Comentarii pentru Capitolul 34 bis – Mao, Tao și Dambla – partea a II-a

 1. Domnule Vantu, ma infricosati! Deci v-ati dus la Beijing practic la plezneala. Niciun fel de planificare, niciun obiectiv de atins, nicio agenda a discutiilor, pe zile si ore, nicio cercetare prealabila a profilului celor cu care ar fi trebuit sa va intalniti. Totul asa, la pizda ma-sii, in buna traditie romaneasca “lasa, ba, vedem noi, ne descurcam, ce dracu’,.suntem baieti destepti”.
  La banii pe care se spune ca ii aveti, puteati sa apelati la profesionistii care ii planificasera calatoriile lui Ceausescu, fara sa lase nimic la voia intamplarii. “Evreul” Zivcovici si agentul fost Mossad (conform mitologiei unde in fiecare evreu zace un agent Mossad, trecut, prezent si in perspectiva :) ), si cele cinci gorile nu se pot numi staff. Cel mult un circ ambulant.

  • Acesta este un mod subtil de-al d-lei. Vintu de a-si face AUTOCRITICA . Astia sunt “capitalistii” post socialism . S-au dus acolo dupa ciordeala…ca la Palatul Victoria …Ce e enervant e ca si acum cand li se arata cat de mizerabili sunt , tot o fac pe patriotii , sfinti lovitii in aripa sau prigonitii. Curios ca Dl Vintu inca mai scrie in libertate.Probabil mai scrie pentru cineva ,ca pe aici scrie cam rar. ;)))

 2. Buna Ziua Domnule Vantu !

  Sunt un tinar de 26 de ani si am 20 000 euro pe care vreau sa ii investesc in Romania sau sa incep o afacere . Care este primul pas, in ce domeniu este cel mai sigur sa investesc , unde as putea incepe si cum ?

  Va multumesc si va admir !

  • Apai ba Romi, cind ti-oi pali o idee ai sa zici ca te-o palit Dumnezeu Dragutu…De agricultura auzitu-ai ?? Baga mah banii in pamintu nost’ c-asta-i singuru ce-ti baga-n gura…asa sa spui si copchii tai mah, auzitu-m-ai ?

 3. In acest episod observam ca si SOV poate fi tzepuit! Culmea e ca pare genul care,inconstient isi alege singur tzeapa .
  Poate descoperim in episoadele urmatoare si istorioare cu Morsa Competenta ca pe Ziscovici nu-l cunoaste lumea …

 4. Pot sa va sugerem un lucru? Daca ati folosi poze din arhiva personala pentru postarile din blog cred ca impactul ar fi mai mare! De exemplu, pentru postarea de fata ar fi fost geniala o poza cu dumneavoastra din China, o poza reprezentativa. Doar zic…

 5. Asteptam sa ne spui in ce stadiu e cartea dumitale. N-ai mai spus nimic despre ea. Toata stima si respectul!

 6. Sa inteleg ca exista intermediari intre Statul Chinez si persoane cu bani?Marele imperiu comunist este “atent” la toate detaliile si nu da cu “piciorul” la nici o oportunitate!

 7. Ma scol dimineata , fac ceaiul ,beau ceaiul , astept musafirii .Cineva bate la usa ,cin’ sa fie , cin’ sa fie ? Deschid . Militia ! Ma intreaba : Cu cine tii ? Cu Mao sau cu Tao ? Le zic – Tao … ,,da pantalonii jos !”

  A doua zi – ma scol dimineata ,fac ceaiul , beau ceaiul , astept musafirii . Bate la usa , cin’sa fie , cin’sa fie ? Deschid . Militia ! Ma intreaba : Cu cine tii ? Cu Mao sau cu Tao ? Pai …Ieri le-am zis ca tin cu Tao ,azi le zic ca tin cu Mao ….
  ,,da pantalonii jos !”

  A treia zi – ma scol dimineata , fac ceaiul , beau ceaiul , astept militia . Bate la usa .Imi dau pantalonii jos .Deschid .Au venit musafirii !!!

  Sanatate domnule Vantu !

 8. Si cand te gandesti ca in China cei ca dvs sunt impuscati pe stadioane,,, Aia stiau si cat bumbac au chilotii dvs si culoarea si numarul.si cate perechi aveti in sifonier…ce sa mai vb de cati bani puteti investi intr-o afacere. Au fost prea ingaduitori ca v-au bagat in seama,dar ingaduinta se plateste asa ca erati acolo pe post de fraier de belit…
  Curios e ca exista un numitor comun la americani,rusi si chinezi …Mossad ! ;))))
  Incep sa cred ca sunteti fanul lor…;)))

  • Stai linistit ca n-au avut chinezii alifie la Vantu, cum nici el n-avea patru miliarde! Si in viata e ca in poker;nu e neaparat sa ai doi asi, ci sa dai impresia ca ii ai.
   Daca faci vreo combinatie cu aur,media sau bistari si nu ai un evreu cu tine, risti sa nu faci combinatia deloc. :))))

 9. Am aflat cine-i Dambla. Ati specificat Mao, insa nu m-am prins ce rol are. Sper ca-n articolul urmator sa clarificati cine-i Mao si Tao. Ganduri bune!

 10. Asta-i buna! Nu va credeam asa grijuliu cu cainele dumneavoastra! :))

  Astept cu nerabdare urmatorul articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *