Comentarii pentru Capitolul 17 – Politicul – între ideologie și kilul de ulei

  1. Cand batul cu care esti batut este facut de tine si TU -L
    pusasi in mana ce te altoieste, prost sa fi ,de nu-ti faci
    unul mai mare, bineanteles,daca reusesti sa te trezesti
    DIN SOMNUL CEL DE MOARTE ( se poate?) Eu nu cunosc.
    Poate doar Dumnezeu .Asteptati!

  2. Nu cred ca un tembel ca Rus este ofiter acoperit. Asa ceva nu cred ca ar rezista in structura, este un idiot cu o rautate maxima. Este agent, asta da, mai cred. Unul foate prost insa. Respet pentru parerile expuse cu toate ca nu va simpatizez deloc.

  3. Mergi inainte golanasule (te alint). Au incercat sa te anihileze in haita. Ti-a ramas insa un cap bun pe umeri si o inima puternica. Intotdeauna o combinatie formidabila

  4. Sefu de blog, daca nu e cu suparare cam cita spaga ati “impins” pentru Rudel boxatu’ de a luat 3 ani cu executare ca mi se pare cam “multisori”. Calculul se facu pe zile sau pe ani ? Nu de oftica la cit a luat dar vrusei de intrebai daca era mai bine sa-l puneti pe-acolo prin beci la vila dvs., poate era mai ieftin pentru statul roman. Sanatate in rest ca e mai buna decit toate !

  5. “Toate femeile sunt curve, in afara de mama si sora. Dar sa nu uitam ca si ele sunt femei.” Napoleon
    Totusi, femeia e cea mai frumoasa fiinta de pe Pamant.

  6. * Eu te banuiesc ca si tu ai facut parte dintró categorie ca acestia.Acuma cred ca ne poti spune.Altfel nu ai fi fost decat sluga vreunuia caruia i-ai luat ‘proumbul’de pe foc si te-a dat de pamant…In rest,sa auzim de bine… *

  7. Problema adevarata este data de ultima afirmatie ca cineva trebuie sa initieze procesul.
    Mereu asteptam de la altcineva si ne trezim ca procesul e initiat de securisti.
    Nu stiu daca sunteti liberal sau socialist e mai putin important,stiu ca aveti in schimb si banii si inteligenta sa initiati acest proces daca nu personal macar prin altcineva,ce mai asteptati?
    Macar unul din cele 2 institute de studii de ideologie liberala sau de stanga si tot ar fi un inceput.

  8. Cine traieste cu impresia ca alergerile conteaza, traieste intr-o lume total virtuala. Alegerea, inclusiv si mai ales in democratia americana, inseamna a alege intre….o singura optiune prezentata sub diverse forme. A alege intre partide sau presedinti este exemplul concret de pseudo-alegere.
    Pentru cine are neuronul mai adormit…e ca si cum ai alege intre a fi executat prin spanzurare sau prin electrocutare. Ai de ales, ca-i democratie si chiar ai impresia ca conteaza ce-ai ales…dar rezultatul e tot ala: treci pe lumea aialalta.

  9. Noi suntem cetateni ai lumii intr-o epoca absurda, insa acest cap al nostru, nenorocitul de cap al generatiei noastre macar, acesta nu poate fi absurd.Se crede azi ca natiunea este un lucru artificial.Faci cu ea ce vrei: o formezi, o desfaci, o transformi.Dar sufletul omenesc, care e la baza ei, nu se poate crea prin ordin; sufletul omenesc este un lucru extrem de delicat, caruia ii poti da sugestii.Va veni vremea cand cei care au crezut ca au ingenunchiat sufletul, or sa aiba surpriza ca nu au reusit deloc.Si atuncea, mirarea lor se va transforma in cadere, in deziluzia banditului care desface sacul furat si gaseste in el ”nimic”, intrucat popoarele ca si indivizii sunt lucruri misterioase.Vorbele goale si clevetirea prosteasca fac rau neamului romanesc!

  10. In beatitudinea maretiei sale, Rus, si-a dat cu tesla in outele alea mici. De fapt declaratia sa vine din mediul in care traieste, familie de curve si politice si regulate zilnic. Unde nu-i minte nici D-zeu nu cere….dar sa ma exprim in direct, se pare ca nu vrea sa fie in directia dictata de Coldea si automat s-a cerut afara iar traducerea din germana a iesit prost, ceva amestecat cu golani si curve…ideile scrise trebuie reluate intr-un cadru mai “larg” si insista, merita, macar pentru ce-i care stiu sa citeasca printre rinduri…

    • Mai grav decat declaratia este ca are dreptate.
      Se alege praful de majoritatea copiilor ai caror parinti au plecat in afara la munca. Asta-i problema esentiala…nu ce a declarat ala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *