Comentarii pentru Capitolul 39 – Fotbaliști, politicieni și hoți

  1. Chiar ma fascineaza modul in care relatati toate povestirile si trairile din viata dumneavoastra, Alex Stoica nu i se zice porecla Bombardieru si a stat o vreme buna pe la Oradea, asteptam si alte jurnale..

  2. nu cred ca Rominia are de ales intre americani si nemti, dar de loc.
    cred ca mai degraba are o treaba de facut pentru unii si pentru altii si asta repede si cit mai bine, riscurile raminind bineinteles in tara.

  3. Cenzura nu onoreaza nici in libertate
    Nici in bulau.
    In ce gaura tI-a intrat frica
    Si spaima ancestrala mioritica.
    Te am considerat inteligent si mistocar
    Retrag toate consideratiile pozitive
    Fara respetele cuvenite !

  4. de ce am alege Germania in locul Statelor? Economic suntem legati de ei, deci are sens.

    dar Germania e mana moarta pe termen lung. Daca ar fi sa facem o insurectie, apai importriva nemtilor ar trebui s’o facem. Orice e preferabil; si Franta, si US, orice dar nu astia.

    la demografia pe care o au, la problemele pe care le vor avea cand se va sparge UE… Astia si cu rusii sunt caii cei mai prosti pe care putem paria.

  5. “…modul în care guvernul american creează un al doilea stat, informal, în țările pe care le ocupă.”

    Si in Romania este la fel. Incepand de la Ficusul de la Cotroceni si Primul Prost al tarii, de la sefii de “sevicii” si “justitie”, DNA, etc toti sunt pupincuristii jewmericanilor si aflati in simbrie la Soros. Romania este o gropa de gunoi a tuturor, condusa de slugi corupte, inepte si tradatoare de tara, iar rezultatele se vad.
    Bine fac cei care pleaca si nu vor sa se mai intoarca. Au motive bine intemeiate. Romania este condusa de slugi jidanesti, tarani hoti si psihopati la toate nivelurile.

    Realitatea din Romania de azi este asta:
    https://reportajelive.wordpress.com/2016/02/03/dilema-covrigului-si-exodul-creierelor/

    https://reportajelive.wordpress.com/2015/06/19/dezastru-in-recrutare-cosmarul-angajatorilor-incepe/

    https://reportajelive.wordpress.com/2016/09/11/o-directoare-catre-popor-sunt-pline-cimitirele-de-oameni-de-neinlocuit/

    https://reportajelive.wordpress.com/2014/09/18/directoarea-de-multinationala-si-salariile-de-800-ron/

  6. Stiam ca nu o sa fie plictisitor in puscarie. Viata “colorata” alor alde Alex este interesanta pentru cei care nu au simtit “actiunile” acestuia pe propria piele….Mai e putin maestre, AMR cit ?
    Eu intre timp ma duc sa-mi torn un pahar de vin din ala de MOE si ma uit la filmuletu’ asta nou cu Jason Stratham. Toate bune si “scriere” usoara.

    • Mon cher, între a bea o șampanie proastră și a sta la pușcărie prefer ultima variantă, pentru simplul motiv că aici suntem tratați în fiecare weekend cu șampanie Cristal și ne mai și învață cum se scrie corect numele diverselor mărci de șampanie, precum și diferența dintre ele și vinuri.
      P.S. Ai pocit și numele actorului!

    • … vinul ala Moet n-are cum sa fie mai scump de 69 de lei, ca nu-ti permiti decat o sticluta la 0,2 L, si aia o bei cu pepsi!

      • Din cauza vinului nu mi-am dat seama ca filmu o fo numa’ MOE. Ce sa fac, mi-o mai trag si singur….dar aeru’ d-afara merita toti banii !

  7. Domnilor, va spun ceva cu mana pe inima:
    Romania e despartita in 3 provincii (neoficial dar se simte).
    Am fost cu autocarul de al Chisinau la Brasov. Cand intri in Transilvania e parca intri in alta tara. Am fost mai demult de la Bucuresti la Craiova. Frate, am ramas socat de saracia din Muntenia, e totul abandonat.
    Uitativa si la fondurile europene unde se duc: majoritatea in Transilvania. De ce? Pentru ca ne-au cumparat Austriecii si Ungurii.
    Eu zic ca Romania nu apuca sa aniverseze 100 de ani de la Unire. Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate!

  8. For mr. Brad-… incercati sa stati drept, ca un brad si sa judecati daca avem modele in care sa credem. Cumva ele sunt pe la emisiunile de scandal, prin telejurnale, ziare si prin alte parti? Trista realitate… deci why not? Vantul liberei exprimari, sau orice fel de alt Vant(u) de ce va deranjaza atat?

    • Prin massmedia in Romania se lucreaza la o masa de oamenii care nu poate sa faca diferenta dintre 0 si 1, undeva in analul creierului ta Simonetta ( lol about your name) crezi ca in sistemul in care te scalzi ai fi Gangster e ceva pozitiv altfel nu i-ai lua apararea vantului decat daca ma insel, poate te plateste sau esti avocata lui, slabe sanse totusi ca avocata ar sta sa lucreze cum sa-l scoate mai repede de acolo, deci inainte sa-ti regurgitezi gandurile in favoare unui infractor scoate-ti capul din massmedia, ba mai bine daca iti place asa mult ce viata duce de ce nu faci putina delapidare sa te aranjezi pe viata si apoi sa stai pe la DNA sa dai explicatii 15 ani dupa ce ai servit vreo 7 – 8 SFAT DOAR PT TINE: FA-O CAT MAI REPEDE E FOARTE SIMPLU

  9. Pai bine ma ca iti folosesti talentul de scriitor ca sa reabilitezi moral niste infractori in ochii publicului tau printe care se pot numara si tineri in cautare de modele dar care nu realizeaza pe moment ce faci, trist blog Vantule fara nimic de care sa se agate romanul din cutiuta, care in depresia lui se poate manevra mai usor sa-si acepte turma,pt public ascultati-va instinctele si ganditi la rece e singura sansa a Romaniei.

    • Băi specie, dacă nu ești în stare să înțelegi nimic din ceea ce citești, de ce-ți mai pierzi timpul cu asta!

  10. Ciao Sorin! In sfarsit ne-ai scris. Iti urez sanatate si rabdare! Viitorul partid in care o sa cred, sper ca va fi format de tine, cu tine lider. Multi cred ca rad, citind ce am scris, (evident si tu), dar sper ca ti-am dat o idee la care te poti gandi in liniste. O sa spui ca Europa e in cadere libera si n-ai putea oricum face nimic. Asa e. Dar eu cred ca ai fi fost ok. daca nu traiam ceea ce ne ofera azi cei ce conduc lumea si care se joaca asa urat cu destinele noastre.

  11. Cam pe cand lansati cartea? De vreun an ne-ati facut curiosi si ne-ati pus pe asteptat. Spor la scris!

  12. Brexit..interesant comentariu pentru cine s-a saturat de informatiile livrate la TV.
    Cat despe Jurnal…remarc preferinta pentru personaje colorate.. Limbajul colorat este deja brand.

  13. Sunt un tanar al acestei tarii si va apreciez ,ati putea sa imi recomandati niste carti deoarece am acestea deficienta a generatiei si anume reticenta pentru a citi prin impunere si lipsa unor persoane in viata mea care sa ma indrume spre o lectura pragmatica .
    Va multumesc anticipat.:)

  14. Dl Vantu in functie de neprevazutul situatiilor care pot aparea si de spontaneitatea de care dati dovada, poate reusiti sa ne mai spuneti ce romane au mai contribuit la formarea dvs. Cu greu am gasit la anticariat DINASTIA SUNDERLAND . Va dorim sanatate si sa treceti cat mai repede de situatia actuala.

  15. Sorinaccio, nu incape nicio indoiala ca esti un tip aparent nefrecventabil. Din fericire , pt tine, nu este o infractiune , tine de caracter si de moralitate , dar ca sa te parafrazez , cum spuneai odinioara, hai sa definim ce e ticalosia. Ai fi o juxtapunere perfecta cu Goebbels si Talleyrand, va uneste farmecul , vitalitatea , si , mai ales, simtul vibratiei societatii. (basca aceeasi chestiune de natura fizica)Tie, insa , iti lipseste Maretia , si stii asta prea bine.Degeab oameni de stat, cu
    barosanii zilei, degeaba ai urinat noaptea lazi de ” Moet-uri “, degeaba ai casoaie si limuzine. Toate se duc , intr-un fel sau altul , si ramai lipsa la apel la intalnirea cu Istoria. Asta inseamna Maretie.Tu vei ramane cu niste bunuri, de valoare, logic, dar in 10 ani nu va mai sti nimeni de tine si asta doare. Sau asa cred. Exista un plan de restructurare a sandramalei politice de o simplitate uimitoare. Ma mir cum de nu ai vazut si tu oportunitatea asta.Maretia ta mai poate avea loc doar in
    underground ,dar iti ajunge .Poate sunt naiv, e posibil, dar la fel de naiv a fost si Hitler (slabute comentariile domniei -voastre despre fuhrer, esti impregnat poate prea mult de tembela istoriografie occidentala si sovietica ?! Apropos, Ciu-En-Lai este cel care a afirmat ca e prematur sa tragi concluzii despre revolutia franceza de la 1789)in 1918, an in care se nastea un viitor pusti pingelitor de pantofi, poate la fel de naiv, care va deveni cel mai tanar sef de partid si cel mai tanar
    membru al Biroului Politic.
    Sunt satul de ” politically corect ‘, de minoritati agresive, de ” valori occidentale ” , ” presa independenta” etc .Ai fost mogul media, dar ai folosit media doar ca o bata politica.O sa imi spui ca razboaiele se castiga cu bata.Corect.Dar nu se construieste nimic durabil cu arma lemnoasa.Ti-ai trimis cretinozaurii condeiului si pitipoancele tv ale pixului digitalizat doar in razboaiele tale. Poate ma insel, nu am toate datele.Tu stii mai bine si ce
    puteai face si ce nu, dar deja intram in spatiul contrafactual.Peste 20-25 de ani se va trece la haos civil( nu razboi civil) daca nu vom reusi eliminarea definitiva a actualei clase politice.O, tempora ! Cat s-a inselat Fukuyama cu sfarsitul istoriei .Lucrurile sunt intr-o tectonica social-politica fara precedent , si Marele Licurici cred ca ne-ar permite un ” experiment social”.E o sansa uriasa pe care nu ar trebui sa o ratam, noi romanii.Pesemne ca stii mai multe. E timpul de ” altceva” si, in
    plin delir mondial….timpul nu mai are rabdare.

    • Scrieti bine dv… poate ar fi interesant sa ne spuneti cum ati pus si in practica ideile despre care vorbiti. Diferenta dintre “knowledge” si “wisdom” cred ca este foarte clara. “Wisdom” is doing it… Asa ca daca ne puteti da niste exemple cum ati pus in practica toate lucrurile pe care le stiti si ati constientizat …ar fi de mare folos.

      Daca doar le stiti … cred ca Sorinel … numai prin acest blog a facut mult mai multe decat dv. Pana la urma e un blog personal… e parerea lui … cui nu i place poate ignora total.

      O zi buna sa aveti…

      C.

  16. Se vede ca n-ai postat de mult….ai consumat o calimara😃
    Interesanta partea de analiza….o viziune aparte.
    Jurnalul? Hmmmm, cred ca gasesti oameni mai interesanti pe acolo…😉

  17. Foarte amuzante povestirile lui Alex, însă ar fi fost fain să scrieți despre propriile dv pățanii. Pe când următorul articol? 😀

  18. cu povestile astea veti rupe randurile la vizualizari :)))

    o poveste pe zi si ajungeti in top 100 bloguri romanesti, daca nu sunteti deja acolo

    succes

    puteti sa incepeti sa vindeti spatiu pentru reclame pe pagina, o sa strangeti ceva bani de tigari in fiecare luna, tigari cu care puteti cumpara alte povesti de puscariasi si sa va si ramana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *