Comentarii pentru Capitolul 26 ter – Scurt tratat de viol în grup la adresa valorilor sexy – ultima parte

  1. Va salut, cu respect!

    Frumos, la un moment dat parca vorbea Sting prin ” Shape of my heart”.

    Sanatate, numai bine!

  2. Este vorba despre CARMIL Butnaru din Cartierul Muncitoresc,baiat valabil de tot cu care ma intalneam in vacantele ”universitare” si ne povesteam reciproc despre ”cuceririle noastre.

  3. Cate surprize ascundea orasul acela moldovean… Atat de multe incat am plecat. Poate eu bat campii cautand prin ce scrii cauza radacina a decaderii statului roman si implicit a solutiei pentru oprirea acestui declin. Dar sigur nu bat saua sa priceapa iapa.

  4. Sorine, in ce partid ai sfatui pe cineva de 35 ani, sa se inscrie? Pe cineva care vrea sa schimbe lucrurile. Cum se poate face o ascensiune pana la nivel decizional in acel partid?

  5. Se termina povestea cam aiurea desi e frumoasa. Pana la urma i-ai batut la poker pe Camil si/sau Liviu? Daca da, cum?

    • Calatoria si parcursul conteaza … Toti o incheiem la fel asa ca sa o savuram cat mai mult …

  6. Felicitari pentru articol. Intradevar, pokerul este o adevarata cultura, nu un simplu joc. Multa sanatate!!

  7. Viata-i un joc de poker….daca la nastere ai tras cartile bune vei avea problema aranjarii lor pentru a cistiga. Eu tin sa remarc ca jocul de sah a dat luminarea si mai ales “citirea” celor ce ti-au venit in cale. De aici si pina la “combinatiile norocoase” a fost cale de-un chibrit. Si cei mai scump decit sanatatea ?

  8. Ma bucur, deoarece aud intr-un final despre viata dumneavoastra si felul in care v-ati format datorita `mediului inconjurator`, eram satul de `legendele` povestite de altii si de caracterizarile lor, fiind din acelasi oras ca si dumneavoastra, chiar era o curiozitate. Cat despre capitolele redactate, cred ca am inteles ideea si modul formarii individului in societate. Pe chestiunea formarii prin prisma pokerului, asa am devenit jurist :). Felicitari si pentru munca depusa pentru platforma de planuri de afaceri. O zi buna!

  9. … un Paulo Coelho in varianta romanesca. Fara doar si poate ati avea un succes la fel de mare. Cu sinceritate din inima si suflet!

  10. In primul rand constructia Statelor Unite Europene este gresita din start.Tarile din est au mereu carti proaste la jocul de poker si nu pentru ca nu stiu sa joace ele, ci pentru ca tarile bogate scot asii din maneca dupa cum vor muschii lor.De fapt tari ca Romania nici nu sunt primite la masa de joc.In al doilea rand, avem dreptul ca tara membra a UE macar la o pozitie si anume ca nu dorim mai multi emigranti decat putem noi integra.Este foarte simplu, fara suparare.Ca doamna Merkel doreste sa-i primeasca, sa-i primeasca in tara dansei, nu o impiedica nimeni.Concluzia mea este ca, daca nu ai talent la poker si nici nu vrei sa ai, pune mana si munceste cinstit si in credinta ta, mai romane si nu mai visa ca vin 5600 de investitori gata sa investesca in amarata ta de firma si ca te scot ei din saracie cu banii si experienta lor, ca tu esti mai destept ca toti la un loc si stii sa-ti faci singurel afacerea, cu pasi mici, nu intr-o generatie, ci in 10, iar stranepotii tai aia care vor culege roadele iti vor face o statuie de aur in fata firmei inceputa de tine.Dar te rog mult, nepoate, nu juca profitul la poker, ar fi pacat de munca mea.

  11. si ma scuzati ca nu am pus si o melodie pe fundal, ca sa completez, nivelul informatiei cu miros paranoic al mesajului

    https://www.youtube.com/watch?v=gYMkEMCHtJ4

    iar final ca sa va dreg cu putin iz local

    http://www.parazitii-club.ro/2013/09/19/cheloo-statul-e-tarfa-cu-care-esti-obligat-sa-te-nsori/

    si ptr ca sunt putin indecis apelez si la

    https://www.youtube.com/watch?v=2Zco-GVJ6m0

    si ptr ca nu pot sa ma hotarasc…….mai pun una

    https://www.youtube.com/watch?v=iU8SK_T0Utk

    si ptr ca ajunge …..ma opresc

    un roman

  12. felicitarii ptr bogatia de informatii educative, foarte utile cautatorilor de intelesuri si combinatii. cat despre fondul de investii, inafara de structura, grija si respect ptr lucru bine facut, mi ati aratat ceva fascinant despre manipularea ideilor de afaceri, oameni bine intentionati, combinati intr un sistem nu foarte bine intentionat, care iti arata ca exista posibilitatea de bine si de rau(credibilitatea unora fata de altii, corectitudinea unora fata de altii), si sub acoperirea interesului ptr om, idee si bineinteles justificarea ce a mai credibila -posibilitatea de castig reciproc, te fac sa ti oferi ideile, parerile, educatia(cartea de vizita), genialitatea si perspectiva asupra lumii, intr un scop total lipsit de etica, imbracat de interes(impreuna putem castiga, eu respect oamenii inteligenti, eu ofer capital intr un scop comun – eu castig tu castigi-justificarea sau acoperirea). si astfel o idee mica, ptr care se obtine profit oricum, este readaptata la un nivel mare, in functie de cunostinte si posibilitati mari, si produce profit ptr companii mari, state puternice, grupuri de interese care si permit sa aiba si sa folosesca astfel de unelte manipulative.
    le doresc mult succes celor care vor incerca si nu imi doresc sa ma priviti ca un negativist, si ptr mine sa vad, sa citesc, sa am acces la astfel de informatii si sa incerc sa inteleg mecanismul din spatete mecanismului este ceva constructiv.
    ca sa va dati seama pana unde imi merge paranoia, eu si sistemul de “tombola vizelor” ptr sua il consider la fel un sistem jigodit, manipulativ(ptr mine ca simplu lucrator pe plantatie) si justificat din prisma celor care detin puterea si o folosesc. (creste puterea, respectul, seriozitatea, griga sistemului ptr cetateni, in randul maselor, produce o baza de date deosebit de importanta legata de lume, de nevoia oamenilor de mai bine din diverse tari (multumiri, nemultumiri, motivatie)etc etc si ptr asta unii sunt acceptati, daca sunt oamni de calitate, bine educati care pe viitor vor muncii ptr noi si cu putinu sau multu lor ne vor ajuta pe viitor sa fim mai puternici sau mai credibili sau etc etc etc

    ps
    imi scuzati aberatiile lingvistice si nu considerati ca vreau sa impresionez sau sa dezimpresionez pe cineva. considerati ca textul a fost scris din plictiseala, si daca ma injurati, sa stiti ca va apreciez ptr clipa din viata dvs dedicata mie.
    un nebun paranoic, cu multiple obsesii negraduale, intr un monent de luciditate ediatorialistica

  13. Am citit, …. şi ultima parte . Mulţumesc. Da ! aveţi dreptate in legătură cu Dinastia Sunderland- Beauclair….Vintilă Corbul. ! Nu am inţeles niciodată colaborarea cu Eugen Burada …. Ce a scris Vintilă Corbul singur( fără colaborator ) parcă avea ceva savoare mai aparte. Poate că greşesc, nu cunosc detalii …dar instinctiv refuzam să citesc ce era in colaborare cu Eugen Burada…. m-am gândit că greşesc….dar nu mergea cititul ! Multă sănătate şi mult succes.

  14. Buna ziua,
    Cu scuzele de rigoare pentru deranj, imi puteti spune va rog daca aveti o adresa de email pe care va pot scrie in privat?
    Multumesc mult!

    Cu consideratie,
    Valentin

  15. Imensa a fost setea dvs de a izbuti. Credeti ca a meritat? Pockerul face jocul vietii mai placut dar e limitat.
    PS
    Cand ati realizat ca valorile sunt cele care conteaza ? Cat de mult conteaza locul unde sunt amplasate valorile dvs pe scara valorilor umanitatii?
    PPS
    Unde ati gresit ?

  16. Am povestit unui prieten faptul ca va citesc scrierile si el mi-a spus,suparat, cum pot sa va citesc, cand d-stra suntei un om imoral.
    Sigur ca as fi putut sa fiu avocatul d-stra , dar , m-am abtinut.
    Conteaza,sau a contat , pentru d-stra factorul moral?
    Mi-a mai spus prietenul meu un lucru : mantuierea nu se face colectiv ci individual…..

    Pentru faptul ca exprimati idei , va multumesc ,chiar daca va adresati nou cu : bai

    • Cred ca acel “bai” a fost o forma eleganta la adresarile generatiei actuale, generatiei facebook. (Vezi: “co**e”, “fratiwer”, “gogule”, etc). Un fel de a vorbit pe “limba” actuala.

  17. Va admir si va iubesc atat de mult spiritul, sufletul si determinarea ! Sa va dea Domnul multa liniste si sanatate !

  18. Buna ziua!
    Comentariul meu nu are nici o legătura cu subiectul acestei postări.
    Ce vreau eu sa va întreb este dacă doriți sa imi fiți mentor, nu vreau sa va stau toată ziua pe cap, 5 minute pe zi pentru mine este suficient, si nu o sa va stresez intr-una cu întrebări, vreau doar sfaturi si lecții pe care dumneavoastră mi le puteți oferi pentru a-mi forma o mentalitate sănătoasa.
    Va mulțumesc si aștept un răspuns!
    O zi buna va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *