Comentarii pentru Capitolul 41 – SUA dă năvală, rușii se răscoală, iar tripleta INTRĂ-N BOALĂ

  1. Adevarat. Rusii nu dau 2 bani pe noi pentru ca au manipulat Europa de est inca de pe vremea lui Lenin. Cea mai mare problema care nu se “vede” si care nu se vorbeste este puterea evreiasca din spatele “cortinei” .
    Atat rusii cat si americanii sunt si au fost controlati de evrei de mai bine de 120 de ani.
    Sunt convins ca Iohannis e controlat de evrei si toate partidele politice au cate un “romanizat” ca reprezentant.
    Da, romanii nu vor iesi in strada decat atunci cand le va ajunge cutitu la os ori cand vor ajunge la “sapa de lemn”

  2. Putina lume ar avea curajul sa scrie pe blog ceea ce scrie Vantu, dar si mai putini ar avea curajul sa scrie de acolo de unde scrie Vantu. Admirabil curaj si sper sa i se mai dea posibilitatea sa se exprime si de acum incolo. Spor la scris si la descris persoanele care nu se mai satura sa apara pe ecrane!

  3. Nu-mi miroase prea bine toata agitatia asta cu unionistii. La cat de tensionata este regiunea, la cat de imprevizibili sunt rusii…

  4. Ah vantule cat te iubesc eu pe tine cu dezvaluirile astea.deci aveam dreptate cand spuneam ca trebuie sa l vezi pe Dumnezeu pentru a intelege efemerul banilor.banii sint un mijloc pentru a atinge un scop

  5. Astept cu interes un material cu acoperitii din presa. Nu de alta dar vrem sa stim cine si pentru cine manipuleaza.

    • Totul se intampla pentru un motiv , important e rezultatul . Acoperitii ? .Au si ei rostul lor in labirintul asta .

      Mai aveti putintica rabdare . Adevarul , mai devreme sau mai tarziu va iesi la iveala .
      Deocamdata , el umbla prin lume descult si cu capul spart .

      • Da, ciudata toata treaba cu acoperitii din presa. Parca Turcescu sa descoperit odata, acum este iar pe cai mari. Mai este unul care este stiut bine caci inainte de 90″ avea numele conspirativ de “Coroiu” – Cristoiu. Astazi si el un mare profet…supranumit si “maestrul”. Foarte respectat dealtfel…ma intreb ce rang o avea gagiu” Cand pe la A3 cand pe la Nasul Tv, Realitatea etc. Un zmeu…Se duce bine pulimea de nas…ahh scoala aia veche de “diversiune”
        Incalceala dreacu”

  6. Urmăresc acest blog încă de la început si, din nu stiu ce motive îl si simpatizez pe domnul SOV (poate ca sunt din Roman sau ca încerc sa fac același lucru ca si dansul – bani grămada).
    Deși sunt in afara subiectului, un lucru ma bucura nespus de tare si acela e ca din comentatorii blogului au dispărut mare parte din panarame, copiii needucați, analfabetii, băgători in seama, acei concetățeni pe care ii dor in pula de ei înșiși darmite de interesul întregii tari. Ma bucura nespus sa văd ca începem sa apreciem jumătatea plină a paharului domnului SOV.
    La începutul primelor postări, citind comentariile cititorilor, am crezut ca autorul pur si simplu va renunța la ideea sa lăsându-se lehamite din pricina infectilor comentatori pe care mai sus i-am precizat.
    Intr-o buna zi, vreau sa va întâlnesc personal, sa va strâng mâna, fiindcă sunteți una din persoanele care contribuie la ambițiile, orgoliile si formarea mea in ceea ce vreau sa fac cu viitorul meu.
    Cu respect!

  7. Cine știe cum își va aminti România de SOV peste ani? Poate aveți răgazul să ne lăsați o carte, zic și eu..
    Oricum bun articolul. Cum era aia?.. mi-a fost dor de dumneavoastră ca unui zid de o fereastră.

  8. As vrea sa vad lista tuturor ambasadelor care au donat pentru Cumintenia Pamantului . Nu de alta dar, daca e donatie fiecare doneaza cat poate si …sa fie primit !
    Oare de ce totul trebuie rastalmacit ? Sau de ce sa-i pupam in cur pe unii si sa-i scuipam pe altii ? Asa da bine , nu-i asa ?

    • Care rastalmacire? A fost evident o actiune la misto. I-a costat mai mult clipul. Si de ce o lista publica? Fiecare a dat cat a vrut. Daca a vrut. Nu cred ca e motiv de bravada.

  9. Legat de cumintenia pamantului tin sa va contrazic, nu stiu exact daca s a strand acea suma de bani dorita si incurajata chiar de preafericitul prim-ministru, dar m as fi bucurat daca s ar fi strans de zece ori mai multi bani decat suma ceruta, pe buna dreptate, astfel din diferenta s ar fi putut turna replici care sa fie expuse in fiecare capitala de judet, si daca ar mai fi ramas bani, mi ar fi placut sa vad una si la mine la tara.

    p.s. mergeti si prin orfelinate, mai sunt copii care nu si cheltuie maruntu pe bomboane, poate reusiti sa I convingeti

  10. Combinatii,smenuri,securisti,servicii,toate ecestea se intmpla peste tot in lume ,poate dozajul si discretia lor difera.
    Ce este condamnabil :lipsa de patriotism a acestor tradatori de tara.oare ce spun bunicii ,stabunicii acestor tradatori cand vad ce fac nepotii lor cu tara noastra?
    Mai toti am avut bunici care au luptat.cu arma in mana pentru tara noastra.

  11. Am citit articolul scris de Mihai Palsu, interesant si felicitari pentru intrarea in spatial mitic (nu mitica).

    Nu stiam ca esti atit de citit … daca pui niste publicitate poti sa faci si un ban “muncit”, ca “pulimea” e invata sa plateasca ca sa inteleaga ce are sau nu valoare … asa ca tot pe gratis iti pierzi bunatate de cititori.

    Iti pun comentariul facut la articolul scris de Mihai si iti adresez si tie aceiasi rugaminte :

    Domnule Palsu, am si eu o rugaminte, daca tot l-am cunoscut si eu pe Vintu, dar nu am ajuns mai bogat din cauza asta … daca ma gindesc ca era prieten cu Vladescu si cu Ghita care m-au jefuit ca stiau ca ii acopera Vintu, pot chiar zice ca am ramas mult mai sarac, dar dupa cum spuneati nu asta este subiectul…

    Subiectul este Alessandro Buttice, fost Director Unit OLAF, un ciubucar pretios, care se dadea mare scula pe bascula si lua spaga degeaba ca “deschide el toate usile la Comisia UE”.

    Il puteti ruga public sa ne povesteasca si noua cum i-a dat pe 20 Septembrie 2006 la el in Delta la Lebada pe ponton vreo doua geamantane de icre negre sa “maninca” si gura lu’ Buttice ceva …

    Nu de alta dar sa ramina in istoria vremurilor … ca oricum Buttice e la pensie General de Guardia de Finanta, si nimic nu il mai poate afecta, dar pentru o mai buna intelegere referitor la cine ne da lectii si ne ia mita, parca prin comparatie il prefer pe Vintu lu’ Buttice si alti “muisti” nehaliti cu frigiderul gol de cind erau mici prin Sicilia …

  12. Citez din blogul lui S.O.V un pasaj plin de sarcasm : ”O operă de artă însușită de patrimoniul universal nu mai aparține nici măcar autorului, ea aparține întregii umanități deci, Brâncuși nu-i nici al meu, nici al mă-tii, tot așa cum Da Vinci nu-i nici a lui Berlusconi și nici al Ciocciolinei. N-avem nici un drept să ne cățărăm pe geniul lui, insinuând că avem și noi un merit. Avem asupra lui tot atâtea drepturi ca orice locuitor al planetei, iar dacă vrem să-l punem în lumina valorii lui, din mândrie patriotică, atunci el trebuie să fie admirat de cât mai mulți. Și asta nu se poate decât fiind într-unul dintre marile muzee ale lumii.”

  13. -Da “navala” sau intra in “boala” ?
    Frumoasa alegoria!
    Frumos simultanul de “sah” prezentat, dar este trist pentru ca scoate in evidenta “fragmentarea” !

  14. Daca tot ati ajuns la dezvaluiri – si bine faceti, mai spalati oarecum din pacate – tare interesant ar fi pentru noi detaliile intalnirii de la Tancabesti din miez de noapte.

  15. […] Ovidiu Vîntu le-a făcut caracterizări foarte dure celor trei şi foloseşte cuvinte prea puţin măgulitoare la adresa lor. Pe Traian Băsescu îl […]

  16. […] „În cel cu Bogdan Olteanu, lucrurile s-au încheiat în ceea ce mă privește. Voi fi condamnat prin procedură simplificată datorită recunoașterii și voi executa mandatul pe care-l voi primi, deci nu am nici un alt motiv s-o apăr pe Kovesi în afara bunului simț și a unei cunoașteri profunde a sistemului care funcționează în România”, a scris Vîntu pe blogul său.  […]

  17. […] Nu se pune problema fabricării dosarelor, ci a declanșării lor atunci când decidentul politic o cere – și nu doar a declanșării lor ci și a stopării altor dosare la aceeași decizie politică, în funcție de anumite comandamente ce țin de strategia politică a acestuia. Acest lucru se întâmplă urmare a porcăriei făcute de Monica Macovei (într-unul dintre numeroasele sale acte de slugărnicie criminal), care a trecut prin Parlamentul României, prin anul 2005, un pachet de legi prin care dreptul numirii șefilor de la parchetul general, DNA și al instantelor a fost luat de la CSM și trecut la Președinție. Prin acest act, a readus controlul politic asupra justiției și a anulat practic rațiunea de a fi a CSM-ului, cel care astăzi nu face mai nimic, tocând banii statului de pomană. Prin votarea pachetului legislativ propus de sinistra individă, ministresă de justiție pe atunci, parlamentarii au semnat actul de deces al independeței justiției, aceiași parlamentari care astăzi urlă că justiția e o scroafă ce execută ordinele de la Cotroceni, a scris SOV, pe blog. […]

  18. Tati , in mare,de acord cu ce spui.Dar sa afirmi ca independenta justitiei ‘se futu’ in 2005 e o gogoshica strecurata intentionat , de parca pana in 2005 noi am am fi avut justitie independenta , sau macar justitie! Mai taie din ele, Sorinele! :)

  19. In Romania nimeni nu a dat doi bani pe Brancusi. A plecat pe jos la Paris si acolo lumea l-a apreciat. Si acum venim noi sa ‘ni-l luam inapoi’. Ce josnic.

  20. […] “În cel cu Bogdan Olteanu, lucrurile s-au încheiat în ceea ce mă privește. Voi fi condamnat prin procedură simplificată datorită recunoașterii și voi executa mandatul pe care-l voi primi, deci nu am nici un alt motiv s-o apăr pe Kovesi în afara bunului simț și a unei cunoașteri profunde a sistemului care funcționează în România”, a scris Vîntu pe blogul său.  […]

  21. Sunt total deacord cu tine.Ghita cel putin a dat dovada de un marlanism iesit din comun.Ce cacat de om e asta [chiar de-ar fi adevarate apropourile lui de santier,cum c-ar fi ‘babardito-o’ pe Codruta,asta e dovada de labagism sa o santajezi asa.E ‘lache’ cu legitimatie.De fapt se vede dupa fatza lui.La parnaie o sa-i sparga baietii gaoaza ca prea are moaca de poponar.

  22. Total de acord cu tine la faza cu Brancusi! Chiar sunt curios ce o sa fie intr-un final cu tot circul asta…

  23. … m-a pus pe ganduri aceasta analiza.Voi incerca sa tin aproape si sa observ in viitorul apropiat evenimentele care se vor derula in tara.Banuiala mea este ca aveti foarte mare dreptate, iar modul in care va expuneti parerile este foarte concis, clar si pe intelesul tuturor.Ma inchin, jos palaria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *