Comentarii pentru Capitolul 66 – Mitingul PSD

 1. Va salut,
  Sunt de azi un admirator.Ați pomenit oarecum tangențial de deplasarea navelor de război,de la est la vest sau invers.Cunosc Experimentul Philadelphia,dar și urmările cu cei care au încercat să descopere ceva detalii.

  Chiar dacă nu sunt generația de care tot pomeneați,vă citesc cred,de azi,fără pauză.
  Știu multe,dar și mai multe aflu de la dumneavoastră.
  Cu stimă
  Marian Aurel

  PS.Sunt un puști de 67 de ani,dar tot cu mare plăcere vă citesc.

 2. D-le Vantu, Pe masura trecerii timpului in gandirea unor filozofi, capata conturul unei idei ca: 1.Pamantul n-ar fi rotund;
  2.Nu se invarte in jurul axei sale;
  3. Nu exercita miscarea de revolutie in jurul Soarelui!
  Argumentele par verosimile:
  1. Pamantul ar fi plat, avand ca singura harta corecta a lumii cea gravata de pe steagul ONU, iar tuturor zborurile avioanelor respecta numai aceasta forma a hartii.
  2. Daca Pamantul s-ar invarti, n-ar exista gravitatia. Gravitatia se explica prin deplasarea Pamantului pe circumferinta galaxiei cu viteza egala vitezei de atractie gravitationala.
  3. Soarele nu are dimensiunile descrise, ci este un corp ceresc care face miscari circulae de-alungul Pamantului plat, explicatia anotimpurilor.
  Am fi foarte curiosi sa aflam punctul d-stra de vedere asupra acestei gandiri, cu atat mai mult cu cat ONU interzice statelor sa faca prospectiuni asupra Antarctidei, fara nici-o explicatie plauzibila.
  Subiect interesant! Nu-i asa?

 3. Omiți un lucru, premeeditat, sa spui, că tu însuți ești un produs al fostei securități. Altfel din punctul tau de vedere gândești foarte bine, strategic. Apreciez.

 4. Domnule Vântu, după cum aţi expus chestiunea despre magie este greu de înţeles de ce sunteţi ateu. Ce aţi scris este perfect adevărat, iar acţiunea magică asupra materiei (dispariţii, apariţii, creare de obiecte din nimic) apare la oamenii aflaţi în stări modificate de conştiinţă, fapt ce ar putea arăta că lumea este o iluzie şi noi suntem setaţi din naştere să vedem ceea ce vedem. Adepţii doctrinei Zen spun că modificând starea de conştiinţă (prin trezvie, meditaţie, rugăciune) se poate induce modificări în lucrurile şi fenomenele exterioare. Altfel spus, universul întreg este doar în mintea noastră, iar marea taină a lumii este conştiinţa, spre care şi-au orientat cercetările (secrete) multe puteri ale lumii. Dar asta nu-i ceva nou, căci şi atlanţii au ajuns tot la magie pentru a-şi rezolva problemele şi au sfârşit prost, pentru că acest teritoriu este o cutie a pandorei şi există o instanţă supremă (Dumnezeu) care nu permite accesul oricui, căci ar putea fi periclitată chiar existenţa universului.
  Cu siguranţă că ştiinţa va deveni magie în viitor, demonstrându-se că lumea este virtuală, căci ceea ce a evoluat dintr-o esenţă care se pierde în neant nu poate fi decât o altă formă de existenţă a neantului, fapt afirmat de Thoth Atlantul în tăbliţele de smarald.
  Or, o lume care evoluează din nimic este o lume magică, adică are nevoie de cineva care să înfăptuiască actul magic, iar acest „cineva” pentru noi este Dumnezeu.

  Şi ştiţi care este marea surpriză, de fapt un pic anticipată de logică, deoarece se pune problema, dacă lumea este creată de un Făuritor, atunci acesta trebuie să-şi fi pus amprenta (semnătura) asupra creaţiilor sale. Da, surpriza este că aceste semnături divine chiar există. Eu am reuşit să le identific la nivelul sistemului solar şi am ajuns să înţeleg de ce Iov îl numea pe Creator „cel ce îşi pune pecetea peste stele”, căci şi Soarele poartă asemenea peceţi (semne) înscrise în măsurile sale. Faptul este bulversant, căci Enoh chiar scrie despre o „ştiinţă a semnelor” învăţată de la „copii cerurilor”, ce aterizaseră pe Terra în vremea sa. Iar Iisus a spus că atunci când oamenii vor descoperii aceste semne (peceţi numerice) din stele (Luca 21/25) se apropie timpul celei de a doua veniri.

  Revelarea semnelor din astre a fost posibilă în baza unei teorii care răstoarnă teoria relativităţii (cea generală) şi propune o altă cale de abordare a gravitaţiei, fapt pentru care am şi numit-o Gravitodinamica. Puteţi citi despre toate acestea în cartea „Mesajul atlanţilor”, ce poate fi găsită la adresa:
  http://www.librariacoresi.ro/shop/product/mesajul-atlantilor-pledoarie-pentru-o-abordare-stiintifica-a-piramidei-keops-1032

  Ceea ce vreau să spun este că părintele Arsenie Boca a profeţit că aceste „semne” vor fi descoperite din România, dânsul afirmând de prin anii 80 că „în scurt timp atenţia lumii se va concentra asupra ţării noastre, datorită schimbărilor extraordinare care vor avea loc şi a SEMNELOR specifice care vor depăşi cu mult puterea limitată de înţelegere a cunoaşterii materialiste”.

  Prin cele scrise aici vreau să vă demonstrez că există un Plan după care au loc evenimentele, pe care noi îl numim destin, şi toate se derulează imperturbabil (chiar şi aceste demonstraţii fără noimă fac parte din plan!). Oare cine a întocmit acest Plan al manifestării? Mai putem crede că planurile noastre ne aparţin în totalitate, sau rămân doar forţări anemice de a ne sincroniza cu Planul divin?

  Şi dacă în viitor se va dovedi ştiinţific existenţa Agentului Inteligent (aşa îi spunea Newton), care a pus în aplicare Planul creaţiei, atunci ştiinţa noastră va deveni religie, iar lumea, reîntorcându-se la Dumnezeu, va trebui să-şi reconsidere statutul. Chiar capitalismul nu mai poate fi păstrat pentru că din moment ce Dumnezeu a făcut lumea pentru toţi, nu e drept ca cineva să-şi abroge în nume personal părţi din natură (pământ, ape, munţi, minereuri, etc). Toate acestea trebuie să fie proprietate de obşte, administrate în nume colectiv, iar profiturile să fie împărţite tuturor.

  Citiţi cartea indicată (dacă aveţi timp) şi cu siguranţă veţi părăsi tabăra ateilor. Dumnezeu face surprize şi va da peste cap planurile de enclavizare (distrugere) a României într-un mod neaşteptat.

  Numai bine şi inspiraţie la scris.

 5. Mitingul PSD a avut o singură miză politică: a închis gura tuturor contestatarilor din teritoriu, a oprit o posibilă rebeliune anti-Dragnea din PSD și au căzut câteva capete din baronii locali (asta pe surse sigure în cel puțin 3 județe).

  Acum Dragnea e Liderul Suprem. Nimeni nu-l mai contestă la interior, iar la exterior câinii latră ursul defilează în continuare. Ca și în cazul lui Ponta, pesediștii mai au o singură șansă de a scăpa de dictatura lui Dragnea, și anume mazilirea din exterior: pușcăria sau telefonul roșu de la Washington.

  PS: lui Tăriceanu i se pregătește soarta lui Antonescu (scoaterea din ecuație prin șantaj exterior) dar se prea-poate ca Tăriceanu să fie susținut ca variantă “planul B” de aceleași forțe externe.

  • SOV a inceput s-o dea in golden showers cu tziga ..pardon, brahmanii de la Rahova. Pesemne ca vrea sa-si integreze sufletul in absolut, precum Bivolaru si ai lui nebu..pardon, yoghini.
   Deci Vlad, yoga autentica, doar la Rahova gasesti.
   Spor !

 6. Citesc comentariile oamenilor de mai sus si vad in mare parte doar oameni de o prostie grava. Si stau si ma intreb urmatorul lucru: oare ce avea in cap SOV cand a scris partea cu magia, oare chiar crede astfel de lucruri, se plictiseste sau ce schije incearca sa bage la bietii urmaritori de pe blog :))))

 7. PSD, opozitie, mitinguri, SRI, Helvig, Maior, judecatori, procurori, securisti, cotrocenisti, etc NU CONTEAZA! Si nici ALDE, Tariceanu, Coșea, Șerbănescu, Soviani, Zamfir, Dancă, Adriana Săftoiu, PNL, USR, Orban, Dăncilă, Suciu, Tache, Băsescu, Gușă, Ghiță, Coldea, cine castiga alegerile parlamentare sau prezidentiale. OMENII CU CAP NU DAU DOI BANI PE ACEASTE LUCRURI.

  ______
  Joianis este un infractor si un hot dovedit in instata. Doar pentru una dinte fapte, din pacate. Asta este si motivul pentru care a fost inscaunat guvernator. Hotii si infractorii sunt usor de manipult prin santaj.
  https://bit.ly/1F0rpbL
  https://bit.ly/2JmLrpF
  https://bit.ly/2HwK8yV
  https://bit.ly/1gNqz8M
  https://bit.ly/2Mc2Qz7
  https://bit.ly/2y5jfmj
  https://bit.ly/2HwK8yV
  https://bit.ly/2JtsEVL
  https://bit.ly/2kZRxxP

  Asa popor, asa conducator!

  ______
  Hai sa te lamuresc eu ce CONTEAZA pentru romani si ce aleg romanii sa faca.
  Nu de altceva, dar… ca sa vezi si sa nu crezi!
  hahaha!

  – Reprezentații RePatriot plâng după românii plecați în străinătate: „Pleacă cea mai mare bogație a României”
  “Noi considerăm că aceasta este una dintre cele mai mari probleme ale României – acest exod. Problema, deja, nu mai este doar că o parte din români au plecat, muncesc, PROBLEMA E CĂ PLEACĂ TOT TIMPUL OAMENI, NU SCADE RITMUL PLECĂRILOR, ritmul revenirii este destul de redus şi statisticile şi prognozele arată destul de prost… E o mare criză a forţei de muncă. E o criză sâcâitoare şi mult mai gravă decât cea economică… În partea de vest a ţării, mai ales,românii pleacă masiv în străinatate. Am crezut că Brexit-ul va fi la un moment dat o barieră pentru ei. NU, DIN CONTRĂ, PLEACĂ DIN CE ÎN CE MAI MULŢI ROMÂNI şi am devenit a doua naţie din UK, în momentul de faţă. Se merge foarte mult în Germania.”
  https://bit.ly/2LBniZf

  – Întreprinzătorii italieni din România sunt disperați: nu mai găsesc fortă de muncă, lucrătorii au plecat în Italia. Confindustria România cere discuții urgente la Guvern
  “Ambasadorul Italiei la Bucureşti, Marco Giungi a tras un semnal de alarmă referitor la criza de forță de muncă din România. Multe companii italiene care activează acolo se confruntă cu lipsa acută a forţei de muncă. Paradoxal, ROMÂNII AU PLECAT ÎN ITALIA LA MUNCĂ… Mare parte dintre românii din afară sunt în Italia. Ei pot constitui o resursă de forţă de muncă pentru aici. Din afara României, poate veni resursă umană, dar revenirea românilor din diaspora nu este uşoară. Sunt români care sunt în Italia de 20 de ani şi şi-AU CONSTRUIT ACOLO O FAMILIE… În România lipseşte forţa de muncă, iar resursele care există pleacă peste hotare… În România lipsesc acum aproximativ 1 milion de lucrători, potrivit estimărilor făcute de patronate.”
  https://bit.ly/2HAY5vO

  – „Consolidăm comunitatea românească”: Peste 60 de români cu afaceri în Bavaria s-au întâlnit la consulatul din München
  https://bit.ly/2HxzJCX

  – A ajutat peste 200 de români să-și găsească de muncă în Germania: «Încrederea oamenilor se câștigă foarte greu. Dar eu am reușit»
  https://bit.ly/2JpU82s

  – Marea Britanie, principala destinație a românilor care vor să emigreze. Majoritatea celor care vor să plece din țară sunt tineri
  “Studiul a arătat, de asemenea, că majoritatea celor care se gândesc la emigrare sunt tineri. 37% dintre românii cu vârste între 18-23 ani și 27% dintre cei cu vârste cuprinse între 24-38 ani (față de 21% din total) intenționează să se stabilească temporar sau permanent în străinătate în următoarele 24 de luni. Dintre cei care intenționează să emigreze, 52% au spus că nu au încă planuri, 42% au găsit deja un loc de muncă într-o altă țară, iar 12% vor continua studiile în străinătate… Principalele motive pentru care românii doresc să emigreze sunt dorința de a câștiga MAI MULȚI BANI (37%) și climatul politic al României (37%), urmate îndeaproape de CLIMATUL ECONOMIC (36%), de SISTEMUL MEDICAL (32%) și de faptul că țările în care doresc să se miște sunt MAI CIVILIZATE decât România (30%).”
  https://bit.ly/2l1D58h

  – The Guardian: Cei 400.000 de români din Marea Britanie reprezintă o tragedie naţională pentru România
  “Oamenii nu pot furniza mâncare pentru copiii lor şi RĂMÂN SĂRACI CHIAR DACĂ MUNCESC. Aproape o treime din români SUNT ANGAJAŢI PE SALARIUL MINIM PE ECONOMIE, iar o cincime lucrează pe contracte precare, care oferă SUB SALARIUL MINIM… The Guardian mai scrie că ŢARA FOST CONDUSĂ GREŞIT sub diferite forţe politice şi că acest lucru este evident… EDUCAŢIA ŞI SISTEMUL DE SĂNĂTATE, împreună cu alte segmente din sectorul public, sunt lăsate să putrezească, scrie publicaţia britanică…”
  https://bit.ly/2JtaDqD

  _____
  Este si NORMAL sa se intample aceste lucruri. Romania este o tara majoritara de IMBECILI, adica de morometi proletari, turnatori si tortionari. Acesti oameni in Romania… AU DREPT DE VOT SI SUNT MAJORITARI. Ei sunt cei care decid soarta Romaniei de dupa 1946 incoace, iar rezultatele se vad: 2 milioane de oameni macelariti prin temnite si gulaguri de munca, 2 milioane de oameni deportati prin Siberia, peste 6 milioane de oameni “exilati de nevoie” dupa 1989…

  Ii puteti vedea aici in toata “splendoarea” lor:
  https://bit.ly/2JuS1qq
  https://bit.ly/2sVqszw
  https://bit.ly/2kWjJl6
  https://bit.ly/2JEgzAj

  Luati si o mostra de inteligenta:
  https://bit.ly/2xSMWXi
  https://www.youtube.com/watch?v=DpqI8GA1seQ
  https://www.youtube.com/watch?v=iFa6QkN0oo0
  https://www.youtube.com/watch?v=88ujv4s74d0
  https://www.youtube.com/watch?v=BMNZ6jyirbg

  In alta ordine de idei… La ora actuala in Romania numai prostii, ratatii si mediocri au mai ramas sa munceasca. Trebuie sa fi tare prost sa te bagi sluga la vataf in Romulania, sa muncesti pe salarii de cel putin 4-5 ori mai mici decat in vest, sa suporti toata coruptia, mojicia, umilinta, tiganizarea si manelizarea generalizata si mai ales… sa te astepri sa fi spaguit, “colectivizat” si “hexinfectat” prin toate spitalele patriei, adica… si f*tut si cu banii luati. Ce sa mai zic… E DE VIS!

  In ziua de astatzi, cind informatia este accesibila oricui de aproape oriunde, trebuie sa fi tare prost sa nu reusesti sa inveti niste treburi simple care sa te ajute sa castigi un venit cel putin decent. Nu de altceva, dar… altii sunt dispusi sa plateasca cel putin decent pentru anumite treburi, nu sa isi bata joc de oameni cu “salariul minim” din Romulania – Planeta Maimutelor.

  Cum e prin tarile cu oameni:
  https://bit.ly/2sSweBI
  https://bit.ly/2sGjNd2
  https://bit.ly/2sIBOHz
  https://bit.ly/2JAVdnF
  https://bit.ly/2Hz4xmL
  https://bit.ly/2sSQ1B1

  https://bit.ly/2Jp34VW
  https://bit.ly/2xXNmfe

  etc. etc. etc.

  Ah… sa vorbim despre mirobolantele salarii din IT, unde, conform raportului anual hipo, un IT-st senior(=minim 5 ani vechime) din Romulania – Planeta Maimutelor ajunge la un venit lunar net de 6000 RON, adica putin peste 1000 de euro? Pai luati salariul unui IT-st din Romulania si comparati-l cu salariul unui IT-st roman din Londra.

  Detalii despre salariile din Planeta Maimutelor gasiti aici:
  https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/raporthipo

  “Fluturasul” de salariu al IT-stului din Londra in gasiti aici:
  https://opencube.ro/wp-content/uploads/2018/03/salariu-martie-2018.png

  Ramane cum am stabilit: la ora actuala numai prostii, ratatii si mediocri slugaresc pe “plaiuri mioritice”, aia destepti si muncitori lucreaza pe bani grei prin alte parti si in scurt timp vor fi urmati de altii la fel de destepti si muncitori. Restul… nu au decat sa ramana sa populeze cu drag si spor ROMULANIA – PLANETA MAIMUTELOR.

  PS. Ceea ce se intampla in Romania dupa 1989 ar fi trebuit sa se intample dupa 1946. Tanand cont ca Romania a fost nimic altceva decat o ferma cu vaci bune de muls care o mierleau cu brio daca incercau sa sara parleazul si sa scape… Pana la urma… niciodata nu e prea tarziu. E bine ca oamenii de trezesc si fac ceea ce trebuia sa faca mai de mult.
  https://www.youtube.com/watch?v=rTun_efpUx0

 8. Dumezeu din Imparatia Cerurilor = Soarele de pe Cer, zis si Deus Sol Invictus la romani. Numai ca… persanii aveau treaba cu Zoroastru, adica cu “Tatal”, in timp ce romanii si dacii aveau treaba cu Mithra, adica cu “Fiul”.

  – ZEUL MITHRA vs IISUS
  https://metamorfoze.wordpress.com/2012/08/30/zeul-mithra-vs-iisus/

  – Fratia cavalerilor geto-daci ai lui Mitra
  http://www.national.ro/dezvaluiri/romania-mea/fratia-cavalerilor-geto-daci-ai-lui-mitra-93363.html/

  – Cavalerul Trac
  https://ordinulcavalerilordanubieni.wordpress.com/2010/12/20/cavalerul-trac/

  – Călușarii, persanii antici și cultul lui Mithra
  http://www.daoism.ro/calusarii-persanii-antici-si-cultul-lui-mithra/

  – Ce au copiat creştinii din mitologia păgână
  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/ce-au-copiat-crestinii-din-mitologia-pagana

  _
  – The SON of GOD is the SUN of GOD!
  https://www.youtube.com/watch?v=FbkQjIeJFec

  – Sun worship – December 25 – Osiris
  https://www.youtube.com/watch?v=yoXoq4DBtu4

  PS. Zoroastru, adica “Tatal” la persani, a devenit Iehova/Alah, adica “Tatal” la evrei si musulmani, si Mithra adica “Fiul” la romani (si daci), a dvevenit Isus, adica “Fiul” la crestini.

  ______
  Cand sau in ce conditii creierul uman utilizeaza 2-10%? Poate cand privesti in gol pe fereastra si te scobesti in nas sau cand stai cu mana in buzunar si iti numeri o o le.

  ______
  Nu exista “magie”! Cine vrea sa studieze cum “magia” influenteaza astazi masele de prosti, sa inceapa cu cititul Ahetipurilor lui Jung, apoi cu deviatiile sexuale si “penis envy” ale lui Freud, apoi cu Propaganda lui Edward Bernays, apoi cu Psihologia Multimilor a lui Gustav Le Bon, etc. Aceasta “magie” poarta multe denumiri, unii ii spun “relatii publice”, altii ii spun “marketing”, altii ii spun… Cei mai performanti in aceste domenii au fost evreii comunisti incepand cu troțkist-leninistii si stalinistii. De la ei s-au inspirat apoi alti imbecili ca Mao, Pol Pot, Ceausescu, Kim Jong, etc.
  https://www.youtube.com/watch?v=j6p1zxKnDeM

  Nu multi oameni au auzit de Lavrenti Pavlovici Beria si nici nu i-au citit “Psihopolitica” si cuvantarea: Cuvantul lui Beria + “Spãlarea creierelor – Manualul comunist de instructiuni privind rãzboiul psihopolitic”
  https://bit.ly/2JyBSDF

  Despre alte “genii” evreiesti ca Genrikh Yagoda nici nu are rost sa mai vorbim.
  https://bit.ly/2Jrh2m1

  “Creierul uman este insusi Dumnezeu” zici? Ia vezi tu ce zice indianul asta aici:
  https://www.youtube.com/watch?v=4Pp5mWs8k5I
  https://www.youtube.com/watch?v=31WdaBusl2Q

  ______
  Nu mai amesteca OAMENII cu TIGANII. Nu ai sa afli adevarul citind propagansa marxist-internationalist-globalist-evreiasca gen “Sapiens”, nu de altceva dar devi/ramai prost. Nu suntem toti “la fel” si nici nu avem acelasi “stramos comun” care a migrat din Africa. Numai comunistii si dobitocii pot crede asa ceva.

  Homo Sapiens = negrii din Africa = Untermenschen
  Homo Neanderthal = Caucazienii/Albii = Oamenii
  Cro-Magnon = corcitura dintre Sapiens si Neanderthal (vezi dravidienii sau egiptenii de azi) = Untermenschen

  Dravidienii sunt TIGANII aia tuciuri di Centrul si Sudul Indiei care traiesc in jeg si nu au dat nimic umanitatii. Astia au mancat bataie de la arieni de le-a sunat apa in cap si marea lor majoritate au migrat in SUDUL INDIEI nu spre Europa. Nu ar fi avut cum sa migreze spre Europa pentru ca de acolo veneau arienii. Duh! O parte din triburile de dravidieni au reusit sa plece spre Europa vreo 3500-4000 de ani mai tarziu, dupa ce civilizatia/dinastia ariana cazuse si in acele zone eraru razboaie frecvente cu salbaticii musulmanii si cu salbaticii lui Ginghis Khan, dar nu inainte… ca daca ii prindeau arienii prin curtea scolii… isi furau omorul de urgenta.

  Dravidienii = CIUMA SI MALARIA PLANETEI:
  https://bit.ly/2LxF5jY
  https://bit.ly/2LAUNe6
  https://bit.ly/2Hy314n
  https://bit.ly/2sT0T1I
  https://bit.ly/2xVuXzw
  https://bit.ly/2xWeKdt
  https://bit.ly/2sSBNA1
  https://bit.ly/2sSsyjA
  https://bit.ly/2kXM2Q4
  https://bit.ly/2sI5NQ7
  https://bit.ly/2M9j7VP
  https://bit.ly/2JriRDW
  https://bit.ly/2sPEfYc

  Ce sa mai… numai “specialisti IT”.

  Aaaaa… sa nu-i uitam pe aia din Romania si preocuparile lor de baza:
  https://bit.ly/2Mceev2
  https://bit.ly/2kX5lsP
  https://bit.ly/2Mde4U7
  https://bit.ly/2JqOZHx
  https://bit.ly/2xYOwao
  https://bit.ly/2JJjM1T
  https://bit.ly/2xWCRZr
  https://bit.ly/2JDPRbk
  https://bit.ly/2Lwb9EX
  https://bit.ly/2sKcaSM

  Amice….. DRAVIDIENII (de oriunde) SUNT TIGANII DE ASTAZI si mai ales NU SUNT AI NOSTRII. Pacat ca evreii bolsevici au pus stapanire pe Romania dupa 1946 si i-au inscenat un proces fantasmagoric lui Antonescu pentru a-l putea ucide. Daca mai traia Antonescu astazi romania era o natiune CIUMA & MALARIA FREE, adica fara tignai, sau “dravidieni” cum vrei tu sa le spui. Una dintre cele mai proaste rase umane, cu creierul cel mai mic. E si normal sa fie asa, doar sunt corciti cu africanii, care sunt de departe cea mai prosta rasa umana. Cu cat sunt mai negrii/tuciurii, cu ata sunt mai prosti si au creierul mai mic. Este demonstrat stiintific.
  – Race Differences In Intelligence
  http://niggermania.com/library/Race%20Differences%20In%20Intelligence.pdf

  Indo-Europenismul isi are originile intr-un lucru foate simplu de inteles: triburile de caucazieni adica de albi, au migrat din Caucaz si ii gasesti din China pana in Islanda, Irlanda si Nordul Africii.

  Ete colea șa niste “indo-europeni” din China:
  – Iranian People Of China
  https://www.youtube.com/watch?v=X8w0xNReBcw

  – Tajiks of China(Aryan people)
  https://www.youtube.com/watch?v=iAQpdNEWpng

  Ce nu este clar de aici:
  – Aryan tribes from the North West frontier Region – Evidences
  https://www.youtube.com/watch?v=JIha1h1xf8o

  – Aryan Race in Iran, Afghanistan, Tajikistan, Pakistan, India
  https://www.youtube.com/watch?v=5UKiI3cCz8w

  Arienii = persanii = iranienii sunt TRIBURI DE CAUCAZIENI, adica de ALBI. Nu sunt ei singurele treiburi de caucazieni, evident, dar Caucazul este considerat “leaganul” omului alb. De aia rasa “alba” este numita rasa caucaziana. Indo-europenismul are legatura cu locul de raspandire, nu cu locul de origine.
  – Iran – The land of Aryans
  https://www.youtube.com/watch?v=MzMgk8ofKf0

  Arienii = persanii = iranienii atata exact asa:
  – Persian Beauty the real ARYAN (ARYAN RACE)
  https://www.youtube.com/watch?v=gwEkdjX2L-g

  – Iran- Beautiful People Eye Colours Hair Colours Facial Features
  https://www.youtube.com/watch?v=O2dJXfcUWCc

  Nu mai amesteca ciocolata alba cu rahatul ca strici totul: Caucazienii/Arienii sunt OAMENI, dravidienii sunt TIGANI.

  PS. Pentru cine are o problema cu “untermenschen”
  – This is how to force cows to produce milk in africa
  https://www.youtube.com/watch?v=n8PYozPB-8I

  – Kemet: An Everyday African/Hamite doing Her Everyday Cow Buttock blowing Cultural Routine
  https://www.youtube.com/watch?v=PX-yXvMfc6M

  – Empire of Dust
  https://www.youtube.com/watch?v=1a-QpyF7rNc

  PPS. Romancele sunt “premiante cu coronita” la corcit cu untermenschen. Le vezi prin toata Europa.

  • ai citit Psihopatologia vietii cotidiene? oricum, impresionant volum de informatii :). sunt doar curios daca lucrezi, ca mi se pare imposibil, cred ca iti ia o zi intreaga sa faci un post ca asta :) in rest, legat de “magie”, m-am amuzat copios de acest articol, cum a descoperit sov magia :) si cum enumera tot felul de tampenii gen teleportare, citire mesaje in plicuri si utilizare creier :))) chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui, e ca un copil de 5 ani pe care orice truc cu inele aparent solide trec unul prin altul :D. oricum, asta cu nemurirea e un vis stravechi si e pe cale sa se implineasca in cel mult 200 de ani. asta ca el nu crede in maimute care s-au trezit destepte arata ca habar nu are cum functioneaza evolutia. intrebarea cea mai mare si care nu are raspuns nu e cum s-au transformat maimutele in oameni, ci cum au reusit proteinele sa-si scrie codul si apoi sa se replice. bine, exista franturi de ipoteze, dar nimic care sa explice acest lucru. oricum, asteptam descoperiri importante, nou suntem doar systeme complexe formate din alte sisteme foarte complexe si anume celule. am inceput sa intelegem putin mecanismul prin care celulele sunt programate sa moara, e scris in codul nostru genetic. am inceput sa rescriem cata de cat safe codul genetic. deci nu mai e mult si vom putea dezactiva acest mecanism. avand acest mecanism dezactivat, mai avem nevoie doar de un mecanism eficient de reparare adn, caci asta e problema, adnul se deterioreaza in timp iar natura, in intelepciunea, ei a decis ca e mai bine sa puna acolo un buton de autodistrugere, altfel mutatiile acumulate ar fi foarte periculoase nu doar pentru propriile celule, dar si pentru rezultantii haploizi si astfel supravietuirea vietii ar fi in mare pericol. dar aceste lucruri omenirea le va rezolva in timp

 9. D-le Vîntu ce parere aveti despre summitul dintre Korea de Nord si America, situatia economica a Romaniei si situatia politica ?? Daca se poate ati putea publica articolul sex,bordeluri si turism,toate cele bune.

 10. Nene, eshti tu ateu ireversibil, da’ tot semidoct ramai….
  Spirtul Universal se numeste BRAHMAN, Atman e sufletul individual, care se contopeshte dupa moarte in El.
  legat de Nirvana, e un concept budist, nu hindus. N-are treaba cu creshtinii.
  Iar yoga nu te duce la Nirvana, ci meditatzia et al.
  Bine, oricat ai medita, tu nu te vei elibera de samsara, karma ta te va face sa renashti intr-un arzator de cadavre pe malul Gangelui…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *