Comentarii pentru Capitolul 78 – Și bune, și rele

 1. Bătrâne,citindu-ți ultima postare pe facebook ,şi spiritul în care ți-ai formulat gândurile ,mă face să cred că ai ajuns să fii respectat de inamici.

 2. Domnule Vantu, am vazut recent un interviu dat de dumneavoastra, si pot sa spun ca m a impresionat. Pacat ca nu incercam sa vedem dincolo de manipulare si sa intelegem o anumita situatie. Ne formam superficial o anumita parere si punem etichete. Imi doresc sa va doriti sa luati puterea.

  Bogdan

 3. Crăciun fericit tuturor !
  Dl.Vintu sa iasa viu si cu mintea întreagă din acel loc. Si sa scrie.
  Noua, tuturor, sa ni se micșoreze POLONICUL ! Acela cu care ni se baga sau ne administram singuri informatii in funcție de interese.
  Sa nu mai criticăm oameni, guverne, tari, pana nu cunoaștem realități. Geografice, istorice,sociale, politice, economice, etc. Asta inseamna sa si calatoresti si sa te izbesti de realități.
  Caini cu covrigi în coada , nu-s pe nicăieri în lume.
  Alta urare este cea cu GLANDA cu venin. Sa ni se micșoreze !
  Mos Crăciun e îmbrăcat în roșu, dar nu inseamna ca-i de stînga. Si, sa fim sinceri si daca ar fi, nu ne place când ne da cadouri ?
  Si cum zicea un iscusit comentator pe blog ca ar fi zis un presedinte, chiar asa e….Nu exista stânga sau dreapta ,ci doar sus si jos.
  La mulți ani !

  S

 4. Dl. Titulescu, lumina divina cică se va răspândi daca va dispărea PSD -ul, daca va fi exterminat.
  Ni se urează de la Băsescu sa trăim mai bine.. Si ia uitati ce bine va fi peste alți 5 ani. În total dupa 20 de ani de urări.
  Cică se va circula liber în America, după alte 100 de vizite diplomatice.
  Eu cred ca am identificat inamicul. E PSD-ul. Ciuma roșie.
  La noi nu va putea exista niciodată un Erdogan. Blamat, hulit, barfit. Dar ține frate cu țara lui si cu poporul lui de soldați. Scut au făcut în jurul lui când a fost lovitura de stat. Trup si suflet.
  Ăstia sunt urmașii turcilor care au ieșit vii de la Galipoli. Ca restul au murit acolo când abea le mijise mustața .Si nu liptasera contra unei singure națiuni .
  Eu n-am votat. Pentru prima oară.
  M-am resemnat pur si simplu.
  România mea frumoasă e durerea si lacrima mea. Dar si bucuria. Ca o vad încă intreaga. Poate apuc sa vad si Moldova alipita.

  • Complexitatea perversiunii politice romanesti combinata cu perversiunea romanului individual rezulta moralitatea poporului roman de astazi. Disparitia ciumei rosii nu are legatura cu verticalitatea unui neam. Nu cred ca acele cuvinte scrise de mine printre rinduri au fost intelese de dvs, dna Simonetta, daca intr-adevar sinteti o doamna in sensul fizic nu virtual.
   Comparatia cu Erdogan nu are sens in nici un cuvint pentru ca ala e un mic dictator care nu accepta dialogul. E metoda prin care si Putin conduce pentru binele Rusiei ca natie.
   Adica si eu as vota cu un Putin romanesc care sa condamne pe toti cei ce au furat Romania de tot ceea ce are ea mai scump; coloana verticala cetateneasca.
   Adica atunci cind justitia romana face abuzuri grosolane in atitea cazuri, am protestat eu si cu dumneata dna Simonetta ?
   Nu cumva ar trebui ca miine sa facem greva foamei in fata CSM continuu pina cind aceasta structura constituie un corp de control format din profesori universitari juristi din toata tara iar acestia printr-o lege data de parlamentul Romaniei sa poata judeca toate dosarele in care s-au facut abuzuri ?
   Sau nu cumva acest CSM trebuia sa impuna rezultatele referedumului cu 300 de parlamentari adica sa recomande CCR invalidarea parlamentului atunci cind nesimtitul de Ponta a sters cu buretele rezultatele referendumului ?
   Sau poate mai bine ar fi fost sa fie arestat si condamnat pentru nerespectarea vointei poporului ?
   Cred ca trebuie sa incercati sa priviti obiectiv ciuma rosie cu care ati fi vrut sa votati pentru ca ea este inclusiv in mine si in dvs. De fiecare data cind ati dat spaga sau o mica atentie ati contribuit la extinderea acesteia.
   Dupa atitia ani de la revolutia furata, 30, sintem fara sira spinarii. Nu avem nimic din ingredientele ce constituie o natie, ceasusescu si socialismul lui stiintific au distrus tot….la acest moment nu am nici o speranta de mai bine si daca mor miine stiu sigur ca nu am pierdut nimic !

 5. Cred ca in ultimul paragraf scrisesi bine concentrat viitorul. Prin faptul ca Barna nu vede ce nas curvit prost are, useristii se vor duce primii de ripa in ochii electoratului. Asta deja a inceput. Totul a fost bine pina apar cele schelete din dulapuri de prin birouri in care se semnasera acele contracte cu spaga….Cred ca acest guvern a inceput cu un heirupism colosal mai multe directii si proiecte iar oamenii care sa le execute nu exista.
  Adicatelea eu vorbind cu tanti Aglaia la colt, in piata dorobanti, am inteles perfect ce a zis ea: vin ai nostri pleaca ai nostri noi mincam varza murata ca prostii !!!
  Intre timp, ma gindesc sa te invit la mine acasa la un pahar cu vin vechi, in fata radiatorului ce tine loc de semineu cu lemne. Se pare ca romania ce o visam incepe sa devina realitate. Mai este un lucru, pina de Craciun sau chiar la Craciun, Dumnezeu mi-a zis ca vine sa-l ia si pe Iliescu. Atunci lumina divina se va raspindi liber asupra tarii noastre dragi si pe care noi doi o iubim in mod egal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *