Comentarii pentru Capitolul 68 – Un dezastru aproape perfect

 1. Haraso analiza , domnule S.O.Vantu !… Bravissimo cu felicitari !
  Intrebarea care mi-o pun : mai rezisti omule, in aceasta absurda si complet inutila captivitate ?…

 2. Cred ca se cere necesar un comentariu mai altfel, si anume..vă citez “am scris două capitole ÎN cartea la care lucrez, înlocuind DIN-ul scris de Matale’. Din moment ce cartea este in lucru, nu aveti cum a scrie din ea, copy-paste
  Victor Ponta este unul singur!

 3. D-le Sorin Ovidiu Vantu
  V-am urmarit cateva postari pe facebook si cateva video pe youtube unde va urmaresc. Aveti dreptate doar ca nu mai ajung doar discutiile, suntem o natie careia ii place sa vorbeasca,de obicei mult,prost si fara rost .Concret d-le Vantu ce este de facut .
  De ce nu va implicati in politica? Eu una as merge mai degraba pe mana d-voastra decat a tuturor celor ce se lupta acum sa prinda ciolanul anul viitor .Ne-am dori sa revenim in tara.intr-o noua Romanie.Luptati d-le Vantu daca sunteti convins ca se mai poate indrepta ceva.Faceti un partid si va sustinem dar nu ca si presedinte,din acea functie nu puteti face mare lucru.Suntem constienti ca nu va fi usor si ca nu va putem ajuta cu mare lucru in afara de voturi pe care vi le-as acorda cu toata inima.

 4. Buna ziua,

  Păi bine,bun pâna aici am ințeles ce vă recomanda dar totuși nu inteleg de ce un tip ca dumneavoastra se complace in confortul limitat de la rahova. Adica din cate imi dau seama ați putea incepe ceva cu important benefic pentru țara noastra sau mă rog, Romania. Nu zic că nu o faceti deja,sau poate imi scapă ceva!?
  Sau o intrebare si mai buna,se mai poate face ceva in conditiile date actuale?

  Va multumesc !

 5. Aveti dreptate cu datoria Romaniei. 50 miliarde de dolari e datoria externa la care se adauga datoriile din sectorul privat si datoriile personale are Romanilor. Cred ca sare de 100 mil dolari. E infricosator! Ganditi-va ca nu avem armata, nu avem servicii secrete loiale si nu mai stapanim nici resursele. Falimentul ne paste!

  • Se numeste ocupatie non-militara.

   La noi a fost simplu: nu a fost necesar sa ne bombardeze americanii (metoda 3). Ne-au ocupat din prima tentativa: metoda prin mita.

 6. Probabil ca ceea ce am de spud , va suna ca si cum v-as peria, dar sincer sa fiu , de cate ori citesc ce scrieti, am senzatia ca imi dezvolt o capacitate de intelegere si judecare a lucrurilor asa cum sunt. Apreciez mult faptul ca impartasiti gandurile, ideile , cunostintele pe care le aveti , cu publicul larg, care din pacate nu intelege pe deplin cunostintele care le aveti la baza.
  Sper ca dupa ispasirea “pedepsei” , sa aveti curajul si taria sa candidati la presidentie, ca un vot din partea mea , va este garantat. Cu mare drag voi citi in continuare tot ce scrieti si imi voi comanda chiar azi cartile care l-ati recomandat.
  Va urez multa sanatate!

 7. […] Imi cer scuze, generatie, pentru postarea cu intarziere a acestui material. Sa nu care cumva sa crezi ca am fost plecat in concediu. Cu toate ca mi s-au oferit doua destinatii extrem de ispititoare, m-am vazut nevoit sa refuz, date fiind conditiile obositoare de transport. O calatorie cu duba pana pe Coasta Dalmata sau Coasta [ ] […]

  • Pana la Marte, cam mor de foame, 42+ milioane de americani traiesc cu timbre pentru ratii de alimentara:

   “41.2 million Americans are food insecure,* meaning they are often forced to skip meals, eat less at meals, buy cheap non-nutritious food and/or feed their children but not themselves.
   12.9 million children in the US are food insecure.
   There are 15.6 million U.S. households suffering from food insecurity – 12.7 percent of all U.S households.
   6.1 million U.S. households suffer from severe food insecurity, which means the people who live in them are often hungry.
   3.1 million households with children are food insecure at some time each year.8
   42.3 million Americans currently rely on SNAP (Supplemental Assistance Program, formerly food stamps) to meet their food needs.
   83% of SNAP households have incomes below the poverty line. Additionally, 82% of all SNAP benefits go to the most vulnerable households – those with children, elderly or disabled people
   Among SNAP households with children, more than 60 percent of work while receiving SNAP, and almost 90 percent are employed the prior or subsequent year. SNAP helps Americans return to work, and increasingly, it helps those who already work, but do not receive a sufficient wage to feed themselves or their families.
   Many families suffering from hunger and poverty live in areas where fresh, unprocessed, healthy food is not available or is expensive, while the food they do have access to is nutritionally deficient.

   Deci nu-i mai pupati in dos atat ca nu-s cu nimic mai presus. Tot boivaci manipulati.

 8. ce parere aveti despre scandalul din psd??
  Va mai stai MAIOR pe functie mult timp??
  Legea offshore ??
  si ce spuneti de nerozia aia cu triplarea pensilor pana 2021 etapizat??
  si cand veti iesi de la Rahova??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *