Comentarii pentru Capitolul 52 – Bastus*

  1. Multumim pentru film!L-am vazut cap coada.Muntii nostri aur poarta! .Prin faptul ca am vazut filmul am inteles si toate aluziile.

  2. Sorine, lasa naduful ,..hai sa le luam banii,apoi le scriem carti…acum e momentul propice.Trimitem un semnal ,poate impreuma reusim mai Bine..!!

  3. Eu ador povestile din puscarie ..In ianuarie “86 ma dadu-se sirbii inapoi si eram cu o condamnare de doi ani pe Zarca Aiudului o camera cu vreo 300 de paturi , etajate cite 5 , un caz unic in arhipelagul penitencieresc din Romania ,o camera gigant ,de aproximativ 60 de metri lungime pe 30 metri latime daca imi aduc bine aminte si inalta de vreo 10 metri ,cu arcade largi era ca un salon voievodal …zidurile groase de trei metri si podeaua din piatra dogoreau un frig cumplit … faceam un fel de sandwich din saltelele de paie in interiorul caruia dormeam cite doi sa ne incalzim …In camera se formasera doua grupuri , banatenii si ardelenii mai domoi intr-un grup si moldovenii cu tiganii mai violenti pusi pe furat si pe scandal in celalat grup .Ce bizar pare totul dar si afara e tot la fel .Un sistem politic uzurpator , fraudulos , emanat din tenebrele lojelor masonice iezuite , ajuns la putere cu ajutorul CIA / MOSSAD , prin tradare , spionaj , intriga si asasinate , printr-o metoda ilegala dar legalizata obfuscatio si acceptata de prostimea ignoranta care-si voteaza singura sclavia acquiesce ,prin crima ,teroare si extortiune au pus ghiarele pe Romania si pe poporul roman .
    Sistemul politic actual a divizat societatea , a fragmentat-o , a inlantuit-o in Contracte frauduloase , dezignate sa o sclavizeze .
    Asta este sistem politic actual care conduce poporul roman spre dezastru , chiar spre un posibil razboi contra Rusiei pentru interesele Corporatilor occidentale . Sistemul actual practica o exterminare clara a poporului roman care a inceput deja prin hrana otravita cu E-uri ,produse Codex Alimentarius Otravitoare Cancerigene , introducerea produselor Modificate Genetic in lantul alimentar al poporului roman , vaccine experimentative ca la Auschwitz , sampoane hexapharma si o izgonire a lui din teritoriul unde s-a nascut ….. Eu cred ca occidentul doreste nimicirea romanilor care sint stapanii legali naturali ai teritoriului Romaniei si inlocuirea lor cu colonisti adusi din vestul Europei sau arabotei din orientul mijlociu .
    Aceasi metoda au incercat-o si ocupantii imperiului roman in Dacia aducind colonisti din alte provincii romane …….Aceasi metoda , acelasi Imperiu .

    • Domnul Nicu, cred ca sunteti un om deosebit prin inteligenta, curaj, caracter si vointa. Lista poate fi mai lunga. Spre deosebire de alte comentarii, ale dvs.sunt interesante. Cred ca oamenilor le este teama sa comenteze pe acest blog.

  4. Știu că sunteți marcat dar, sincer, prefer povesti sau exemple din afara pușcăriei. Și sunt convins ca aveți destule… Tare-s curios cum ne poate influenta Pieleanu, asa că aștept capitolul următor.

  5. Sunt de acord cu tine, Sorine! Tradatorii sunt cea mai joasa speta de oameni. Din pacate, noi ca neam avem o slabiciune pentru a trada.

  6. Domnule Vantu,
    Va trebui sa postati mai des, ca va pierdeti cititorii. O data la doo saptamani ar fi cel mai indicat sa postati.
    Sa stiti ca ne plac mult analizele la zi si dezvaluirile. Ma dati-ne din-astea.
    Mie imi place mult ca plantati valori in fiecare postare. De aceea ultima mi s-a parut cam slabuta.
    In politica nu poti ajunge sus daca nu tradezi si calci pe cadavre, e imposibil. Si daca un om curat ar ajunge in varf l-ar manca aia din jur, n-ar rezista nici o luna.
    Inclin mult spre Meritocratie. De democratie m-am lamurit. Am locuit si in Rusia, si in Romania, si in Marea Britanie. Am vazut ambele parti si ambele sisteme.
    Doresc sa vina mai repede ziua eliberarii dvs si sa ne mai postati din Delta. Vedeti ca v-o ia Dragnea, a dat acu niste legi prin anexa de la Victoria numita Tudose.

    Vreau mult sa va fac eu coperta la cartea pe care o scrieti. Imi dati va rog acest privilegiu? Nu va costa nimic.

  7. Interesant de aflat ar fi daca Ana Maria Vlas a fost si ea tot o tradatoare, daca dormiti asa de bine precum dormeau oamenii pe vremea cand FNI veghea, sau daca va pasat vreodata de cate familii au trebuit nenorocite… pt ca sa ” dormi linistit, FNI vegheaza”

  8. Judecam oameni dar nu stim ce sade in spatele faptelor lor.
    Cred ca domnul S.O. Vantu este cel mai bun exemplu de studiat pentru noi generatia milennials.

    Respect,

  9. Buna ziua dle Vantu

    Va admir din nou talentul de povestitor. Aveti un talent remarcabil de a expune povestea dar terminati iar tragand concluziile gresite.

    In cazul dvs – focusati pe faptul ca ati fost tradat de Aurica si treceti in plan secund faptul ca intreaga poveste a inceput cu furtul la care ati participat. Daca nu ati fi furat nu ar fi fost prilej de tradare, nu?

    In cazul lui Crin – focusati pe faptul ca a fost tradat de KJ si faceti uitat faptul ca acest domn Crin este doar bun de gura. Asa de bun incat a zis-o cu gura lui – el se lupta cu Departamentul de Stat. KJ i a facut un serviciu ca l a inlaturat la timp, altfel ar fi fost acum unde e si Voiculescu si unde sunteti si dvs.

    Numai bine

  10. Evident ca majoritatea celor despre care ne veti povesti va fi formata din barbati . Cu talentul, umorul si uneori candoarea ( care se poate citi printre randuri), dar si cu limba ascutita de care dati dovada uneori, va rog sa ne povestiti si de unele doamne. Fie ca ele dorm inca intr-un loc caldut si lipsit de pericole aparente, fie ca dorm doar pe laurii lor ofiliti, fie ca el a disparut ( nu din viata) , folosit fiind, iar ea a facut totul SINGURA.☺! ! !
    Fie ca a fost fata lu’ tata , a mamei, a bunicii, etc.
    Va urez spor la scris, sa aveti inspiratie, lumina in suflet, amintiri placute ( ca de neplacute nu duceti lipsa) si sa visati….uneori, cele mai minunate si inconstiente vise , se nasc cu ochii deschisi care privesc cerul printr-un ochi de geam spart si murdar. Dupa ani, visele astea pot deveni realitate. Dar trebuie sa crezi si sa speri….
    Ma uimeste curajul pe care-l aveti scriind de acolo de unde sunteti. Uneori recitesc capitolele de pe blog. Spor la scris!!

  11. […] Ca toata lumea, am si eu simpatiile mele, bazate nu pe o comuniune afectiva sau pe idei, ci pe nivelul de inteligenta, de cultura sau de eleganta al celor asupra carora cade admiratia mea. Cei aflati sub standardele, arbitrare si subiective evident, pe care le-am fixat, imi devin ori antipatici ori indiferenti. Si nu m-am [ ] […]