care >50% intreaba daca li se poate trimite testul.

    Have fun.

    • says

      sau cum se pot inscrie, desi scrie clar in articol, ce – cum – cand. Sau doctii care ar vrea sa li se comunice transparent rezultatul, fara sa intelega ca este un proiect privat.

  18. Nedelea Robert says

    Buna ziua! Va salut cu respect si vreau daca este posibil sa ma aflu printre persoanele care vor sustine acest test. Va multumesc si va urez o zi buna.

  19. Serescu Adrian Razvan says

    …..Am tot citit păreri…și pro….și contra…Accept acest pariu cu viața….urmându-vă…Mi-ar place să fiu parte din proiectul dumneavoastră…evident dacă trec de acest test…România are nevoie de schimbare…de o altă față…de o elită…

  20. Serescu Adrian Razvan says

    Buna ziua….în primul rând vă mulțumesc pentru logica gândirii pe care în fiecare apariție o predați nouă celor mulți…în al doilea rând as vrea sa particip si eu la acest test…pentru mine ar reprezenta un pariu..cu viața…cu vremurile în care trăim…Vă mulțumesc anticipat…

  21. Cilibiu says

    Buna ziua şi Hristos a Înviat! Aş dori să mă înscriu în acest proiect. Vă mulțumesc anticipat.

  22. Monibreteanu says

    Il pot inscrie si pe fiul meu de 15 ani?Are Iq si potential,dar scoala clasica nu e pentru el

  23. Camelia Guguianu says

    Mi-ar plăcea sa ma alătur acestui club! Aștept sa imi transmiteți pașii viitori! Cu respect!

  24. Ghindeanu says

    Bună ziua. Ma numesc Ghindeanu George si aș fi onorat să iau parte la acest test . Specific ca am calitățile necesare. O zi bună șibinecuvântată.

  25. Sebastian Crovat-Zorescu says

    Citind comentariile de mai sus,imi este si mai clar de ce stam in casa,la indemnul unui baiat in geaca de piele!
    Astept cu nerabdare detaliile legate de modalitatea de inscriere!
    Inca mai avem timp!!

  26. Andrei Rosca says

    Buna ziua !
    Doresc sa primesc si eu acest test.Sunt curios si eu daca am calitatiile necesare.