Comentarii pentru Capitolul 27 – Știri false

  1. Buna dimineata .

    Va scriu la prima ora a diminetii pe blog ca si cum va cunosc personal , sper sa nu par nechibzuit .

    Nu imi sunteti dator cu nimic, nu ma cunoasteti, sunt un nimeni . Intamplarea face sa impartim acelasi stil umoristic si aceeasi plictiseala cronica cand vine vorba de societate, tara, prosti.

    Nu o sa o lungesc ca si cum timpul sta in loc, si va rog sa ma indrumati in a va contacta . Email-ul folosit de mine este valid, si il verific zilnic, insa nu am gasit unul public al dv asa ca nu am de ales decat sa astept un mesaj prin care sa va pot comunica o problema ce vizeaza direct viitorul meu .

    Mi-as dori sa las detalii suplimentare insa scopul comentariului dupa cum se poate observa e cu totul altul, iar necesitatea de a va contacta in privat nu este din orgoliu, ci sunt nevoit sa o fac pentru a nu deveni mai tampit de atat .

    Am 20 de ani, nu sunt un cretin, si ca sa nu inchei la 23 , am doar cateva strategii si un as in maneca. Tot ce pot garanta e ca ma voi limita la 1 singur email odata intrat in contact direct cu dv si nu voi insista cu nimic indiferent de raspuns .

    Sper sa considerati acest mesaj unul serios, si sa am ocazia cel putin sa ascult parerea unui om carunt .

    Cele bune, si cu Dumnezeu inainte!

  2. … stati si observati aceasta abracadabranta situatiune in care se afla Romania.Am putea sa ne gandim de pe acum ca o conspiratie oculta ne pregateste ceva.Cum spuneati, americanii au castigat, in sfarsit, batalia cu rusii pentru Romania.Corect.Ceea ce se intampla acum pare a fi chiar si mana catorva din NSA-ul americanilor.Dozy Johann nu pricepe prea bine niste chestii.Men in Black incearca cu greu sa-i puna in gura cuvinte.N-ar fi rau daca ar vorbi mai repede, se gandesc ei, dar sa fie chiar asa lowduracell?Inca nu se vad pe fundalul scenei atele care misca papusa Johann, si asta doar datorita faptului ca luminile sunt orientate in asa fel incat bat in ochii ,,celor care nu au platit bilet”, deoarece intrarea este astazi ”gratuita”.Cocina din People’s House pute tare, porcii sunt manjiti, guita, se agita, se musca intre ei.Porcii vor sa ajunga la ”troaca cea de pe urma”.Sunt in stare sa ne prezinte PORCUL SUPREM-noul OM politic:
    1. Corect – va decide asupra unui mod de actiune doar în concordanta cu ratiunea, fara renuntari.
    2. Curajos – isi va folosi si exercita curajul doar in numele dreptatii.
    3. Binefacator si milostiv – intotdeauna va fi marinimos si va avea compasiune pentru alegatori.
    4. Politicos – va fi manierat si atent ca si expresie a atitudinii sale binevoitoare fata de popor.Aproape ca aceasta trasatura se va manifesta in el in forma cea mai inalta a politetii – dragostea fata de noi.
    5. Onest si sincer – nu va iubi banii, si asta doar dintr-un simplu crez al lui si anume ca bogatia incurca intelepciunea.Nu va spune minciuni niciodata.
    6. Onorabil – onoarea va fi pentru el o masura a demnitatii si valorii lui personale.
    7. Loial – nu va trada niciodata partidul care l-a propulsat, nu va migra si va ramane pana la sfarsitul mandatului alaturi de dragii lui votanti, deoarece pentru el loialitatea este capitala.
    8. Caracter si auto-control – se va misca si comporta dupa un standard moral absolut, unul care transcende chiar logica.
    Strada fosneste, vibreaza, susura ca un sarpe care aidoma unei cobre isi desface gulerul dorsal, isi cracaneaza oasele gatului ca sa para mai amenintatoare.Porcii privesc fascinati, n-au mai vazut asa ”strada”, nu inteleg ”strada” asta!Uncle Sam, ingrijitorul, e atent la ce grohaie ei.Ridica lopata si-l pocneste pe cel ce pare mai nerod, il scoate in fata, il scoate in curte, il scoate in strada sa grohaie!Norodul se bucura si grohaitorul e pus pe gratar, seul ii curge aidoma unor cuvinte nespuse pe fierul gratarului inrosit.Miroase a porc ars, strada se bucura, se infrupta precum mercenarii lui Hamilcar Barca din, serbeaza victoria.Uncle Sam priveste, e mirat de pofta cu care strada isi inmoaie ,,barbile” in seul proaspat
    ;preotii se roaga in temple, inca n-au iesit in curtile vaste sa-i vada multimea!E bine asa.Porci sunt destui, dar nu se cade sa-i imbuibam din prima.Maine vom scoate un bou, sa prea-marim ‘’zeii’’.Dar iata, mirare, din mijlocul strazii se ridica, ca un efeb imberb vegetarianul Sah-Mat(ho), toti ochii sunt atintiti asupra lui si parca asteapta infrigurati sa glasuiasca: MANCATI CARNE, spuse, si toti porcii isi vazura diafana faptura facuta FRIPTURA!

  3. Romania ! experiment ? asasini ? diversiune ? guvern ? Altceva ? , ,,fortare de mana ”, Premeditat ? usor dirijat ? emotie colectiva ? media ? confuzie ? solidaritate ? coruptie ? politic ? eroare ? pericol? elite? democratie ? tehnocratie ? ce? oameni ? biserica ? schimbare
    ,, Deja vu” ? Solutie ? zile ? pacalici ? …e t c Destin ? aleator ? original?atentie !

    (cuvinte din limba romana )

  4. Ei, Ponta și Piedone și-au dat demisia. Ce mai urmează? Vă așteptați la astfel de reacții, SOV? Mă mir că taceți și nu comentați tot ce s-a întâmplat zilele astea. Cred că nu doar eu aștept punctul dumneavoastră de vedere…

  5. … Romania o DEMOCRATIE PARTICIPATIVA DIRECTA.Protestele si revoltele cetatenilor romani din aceste zile ar trebui sa duca in cele din urma la:
    1.Demisia Guvernului
    2.Recuperarea drepturilor lor suverane
    3.Crearea unei noi Constitutii.
    4.Tragerea la raspundere a factorilor politici responsabili de dezastrul in care se afla tara.
    Este foarte important ca aceste proteste sa fie 100% pasnice si sa fie incurajata non-violenta.Perseverenta si determinarea populatiei va sterge in cele din urma aceasta clasa politica care e o rusine si asa va ramane si-n istorie.Daca se va intampla asa, aceasta REZISTENTA PASNICA, in fata clasei politice corupte, va duce la un rezultat bun, la o schimbare sistemului si a mentalitatii tuturor.
    Conceptia ca noi,cetatenii, trebuie sa platim oalele sparte ale unei clase politice corupte, ale unui sistem dezastruos si criminal este nedrepta. De ce o tara intreaga trebuie sa fie furata si impozitata la sange pentru a achita datoriile si furtisagurile acestei clase politice? Nu este drept si nu trebuie sa ramana asa.Relatia dintre cetateni și institutiile politice trebuie schimbata si, în cele din urmă, aceia dintre politicieni, extrem de putini, pe care i-ar mai dori cetatenii sa treaca de partea dreptatii.Sa nu uite niciun politician ca poporul este suveran.Trebuie pus piciorul in prag, trebuie indepartati si judecati acesti politicieni tradatori, hoti si apatrizi.Sa iasa in fata romanii care vor si pot ajuta in acest proces radical de schimbare.Sa instalam un nou Guvern pe bazele unei democratii participative directe care sa poata functiona inspre binele cetateanului.Eu cred ca ar fi o cale buna, iara daca cei care se pricep mai bine pot lua ceva bun din aceasta expunere sa o faca, sa se implice si sa gandeasca pana la final mecanismele si parghiile unui noi SISTEM MAI BUN, MAI PUTIN CORUPT SI MAI CU RESPECT PENTRU CETATEAN. Dumnezeu sa binecuvanteze Romania

  6. Domnule Vîntu, cred că ar trebui să faceți un update la știri…Ce părere aveți despre noile mișcări din stradă? Vor aduce ele ceva bun? Măcar am scăpat de Ponta, însă Ponta e doar un nume. Noi trebuie să scăpăm de sistem…

  7. Cum de nu mai postați nimic, SOV? Țineți și dumneavoastră doliu național? Respect!

  8. Se pare că Bucureștiul trece prin momente de groază în perioada aceasta, mai întâi a fost cel din coloană, acum cei din club… întreaga Românie se pare că trece printr-un moment de cumpănă. Ce credeți despre toate acestea, domnule Vîntu? Cine sunt cu adevărat vinovații?

  9. Domnule Vîntu, ar fi frumos din partea dumneavoastră dacă ați și răspunde la comentarii. Eu unul nici nu mă mai obosesc să vă întreb anumite lucruri, având în vedere că întrebările celorlalți n-au primit răspuns… Ar trebui să aveți mai mult respect pentru cei ce vă admiră și vă citesc postările, zic eu. Zi frumoasă!

  10. … binevenit un comentariu din partea dumneavoastra in acest week end despre tragedia din Bucuresti, unde au pierit atatia tineri.Fara indoiala ca multi asteapta sa va citeasca, comentariul.Cluburi, patroni obscuri, maghernite inflamabile, sarbatoartea satanista Helloween, etc.

  11. Mai bine am fi ramas cu rusii. O sa ne umplem de musulmani si de gay si de femei cu idei occidentale, care nu mai vor copii, nu mai vor sa fie casnice, ca-s prea emancipate. Or sa se alinieze cu totii si or sa distruga complet Europa si familia traditionala, si atunci o sa fie numai haos si anarhie….

  12. Că bine le mai zici, bre! Continuă așa, poate mai trezești la realitate vreun ciocoflender!

  13. Nu înțeleg cu ce drept îi judecați și arătați pe ceilalți cu degetul după câte ați făcut dumneavoastră… Nu aveți conștiință chiar deloc? Care-i rostul acestor postări și video-uri? Ce urmăriți/ puneți la cale?

  14. Eu zic că scapă Oprea cu basmaua curată din toată nebunia asta. Nu va fi nici concediat nici nimic altceva. Dumneavoastră ce spuneți? Ce urmări o să aibă asupra lui ce s-a întâmplat? Mă refer atât la tristul accident cât și la replicile lui idioate.

  15. Bine că au început să fie condamnate crimele comunismului, însă doar Iliescu este implicat și menționat în dosarele care sunt ținute secrete și la care poate abia copiii noștri vor avea acces. Cum putem să ne mințim că trăim în democrație și că avem ”libertate” în condițiile în care noi nu putem afla ce s-a întâmplat cu trecutul iar la putere sunt aceiași monștri care ne-au distrus și ne distrug continuu, sau urmași/acoliți de-ai lor? Sunt sigură că acele dosare dețin nume și adrese exacte alte foștilor securiști, precum și detalii destule care să îi incrimineze. De ce nu se face dreptate? Cum să mai credem în orice ni se transmite din partea puterii? DNA? Justiție? Da…sigur…mai degrabă justiție aservită…

  16. Îmi place la nebunie cum scrieți și urmăresc cu interes tot ce postați, de aceea mă bucur enorm că v-ați decis să scrieți o carte! Aștept cu nerăbdare să o citesc! Numai gânduri bune!

  17. Domnul Vîntu, cum interpretați dumneavoastră revenirea lui Băsescu? Cu siguranță caută să obțină ceva, însă ce?

  18. Eu cred că ar trebui să se întâmple la noi cum s-a întâmplat acu ceva timp înafară, să băgăm toți parlamentarii într-un avion și oups, ăsta să explodeze. Poate dacă am tăia răul de la rădăcină ar fi mai simplu…

  19. O gloata de frustrati care comentati numai prostii. Ma intreb cum un om cu capacitatile domnului Vantu va poate raspunde la uni dintre voi…. BAIIII…omul asta e o capacitate si voi de.un pachet de guma nu a.ti facut bani ratatilor!!!

  20. Postul meu nu va viza tema propusa de dumneavoastra.Nu ca nu ar fi fecunda.As opina nitel pe marginea interventiei excelentei voastre de pe facebook.Nu am postat randurile astea acolo din pricina tentatiei generale de a prolifera imunde reactii crezand ca sunt vreo reala necesitate.
    Asadar, la capitolul sensibilate in formare as face o controferta si anume Vraciul.Profesorul Wilczur de Tadeusz Dolega si
    la capitolul filme : Inchisoarea ingerilor ( The Shawshank Redemption ) in regia lui Frank Darabont.
    Nu spun ca optiunea excelentei voastre e de neglijat dar zic ca traim timpurile adevarului spus cu tusa si originalitate deplina.
    Daca gresesc pe tema asta ati castigat dumneavoastra daca am dreptate posibil sa se bucure multi.
    Pe tema cu accidentul…
    “Vinovatia” generalului trebuie raportata macar la urmatoarele elemente:
    1.Mare parte din demnitarii romani din administratia centrala folosesc cohorta politista;
    2.Mare parte din reprezentantii ambasadori si mai putin folosesc aceleasi privilegii;
    3.Desi imi vine greu sa cred, amicii imi spun ca vedete care vin la noi sa cetereasca folosesc aceleasi servicii ale politiei rutiere;
    4.Nu in ultimul rand nu uitam faptul ca omul nu a murit pentru ca l-a pus Oprea sa faca ceva ce nu era in propriile competente ci in timpul serviciului.
    5.Daca politistul nu murea putea muri oricare alt anonim fara a face parte din coloana oficiala.Si atunci era o o duda strict rutiera la fel de tragica dar nu la fel de grava in lipsa demnitarului.
    Concluzia mea: V-ati cam napustit coleric pe situatie fara o prealabila si necesara analiza.Din acest punct de vedere sunteti vinovat pentru ca sunteti in stare.De analiza…
    Dar in fapt problema nu tine de coloana oficiala ci de infrastructura si de cat corect este a folosi o astfel de facilitate intr-un mediu sufocat de trafic si precarizat de infrastrastructura facuta praf.
    Din punctul meu de vedere omul a murit din cauza conjunctiei unor astfel de imprejurari.Din pacate va urma…
    Al treilea subiect pe care vreau sa il ating este cel al UNPR-ului.
    Ca aveti sau nu dreptate in ceea ce priveste membrii lui numai excelenta voastra stie insa ca efectuati o juxtapunere cu tragedia numai ca dovedeste ceva resentimente in ceea ce va priveste.Nu puteti demoniza S.R.I. cu un accident.Si stiti asta.Habar n-am ce v-a apucat.
    Nu in ultimul rand as vrea sa punctez si posturile anterioare.De principiu, amintirile din copilarie nu pot fi contrazise dar prin ele insele nici nu pot fi demonstrate conduite de urmat si nici nu pot fi suportul credibil al unor asertiuni cu pretentii didactice.
    Altfel, sanatate maxima. excelenta!
    Da ! Stiu ! Credeti ca sunt membru U.N.P.R. sau ceva similat!Nici macar…!

      • Apreciez eleganta pe care ati folosit-o la formularea criticii materialului de pe Fb!
        Din acest motiv va voi raspunde , incercand sa aduc niste clarificari suplimentare.
        1. Cu sau fara groapa respectiva, posibilitatea ca un motociclist sa provoace un accident, tinand cont de conditiile climaterice, era destul de mare. De aceea, pe o asemenea vreme, motociclistii nu circula pe sosele.
        2. Viteza de deplasare era cu mult peste normele impuse de lege.
        3. Daca legea ar fi fost respectata de catre d-ul ministru de interne, politistul decedat nu ar fi avut ce cauta in acea coloana
        4. Groapa respectiva era semnalizata.
        5. Faptul ca UNPR-ul este o formatiune gestata, nascuta si coordonata de SRI, a fost facut public de catre mine inca de acum cateva luni.
        6. Evident ca nu tot aparatul acestui serviciu se face vinovat de acapararea puterii, in mod nelegitim .
        7. Daca imi veti citi materialele publicate tot pe acest blog, veti intelege mai bine de ce aceasta luare brutala de pozitie.

          • lalalala. lala lala lala
            1.politistul a actionat la ordinul superiorului
            2.dispozitivul de paza al ministrului are un sef
            3 seful dispoz in misiune putea renunta la motoare.
            4 asigurarea pazei nu intra in atributiile ministrului
            5viteza de deplasare e ordonata de seful coloanei
            6 UNPR este acordata cu toate serviciile .Gasestia acolo oameni din toate armele
            7. Oprea e un lider mafiot (ca si dvs d-le SOV )
            8 INTR-O TARA IN CARE TOATE POSTURILE IMPORTANTE SE DAU CU PILE DE LA SERVICII SAU CU RECOMANDARI ALE UNORA ACOPERITI, CU PUISORI CRESCUTI SUB ARIPI OARE SECURISTE NU MAI MIRA NIMIC….nici ca un nene il apeleaza pe SOV cu “excelenta” .Te umfla rasul….
            Plecaciuni , lala lala lala

            • Stimabile domn Dragos Munteanu, va admir vigoarea condeiului si lipsa oricarei umbre de indoiala in “logica” dumneavoastra.
              Nu voi analiza premisele si nici rezultatul demersului dumneavoastra cognitiv evident precarizat si care reclama sprijin de specialitate.
              Faptul ca inteleg sa folosesc un anumit apelativ intr-o conversatie este dovada de respect fata de destinatarul gandurilor mele si in subsidiar este un standard pe care il cer persoanei cu care am un schimb de idei.In acest context interventia dumneavoastra total inoportuna in dialogul meu cu gazda are o singura semnificatie si anume aceea ca intr-adevar unii indivizi cu aparenta umanoida sunt descendenti din maimuta fara ca evolutia sa se oprit vreo clipa.Astfel, sunt semeni care au rude de grad 1 sau doi cu maimutele si inca mai poarta pe trupul lor semnele acestei filiatii ( a se citi ca dupa ce le-a picat coada inca mai panseaza rana ).
              In final, vorba unuia de pe aici va rog sa rezistati tentatiei sa mai interveniti in postul meu.Nu va pot fi de folos…

  21. Hahahaha, ar fi ceva să-l vedem pe Iliescu în închisoare! Dumneavoastră ce credeți, sunt șanse?

  22. Măi, Vîntule, te mai prefaci mult că acum ești un bun samaritean și că vrei să ajuți gloata asta oarbă de oameni a țării?

  23. Da….bine că facem piramidă de capete, dar cine trage ițele în spatele scenei? Păpușarii cine sunt?

  24. Și Oprea ăsta, slobod la gură. Cum să spui așa ceva și după să încerci să o întorci că vai, voia să introducă în școli ore de învățat fetele de liceu să meargă pe tocuri, pentru că tare-i mai place când vede o puștoaică de-a 11-a, a 12-a, ce știe să meargă bine pe tocuri.Serios? Se afundă mai tare. Fix asta lipsește în școală, fix asta.

  25. Panem et circenses….mai mult nu primim. Adevăr? Niciodată. Puțină spoială să nu mai țipe prostimea și atât. Oricum….ăștia care cad acum sunt vârful aisbergului. Marii ”boși” rămân în continuare la putere, în umbră, dar măcar plebea e redusă la tăcere…

  26. Oprea ăsta ar trebui și el băgat într-o groapă sau măcar în pușcărie. Dar de la ar trebui la fapte e drum lung la noi în țară, având în vedere că și dosarul mineriadei s-a redeschis după 25 de ani. Chiar, ce credeți domnule Vîntu, mai apucă Iliesu să facă puțină pușcărie sau scapă și de data asta?

  27. Abia după 25 de ani s-au trezit să redeschidă dosarul din timpul mineriadei? Păi da nu? Hai să mai facem puțin tam-tam cum că ne facem treaba, hai să-l mai scoatem puțin în față pe Iliescu, nu că ar face închisoare… Dacă le-a trebuit 25 de ani până să-l redeschidă, cine știe cât mai durează până-și dau seama care trebuie închis și așa mai departe… Scandal, scandal, dar nimic concret.

  28. Chiar credeți prostiile astea despre conspirațiile americanilor? Nu își bat ei capul cu România, iar parlamentarii noștri nici măcar statutul de marionete n-ar fi în stare să-l ocupe. Sunt la fel de neînsemnați și enervanți ca o muscă-n mămăligă. Iar noi, ca popor ar trebui să ne luăm soarta în mâini proprii și să nu mai dăm vina ba pe x, ba pe y. Ce-am tot pățit ne-am făcut cu mâna noastră. Dacă știm că ”de sus” nu se mișcă nimic în țară, de ce nu dăm noi din coate, să mișcăm măcar rahatul de lângă noi, în loc să ne tot plângem că pute prea tare. De arătat cu degetul toată lumea arată, dar de făcut ceva, puțini se încumetă. Să nu uităm că atunci când arătăm cu degetul spre cineva, avem trei întoarse către noi înșine!

  29. Când a zis și Udrea că a ajuns o doamnă și nu mai trebuie ”țâța în față, curul sus”, hop și dosarele. E clar că nu e loc pentru femei decente în politică! :))

  30. E bine ca cineva să ne mai descifreze ce se-ntâmplă cu adevărat în jurul nostru. Tare-mi place cum scrieți! Pe când lansați cartea?

  31. Oare câte dosare trebuie să aibă Udrea ca să fie băgată-n închisoare? Un om de rând dacă fură o gâină imediat e băgat în închisoare pentru câțiva ani, mândra are acuși un raft de dosare și nimic.

  32. Salutăm încă un post plin de umor. Cu punctul 3 m-ați băgat în ceață. O fi așa prost Obama să stea la mâna unui amator ca Dragnea? Ciudat și puțin probabil…

  33. Stiri pe surse bune, canalele sint putin distorsionate dar haioase. Merge perfect totul, ca-n Romania.

  34. … regulile jocului sunt astea!Aproape toti considera la nivel de poveste relatarile dumneavoastra, dar sa tinem cont de faptul ca ei, pulimea, n-au trait nici 3 secunde in miezul problemelor, n-au gustat din nebunia unei vieti nebune. Posteaza si-si dau cu parerea, asa, ca multi n-au ce face.Multe chestiuni relatate de catre dumneavoastra sunt absolut adevarate, dar, asa ca si cei care aproba sau contesta un sfant prin prizma iconitelor, legendelor, povestioarelor, moastelor, minunilor, cartilor, mass-mediei si alte nazbatii, tot asa si pulimea ”isi da cu parerea”, fara o practica bazata, reala si experimentata.Cand esti acolo, tu cu tine insuti, cu Dumnezeu, cu norocul, cu providenta, cu credinta ta, cu experienta ta sau cu ce altceva vreti, datele problemei se schimba, adica putem sa-i intrebam pe astia din afara: te-ai uitat in ochii lui la sfarsit, ai apasat tragaciul, ai privit detasat caderea si umilinta lui, ai acceptat ca pe un fapt normal grozaviile pe care le pot face semenii tai, te-ai rugat asa de intens ca sa poti intelege ce a vrut sa spuna Sfantul cutare, poti trai impacat cu tine insuti, tu stii cine esti?

    • In avalansa de intrebari Absolut corect socializezi in aceeasi balta pe care o denumesti pulime. Ma bucur pentru tine ca te vezi in oglinda si totodata mi-ai dat ocazia sa-mi aduc aminte unde inot. Deci ia o gura de basinile trase de SOV asa cum fac si eu si incearca sa prinzi smecheria. De nu ai inteles ce vrusei de zisei ia-o din capat si inghite-o pina la capat.

        • Scrierile lui Absolut corect m-au abstracizat pina la becalizare M-a poluat pina la ultimul neuron incit nu am scris decit ceea ce am scris, niste “false” idiotisme. Scuze, dar uneori poate nu inteleg mesajul subliminal.
          Despre basini, pretind ca am stiinta de a le aspira perfect oricit de toxice ar fi sau nu si pot sa spun ca imi plac. Cred ca sint multi care nu stiu despre ce este vorba in scrierile SOV drept pentru care si iritarea mea.

  35. SOV: România este condusă de americani prin intermediul unei DICTATURI a Securității. + cap 3 din prezentul. …cam tot ce scrii reprezinta observare si interpretare corecta a evenimentelor. Nu ai insa deloc curajul sa spui si cauza, ori cauza, fost concitadine, este in faptul ca populatia nu are dreptul postelectoral sa spuna NU direct prin vot negativ electronic tradatorilor din Parlament. Se mai cheama prin lume procedura de recall, numai ca acum este posibila tehnic in timp real prin masinile de votat. Este o afacere de 1 mld euro si oricum sunt sigur ca deja s-a negociat achizitionarea lor.

  36. Labareala . Jocuri de culise ,interese ,tradare ,sah (intern cat si extern) . Si clar , futere de neuroni pentru cine nu are Informatia .

    Sanatate si sa aveti o zi buna !

  37. Si totusi spuneti-ne, ne poate scapa cineva de clica asta de beizadele tzafnoase si fara fundament din fruntea tarii, putem spera in conducatori decenti si destepti si bine intentionati?

  38. Domnule Vîntu, aveți umor! Scrieți tot așa, avem nevoie de analize comprehensive la evenimentele politice. În media nu mai avem oameni capabili să le facă…

    Cea cu secretarul mi-a plăcut cu asupra de măsură!