Comentarii pentru Capitolul 34 – Mao, Tao și Dambla – partea I

 1. Domnule SOV a-ti dori sa cunoaste ti intamplarea cuiva care a fost mort 13 ore si a inviat de la morga?Nu poate fi o mai mare provocare !Daca nu acum,dar mai tarziu sigur ve-ti recunoaste….toti au facut-o….dar de obicei a fost prea tarziu !

 2. Am descoprit intamplator blogul. Scris bine, coerent, inteligent si un pic intrigant. Dl. Vantu, imi sunteti un pic simpatic. Sunteti oarecum ca Robert din poveste. Un fel de Robert de Romania. Aprope ca ma faceti sa imi schimb parerea despre marii hoti. Despre cei care pot sa calce pe cadavre. Dar ma gandesc ca si psihopatii pot sa invete sa mimeze empatia. Probabil cazul de fata. Al Dvs.

 3. ROMANIA ESTE TARA CEA MAI VASALA DIN EUROPA DATORITA CONDUCATORILOR EI ,IN PRINCIPAL DE PRIN 2004,2005 INCOACE.
  IN TOATA ISTORIA POPORULUI ROMAN SAU CEL DIN PRINCIPATELE ROMANE ,NU CRED CA AM AVUT ,LOCUITORI AI ACESTUI SPATIU AL TERREI MAI UMILITI ,MAI BUZUNARITI DE CATRE INSTITUTIILE PROPRII ALE TARII SI TOTODATA MAI MINTITI SI MANIPULATI ,PANA LA A SE AJUNGE IN SITUATIA IN CARE O INTREAGA NATIE SA NU MAI POATA DISTINGE INTRE LUCRURILE REALE SI CELE ARTIFICIALE.
  PRINCIPALUL DISPOZITIV DE MINCIUNA SI MANIPULARE ESTE POLITICHIA SI TELEVIZIUNILE.TREBUIE PUS SEMNUL EGAL INTRE ACESTE DOUA PUTERI CREATE DE PAPUSARII PLANETEI.
  PTR ROMANI : VA IMPLOR SA INCERCATI SA IESITI PRIN PROPRIILE VOASTRE CUNOSTINTE SI PUTERI DIN MATRIX IMPUS DE ANTICRISTOS SI AI SAI ACOLITI, CARE CONDUC PLANETA PAMANT CATRE O DISTRUGERE TOTALA A CREATURII CEA MAI IUBITE DE CREATORUL SUPREM AL ABSOLUTULUI = DUMNEZEU.
  INTREBARILE UNUI SIMPLU CONCETATEAN ROMAN:
  CUM DE PLANETA SI SPECIA UMANOIDA ESTE SUPUSA SI CHIPURILE ,,PROTEJATA” FARA VOINTA SI ALEGEREA EI ,ASA NUMITILOR …MONDIALI ??!! :
  1. ORGANIZATIA NATIUNILOR UNITE
  2. ORGANIZATIA MONDIALA A COMERTULUI
  3. ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII
  4. UNIUNEA POSTALA UNIVERSALA
  5. JANDARMUL PACIFIST AL PLANETEI PAMANT=N.A.T.O
  6. ORGANIZATIA MONDIALA A AGRICULTURII SI ALIMENTATIEI
  7. ORGANIZATIA MONDIALA A TELECOMUNICATIILOR
  8. U.N.E.S.C.O E PREA LUNG SA IL MAI SCRIU
  9. FONDUL MONETAR INTERNATIONAL
  10. BANCA MONDIALA
  11. FMI+BM = EX F.E.D =FEDERAL RESERVE SYSTEM = SISTEMUL FEDERAL AL AMERICII SAU ECHIVALENT CU B.N.R IN ROMANIA PANA IN ’46 SAU ’47.
  ETC, ETC …
  FARA SA STIM AVEM CEVA NUMIT MONDIAL .CE ESTE MONDIAL?? POATE AVEM CEI MAI DESTEPTI DE PE TERRA SI TOTODATA CEI CARE GANDESC IN FOLOSUL VOSTRU …DA MA AL TAU PERSONAL…DRAGA SCLAV AL MATRIXULUI…
  MA , OBIECTELOR , DA MA VOI CEI DIN MATRIX ,VOI SUNTETI CETATENII EUROPENI SI DA MA DIN BANII VOSTRI EI MANANCA SI EI O BUCATICA DE PAINE , IN ACEST TIMP SE GANDESC DOAR SI NUMAI LA BINELE SI VIITORUL VOSTRU SI AL COPIILOR VOSTRI SA FIE CAT MAI PROSPER.
  INTREBARE : PAI PA VOI VA INTREBAT CINEVA ?…DA MA PA VOI ROMANILOR SAU CHINEZILOR SAU RUSILOR SAU FRANCEZILOR SAU JAPONEZILOR SAU …ETC, ETC ? AAAHHH!!! NU ATI FOST INTREBATI , CI DOAR V-ATI TREZIT SAU NU , CU ACESTI CONDUCATORI MONDIALI??!!.PAI MA MATRIX ,PAI ABIA ACESTI MONDIALI SUNT PAPUSILE ADEVARATILOR PAPUSARI !!!.
  TREZITIVA SI NU MAI FITI HIPNOTIZATI SI INDOCTRINATI…SA NU CREDETI CA VOUA NU VI SE VA INTAMPLA IN VIATA VOASTRA SCURTA DE PE TERRA.
  PAPUSARII AU DESCOPERIT CEVA CARE ACCELEREAZA TIMPUL SI ROTIREA PAMANTULUI IN JURUL SOARELUI: SUNT TIMPURILE DE LA INCEPUTUL SFARSITULUI .DEPINDE NUMAI SI NUMAI DE TREZIREA TUTUROR DIN HIPNOZA SI MATRIXUL CREAT DE ….BANI SI MATERIALISM…
  UN NOU FILM ARTISTIC NI L-AU ARATAT CU VIITORUL SPECIEI NOASTRE = ATLASUL NORILOR =CEI MICI SUNT CARNE , IAR CEI MARI II CONSUMA .
  OPEN YOUR MIND !!!

 4. Vazut filmuletul postat pe cartea cu mutre. Idei bine de popularizat insa cel mai interesant mi se pare modul de compunere si de introducere a informatiei principale in mesaj. Matricea e aceiasi cam in toate filmuletele productie casa de filme SOV. Introducerea se face cu un set de informatii general valabile si probabile situatiei de facto ,urmat de solutia”salvatoare si de urmat” marca SOV. Tipic pentru manipulatorii anilor 50-70 . Recomand aprofundarea Bohm si o sa vedeti ca nu sunteti in pozitia corecta si probabil de aceea resimtiti discomfort.Dvs desenati harti pe teritorii inexistente. Cautati teritoriul care merita.

 5. Serios vorbind acuma s-au facut cercetari pentru determinarea chimica la nivel de neuron in cei 86 miliarde din creier pentru determinarea cauzei bolii. Adica scaneaza capul si gata raspunsul exact pentru boala. Ceva cam ca la masina numai ca aici senzorii cu informatia sint chimici. Mai sint cam 3 ani de cercetare si se va aplica metoda.
  Mai este ceva colateral in asta. Posibilitatea controlarii fiecarui neuron si a memoriei inclusiv a organului bolnav.
  Nu-i asa ca era buna solutia de ati “suspenda” colonul afectat de cancer ?

 6. Ai tremurat puțin când ai auzit că e posibil să mai ai doar vreo 6 luni de trăit, a? Ai avut noroc, să profiți de el!

 7. Așteptăm să aflăm cum a fost în China! Continuați să scrieți, o faceți impecabil…

 8. Ce vină avea asistenta? Mă mir că n-ați făcut nicio reclamație la adresa doctorului, că nu l-ați dat în judecată sau ceva de genu, până la urmă el a dat diagnosticul greșit, nu biata asistentă.

 9. Un adevărat deliciu să vă citesc postările..scrieți mai bine ca un scriitor consacrat..numai bine vă doresc, dle Vântu..

 10. Domnul meu esti tare, imi face o placere deosebita sa te urmaresc, asa mai invat si eu cite ceva de la un maestru in arta disimularii. Pot spune fara sa gresesc ca esti unul dintre cele mai tari personaje pe care le are Romania la ora actuala.Poate odata o sa scrieti si o carte in care sa povestiti minunile care s-au produs in Romania si la care ati avut o contributie majora, cred ca s-ar vinde in milioane de exemplare. Astept cu multa curiozitate o noua postare.

 11. Sefu … iar nu te-ai prins.!!! Nenea doctorul ti-a facut o oferta de exit..la fel ca si altui mare mogul .Acum erai in SA la soare si te bucurai de oportunitatea unei crize economice majore cu cv-ul nou si teshkereaua plina .
  Sa n-o dai pe patriotisme ca nu se pune la matalutza!
  Ati fost 3 … unul…cum spuneam …se spune ca e homo immortalis , altul e maestro
  magister carpentarius -uberis scriptoris …si ultimul…dar cel din urma , in paenitentiam -MR. SSorin Ovis Ispirescu !! ;))

  Multa sanatate si atentie la ace si asistente ;))))

 12. Chiar mă gândeam că i-ați tăiat la biata femeie din salariu! Ea nu avea nicio vină că doctorul a dat un diagnostic greșit! Bine că v-ați calmat și ați gândit mai bine situația!

 13. Mă mir că nu v-ați dus din prima în altă țară…
  Sunt curios să citesc următorul articol. :)

 14. Nimic surprinzător, e chiar tipic pentru ce se întâmplă la noi. Păcat însă că nu toți avem posibilitatea să mergi în altă țară să facem analize și eventual să ne tratăm… Sănătatea-i scumpă.

 15. Cam așa-i cu sistemul de sănătate la noi. Ai o boală, medicii îți spun că suferi de alta, îți mai bagă și-un tratament costisitor și irelevant…și așa se duc și banii și sănătatea… degeaba. De aia mereu e bine să ai și o a doua părere…

 16. Culmea, toti il vad pe al doilea, nu si pe primul.

  Sa presupunem ca eu sunt un doctor rafinat din inalta societate si ma suna un jupan care e prea ocupat sa se deplaseze la mine in cabinet. Ok, poate arunca si un ciubuc.

  Intrebari si artificii pana cand vine verdictul : Cancer. Si aici exista 2 variante
  1. Vai dom’ doctor, noroc da ochiu matale care m-a salvat din timp si, ia…ia ca-i meriti.
  2. Vai dom’ doctor, noroc da ochiu matale care s-a inselat si m-a salvat de la o boala inexistenta. Haideti, poftiti, pentru deranjul creat.

  Sunt eu nebun ?

  • Ba bine ca da. Nebunia este greu de depistat in capul doctorilor fiind amestecata cu rahat de inalta societate. Este problema pacientului sa determine cit kkt intuneca stiinta celui ce se crede doctor.

 17. Hai mai Sorine, ce naiba ?! ai incheiat-o asa scurt, ne lasi cu buza umflata sau cum se zice…
  asta e tehnica sa ne tii in suspens , deci ?
  cit o sa mai asteptam ? o luna ?
  zii continuarea si zii si despre Robert mai mult, pare mai interesant decit Ostap Bender.
  Pliz !

 18. Astia cu big-pharma au tupeu maxim.!!!..sa v-o puna si dvs!!!???… nu m-as fi gandit! La nivelul dvs s-o luati asa usor ? Unde-s amicii dvs ?
  Cand aveti o probl de sanatate ..consultati 3 surse diferite; 1 holist de pref paranormal ,cu capacitati extra/para etc… care sa te faca sa intelegi de ce ai capatat simptomele .. si daca ele sunt periculoase.; un medic specializat pe medicina functionala -cuantica care sa observe eventuale daune in tot organismul ..pentru o scanare cu un aparat bun si 2-3 medici specialisti.. care sa va sperie de moarte si sa va jumuleasca de bani. ;))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *