Comentarii pentru Capitolul 26 bis – Scurt tratat de viol în grup la adresa valorilor sexy – partea a II-a

  1. Vai nea Sorine dar chiar nu ai si tu putina originalitate … Ti am acordat zilnic cateva secunde si tu … Pai ce faci acum e Gordon Geko in Wall Street : Money Never Sleeps … Chiar am crezut ca vrei sa deschizi ochii la copii din ziua de azi si si le faci putina educatie … Mai varsa si tu cate ceva ca sa invete cum sa se fereasca de cele rele si de … SARACIE . Nimeni nu e etern .P.S. : A inceput sa traga crapul pe Sf. Gheorghe?

  2. Ce bine e sa depanam amintiri , sa mai citim si noi cate o carte …reala . In rest , din kkt si politica nu ne scoate nimeni . Deocamdata .

    A fi om ,e lucru mare .
    A fi domn , e o intamplare .

    Sanatate va doresc domnule Vantu .

  3. Original şi expresiv. Camil Petrescu – care avea teoria lui cum că marii romancieri nu provin din rândul scriitorilor profesionişti, ci sunt inşi veniţi din alte domenii, care care au capacitatea de a „scana” oameni şi situaţii de viaţă – ar fi fost încântat să vă citească.
    Dacă textele nu vă sunt prelucrate de „negri”, ci vă aparţin în întregime, înseamnă că ne aflăm în faţa unui prozator matur, ce are şansa de a intra în istoria literaturii române.

  4. Ca ramai demn in fata loviturilor vietii este de apreciat.Dar daca viata vrea sa-ti dea o lectie pe care nu vrei sa o intelegi?Sper sa reusiti, facand aceasta retrospectie in trecut, sa va apreciati ca om la justa valoare.Cititorii, dupa cum observati, va ridica sau va coboara din locul unde sunteti cu adevarat.Nu-i condamnati, fiecare are sistemul sau de valori prin care va evalueaza, asta e si ideea.Cat de obiectivi putem fi in fata unei persoane atat de controversate cum sunteti, depinde doar de puterea fiecaruia din noi de a-l accepta pe celalalt asa cum este, cu bune si rele intr-un anumit context.Cred ca, scriind restul capitolelor, din ce in ce mai “grele”, la un moment dat veti renunta la sinceritate, va ramane doar literatura.Sper sa nu.Aveti curajul?

  5. Fiecare viata este o poveste. Unii vad pe unde calca, altii calca fara sa vada.
    Fondul personal de informatie, ni-l constituim (si structuram) fiecare in alt mod, dar ca orice mar (arbore) indiferent ordinea in care ne intra informatia, extragem din ea doar ceea ce ne este necesar pentru ca fructul nostru sa si fie fruct, si nu orice fruct ci . . . mar..
    Printr-un pod, de casa, al unei case spaniolesti prin care m-a condus destinul meu de emigrant, am gasit un “manual de filozofie” editat cam prin 50 (cu vreo 10 ani inainte sa fi fost “editat” eu, si care zice (in traducerea si adaptarea mea, la limba romana) cam asa:
    “Exista oameni nativamente dotati pentru activitatea filozofica, dupa cum exista si oameni privati de aceasta dotare naturala. Dezvoltarea acestei “capacitati native” fara profesor caracterizeaza “filozoful autodidact”; cultivarea sistematica a acestei naturale dotari, prin deprindere de la altii, origineaza aparitia a ceea ce putem numi “filozoful profesional”.Intre “filozofii profesionali”, doar foarte putini sunt “creatori” (“filozofi creatori”). Majoritatea (filozofilor profesionali) sunt doar raspanditori sau repetitori ai doctrinelor filozofice create de altii”.

  6. Cioplita si rafinata inteligenta bruta ajunge diamantul stralucitor. Prezentarea acestor slefuitori este educativa pentru oricine are ochii deschisi. De o importanta la fel de mare (eu cred ca mai mare) sunt acele forte care au exercitat presiune asupra diamantului. Printre ei este Basescu, dar as fi foarte curios despre ceilalti adversari care v-au transformat si daca ei sunt subiectul unui articol viitor. Va doresc sa gasiti acei oameni prin care experienta cumulata de dumneavoastra sa nu se risipeasca!

  7. Daca o sa continuati in ritmul asta prin 2028 o sa ajungeti la partea care implica marile afaceri nume,date si intamplari cand Kodrutza K o sa fie pensionara si jumatate din populatia tarii analfabeta neputand sa citeasca scrierile dvs.
    PS
    Mare noroc ati avut cu bibliotecarul…eu n-am avut un asa mentor si se vede. Mi-am dat seama prin facultate ca nu poti citi aiurea.

  8. Mă bucur că ați continuat.Sincer,eram interesat ce a urmat.Din nou,ȘTIU că nu ”înfloriți”nimic.Cu destule deosebiri,avem multe în comun…de aia spun…”ȘTIU”.Iarăși,nu doresc să comentez…Poate,cumva,într-o zi,prin cine-știe-ce-împrejurare,vom putea discuta direct.Abea atunci aş avea de comentat,întrebat…După cum am scris la o postare anterioară,nu mă intereseă nici o altă părere şi nu doresc să comentey

  9. Buna ziua!
    Comentariul meu nu are nici o legătura cu subiectul acestei postări.
    Ce vreau eu sa va întreb este dacă doriți sa imi fiți mentor, nu vreau sa va stau toată ziua pe cap, 5 minute pe zi pentru mine este suficient, si nu o sa va stresez intr-una cu întrebări, vreau doar sfaturi si lecții pe care dumneavoastră mi le puteți oferi pentru a-mi forma o mentalitate sănătoasa.
    Va mulțumesc si aștept un răspuns!
    O zi buna va doresc!

  10. Imi face o mare placere sa va ascult si sa citesc ceea ce scrieti . Multa sanatate domnule Vîntu !

  11. Postarea “Un bibliotecar…” imi aminteste de “Poveste fara sfarsit” de M. Ende. Deci nimic nou sub soare…

    • Imi vine in minte IL Caragiale. La furat de cirese. Poate intersectam Povestea ta fara sfirsit cu furatul meu de ciresele tale.
      Facem compot. Apoi vedem daca la 9 luni are ADN diferit si tragem o concluzie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *