Comentarii pentru Clubul de Business și Politică SOV

  1. Domne toată stima! Îmi place maxim și ideea și ceea ce se vrea cu generația. Mai ca m-as înhăma și eu la duel doar ca după 15 ani de SUA IQ-ul meu e prea slab adică undeva la 200 😂😂

  2. Va salut cu respect
    Sunt în tânăr care a fost introdus într un regim militar la vârsta de 14 ani
    Am studiat și studiez in prezent în fiecare zi, sunt o persoana autodidacta
    IQ:+100
    Astept cu nerăbdare un test pentru a ridica odată pentru totdeauna mentalitatea coruptă si lipsită de integritate al poporului meu.
    Mulțumesc anticipat.

  3. Doresc sa particip la testul IQ mentionat si astept ci merabdare departajarea si rezultatele.

  4. Va salut cu respect

    Sunt interesat de cursurile dumneavoastra si ma simt pregatit pentru orice test, va rog sa imi trimiteti detaliile de inscriere pe adresa de Email mentionata in campul obligatoriu.

    Va multumesc anticipat!

  5. Buna seara ,

    Ca sa evoluezi trebuie sa investești in propria educație așa ca și cei mai puțin pregătiți pot investi 10€ .

    Va multumesc !!

  6. Eu si prietenul meu suntem interesati si ne-am dori sa participam la testul IQ. De abia asteptam sa aflam mai multe!

  7. Buna ziua, numele este Paul Bosca și am 26 de ani. Am studiat Universitatea Tehnica din Cluj Napoca iar de la 23 de ani am înființat o societate cu bani împrumutați de la prieteni, iar in 2019 am ajuns la 400.000€ cifra de afaceri. Simt ca e prea puțin pentru capacitățile mele și im doresc sa activez și in politica. Sau sa dezvolt o afacere de nivel European sau Mondial. Experiența mea politica a fost de 6-8 luni, timp in care am ajuns președinte la tineret in Cluj, tot la vârsta de 23 de ani.
    Va mulțumesc pentru ocazia de a-mi spune intențiile.

  8. Buna ziua,
    Cum se va face testarea ? Unde se pot face inscrieri pt testare ?
    Multumesc,

    R.Buceschi

  9. Vă salut Domnule Vîntu!
    Sunt emigrant in Portugalia de la vârsta de 8 ani, având in prezent 21 de ani.
    Vă admir mult, si sper că o sa am ocazia sa vă intalnesc sau sa invat de la dv.
    Cu toata stima, George.

  10. …nu cu respect, va salut. Am 42 de ani, deci cad din start la “examen”. Faptul ca nu iubesc banul, ma face,cel mai prost din curtea scolii. Sunt trei oameni care au atras atentia…pana acum .Romania, Romanii, nu este / sunt, o natie de prosti . Sper sa gasiti liderii necesari reconstructiei (daca este o realitate).Doresc sa aflu parerea dumneavoastra, vizavi de idolul meu, Nicolae Ceausescu. Ce IQ avea ? Multumesc.

  11. Buna ziua,

    Incerc sa gasesc modalitatea de inregistrare pentru aceste teste si nu reusesc.
    Sunt nitel lenes poate , dar dupa o cautare scurta, n-am gasit inca si am ales abordarea directa.

    Astept raspunsul Dumneavoastra cu interes.

    Va multumesc,

    Sergiu Maxim

  12. Bună domnule SOV

    Momentan sunt student in ultimul an la International Business Management la Londra, şi din tot ce am invățat despre Business constat faptul că România are un potențial extraordinar care trebuie pus in valoare, şi asta cât mai curând posibil.
    Iar pentru faptul că îmi iubesc țara şi vreau ca să fac tot ce ține de mine pentru a putea imbunătății situația de acasă, doresc ca să fac parte din proiectul dumneavoastră.

    Vă salut cu respect!

  13. Era indicat să specifici dacă bila este mai great sau mai uşoara decât restul bilelor.
    Imparti bilele in mod egal 6 si 6, iar apoi le alegi pe cele care au greutatea mai mare si le imparti din nou 3 si 3,
    Iar apoi repeti procedura doar că de data aceasta trebuie ca sa aibe greutate egala pe talere ,iar cea care iti ramane in mână este bill mai grea.
    (In cazul in care este mai grea decât restul)

  14. Sunt curios unde se ajunge cu treaba aceasta. Cred ca aceasta metoda de pregatire si selectare e cam subreda. Comunitatea cam mediocra.In ceea ce priveste ,,cei mai buni traineri” , sunt cam sceptic. Multa bafta! :)

  15. Buna ziua,
    Sunt un mare admirator al dumneavoastră și aș dori să particip la preselecția pentru a intra în clubul dumneavoastră.
    Va rog să-mi dați detalii pentru a participa la preselecții.

    Mulțumesc,
    Florin OPREA

  16. Buna seara si felicitări pentru initiativa.

    Va urmăresc clipurile de ceva vreme si chiar daca nu sunt de acord cu tot cea ce spuneti, faptul ca doriți sa sponsorizați oameni inteligenți si drepți care doresc sa isi faca propriul lor partid suna excelent.

    Aștept cu nerăbdare testul.

    O seara buna,
    Flaviu Paun

  17. 1. Cu referire la problema de IQ 130 a dl. Popa Iulian Emil:
    Oricui nu o rezolva (in max. 60 sec. cu indulgenta) i-as sugera, pentru binele lui si al tuturor, sa se mai gandeasca daca chiar are ce posta la nivelul acestui blog.
    Isi pierde vremea cu lucruri pe care are senzatia ca le pricepe, insa parca, parca ii scapa ceva.
    Pe noi, ceilalti, ne costa totusi timpul necesar pentru a-i citi primele cuvinte pana sa-i sarim comentariul.
    2. O observatie:
    Am ajuns, noi romanii, sa suferim astazi mai mult din cauza prostiei si mai ales a celei afisate, cum altfel daca nu triumfal, peste tot..cu o anumita mandrie parca, decat din cauza inculturii, educatiei deficitare si/ sau a caracterelor indoielnice.
    Pare ca ne defineste ca natie. Insa este o situatie reversibila.
    Aici SOV a sesizat absolut corect fereastra de oportunitate.
    P.S.
    Domnului Vantu:
    va doresc, pentru noi toti, sa reusiti in demersul dumneavoastra de a atrage si coagula, chiar forma initial (de ce nu) potentialul de elita romaneasca iar daca, la un moment dat, unii dintre acestia vor ajunge in pozitii cheie la nivel de stat, sper ca vor decide, la randul lor, ca testul de inteligenta (cu un barem macar modic daca nu peste) sa devina conditie obligatorie pentru numirea in orice functie platita din bani publici, incepand de la cele de management mediu. Stiti bine la ce ma refer.
    In zona partidelor politice insa ideea de teste IQ se va incapatana sa ramana utopica atat timp cat contributia financiara bate orice creier. Sigur, cu exceptiile de rigoare, “corectate” insa de caracterele subiectilor.
    Dar inteligenta versus caracter este deja un alt subiect.

  18. Buna seara,

    Doresc sa investesc in dezvoltarea mea personala si in acest club

    De abia astept testul

    Seara placuta!

  19. nu exista o persoana inteligenta care sa intre in mizeria ta, mai ai 1 an de viata boule, pe 7 mai 2021 vei muri idiotule si tot de tepe te tii!
    te astept in afacerea mea
    semnat IADUL 2021!

  20. Buna ziua. Sunt interesata de a reveni activa in Romania si a misca ceva!
    Mi ar place sa iau parte la selectie. Sunteti un roman adevarat care are multe de transmis mai departe.
    O zi buna!

  21. Meri mai asta… lasind la o parte ca n-ai tu 60 de milioane cum n-are nime la voi in saracie acolo : bun venit la momentu’ 2013. Cu ceva intirziere, da’ noa, dezavantaju’ de-ati petrece vremea la facultate e ca ramii in urma fata de restu’ lumii.

    In tot cazu’, iti pierzi vremea. Nu exista printre puletii rasuflatori pe picioru’ de plai la ora actuala destul material cit sa faci o Tiganiada din ei, sa nu mai discutam de ceva util ori macar notabil.

  22. Va felicit Excelență

    Cu respect si consideratie va urmaresc activitatile si va ascult cu interes, chiar cu placere!
    As fi onorat sa primesc acceptul de a face parte din Clubul de Business si, daca nu sunt limite de varsta, sa particip la teste si cursuri!
    Al dumneavoastra,
    Adrian.

  23. Bună ziua,

    Mă numesc Marcu Alexandru, sunt actor și practic iluzionismul de la vârsta de 6 ani.

    In domeniul meu sunt cel mai tânăr artist din România care vreodată a participat in cel mai mare turneu muzical alături de cei mai mari artiști ai momentului : Andra, Connect-R, Smiley, Andreea Bălan, etc(sau cei mai populari) și Proconsul. In același timp am realizat de unul singur la o televiziune locală cel mai bun matinal : Magia Dimineții unde am fost moderator, regizor de platou, cameraman, invitat, artist, dar in primul rând un bun ascultător care a învățat ca in viața câștiga nu cel cu nota 10 la școala ci cel care pune in fiecare zi o intrebare buna. In același timp
    Am susținut 3 turnee naționale cap de afiș cu spectacole de iluzionism, mentalism, hipnoza, perceptie extrasenzorială, NLP. Deasemenea am terminat actorie cu media 10, am fost singurul dintre colegii de grupa care in anul 2 a jucat alături de 2 actori intr-un spectacol de teatru. In anul 3 am prins un rol in “Caligula” premiat la UNITER pentru cel mai bun actor in rol principal, dar și cel mai bun spectacol din acel an. Am avut doar un rol episodic dar a fost suficient sa imi dau seama ce imi doresc cu adevărat și sa imi hrănesc orgoliul acela de a juca printre actorii de la care odată luam autografe inclusiv Domnul Ilie Gheorghe. In același timp in toate aceste activitati am dat 100% fiind remarcat prin originalitate. Am renunțat la acel contract pentru a-mi construi o cariera pe cont personal atunci când am constatat ca in România nu exista impresari ci doar bijnițari : “Cât îți dau bă pe artistul asta?” . Deci la ora actuala sunt cel mai tânăr iluzionist din România, cu cele mai multe spectacole, cu cel mai dens public, cu cel mai mare preț de pe piața(cu sala plină), cu cel mai bun marketing, și probabil cel mai urat din moment ce mai mereu sunt amenințat de colegii din breasla pe care de altfel ii iubesc fiindcă sunt cei mai mari criticii ai mei adica cursul meu gratuit de dezvoltare personală.

    Dacă nu v-am plictisit as avea onoarea sa va anunț ca as fi fericit sa particip la cursul de perfecționare in bussines și politica. Va mulțumesc anticipat.

  24. esti cam batran si senil omule…. acum un an, cand tiam zis sa nu mai sponsorizezi partidele din opozitie si putere si sa sponsorizezi un partid nou si tanar, nu tiam zis sa creezi o secta. Am zis sa oferi acestei generati o sansa care nu o are. Da acuma sunt sigur , ca tu ca si restu , sunteti doar niste epave. Generatie, eu sunt un nimeni, dar va zic atata…. Romania ca tara se va vindeca cand parinti nostri si dinozauri astia vor muri, atunci cand noi cei de 25-40 de ani, vanduti ca sclavi, la boieri din “afara” ne vom intoarce cu o cultura si o mentalitate diferita si vom incerca sa facem o fundatie pentru generatia viitoare. NU te poti baza pe generatia, 2 mici si o bere. Cum la fel nu te poti baza pe un om, care face politica pe Internet, din fata televizorului. Acest om mai bine ar gasi un nou “cismar” care sa fie in stare sa ia un glont pentru inca o generatie de idioti, daca chiar vrea sa salveze tara. El ce face, un club…. Masonic? Iluminati? … astea deja exista. Este greu sa vezi situatia “de pe teren”, cand tu stai in castelul tau si traiesti ca un Lord. Pai cum vrea el sa revigoreze economia, cand noi nu avem resurse naturale, cum vrea sa aduca bani in tara cand noi importam totul si productia e zero, cum vrea sa implementeze noi reforme, cand sistemul comunist si metodele vechi sunt inca in sistem (spune-mi pe cine cunosti ca sa iti zic cine esti), cum vrea el sa revigoreze tara, cand jumate din forta de munca e in “afara” (oameni acestia nu se mai intorc sa isi riste familile si pensile la batranete, pentru el); cand tu ca Stat nu faci nici o reforma sau politica de repatriere (aduci asiatici, africani si pe ai tai “diasporeni” ii bati cu pulanul ca proteseaza pasnic); cum poate el sa incerce a schimba o opinie, cand presa (trusturi de televiziune, radio, ziare) este controlata de Moguli, fosti comunisti. Omule eu sunt un nimeni, da unu cu o gandire, ca a mea, la “putere”, ar mai face un canal Bucuresti-Dunare cu toti cei ca voi si familile voastre; pana ati retura toti bani care ii tineti, in conturi straine, din tarile cu paradise fiscale. Eu am zis de 10-15 ani ca Romania este o colonie, nu tara. NU ai armata, Nu ai resurse naturale, Nu ai legi, Nu ai sistem bancar, Nu ai Bursa…. Avem doar supermaket, banci strainie, corporati, firme care controleaza zone strategice (aeroporturi, cale ferata) si compani farmaceutice, toate acestea sunt bine concepute doar pentru a scoate toti bani din tara, pana si aurul, il ai in Londra… asa ca nu mai vinde un “rahat” rebranduit, ca ceva de valoare. Dar, daca chiar vrei sa faci ceva, fa … pentru ca inca ai in buzunar 30% din clasa politica, cativa generali din structuri, cativa baieti “de pe strazi”, cativa fosti securisti….Da intalege ca daca faci “asta”, poate o sa ei si tu un glont cum au luat toti cei ce au facut ceva… intrebarea este daca ai demnitatea sa il ei cu onoare (vezi unicul maresal), sau vei plange ca o “fetita” (vezi ceausesti), cand vei avea pistolul pus la tampla?!

  25. Salut aceasta initiativa de formare a viitoarelor elite, un proiect maret si categoric realizabil!

    Avand in vedere ca nu sunt alte detalii despre inscrieri sau sustinerea testului, imi manifest prin acest comentariu dorinta de a lua parte la acest club.

    Astept cu nerabdare alte detalii. Numai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *